Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

κανονες και πρωτοκολλα

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος thaleia, στις 16 Μαρτίου 2009.

  1. thaleia

    thaleia Contributor

    Απάντηση: Re: κανονες και πρωτοκολλα

    αυτο σημμενει οτι δεν συμφωνεις με τα πρωτοκολλα
     
  2. kardy_

    kardy_ Regular Member

    δεν ειπα κατι τετοιο......
    εχω ζησει ενα μεγαλο μερος τησ ζωης μου σε πολυ αυστηρα πρωτοκολλα....
    οχι ομως επειδη καποιος τα ειπε στον Αφεντη μου και εκεινος τα θεσπισε...
    αλλα επειδη τα ηθελε Εκεινος και τα θεσπισε σε εμενα.....
    δυστηχως η ευτυχως(ακομα δυσκολευομαι να αποφασισω) ειμαι τυπολατρης
    ολα αυτοι οι κανονες και τα πρωτοκολλα εμενα μου κανουν......
    μονο εκει ομως που θελω εγω......δεν αξιζουν ολοι οι ανθρωποι τον σεβασμο μου και την αγαπη μου ποσο μαλλον την υποτακτικη η Κυριαρχικη φυση μου....
    επιλεγω που τι και πως χωρις αυτο να σημαινει πως ειμαι αγενης η οτι αλλο.....
    κανεις δεν μπορει να σου επιβαλει επειδη ειναι Κυριαρχος οτι θα του μιλας με κεφαλαια και το σις και το σας....
    η που θα σου βγει απο μονο του η που δεν θα σου βγει....
    η που θα στο κανει εκεινος να σου βγει....
    η πολυ απλα που δεν θα θελει αυτο το σις και το σας.....
    τροποι και μεθοδοι υπαρχουν.....
    και οπως ειπα ειναι ολα αναμεσα σε εσενα και αυτον.....
    αν του αρεσουν εχει καλως αν οχι παλι καλως εχει Θαλεια μου....
    μην πνιγεσε σε μια κουταλια νερο γλυκεια μου....
     
  3. εγο σιμφονο με τι σκλαβα θαλια και με τι σκλαβα ντρακον και με ολους του ιπολιπου
     
  4. fractal

    fractal Regular Member

    Θα ξαναβάλω κάτι , αν και ελαφρως αλλαγμένο , που είχα πει σε άλλο Post αλλά νομίζω πως είναι σχετικό. συγγνώμη για την επανάληψη.:

