Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

θα αγοραζατε sex furniture (bdsm) για το σπιτι η το εξοχικο ?

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος antoniosm, στις 30 Ιουνίου 2007.

  1. antoniosm

    antoniosm Guest

    χαίρετε και από μένα

    θα ήθελα να συνχαρώ όλους εσάς για την όμορφη δουλειά που έχετε κάνει για να κρατήσετε ζωντανό το δίαυλο επικοινωνίας μεταξύ των μελών.

    βάζω λοιπόν και γω το πρώτο μου θέμα ώστε να χαρεί και το site βλέποντας με ενεργό μέλος στο forum καθώς λέει παραπάνω.

    η ερώτηση μου είναι η εξής ....θα αγοράζατε ποτέ έπιπλα bdsm για το σπίτι σας ?

    δεδομένο ότι είναι πάρα πολύ ακριβά 3000 λίρες ένα κρεβάτι
    δεδομένο ότι αρκετοί από δω δεν θα ήθελαν οι καλεσμένοι τους να δουν στο σαλόνι ένα σταυρό
    και εν πασει περιπτωση περιμένω να ακούσω τα δικά σας σχόλια ,......
     
  2. gaby

    gaby Guest

    Καλώς τον  

    Δεν είναι προς το παρόν poll το νήμα που άνοιξες γιατί δεν έχει πάνω τις επιλογές να ψηφίσουμε. Αν θέλεις, πες σε κάποιον moderator να σε βοηθήσει.

    Επί της ουσίας, η απάντηση είναι ναι δε βρίσκω κανέναν απολύτως λόγο να μην έχω έπιπλα φανερά βδσμ στερεωμένα σε τοίχους ή μετακινούμενα.

    Δεν είναι ανάγκη να πληρώσει κάποιος τον κούκο αηδόνι για να το κάνει αυτό, μπορεί να κάνει μετατροπές σε απλά έπιπλα ή μπορεί να κατασκευάσει κάτι από την αρχή, όπως το θέλει. Επίσης υπάρχουν ορισμένοι του χώρου που κάνουν πολύ καλές δουλειές, με παραγγελία.

    Αμφιβάλλω αν θα είχα - μόνιμα - στο καθιστικό τον πάγκο των ξυλοδαρμών (σικ) ή τον σταυρό σε σχήμα Χ, τις μπάρες, ή κάποιους κρίκους κλπ αλλά και πάλι, δεν μπορώ να γνωρίζω, έχει η ζωή γυρίσματα...

    Υποσημείωση:

    Τα διπλά κρεββάτια κυμαίνονται από 250 (Ικέα κλπ) σε 700, 1800 (προσφορές Βαράγκη) 2500-6000 (Βαράγκης χωρίς προσφορές), 9000 (ένα υπέροχο κομμάτι σε μία καλή μάρκα στρωμάτων δεν θυμάμαι ποιά) αλλά και 15000 ένα σινιέ εισαγόμενο απίστευτα βαρύ και πελώριο, με μαόνια, δέρματα, καρφιά και ότι μπορεί να βάλει ο νους του ανθρώπου, που ήθελες λεξοτανίλ για να σε πάρει ο ύπνος πάνω του.
    Ένα καλό, όμορφο και στέρεο κρεββάτι με πλαινά που να επιτρέπουν το στερέωμα σκοινιών για δέσιμο, ανθεκτικό για ένα σωρό άλλα παιχνίδια και αρκετά ψήλό ώστε να γίνεται να σκύψει κάποιος για να πάρει σταθερή θέση για μαστίγωμα, είτε θα είναι σιδερένιο γύρω στα 2000 είτε θα γίνει παραγγελία και μπορεί να έρθει πιό ακριβό τελικά με το στρώμα και όλα.
    Το καλύτερο στρώμα για μένα είναι το futon (πιεσμένο μπαμπάκι) και αυτό έχει γύρω στα 700 και ένας καλός σωμιές - να είμαστε άνετα και να μην παίρνουν είδηση για όλα οι γείτονες - επίσης κοστίζει κάμποσα, γύρω στα 350-400.
     
  3. Striker

    Striker Regular Member

    Καλωσορισες antoniosm

    Τα επιπλα που λες (και για να αναφερεις λιρες περι αυτων ο λογος) εχουν σχεδιαστει για εξοπλισμο dungeon και σιγουρα δεν πανε για σαλονι, ασχετα με το θεμα των καλεσμενων πιστευω (αν μη τι αλλο δεν εμπνεουν εκει οπως σε αλλο ιδιαιτερο χωρο).

