Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

η πρώτη φορά

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος zoh_dhm, στις 27 Απριλίου 2009.

  1. Siren_Peisinoe

    Siren_Peisinoe Ανενεργή επί του παρόντος.

    συγνωμη που ακριβως ηταν η συναινεση σου σε ολο αυτο οταν λες :

    με μεθυσε πρωτα και επειτα με πηγε σπιτι του, όταν αρχισε να μου βγαζει τα ρουχα εγω μαλλον πανικοβληθηκα, εκεινος ηταν αφορητα ερεθισμένος μαζι μου κι ετσι αντι να σταματησει αναψε περισσοτερο, μου πεταξε τα ρουχα με την βια,ομολογω πως δεν ειχα και καποια σοβαρη αντισταση, απλως κλαψουριζα ότι ηθελα να το σταματησει αυτό,οταν ενιωσα το παντελονι μου να φτανει στα γονατα παγωσα και τον αφησα να με κανει ο,τι θελει.

    και πως ακριβως σου αρεσε καταβαθος οταν λες:

    Όταν τον ενιωσα να μπαινει μεσα μου ενιωσα σαν να είμαι ένα σιχαμα, ελεγα από μεσα μου καλα να παθω γιατι εγω τον προκαλεσα, θυμαμαι δεν τολμουσα εκεινο το βραδυ να αντικρισω τον καθρεπτη,

    Συγχωρεσε με αν κανω λαθος, αλλα εγω ουτε απολαυση βλεπω σε ολο αυτο ουτε συναινεση...
    Ισως παρασυρομαι απο τα δικα μου βιωματα και δεν ειμαι αντικειμενικη.
    Αλλα μου "κλωτσαει".
     
  2. εγω παλι την πρωτη μου φωρα επαιζα τον γιατρο με μια γειτονοπουλα.... εεεε ητανε και κατηφορα εβαλα και λιγη φορα....   
     
  3. sylviacross1965

    sylviacross1965 Regular Member

    Μαλλον το φταιξιμο είναι δικο μου, δεν εδωσα περισσοτερες πληροφοριες για το πριν και το μετα. Κατ' αρχας από 14 ετων ειχα αρχισει κρυφα να φοραω τα ρουχα της αδελφης μου, όταν το αφεντικο αρχισε να μου λεει καποια υποννοουμενα δεν εκανα κανενα κοπο να τα αποκρουσω, όταν μου ζητησε να κατσω μαζι του μετα το κλεισιμο καταλαβα τι ηθελε από εμενα καιι εμεινα, όταν αρχισε να με κερναει ποτο το επεινα ευχαρίστως για να χαλαρωσω και και να απαλλαγω από τον φοβο μου και την ντροπη μου, ενιωθα και φοβο και ντροπη, φοβο γιατι ποτε μεχρι τοτε δεν ειχα καμια σεξουαλικη εμπειρια και ντροπη γιατι το σεξ με ανδρα είναι κοινωνικα μη αποδεκτο από την δικη μας κοινωνια, μεχρι όμως το σπιτι δεν εκανα τον κοπο να φυγω, τον ακολουθησα. Στο σπιτι του οπου ενιωσα να πανικοβαλωμαι θα μπορουσα να τον αποκρουσω, ημουν αγορι και αρκετα δυνατο ώστε να μπορω να τον αποτρέψω, όμως η αντισταση μου ηταν περισσοτερο για τα ματια του κοσμου, εκεινο το βραδυ δεν ενιωσα καποια απολαυση , μονο πονο και ντροπη. Παρ' όλα αυτά όταν τελειωσε δεν εκανα τον κοπο να φυγω, εκανα ένα μπανιο και πηγα και κοιμηθηκα στο κρεβατι μαζι του,δεν πηγα σπιτι μου. Το πρωι όταν ξυπνησα τοτε συνειδητοποιησα τι ειχε συμβει, αντι να φυγω εμεινα στο κρεβατι μεχρι να ξυπνησει.
     
  4. Θρυαλλίς

    Θρυαλλίς Staff Member

    Χμ, μπερδευτηκα λιγακι....τελικα ηθελες ή δεν ηθελες; Δεν το απολαυσες λογω κοινωνικης κατακραυγης;
     
  5. sylviacross1965

    sylviacross1965 Regular Member

    Δεν ημουν ακομη ετοιμος για να κανω αυτό το βημα, αν και το 'θελα κωλωνα. Εκεινο το βραδυ δεν μπορω να πω ο,τι ειχα καποια απολαυση, το αισθημα της ντροπης και η βια που χρησημοποιησε δεν μου εδωσαν περιθωρια απόλαυσης, στις επομενες επαφες όμως αρχισα να το απολαμβανω, εστω και με το ζορι με απαλλαξε από τις αναστολες μου και αρχισα πια να το απολαμβανω.
     
  6. Θρυαλλίς

    Θρυαλλίς Staff Member

    Σημασια εχει οτι πλεον το απολαμβανεις. Ολα καλα λοιπον, να περνας τελεια!