    Ισως να φανώ σκληρός ( ανήκω στην ειδική υποκατηγορία του "μαμόθρεφτου καθάρματος" )αλλά , δυστυχώς ή ευτυχώς ,ποτέ δεν ήταν αυτοσκοπός μου η αποδοχή. πρωτο μελημά μου ήταν να σταθώ συνεπής σε ότι θεωρούσα σωστό την εκάστοτε στιγμή ακόμα και αν αυτό ήταν κατα γενική ομολογία τελείως λάθος ,ίσα ίσα τοτε μου άρεσε ιδιαίτερα.ειδικά τώρα αν έχει να κάνει με την επιλογή στην απόλαυση. η αλήθεια μου είναι πολλές και μεταβαλλόμενες .στην πορεία μου μέχρι τώρα σε διαφορετικά περιβάλλοντα προσπαθούσα να διαφυλάξω με κόπο τις όποιες προσωπικές μου επιλογές, γιατί πολύ απλά ήταν τετοιες . δεν ήταν πάντα εύκολο και σίγουρα ποτέ δεν ήταν αποδεκτό. ο "μαζάνθρωπος" είναι το κυρίαρχο μοντέλο και οι αποκλίσεις από την νόρμα είναι ανησυχητικές.
    με έπνιγαν παντα οι στολές , οι μανιέρες και οι νόρμες τα διάφορα πρωτόκολλα αν και καθε χώρος όπου έμπαινα είχε κώδικες ,είχε σύμβολα, είχε αρχηγούς που έδιναν το στίγμα ένοιωθα οτι η επανάληψη σκότωνε την ουσία και η αυθεντικότητα έσβηνε από τις αυθεντίες .
    ανέκαθεν διάλεγα δρόμους οχι με κριτήριο το συμφέρον ή τη λογική ή ακόμα και την παρέα αλλά την αίσθηση που είχα κάθε στιγμή. αναζητούσα την μαγεία , αυτό το κάτι που έσπαγε την προβλεψιμότητα , την περιοδικότητα , το φρέσκο , το ζωντανό, το τώρα , το real thing . οταν εκφυλίζοταν σε επανάληψη , σε ρουτίνα , σε πατέντες ένοιωθα οτι ήταν καιρός να φύγω να ψάξω για κάτι νεό που δεν ειχε διαβρωθεί από τους ειδικούς , τους ορθόδοξους ,τους τηρητές της παράδοσης. ποτε δεν ημουν σουνίτης αλλά με γοήτευαν οι σουφι ,οι μυστες του ανείπωτου, του δύσκολα να εκφραστεί και να παγιωθεί σε ενα δεκάλογο του "ΚΛΙΚ" 10 που πρεπει να κάνει ένας...., τι πρεπει να φοράει ένας ....
    το bdsm για μένα πρέπει να έχει αυτή τη μαγεία ,να ακους τη φωνή της Κ και να ψαρώνεις ,να αλλάζει το ύφος Της και να περιμένεις σοκαρισμένος την είσοδο σου σε ένα παράλληλο σύμπαν. το όχημα μου είναι ο πόνος και η απώλεια του ελέγχου. πιλότος σε αυτό το ταξίδι είναι η Κ. Μια Κ που ξέρει να οδηγεί και ξέρει τι σημαίνει οδήγημα. να ξέρει ποιά είναι τα όρια ,πότε να ξεπερνούνται και αν πρέπει και όταν αυτό γίνεται να φροντίζει για την επιστροφή και των δύο με ασφάλεια .να μπορεί να διαχειρίζεται την δύναμη Της και την ενέργεια που υπάρχει σε μια δυναμική σχέση ανάμεσα σε δύο ενήλικες που η ζωή τους είναι πεδίο συγκρούσεων και αρένα οπου ισχύει το omnium contra omnes .εκεί που η καθημερινότητα δεν αφήνει περιθώρια για έλεος . το 24/7 είναι ένας μύθος αμα αγωνίζεσαι για το κομμάτι ψωμί της καθε μέρας και το γαμημένο βγαίνει με κόπο.
    μια Κ μπορεί να έχει ωμή και παράλογη δύναμη ή μπορεί να είναι εγκεφαλική και να σου γαμάει τη ψυχή με το χαμόγελο. μπορεί να έχει διδακτορικό ή να είναι απόφοιτος δημοτικού . δε με νοιάζει . ειναι αυτο το στιγμιαίο που αλλάζει την καθημερινότητα , αυτή μαγεία (προφανώς μου αρέσει η λέξη) .αυτό που μένει είναι το δέος που νοιώθεις στην επιβεβαίωση της υπεροχής.και πρέπει να με πείσει γιαυτό και αυτό είναι εξαιρετικά δύσκολο. υπάρχουν βέβαια υ έτοιμοι ,καθαροί και εύκολοι . ο fractal ειναι δύσκολος .τι να κάνουμε;;
    To bdsm για μένα δεν έχει να κάνει με το πλύσιμο των πιάτων σαν πρακτική ρουτίνα με "ανταμοιβή" λες και εισαι παιδάκι και έφερες καλούς βαθμούς . αν λεγεσαι mistress και δεν μπορείς το πλύσιμο πιάτων get a fucking machine , το session δεν έχει σχέση με το πόσο fairy ultra έβαλα.
    δεν έχει να κάνει με "οικονομική συνδιαλλαγή",γιατί αυτό λέγεται διαφορετικά και σε αυτό είμαι κάθετος. δεν έχει να κάνει με ένα "περιοδεύοντα θιάσο" με άτομα αξιόλογα με ευαισθησίες και εξυπνάδα, που τα αγαπώ αλλά μπαίνουν στην παγίδα να κάνουν την καυλα τους θέαμα. με πονάει απίστευτα να το λέω αυτό. δεν θεωρώ οτι το δημόσιο παιχνίδι είναι bdsm και μαλιστα σε club με εισοδο. δεν δέχομαι να κάνω τις ανησυχίες μου βορά για δημόσια κατανάλωση. οι sub δεν είμαστε κλινικές περιπτώσεις όχι περισσότερο από μια ή έναν K. που έχει να λύσει σοβαρά ζητήματα αυτοπειθαρχίας. γιατί πολύ απλά δεν με πειθει.
    Η Κ έχει στο μυαλό μου κάποια προαπαιτούμενα ,αν δεν τα βρω είμαι μια χαρά σε μια vanilla σχεση και δε με χαλάει καθόλου.ισα ισα περναω τελεια!!! πληγώνω άτομα όταν αποδομώ βεβαιότητες και δεν μου αρέσει καθόλου αυτό . αλλά έτσι νοιώθω .δεν θελω να γινονται οι επιλογές μου αφορμή για να στεναχωρώ κόσμο. αλλά που να πάρει η οργή νομίζω οτι έχω κερδίσει το δικαίωμα αυτό . η απόλαυση είναι επιλογή και είναι αδιαπραγμάτευτη . μπορεί να έχω λάθος ,ίσως και να έχω σίγουρα λάθος αλλά το έχω πει ποτε δε κρυφτηκα απο τα λάθη μου ουτε και τις συνέπειες.
     
