Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

θα μπορούσατε να απολαύσετε τον έρωτα χωρίς ....

Συζήτηση στο φόρουμ 'Νέοι στον χώρο του BDSM' που ξεκίνησε από το μέλος latexduck, στις 7 Ιουνίου 2005.

Tags:
  1. little_slut[PieR]

    little_slut[PieR] Regular Member

    Όλοι μας κάποια στιγμή χρειαζόμαστε και δόσεις από βανίλια σεξ. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα μπορούσαμε να αρκεστούμε μόνο σε αυτό. Είναι όπως τα βανίλια ζευγάρια που και που χρησιμοποιούν χειροπαίδες ή άλλα είδη bontage έτσι κι έμεις που και που έτσι για αλλαγή ίσως κάνουμε βανίλια σεξ ή πιο soft role playıng.
     
  2. lara

    lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

    Ποτέ δεν είχα κάνει τρυφερό σεξ, κάποιες περιόδους δε, ένιωθα πως κάτι δεν πάει καλά με μένα και δοκίμαζα, πάντοτε όμως κατέληγε σε αποτυχία...δεν ένιωθα τίποτα ιδιαίτερο.
    Πάντα έμενε μετά το κενό που πολύ σωστά αναφέρει η Mistress_4F_subs.
    Πριν γνωρίσω Τον Κύριο μου, είχα τόσο βαρεθεί το σεξ, σκεφτόμουν πως δεν μπορεί, κάτι παραπάνω πρέπει να υπάρχει και σίγουρα δεν εννοώ απλά βιτσιόζικο σεξ, μια και όπως πίστευα τότε, είχα δοκιμάσει σχεδόν τα πάντα.
    Απλά ότι κι αν έκανα. άφηνε μέσα μου κενό.

    Έτσι με τον εξτρεμισμό που με διακρίνει, αποφάσισα να απέχω εντελώς από το σεξ, μέχρι να ανακαλύψω εκείνο το διαφορετικό, το δικό μου.

    Οι αναζητήσεις μου, μ έφεραν στο BDSM όπου αμέσως ένιωσα λες και επέστρεψα σπίτι μου. Για πρώτη φορά στη ζωή μου ένιωσα πως ανήκω κάπου.
    Και γνώρισα Τον Κύριο μου…και μαζί Του την απόλυτη ολοκλήρωση.
    Μαζί με Τον Υπέροχο μου Κύριο έμαθα και γνώρισα ποια είμαι, και κάθε συνεύρεση μας με απογειώνει, και με πάει σε μέρη που δεν γνώριζα πως μπορώ να πάω, δεν ήξερα καν πως υπάρχουν.

    Κι όπως ανέφερε και πάλι Mistress_4F_subs και το τρυφερό σεξ είναι κάτι που κάνουμε, μάλιστα για μένα είναι το μοναδικό τρυφερό σεξ που απόλαυσα.
    Απλά όλα είναι μέσα στα πλαίσια της Ds σχέσης.

    Οπότε Jim Jailor, ακριβώς αυτή μας η ιδιαιτερότητα είναι αυτή που μας οδήγησε σ’ αυτό το χώρο, και όσο για το φυσιολογικό…Ποιος καθορίζει τι είναι και τι όχι φυσιολογικό?
    Ο πόνος είναι ότι πιο φυσιολογικό.. Είναι το 1ο συναίσθημα με το οποίο ερχόμαστε σ΄ επαφή με το που γεννιόμαστε.
    Οπότε άφησε τι μας δίδαξε η κοινωνία και τα διάφορα κέντρα εξουσίας σαν φυσιολογικά. Και ψάξε μέσα σου τι είναι εκείνο που ολοκληρώνει εσένα.
    Ότι κι αν είναι αυτό, από τη στιγμή που είναι συναινετικό, είναι και φυσιολογικό.

    Όπως είπε και ο inlx «Δεν αναρωτιέμαι πώς θα ήταν ο έρωτας χωρίς αυτές τις προτιμήσεις γιατί πολύ απλά αυτό θα σήμαινει ότι θα ήμουν κάποιος άλλος... Αυτός είμαι κι αυτές οι προτιμήσεις μου είναι κομμάτι του εαυτού μου.», για να προσθέσω πως για μένα δεν είναι απλά ένα κομμάτι του εαυτού μου, αλλά το ποια είμαι.  

    η λάρα Του
     
  3. MasterAlex

    MasterAlex Guest

    Η Λαρα, πολύ καλά το περιγράφει.. Αν ειναι συναινετικό, και φυσικά ανεβάζει τα επίπεδα της ηδονής... τότε ειναι φυσικολογικό.,.. τότε είναι απόλαυση..
    Κατα τα άλλα... και εμείς εδώ.. δεν είμαι 'ίδιοι'. Ο κάθε ένας.. είναι 'ΕΝΑΣ' και η κάθε μία "ΜΙΑ"..
     
