Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

μια καταθεση ψυχης

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος Afrodyte, στις 12 Νοεμβρίου 2007.

  1. Afrodyte

    Afrodyte Regular Member

    Ολα αρχισαν σε μια κρυα πολη της Βορειας ελλαδας.Εκεινος γυρω στα 45,ενεπνεε ενα δεος διαφορετικο,εναν αερα που δεν σου αφηνε επιλογες η μαλλον δεν μου αφηνε επιλογες.Τον εμπιστευτηκα μονο που κοιταξα τα ματια Του.
    Δεν ζουσε μονος βεβαια ενας τετοιος αντρας.Ειχε και μια σκλαβα για να Τον φροντιζει.Μια κατσαρομαλλα παιχνιδιαρα κοπελα που μολις ειδα τα ματια της καταλαβα ποσο αφοσιωμενη Του ηταν .Ο τροπος που Τον κοιταζε ηταν μοναδικος δεν ειχα ξαναδει κατι αναλογο ποτε μεχρι τοτε,επινε Εκεινος και εκεινη ξεδιψαγε,για τετοια χημεια μιλαω.Ειναι μαζι αλλωστε εξι ολοκληρα χρονια!
    Οταν πηγα στο σπιτι Του δεν ηξερα ουτε πως να μιλησω ουτε πως να φερομαι εξαλλου δεν ημουνα σκλαβα αλλα κι ουτε ηθελα να γινω. Απο την πρωτη στιγμη ηξερα οτι θα γινω η τσουλα Του χωρις βεβαια να εχω καταλαβει τι ακριβως σημαινει αυτο και τι απαιτησεις θα ειχε απο μενα.
    Συνεχως τριγυρναγε στο μυαλο μου η μικρη τρισχαριτωμενη σκλαβα Του τοσο που σχεδον την ειχα ερωτευτει.Για καποιο λογο που δεν μπορω να εξηγησω την θαυμαζα χωρις την παραμικρη αισθηση ζηλειας.Τα ματακια της πετουσαν φωτιες καθε φορα που την ακουμπαγε κι αυτο με τρελαινε..

    Υποσχομαι να συνεχισω αυριο.Λιγη υπομονη απο ολους λοιπον 
     
    Last edited: 12 Νοεμβρίου 2007
  2. Afrodyte

    Afrodyte Regular Member

    Απάντηση: μια καταθεση ψυχης

    Καθομασταν και οι δυο στα ποδια Του αυτή σαν σκλαβα Του που είναι κι εγω σαν τσουλα που ειμαι σιγουρα, το Του θα δειξει. Ειμασταν στα τεσσερα μπροστα Του και ενιωθα τοσο ηρεμη, τοσο απελευθερωμενη κι απ τον τελευταιο φοβο που ισως να ειχα. Ακομη δεν ξερω αν για την ηρεμεια μου ευθυνεται Εκεινος που μας κοιταζε τοσο τρυφερα στα ματια, η εκεινη που σαν μαγνητικα κυμματα να διαπερνουσαν τον αερα αναμεσα μας και να μου μετεδιδε τη δικη της ηρεμεια. Την απολυτη γαληνια σιγη διεκοψε η φωνη Του: Μα καλα τοση ωρα στεκεστε η μια απεναντι από την άλλη και ουτε ένα φιλι δεν εχετε ανταλλαξει; Τοσο αναξιες τσουλες ειστε και οι δυο;
    Το στομα μου κολλησε στο δικο της χωρις να καταλαβω την κινηση του κορμιου μου προς τα εμπρος,σαν μια άλλη δυναμη να το εσπρωχνε προς τη μερια της.Επιτελους αγγιξα τα χειλακια της,το φιλι της ηταν τοσο γλυκο και τοσο τρυφερο που αρχισαμε να γλυφομαστε σαν να γνωριζομασταν χρονια.-Πραφανως η τσουλοσυνη μας βγηκε τοσο εμφυτη που ηταν σαν ποιημα το ολο σκηνικο. Το μουνι μου κοντευε να εκραγει,το ιδιο θελω να πιστευω και για το δικο της.

    Συνεχιζεται..
     