  5. Καταλαβα....αρνηθηκες να πλυνεις τα πιατα εεεε?????
    Ασε που εβαζες και πολυ ουλτρα φερυ και δεν εκανες οικονομια με τετοια κριση
    Γι αυτο εχασες την ταμπελα σου. Καλα να παθεις!!! Ποιος σου ειπε
    να εισαι ανεπροκοπος?  
     
  6. Apollyon

    Apollyon God's Demon Contributor

    Εχω την αισθηση οτι βρισκομαι πλεον σε ενα φορουμ που οτιδηποτε αλλο εχει να κανει εκτος απο το bdsm.
     
  7. kardy_

    kardy_ Regular Member

    +10000000000000000000
     
  8. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

    Απάντηση: κανονες και πρωτοκολλα

    Προς τι λοιπον τοση τυπολατρεια?η σοβαροφανεια και η μυθοποιηση ολου αυτου μου κανει μια ψευδαισθηση.Ανεπαρκης και ευθυνοφοβη.Εχω βαθια συγκινηθει με αυτο το μαραθωνιο πιστης κ αφοσιωσης,λες και η αγαπη προς τον Κ σου ειναι χαρτια κ σφραγιδες...το κυριο μελημα μας ειναι το πρωτοκολλο κ η τυπικοτητα μας?Μηπως μιλαμε για ευγενεις κ εστεμμενους κ μου διαφευγει,μηπως λεω:scratchhead: κουραστηκα αφορητα παω να διαβασω τους τροπους καλης συμπεριφορας κ θα επανελθω.
     
  9. Durcet

    Durcet In Loving Memory

    Γιατί; Επειδή κάποιοι δε συμφωνούν με διεθνώς (όπως ειπώθηκε σε άλλο νήμα) αναγνωρισμένα πρωτόκολλα και τύπους συμπεριφοράς, αλλά προτιμούν να θέσουν τους δικούς τους κανόνες στις σχέσεις τους, άσχετα αν βρίσκουν σύμφωνους τους απ' έξω ή όχι; Δε νομίζω να υπάρχει κάποια βίβλος του bdsm, που να ορίζει πώς οφείλει να συμπεριφέρεται ο καθένας σε κάθε περίσταση. Αν υπάρχει, πείτε μου κι εμένα τον ηλίθιο να το ξέρω!
     
  10. Δωσε κατι και σε μενα βρε!!!! Τι θα το κανει ο αλλος το δισεκατομμυριο?
    Μην μου δωσεις πανω απο 100000000 ...δεν θα εχω τι να τα κανω
     
  11. kardy_

    kardy_ Regular Member

    Re: Απάντηση: κανονες και πρωτοκολλα



    τι????δεν εχεις παει στο υπουργειο????δεν εχεις παρει παραβολα και σφραγιδες?????
    σε ποιο κοσμο ζεις?????    

    (αστειευομαι φιλτατη.....)
     
  12. Apollyon

    Apollyon God's Demon Contributor

    @Durcet

    Οχι απλα επειδη το θεωρω αστειο vanilla ατομα να ρωτανε για πρωτοκολλα,sub ανεκπαιδευτα να απαντανε,Masters που την πεφτουν ακομα και στον Ricardo και ολο αυτοι να εχουν αποψη για πραγματα που ποτε δεν εχουν ζησει και δεν δεχονται επειδη ειναι της αποψης "ε θα ριξω καμμια,θα φαω καμμια και θα γαμησω,θα γαμηθω."
    Συγνωμη για το υφος του post δεν αναφερομαι προωπικα σε κανεναν αλλα παρτε χαμπαρι οτι καποιοι ζουνε συμφωνα με αυτα τα πρωτοκολλα,ειναι υπερηφανοι για τα κολλαρα τους και για τους τιτλους που φερουνε και πραγματικα ζουν 24/7 D/s σχεσεις που τους καλυπτουν απολυτα.
    Οσον αφορα το νημα τα πρωτοκολλα προσαρμοζονται αναλογα της καθημερινοτητας και των καταστασεςν που επικρατουν.

    @madlene
    Το πρωτοκολλο δεν αφορα ουτε branding ουτε συμβολαια.