  4. little_slut[PieR]

    little_slut[PieR] Regular Member

    Όντως πάρα πολύ καλά το περιγράφει η lara[E-p]. Κι εγώ έτσι ακριβώς ένιωσα, αποφάσισα να απέχω από το σεξ μια και όλα μου φαίνονταν ανούσια, μέχρι τη στιγμή που βρήκα τον άνθρωπο που με μύησε στο χώρο και με έκανε αυτό που είμαι τώρα, επεξεργαζόμενος το μυαλό μου και βγάζοντας στην επιφάνεια όλα εκείνα που ήταν βαθειά κρυμμένα πίσω από κοινωνικά ταμπού και ηλίθιους εγωισμούς. Τώρα πλέον ούτε φοβάμαι ούτε ντρέπομαι να παραδεχτώ ότι είμαι η σκλάβα Του και αυτό με κάνει ευτυχισμένη. Αναρωτιέμαι πολλές φορές αν μπορώ να χαρακτηριστώ swıtch από τη στιγμή που μόνο μαζί του μου βγαίνει η υποτακτική φύση (αλλά θα το ξεκινήσω σε άλλο topıc για να μην βγω εκτός θέματος.)

    Όσον αφορά το φυσιολογικό, κανείς δεν μπορεί να το ορίσει. Φυσιολογικό για τον καθένα μας είναι ότι μας προσφέρει ευχαρίστηση χωρίς να βλάπτει τους άλλους.
     
  5. latexduck

    latexduck Contributor

    μου άρεσε η άποψη σας ... ειδικά της Λάρα ,
    πράγματι νιώθεις τον έρωτα χωρίς νόημα, δεν απήχα προσωπικά απο αυτόν γιατι βρήκα αμέσως τι μου αρέσει σε αυτό
     
  6. carissa[L_T]

    carissa[L_T] Contributor

    Εχω σταθεί μάλλον τυχερή που στην ζωή μου γεύτηκα διάφορες πλευρές στο σέξ. Θεωρώ πως είμαι ένας έντονα ερωτικός άνθρωπος. Έχω φθάσει σε απίστευτο οργασμό στο άκουσμα της φωνής του αγαπημένου μου, κάτω από το βλέμα του ή τα χάδια του. Με τον συγκεκριμένο εραστή υπήρχε απίστευτη χημεία και έρωτας. Δεν χρειαζόταν το στοιχείο του BDSM. Το αξιοσημείωτο όμως είναι πως εκείνος με μύησε στο BDSM.
    Όσο προχωρούσα μέσα σε έναν κόσμο βαθύτερων συκγινήσεων άρχισε να μεγαλώνει η όρεξη μου. Συνειδητοποίησα πως ότι ζούσα πριν ήταν χλιαρό και άνοστο συγκριτικά. Η διέγερση και η ηδονή δεν είχαν καμιά σχέση. Όχι, δεν πιστεύω πως υπάρχει πισογύρισμα. Όταν μαθαίνεις που να βρίσκεις το καλύτερο και το πιο ολοκληρωμένο δεν συμβιβάζεσαι μετά με αυτό που προυπήρχε και δεν πιστεύω πως θα έπρεπε.
    Δεν υποβιβάζω το τρυφερό σέξ. Αντίθετα πιστεύω πως χρειάζεται σε ένα ζευγάρι που έχει έντονα συναισθήματα ο ένας για τον άλλον. Το σεξ είναι μέσο έκφρασης συναισθημάτων. Είμαι όμως κατά της ρουτίνας που μπορούμε να δημιουργήσουμε ακόμα και στο BDSM. Η ρουτίνα σκοτώνει τον έρωτα.
     
  7. lara

    lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

    Τις προάλλες, μιλώντας με Τον Αφέντη μου, Του ανέφερα πως κάποιο άτομο με φλερτάρει και έφτασε η κουβέντα σ΄ ένα σημείο, όπου μου Είπε αστειευόμενος, πως αν γινόταν κάτι θα Αναγκαζόταν να με Σκοτώσει, αλλά όχι πρίν με Βασανίσει για να Του πω το όνομα του άλλου.
    Αυτό εμένα με έκανε να μουσκέψω αμέσως.
    Και πέστε μου, είναι δυνατό να ήμουν ευτυχισμένη μέσα σε μια βανίλλα σχέση?  
     
  8. Kits

    Kits Contributor

    Απάντηση: θα μπορούσατε να απολαύσετε τον έρωτα χωρίς ....

    Μαλλον η ''ιδιαιτεροτητα'' οπως αναφερεις, για μερικους δεν ειναι μονο κατα την διαρκεια του σεξ , αλλα ειναι τροπος ζωης...
    Τουλαχιστον εγω ετσι το βλεπω!
     