  3. Afrodyte

    Afrodyte Regular Member

    Απάντηση: μια καταθεση ψυχης

    Πριν προλαβω να τελειωσω τη σκεψη μου Ειχε βρεθει .μπροστα μας και αφου φανηκε να Του αρεσει αυτό που εβλεπε χαμογελασε και ειπε οσο πιο ηρεμα μπορουσε: Μηπως εφτασε η ωρα να ετοιμασω τις μουναρες σας για το βραδυ σκυλες;
    Το βραδυ, τι θα γινοταν το βραδυ; αναρωτιομουνα και το κεφαλακι μου αγγιζε το πατωμα σαν να με τραβουσε μαγνητης.Μηπως τελικα Ηταν μεσα στο μυαλο μου και ηξερε την πιο τρελλη μου φαντασιωση που κανενας άλλος δεν μπορεσε ποτε να μου βγαλει΄η μηπως τα ματια μου ηταν τοσο μα τοσο εκδηλωτικα που ελεγαν τι κρυβει η ψυχη μου; Δεν το πολυσκεφτηκα καθως τα δικα Του ματια δεν αφηναν περιθωρεια.
    (Αλλα μεταξυ μας μαλλον ειχαμε κοινη φαντασιωση) .
    Η εντολη Του ηταν σαφης: Θα χρησιμοποιησετε ολη σας τη γοητεια και ολη σας την τσουλοσυνη και ότι άλλο διαθετετε αλλα σπιτι δε θα γυρισετε παρα μονο χυμενες και οι δυο.
    Συνεχιζεται

    Το κορμι μου δεν μπορουσε να ηρεμησει από τις συσπασεις.Το μουνι μου που ειχε καταντησει χωνι από την καβλα εσταζε. Και ναι ειχε φτασει η ωρα να παρθω με έναν αγνωστο κατ εντολη Αμεσως σκεφτηκα το ποσο προκλητικη και πραγματικα τσουλοποιημενη πουτανα θα πρεπε να γινω για να καβλωσω τον οποιονδηποτε μ ένα βλεμμα. 
    Η προετοιμασεια ευτυχως ηταν ευκολη καθως η σκλαβα Του εκανε ότι περνουσε από το χερι της για να με βοηθησει να μπω σ αυτό το ρολο. Με βοηθησε να διαλεξω ότι πιο καυτο ειχα ώστε να πετυχουμε πιο ευκολα το στοχο μας.Την εβλεπα με τοση συμπαθεια που δεν εχανα ευκαιρεια να τη γλυφω και να τη φυλαω συνεχεια.
    Ένα μαυρο φορεμα που καλυπτε μολις τα απολυτως απαραιτητα μαυρες ψηλοτακουνες γοβες και μαυρο στρινγκ που ξεχωριζε από μεσα.

    Συνεχιζεται

    Όταν εκεινη πηγε να ετοιμαστει Εκεινος με φωναξε στο σαλονι οπου καθοταν και με εβαλε να κατσω στα τεσσερα μπροστα Του. Αφου με χαιδεψε λιγακι στην τρυπα μου,εβαλε αλλοιφη,και αρχισε να περναει τις μπαλες που ειχα μαζι μου μια μια μεσα μου. Οπως μου ειπε αυτες θα τις βγαλω μονο στην περιπτωση που θελησω να δωσω κωλο.Ο πονος και η υδονη ηταν απεριγραπτα εκεινη τη στιγμη. Οι αντιδρασεις μου δεν υπηρχαν παρα μονο μια:καυλα για το οτιδηποτε. Όταν τις περασε μεσα μου με σηκωσε ανεβασα το εσωρουχο μου και στερεωσα το κοσδονακι αναμεσα στο στρινγκ και το φορεμα. Στην αρχη περπατουσα με δυσκολεια το να κατσω δεν το σκεφτομουνα καν. Σιγα σιγα τις συνηθισα ,σε κάθε βημα μου βεβαια άλλο λιγο υγρο ξεγλυστρουσε από το χωνι μου πλεον.
     
    Last edited: 12 Νοεμβρίου 2007
  4. Afrodyte

    Afrodyte Regular Member

    Απάντηση: μια καταθεση ψυχης

    Ηδη ειχε ετοιμαστει κι εκεινη, ειχε φτιαξει τα μαλλια της οσο πιο σεξυ γινοτανε και ειμασταν ετοιμες για τη μεγαλη βραδυα. Στο μυαλο μου τριγυρνουσαν τα παντα-από το που θα παμε μεχρι το τι θα πω, πως θα κατσω, πως θα φερθω πως πως..
    Σταματησα να σκεφτομαι βεβαια όταν ανοιξαμε την πορτα βγηκαμε εξω και εκεινη μου επιασε τρυφερα το χερι και σταματησε ένα ταξι για να μας παει εκει οπου θα αποπλανουσαμε το υποψηφιο ‘θυμα ‘μας. Μπαινοντας στο ταξι επρεπε βεβαια να κατσω αλλα πως; Ενας αναστεναγμος πονου και ηδονης βγηκε από μεσα μου.Αμεσως εκεινη το καταλαβε και με χαιδεψε τρυφερα στο μπουτι.Αχ το μουνι μου ηταν ετοιμο να εκραγει για άλλη μια φορα. Ευτυχως η αποσταση ηταν μικρη και πριν το πολυσκεφτω ειχαμε φτασει στο μπαρακι. 

