Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

θα κάνατε σχέση με κάποιον κάποια με αρκετά μεγάλη διαφορά ηλικίας?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος halkidikiotis, στις 9 Απριλίου 2016.

1. Σχέση ;;;;......... Όχι
    Σεξ ;;;;......... σίγουρα ναι

2. Yiyi

Yiyi .

Ακριβως επειδή είναι για εμπειριες και βασικό στοιχείο οι ρολοι. Κι αυτο επειδή παιζει παρα πολυ με κοινωνικα στερεοτυπα, τα οποια στην πραγματικοτητα διαρκουν και αλλαζουν με το χρονο. Πχ αλλη δυναμικη εχει ενα νεαρο ατομο σ εναν πιο ωριμο στον ρολο μεντορα, κι αλλη οταν το ατομο φτασει στα πρωτα και δευτερα αντα και ακομη ζηταει κηδεμονες. Στην πρωτη περιπτωση εχει μια φευγαλεα γοητεια, στην δευτερη ειναι προβληματικο.
    Επισης, αμα διαρκεσει στο χρονο κατι τετοιο, σημαινει πως οι ρολοι αυτοι εχουν καβατζωθει ως βαση και πυρηνας της σχεσης και ο αλλος ή η αλλη εχουν μεντορα μεχρι τα βαθια γεραματα (οσο ζει ο αλλος και μπορει κ εκφραζεται). Στην πιο συνηθισμενη περιπτωση ομως, ιδιως ατομων οπως ο μαροκανος με το κρεας οξω, οι ρολοι μεταβαλονται αναλογα με τις καβλες και τα λοιπα.

3. Η Μελίνα Του

Η Μελίνα Του Μελίνα

Έχω σχέση που θα εξελιχθεί σε γάμο με έναν αρκετά μεγαλύτερο μου περίπου 20 χρ .

4. idiry8mos

idiry8mos dare... feel it

Πολύ ενδιαφέρον....

5. Η Μελίνα Του

Η Μελίνα Του Μελίνα

Τι το ενδιαφέρον έχει;;;

6. idiry8mos

idiry8mos dare... feel it

Θέλει συζήτηση αυτό

7. Niknat

Niknat New Member

Δύο χρόνια σχέση με διάφορα ηλικίας τα 18 χρόνια

8. Είμαι γυναίκα 21 ετών και ο Αφέντης μου, άντρας 41 ετών, έχουμε 20 χρόνια διαφορά. Ξεκινήσαμε τη σχέση μας καθαρά στα πλαίσια του BDSM, αλλά σιγά-σιγά και σταθερά εξελίσσεται σε κάτι πολύ πιο βαθύ. Είναι περίπου 3 μήνες που είμαστε μαζί και θα δείξει ο χρόνος πού θα καταλήξει. Το σίγουρο είναι ότι και οι δύο βλέπουμε σοβαρά ο ένας τον άλλον. Ήδη κάνουμε μακροπρόθεσμα σχέδια και ο ένας στηρίζει πλήρως τον άλλον σε όλα. Καταλαβαινόμαστε απόλυτα, μοιραζόμαστε τα πάντα γιατί το νιώθουμε, όχι επειδή το επιβάλλει η φύση της σχέσης.
    Ναι, έχουμε ακόμα δρόμο μπροστά μας και εμπόδια, όπως η απόσταση – εγώ μένω στην Κύπρο, ενώ ο Αφέντης μου κατάγεται από την Κρήτη αλλά δουλεύει στη Σαντορίνη. Και οι δύο όμως είμαστε πρόθυμοι να κάνουμε βήματα για να μειώσουμε αυτή την απόσταση. Ο Αφέντης μου έχει ήδη κάνει μεγάλα βήματα, ψάχνοντας δουλειά στο νησί μου.
    Στην καθημερινότητα, στη χαρά, μα προπάντων στα νεύρα και όταν δεν είμαστε καλά, και οι δύο κατασταλάζουμε μαζί. Τα συζητάμε, τα λύνουμε μαζί. Τονίζω ότι είναι νωρίς να πω πολλά και ότι ζούμε τη στιγμή.
    Βέβαια, συμφωνώ ότι από την πλευρά μου γίνονται πολλά λάθη, λόγω απειρίας ίσως, αφού είναι ο πρώτος μου πραγματικός Αφέντης. Εκείνος μου έμαθε τι σημαίνει να έχεις έναν Αφέντη και δεν το μετανιώνω ούτε στιγμή. Αντιδράσεις λόγω ηλικίας υπάρχουν από παντού – και από τον δικό μου κύκλο και από τον δικό του – αλλά δεν δίνουμε σημασία, το παλεύουμε μαζί.
    Στο τέλος, και οι δύο βγάζουμε τον καλύτερο εαυτό του άλλου. Κάνουμε καλό ο ένας στον άλλο. Το μόνο που ίσως τον πειράζει τον Αφέντη μου είναι ότι ακόμα δεν ξέρω ποια είμαι και τι θέλω από τη ζωή. Όμως εκείνος είναι πάντα εκεί: ίσως να αγανακτεί μερικές φορές, αλλά με ακούει, με καθοδηγεί, μου υπενθυμίζει ποια είμαι, τις δυνάμεις μου, το πόσο μακριά μπορώ να φτάσω, τι μπορώ να κάνω και ότι έχω όλο τον χρόνο μπροστά μου για να το πετύχω – μα προπάντων ότι έχει εκείνος στο πλευρό μου. Αν πέσω, με σηκώνει. Αν ανεβαίνω, με βοηθά να πάω ακόμα πιο ψηλά, εκεί που μου αξίζει.

9. 84N05

84N05 New Member

Σχέση δύσκολο, διαφορετικοί τροποι σκεψης συνηθως.
    Για οτιδήποτε άλλο κανένα πρόβλημα

10. Η Μελίνα Του

Η Μελίνα Του Μελίνα

Ειλικρινές.
    Εγώ βλέπω ως κύριο πρόβλημα αυτήν την στιγμή, την απόσταση και όχι την διαφορά ηλικίας.
    Την διαφορά ηλικίας αυτή την περίοδο που είστε μαζί , την καλύπτει η γοητεία του άντρα .
    Αργότερα θα το δείτε .
    Επέτρεψε μου όμως να πω ότι το μεγάλο βήμα γίνεται με την πράξη και όχι με την πρόθεση .