    Σχετικα με την ερωτηση σου, η απαντηση ειναι οχι δεν θα αγοραζα απο αυτα τα επιπλα. Θα προτιμουσα ωστοσο να εφτιαχνα ή να αγοραζα και να τροποποιουσα καποια στα δικα μου γουστα και απαιτησεις.
     
  4. capeaway

    capeaway Regular Member

    Απάντηση: θα αγοραζατε sex furniture (bdsm) για το σπιτι η το εξοχικο ?

    Θα συμφωνισω με τη παραπανω απαντηση. Θα ηθελα επισεις να προσθεσω οτι εκτος απο τα επιπλα καποιος θα πρεπει να κοιταξει και για ηχομονωση, αν θελει να ειναι πραγματικα εξοπλισμενος.
     
  5. Guest05

    Guest05 Guest

    Μα τι πράγματα είναι αυτά; Η συγχρωτισμός μαζί μου προφανώς σας χάλασε.
    Τι έπιπλα και πάπαλα μας λέτε εδώ.
    Έπιπλα στο bdsm (τραπεζάκια σκαμπουδάκια κλπ) είναι οι σκλάβες.
    Άντε γιατί πολύ το βανιλλοποιήσατε το φόρουμ...

    Υ.Γ. Να διαγραφεί πάραυτα το νήμα ως απαράδεκτο.
     
  6. Striker

    Striker Regular Member

    Ααα φιλε ολα και ολα, παρολο που συμφωνουμε επικινδυνα σε διαφορα θεματα τελευταια εδω θα διαφωνησω. Για τραπεζακι ή σκαμπο για τα ποδια μια χαρα ειναι η σκλαβα δεν λεω, αλλα τον θρονο μου δεν μπορει να τον αντικαταστησει. Για γραφειο δυσκολα, για κρεβατι ακομα περισσοτερο, ενω για φωτιστικο αντιτιθεται στον κανονα μου below the belt.

    Παρ'ολα αυτα για να μην σου χαλασω χατηρι σε προσκαλω σε μια παρτιδα ποκερ με τραπεζακι σκλαβα και τσοχα την μεταξενια επιδερμιδα της. Μονο που το κεφαλι της θα ειναι στραμενο προς την μερια σου, ελπιζω να μην σε πειραζει ουτε να επηρεασει το παιχνιδι... 
     
  7. Sado_M

    Sado_M Owner of pet kathavra

    Ναι μερικα χρειαζουνται. Μια μερα, με οδηγο καποια ιστιοσελιδα υπολογισα οτι χρειαζουμε καμποσα λεφτα αν θα ηθελα ενα αρτια εξοπλισμενο χωρο. Ομως επικεντρο της σκεψης μου ηταν η εναλλαγη, και το οτι συμβη με μια υποτακτικη ισως να μην μπορουσε να συμβη με μια αλλη υποταχτικη η περιπτωσι. Το διδαγμα ηταν ο μεσος ορος, δηλαδη να υπαρχουν μερικα απο τα απαραιτητα με συνδυασμο αυτοσχεδιων επινοησεων. Επισης τα αυτοσχεδια κρυβουν και το απροσμενο. Για παραδειγμα, σε ενα κανονικο χωρο περα παση υποψιας, μια απλη καρεκλα ξαπλωμενη με τη πλατη της παραλληλα με το πατωμα, μπορη να χρεισιμοποιειθη σαν παγκος, που η υποταχτικη μπορη να γονατιση με ανοιχτα τα ποδια, εχοντας τη πλατη της καρεκλας αναμεσα του, και τα χερια της να ακουμπανε στα μπροστινα ποδια της αναποδογυρισμενης καρεκλας. Χερια και ποδια της υποταχτικης μπορουν να ασφαλιστουν με ταινια πακεταρισματος αναλογα. Η καρεκλα θα μπορουσε να τοποθετηθη και πανω στο κρεβατι. Και τοτε ευχομαι καλο spanking, caning, but plgging, whipping κλπ κλπ....

    Υ.Γ Και η ηχομονωσι του χωρου μπορη να γινη με ενα δεμενο μαντηλι πολυ σφιχτα   στο στομα της υποταχτικης, η την βαζουμε να μασαη το στρινγκακι της.
    Επισης για να μην αισθανεται ο Χαιριξ μειωνεκτικα στο οτι η τεχνολογια τρεχη με ηλιγιωδη ταχυτα μπροστα απο τη εποχη του, ενα μεγαλο μεγεθος πλαστικης μυγοστοτωστρας, μπορη να αντικαταστηση ενα paddle, αιντε και καλο κυνηγι αφεντικο!
     