    Ενας ομορφος ζεστος χωρος με ψηλα τραπεζακια, χαμηλο φωτισμο και οπου τα κορμια μας φαινονταν σαν σκιες στο σκοταδι. Ετσι όπως κοιταγα τους πελατες νομιζα ότι ολοι ξερανε τι νιωθω και το σκοπο που βρισκομασταν εκει. Αυτο με καβλωνε ακομα περισσοτερο. Κοιταζομασταν με την κοπελα στα ματια τοσο λαγνα που νομιζα ότι γνωριζομασταν αιωνες. Το βλεμμα μου εψαχνε μες στο μαγαζι για εκεινον που θα καταφερνε να πηδηξει και να ξεσκισει δυο τσουλες σαν εμας.Εξαλου η εντολη Του ηταν σαφης και δεν εφευγε στιγμη από το μυαλο μου: Μονο χυμενες από καποιο αρσενικο θα γυρναγαμε.
     
    Last edited: 19 Νοεμβρίου 2007
  5. Afrodyte

    Afrodyte Regular Member

    Απάντηση: μια καταθεση ψυχης

    Αχ σκεφτομουνα το χυμενες και κοντευα να χυσω μονο στην ιδεα. Να παω με καποιον αγνωστο μονο για την ικανοποιηση Του, για να Του αποδειξω το ποσο σκυλα και πουτανα ειμαι. Η βραδυα περνουσε και κανενας δεν μου φαινοταν ετοιμος να ικανοποιησει τις απαιτησεις μας. Μαλλον όμως το εμπειρο ματι εκεινης κεντρισε τελικα καποιον. Εσκυψε και μου ειπε ότι θα του μιλησει Κι ετσι εγινε. Επιασε κουβεντα μαζι του και δεν αργησε να τον πεισει. Του εξηγησε βεβαια ότι επειδη ειμαστε σεμνα κοριτσια δεν επρεπε να αργησουμε οποτε το γοργον και χαριν εχει.
     
  6. Afrodyte

    Afrodyte Regular Member

    Απάντηση: μια καταθεση ψυχης

    Όταν μπήκαμε στο δωμάτιο γδυθήκαμε πρώτες εμείς για να του δείξουμε ότι είμαστε έτοιμες, ξαπλώσαμε στο κρεββάτι και ξεκινήσαμε να φιλιόμαστε. Ο πούτσος του είχε γίνει τόσο σκληρός που κόντευε να βγεί από το παντελόνι.
    Γδύθηκε και ξάπλωσε ανάμεσα μας. Αφού τον πιπώναμε και φιλιόμασταν ταυτοχρόνως, εγώ έλεγα συνέχεια στην άλλη κοπέλα πόσο τσούλα ένιωθα και πόσο πολύ ήθελα να τον πάρω. Με πήδηξε πρώτη και μετά εκείνη καθώς της έγλυφα το στήθος.
    Όση ώρα με γαμούσε σκεφτόμουνα πόσο ξεσκισμένη και ταπεινωμένη θα γύρναγα στο ¨νταβατζή¨ μου. Αφού τον πήραμε δυο φορές η κάθε μια έχυσε τελικά και μας είπε ότι ποτέ δεν είχε ζήσει κατι ανάλογο.
     
    Last edited: 19 Νοεμβρίου 2007
  7. Afrodyte

    Afrodyte Regular Member

    Απάντηση: μια καταθεση ψυχης

    Ten points στην τσουλοσύνη μου σκέφτηκα. Ήμουνα βέβαια ακόμα στην αρχή αφού το σημαντικό ήτανε όχι απλά να γυρίσω χυμένη και ξεσκισμένη αλλά να το διηγηθώ και όσο πιο παραστατικά γίνεται μπροστά Του. Και αυτό έγινε όταν τελικά γυρίσαμε σπίτι χυμένες ξεσκισμένες με τις μουνάρες μας να στάζουν από κάβλα. Και ήταν ακριβώς όπως το περίμενα.
    Δεν είχε κοιμηθεί, μας περίμενε, μας είχε πάρει φαγητό για να αντέξουμε να Του πούμε και να Του αναπαραστήσουμε το τι έγινε.

