Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

καθημερινες BDSM stories και οχι μονο

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος Jomaru, στις 14 Φεβρουαρίου 2009.

  1. Jomaru

    Jomaru Guest

    αυτο το θεμα το βαζω με αφορμη πραγματα πυο διαβαζουμε και ακουμε στις ειδησεις οποιος θελει ας παραθετει πραγματα που ειδε και ακουσε και του θυμιζουν λιγο απο BDSM ή και πολυ.



    Η διπλή ερωτική ζωή παρ ολίγον να του στοιχίσει την ζωή του... Ευνουχισμένος και βαριά τραυματισμένος στους όρχεις νοσηλεύεται 45χρονος από την Αρτα στο νοσοκομείο των Ιωαννίνων μετά από δυνατό δάγκωμα που δέχθηκε στην περιοχή των γεννητικών του οργάνων απο την 35 χρονη ερωμένη του ενώ βρίσκονταν σε ξενοδοχείο της περιοχής. Μάλιστα επιστρατεύτηκαν οι άνθρωποι του ξενοδοχείου να πάνε στο δωμάτιο όπου ο "άτυχος" εραστής σφάδαζε από τους πόνους και καλούσε βοήθεια χωρίς η ερωμένη που του είχε προκαλέσει τον ευνουχισμό να ενδιαφέρεται. Σύμφωνα με τα στοιχεία που υπάρχουν μέχρι τώρα η ερωμένη του ισχυρίστηκε ότι ενώ της υποσχόταν χωρισμό από την νυν σύζυγο και γάμο ...την κορόιδευε! Τον εκδικήθηκε με αυτό το τρόπο που βέβαια θα έχει άσχημο αποτέλεσμα για την ίδια αλλά περισσότερο για τον ίδιο αφού η κατάστασή του είναι σοβαρή! Είναι από τις πιο σπάνιες περιπτώσεις ευνουχισμού στο κόσμο και θα κάνει το γύρω τον ΜΜΕ! Περιστατικά αντίστοιχα ,άλλα όχι με αυτό το τρόπο έχουν σημειωθεί και σε άλλες περιοχές του κόσμου...και η αιτία πάντα η απιστία! πηγη Bollywood Greece: Στην ΡντατικΠμΡτά τον Ξ΅Ο…Ξ½ΞΏΟ…Ο‡ΞΉΟƒΞΌΟŒ Ξ±Ο€ΟŒ την Ρρωμένη του 45χρονος στην Αρτα!
     
  2. Archon

    Archon sometimes sickness has fun

    οχι παραλιγο...
    πρεπει να κατεληξε....

    ατυχης τουλαχιστον ο τιτλος.
     
  3. Jomaru

    Jomaru Guest

    σε λιγο θα πουμε για τον Πασχαλη..
     
  4. Lady_Dementia

    Lady_Dementia DemonLure the Seductive Contributor

    Γνωστή ηθοποιός εκβίαζε 34χρονο!

    Σοκ έχει προκαλέσει στον καλλιτεχνικό χώρο η σύλληψη της 29χρονης ηθοποιού ‘Αννας – ‘Ιριδος Αγαθονικιάδου γιατί εκβίαζε – μαζί με το γυμναστή σύντροφο της – 34χρονο με τον οποίο είχαν ερωτικές επαφές. Η γνωστή ηθοποιός ζητούσε από τον 34χρονο το ποσό των 6000 ευρώ προκειμένου να μην βγάλει στη φόρα dvd με καυτό ερωτικό περιεχόμενο, το οποίο προέρχονταν από τις τρεις ερωτικές βραδιές που πέρασε το «τρίο» σε γνωστό ξενοδοχείο της Αθήνας. Πλέον μετά τη σύλληψη της – το απόγευμα της Παρασκευής – αντιμετωπίζει βαρύτατες κατηγορίες για εκβίαση…

    Το χρονικό

    Όλα ξεκίνησαν πριν από δέκα μήνες. Η 29χρονη ηθοποιός μαζί με τον συνομήλικο φίλο της γυμναστή, …γνωρίστηκαν μέσω chat στο internet με τον 34χρονο. Αφού μίλησαν αρκετές φορές έκλεισαν μια συμφωνία: Να συνευρεθούν ερωτικά και οι τρεις σε ξενοδοχείο έναντι του ποσού των 250 ευρώ. Πράγματι το ραντεβού πραγματοποιήθηκε και από ότι φαίνεται έμειναν και οι τρεις ευχαριστημένοι αφού ακολούθησαν άλλες δύο καυτές νύχτες μέχρι και τον Αύγουστο του 2008.Ο 34χρονος δεν μπορούσε να φανταστεί ότι η συνέχεια θα ήταν εφιαλτική. Το σατανικό ζευγάρι, μέσω sms στο κινητό του τηλέφωνο τον ενημέρωσε πως αν δεν τους έδινε 6000 ευρώ θα δημοσιοποιούσαν το καυτό υλικό. Μετά από «διαπραγματεύσεις» κλείστηκε μια νέα συμφωνία, να τους καταβάλλει 2000 ευρώ σε δύο δόσεις για να σταματήσει ο εκβιασμός. Μετά το deal, ο 34χρονος αποφασισμένος να δώσει τέλος στο μαρτύριο, πήγε στην Αστυνομία, κατήγγειλε τον εκβιασμό και έτσι στήθηκε επιχείρηση με προσημειωμένα χαρτονομίσματα. Έτσι, την Παρασκευή το πρωί συναντήθηκε με την ηθοποιό και το φίλο της στη Δάφνη και τους έδωσε τα πρώτα 1000 ευρώ ενώ τους είπε να συναντηθούν το απόγευμα της ίδιας ημέρας για να τους δώσει τα υπόλοιπα. Οι αστυνομικοί πήγαν μαζί με το 34χρονο στο ραντεβού, που κλείστηκε στις 20:30 στην περιοχή της Δάφνης και την στιγμή ου το ζευγάρι τον πλησίασε και τα χρήματα άλλαξαν χέρια, τους πέρασαν χειροπέδες. Η 29χρονη ηθοποιός, έχει παίξει σε πολλά γνωστά σήριαλ της τηλεόρασης αλλά και σε πολλές θεατρικές παραστάσεις.



    Πηγή:protothema.gr