    Last edited: 30 Ιουνίου 2007
  8. Guest05

    Guest05 Guest

    Εγώ πάλι που δεν έχω σκλάβα μια χαρά περνώ στην... αγκαλιά της.

    Όσο για την πόκα θεωρώ μεγάλη μου τιμή την πρόσκληση μα δεν τζογάρω ποτέ παρουσία γυναίκας....
     
  9. gaby

    gaby Guest

    μήπως προϋπόθεση για το BDSM επιπλωμένο σπίτι είναι μία σταθερή BDSM σχέση και ένας BDSM κύκλος;
     
  10. Striker

    Striker Regular Member

    Θα συμφωνησω απολυτα εδω οτι αυτο εχει πρωτιστως σημασια ανεξαρτητα απο ειδος σχεσης και οταν το εχουμε βρει ειμαστε μια χαρα.

    Κλεινει λοιπον οπως αγαπας, χωρις παρουσια γυναικας, καθοτι και εγω θεωρω τιμη μου την αποδοχη της προσκλησης και αρα σεβαστες τις επιθυμιες του προσκεκλημενου.



    Για ολοκληρο το σπιτι δυσκολα θα με βρεις συμφωνο αγαπητη λιλλυ λογω της αισθητικης μου για τους χωρους των σπιτιων σε συνδιασμο με την χρηση τους. Ακομα και για την δαπανη για bdsm εξοπλισμο ενος χωρου, θεωρω προυποθεση μια σταθερη bdsm σχεση οπως λες παραπανω, ενω για bdsm κυκλο μπορει να εξοπλιστει καταλληλα ενας δευτερος μεγαλυτερος χωρος με χρηση καθιστικου-μικρου σαλονιου. Διαφορετικα προτιμω να δωσω τα χρηματα για αγορα αλλου ειδους εξοπλισμο για ακομα μεγαλυτερη ποικιλια που εχει κριθει οτι χρειαζεται σε περιοδους μη σταθερων σχεσεων ή ακομα να νοικιαζω εναν φουλ εξοπλισμενο χωρο στο Λονδινο μια στο τοσο. Ποιο οικονομικα θα ερθει συνυπολογιζοντας και την ευχαριστηση της εμπειριας φυσικα.
     
  11. nasmar

    nasmar Regular Member

    Απάντηση: θα αγοραζατε sex furniture (bdsm) για το σπιτι η το εξοχικο ?

    male part of couple

    καλως ήρθες antoniosm.
    νομίζω όλοι θα θέλαμε bdsm αξεσουάρ και παιχνίδια όμως όπως είπες είναι αρκετά ακριβά για να τα αγοράσεις.
    όμως μπορούμε να βάλουμε τη φαντασία μας να δουλεύει και να φτιάξουμε μόνοι μας κάτι, αν όχι εξίσου,τουλάχιστον καλό.
    ιδέες να υπάρχουν..
    εδώ https://www.greekbdsmcommunity.com/forums/showthread.php?t=7098
    υπάρχουν κάποια όργανα μα θα μπορούσαμε να σκεφτούμε και να φτιάξουμε μέχρι και έπιπλα.
    d.i.y.(do it yourself) λοιπόν να μην χρεωκοπήσουμε κι όλας!
     
  12. sklava_epi8ymiwn

    sklava_epi8ymiwn Regular Member

    Αν έρθει η ώρα να επιπλώθεί ένα σπίτι το σίγουρο είναι οτι θα φροντίσουμε να καλύψουμε τις ανάγκες μας μέσα στον χώρο μας.
    Τρελλά λεφτά δεν χρειάζεται να ξοδέψει κανείς αν έχει φαντασία, πιάνουν τα χέρια του ή φτιάξει κάτι όπως το θέλει σε κάποιον μάστορα.

    Ναι, δεν θα δίσταζα να υπάρχει στο σπίτι και κάτι πιο «εξειδικευμένο».
    Το που θα είναι, αν θα το δουν και άλλοι κλπ είναι θέμα που βρίσκει την λύση του απο Εκείνον. Στο δικό μου μυαλό πάντως, ιδανικά υπάρχει ένας χώρος δικός μας όπου η πρόσβαση σε αυτόν δεν είναι δυνατή για όλους