    Μας έβαλε μπροστά στα πόδια Του αφού φάγαμε, γυμνές ώστε να μπορέσουμε να του δείξουμε επ' ακριβώς το τι είχαμε βιώσει.
    Με την κάβλα ζωγραφισμένη στα κορμιά μας αρχίσαμε να Του διηγούμαστε τα πάντα. Καθώς μίλαγα και έβλεπε το κορμί μου να συσπάται από ηδονή με έβαλε να σκύψω στα πόδια της σκλάβας Tου και πήρε το φλόγκερ από το τραπεζάκι. Με μαστίγωνε καθώς εγώ προσπαθούσα να συνεχίσω τη διήγηση. Ήταν βέβαια αδύνατον αφού το μυαλό μου είχε ξεφύγει και ένιωθα τον πιο γλυκό πόνο που είχα νιώσει ποτέ. Ένιωθα σε όλο μου το κορμί την ευχαρίστηση Του και την ηδονή που έπαιρνε χρησιμοποιώντας μας σαν δυο ξεσκισμένες σκύλες, αφού είχαμε εκτελέσει κατά λέξη την εντολή Του. Έγλυψε τα μουνιά μας με τέτοιο πάθος σαν να ήθελε να πάρει όλες τις ηδονές της βραδιάς μαζεμένες.
    Αυτό με απογείωνε. Είχα σταματήσει να σκέφτομαι το οτιδήποτε και οι κινήσεις γινόταν ενστικτωδώς. Μου χάρισε απλόχερα την πιο ηδονική στιγμή όταν έβγαλε τις μπάλες από την τρύπα μου και έχυσα βάζοντας μου τέσσερα δάχτυλα στη φρεσκοξεσκισμενη μουνάρα μου. Ένιωθα το χέρι Του μέσα μου και ήταν σαν να κράταγε τον οργασμό μου. Όταν το έβγαλε τα χύσια μου πλημμύρισαν το πάτωμα Η σκλάβα Του μου έγλυφε το στήθος βοηθώντας με να ηρεμήσω αν και ήταν αδύνατον. Το κορμί μου αρνούταν να ηρεμήσει. Με έβαλε στα τέσσερα κι αφού με χάιδεψε λιγάκι στη τρύπα μου κατάλαβε ότι δεν την είχα δώσει για να τη δώσω σ' Εκείνον.

    Αφού με λύσανε λιγάκι μου έκανε ότι πιο οδυνηρό και συνάμα ερεθιστικό είχα ζήσει ποτέ fisting από πίσω. Καθώς πίεζε το χέρι Του μέσα μου λυγμοί έβγαιναν από το στόμα μου και η γνωστή πλέον δύναμη μαγνήτης με κράταγε στο πάτωμα. Όταν τελικά έβγαλε το χέρι Του έμεινα εκεί ακίνητη ανήμπορη να αντιδράσω. Με χάιδεψε στο κεφάλι και με ρώτησε τι θα ήταν αρκετά ερεθιστικό για μένα να δω αυτή τη στιγμή. Του απάντησα ότι θα ήθελα να Τον δω να πηδάει τη σκλάβα Του. Με έβαλε να κάτσω στον καναπέ με ανοιχτά τα πόδια και αφού έπαιξε λίγο την κλειτορίδα μου, μου έβαλε τα χέρια δεξιά και αριστερά από τα πόδια μου και μου είπε να μην αγγιχτώ. Όταν Τον είδα να τη γαμάει και εκείνη να χάνεται από καύλα και ικανοποίηση τα ματάκια μου πήραν την έκφραση της πιο απόλυτα ικανοποιημένης τσούλας πουτάνας που υπήρξε ποτέ.
    Μετά από όλα αυτά μας πήρε στην αγκαλιά Του και κοιμηθήκαμε όσο πιο ηδονικά γινόταν.

    Υ.Γ. Έχω την υποχρέωση να ευχαριστήσω τον «νταβατζή» μου και αυτή την υπέροχη κοπέλα για τις απίστευτα όμορφες και ηδονικές στιγμές που έζησα κοντά Τ/τους και ελπίζω να συνεχίσω να ζω!
     
    Last edited: 19 Νοεμβρίου 2007