  9. Incomplete_

    Incomplete_ Contributor

    Απάντηση: θα μπορούσατε να απολαύσετε τον έρωτα χωρίς ....

    Πρώτα μάθαμε όλοι να κοιτάζουμε και μετά να διαβάζουμε....
     
  10. Kits

    Kits Contributor

    Απάντηση: θα μπορούσατε να απολαύσετε τον έρωτα χωρίς ....


    Το ''κοιταζουμε'' δεν το μαθαμε... το ''διαβαζουμε'' μαθαμε!
     
  11. zinnia

    zinnia Contributor

    Μεχρι να το γνωρισω δεν μου ελλειπε..πως αληθεια να σου λειψει κατι που ποτέ δεν εχεις γευτεί ή δεν εχεις επιτρεψει να σου συμβει?

    Οταν το "γευτηκα" ηταν σαν να ανοιξε μια κουρτινα βαρεια κι ασηκωτη και μ αφησε να δω τι υπαρχει πισω της..

    Μπηκα διστακτικα ειναι η αληθεια , αλλα ειχα ενα γερό χερι να με στηριζει σε καθε παλινδρομηση μου..

    το συμπερασμα ειναι πως οταν πια πέσει η κουρτινα, τπτ πια δεν ειναι ιδιο με το πριν..αυτη η ιστορια δεν εχει πισογυρισμα , μονο μπρος εχει...
     
     
  12. G_E

    G_E Contributor

    Εκείνο που χαλάει τα πράγματα στο σεξ και τον έρωτα είναι οι περιορισμοί που επιβάλλουν οι ιδεοληψίες, τα κοινωνικά πρότυπα και κυρίως οι εσωτερικές μας συστολές. Όσοι έχουν κάποια στιγμή απογειωθεί στον έρωτα καταλαβαίνουν πως άλλαξε η ζωή τους και πως η προηγούμενη ζωή τους ήταν άνοστη και γεμάτη «χαμένες ευκαιρίες». Αυτό ισχύει γιατί η απελευθέρωση δεν αφορούσε μόνο στο σεξ αλλά ήταν ένα γενικότερο άλμα στη ζωή τους.

    Εκείνο που πρέπει να έχουμε όμως στο μυαλό μας είναι πως περιοριστικά ερωτικά πρότυπα και ιδεοληψίες δεν θέτει μόνο η κυρίαρχη vanilla ιδεολογία αλλά και ιδεολογίες που κυριαρχούν σε μικρότερες ομάδες όπως στο bdsm.

    Η πρότασή μου είναι να κάνει κάποιος ότι τον εξιτάρει και όχι ότι θα ικανοποιούσε τον κοινωνικό του χώρο, όποιος κι αν είναι αυτός. Ο καθωσπρεπισμός σκοτώνει τον έρωτα.

    Πριν από λίγο καιρό η SM Art Lady μίλησε για την ερωτική της σχέση με έναν Master του χώρου. Οι πιο πολλοί ενδεχομένως είπαμε (κι ας μην το γράψαμε) «μα πως είναι δυνατόν !!!» με την ίδια αγκύλωση που ένας ηθικολόγος θα αντιμετώπιζε μια δημόσια δήλωση bdsm προτιμήσεων. Ο άνθρωπος απ' οσο ξέρω, και καλά έκανε, δε μοιράστηκε την εμπειρία του αυτή μαζί μας (παρά τις προτροπές). Γιατί? Γιατί δεν είμαστε έτοιμοι να τις ακούσουμε.

    Ένας Κυρίαρχος μπορεί κάλλιστα να παίξει με vanilla όρους για να πάρει ένα μωρό, μπορεί να χαρεί μια bottom φάση, μπορεί να κάνει εν τέλει ότι γουστάρει. Αν λειτουργεί ως Κυρίαρχος, αυτός ορίζει το πώς θα τη βρει χωρίς να λαμβάνει υπ’ οψιν του το πώς θα το πάρει ο "καθ’ ένας".

    Γιατί στο κάτω κάτω ο «καθ’ ένας» είναι συνήθως άτομα με μικρή τριβή με τη ζωή και το χώρο και χωρίς προσωπικές εμπειρίες και απόψεις που εύκολα ενστερνίζονται απόψεις τρίτων, τις οποίες διαστρέφουν, αναμασούν και τις προβάλλουν, ως βασιλικότεροι του βασιλέως, δίνοντας την έννοια «συστήματος ηθικών κανόνων» στους οποίους αυτοπαγιδεύονται.

    Η απαντηση λοιπόν στο ερώτημα είναι …ναι. Θα μπορούσα να απολαύσω τον έρωτα και χωρίς και με… και με όποιον τρόπο με εξιτάρει κατά περίπτωση. Δεν πηδάμε βάσει status. Πηδάμε βάσει επιθυμίας.