Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

η πρωτη φορα

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος Mr_X, στις 7 Ιουνίου 2005.

  1. Mr_X

    Mr_X New Member

    δεν πτοουμε  
     
  2. Η κριτική σ ένα φόρουμ δεν γίνεται για να κάνουμε τον έξυπνο. Έκφράζουμε ελεύθερα τις απόψεις μας. Όπως λοιπόν κάποιοι άρεσαν την ιστορία, κάποιοι είχαν αντίθετη άποψη. Είναι πολύ καλό το ότι ο Mr X ξεκαθάρισε ότι η ιστορία δεν είναι ούτε για να αρέσει, ούτε για να καυλώνει. Είναι μια παράθεση γεγονότων σύμφωνα με την γνώμη και τον τρόπο έκφρασης του. Αυτό που γράφεται να μην την διαβάζει όποιος δεν θέλει δεν νομίζω ότι ευσταθεί, δεν είναι τηλεόραση να αλλάξουμε κανάλι...
     
  3. lara

    lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

    RE: RE: η πρωτη φορα

    Κι όμως είναι δυνατο να μην μπεις στο συγκεκριμενο θεμα και να μην το διαβάσεις.

    Δεν κρίνω την ιστορία, για να είμαι ειλικρινής απ' τό πρώτο ποστ έχασα το ενδιαφερον μου, ισως γιατι με ξενερώνει οταν ο καθενας που θέλει να δοκιμασει kinky σεξ, αυτοαποκαλείται Master...(παιδιά υπάρχει και η λέξη Top), και διαβάζοντας ενα δυο ποστ ειδα πως δεν με ελκιει να το διαβασω. Αυτό ομως δεν σημαίνει πως επειδή δεν αρέσει σε μένα ή σε κάποιυς άλλους θα φιμώσουμε τον καθ' ενα που επιθυμεί να μοιραστεί μαζι με άλλους, κάποιες εμπειρίες του.

    Και οι κριτικές και τα σχόλια είναι πάντοτε καλοδεχούμενα, και η γλώσσα δεν είναι κάτι που λογοκρίνεται...bdsm φορουμ είναι και όχι νηπειαγωγείο, κι αν σε κάποιους δεν αρέσουν ή προσβάλει την ηθική τους η χρήση κάποιου λεξιλογιου, επίσης μπορούν να μην το διαβάσουν.

    η λάρα Του
     
  4. Με συγχωρείται αλλά δεν ξέρω πως βγαίνει αυτό το πινακάκι μ΄ αυτό που θέλω να σχολιάσω και έχει γράψει κάποιος άλλος. Αν θέλει κάποιος ας μου πει.
    Θέλω να πω στη lara[E-p]για κάτι που έγραψε παραπάνω " κι αν σε κάποιους δεν αρέσουν ή προσβάλει την ηθική τους η χρήση κάποιου λεξιλογιου, επίσης μπορούν να μην το διαβάσουν"
    Αν δεν το διαβάσουμε πως θα ξέρούμε ότι το λεξιλόγιο μας προσβάλει ή δεν μας αρέσει; Αυτό που σίγουρα μπορούμε να κάνουμε είναι να διαβάσουμε ένα μέρος της ιστορίας και αν δούμε ότι δεν μας αρέσει να σταματήσουμε. Τότε όμως δεν θα έχουμε το δικαίωμα της κριτικής,γιατί δεν θα είναι αντικειμενική. θα στέλνουν μόνο αυτοί με τις θετικές γνώμες, οι οποίοι θα έχουν διαβάσει την ιστορία...
     
  5. Konstantinos

    Konstantinos Staff Member

    RE: RE: η πρωτη φορα

    Με το quote function δες εδώ
     
  6. Λίζα

    Λίζα New Member

    Απάντηση: η πρωτη φορα

    όντως πολύ καλός αφέντης για πρώτη φορά.. φαίνεσαι αρκετά έμπειρος..
     
  7. AitheroVamon

    AitheroVamon New Member

    Απάντηση: η πρωτη φορα

    Εμένα ή πρώτη μου φορά έγινε πρόσφατα (πρίν δύο μήνες περίπου.) Αφού με βασάνιζε η εν λόγω φαντασίωση αρκετά χρόνια, παίρνω τηλ μία επαγγελματία αφέντρα και αφού της ξεκαθαρίζω ότι δεν γουστάρω ποδολαγνείες/ουρολαγνείες άλλα ένα υποτακτικό παθητικό ρόλο και απλά μία διείσδυση με strap -on, μου πετάει την εξής ατάκα: "Aν δεν μου αρέσεις δεν θα σε πηδήξω.."

    Χάρηκα κάτα κάποιο τρόπο   γιατί κατάλαβα ότι δεν είναι 100% επαγγελματίας άλλα κάνει κάποιες διακρίσεις και με αυτήν την έννοια ίσως και να το γούσταρε.. Η τελοσπάντων μπορεί να με δούλευε, δήθεν για να καταλάβω ότι το κάνει με αρέσκεια..

    Anyway, δεν μου αρέσει να μπαίνω σε λεπτομέρειες, ήταν κάτι το διαφορετικό, το απόλαυσα, ήταν κάτι που θα το θυμάμαι..

    Την δέυτερη φορά που το ξαναέκανα κατάλαβα ότι δεν μου πολυάρεσε..
    Η εν λόγω κοπέλα μου είπε: "ότι έχουμε τρελή χημεία μεταξύ μας, είσαι πολύ sexy, άλλα δεν είσαι σκλαβάκι απλά σου αρέσει να παίρνεις πρωτοβουλίες η γυναίκα"..

    Και σαφώς είχε δίκιο..

    Me tη συγκεκριμένη κοπέλα έχουμε κρατήσει πολύ καλές φιλικές σχέσεις μεταξύ μας και βλεπόμαστε ακόμα..
     
  8. just me

    just me New Member

    Απάντηση: η πρωτη φορα

    θα μ'αρεσε να ειχα έναν Κυριο σαν εσενα...