Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

μπορεί να υπάρχει μασχαλολαγνεία?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Φετιχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος zwg, στις 5 Ιουνίου 2007.

  1. zwg

    zwg Regular Member

    Γεια σας εδώ και πολύ καιρό αναρωτιέμαι αν όπως υπάρχουν οι ποδολάγνοι που τουσ αρέσουν τα πόδια και σε κάπιουσ και οι μυρωδιά τουσ αν υπάρχουν και οι μασχαλολάγνοι... ή αντίστοιχα γυναίκες που θα ζητούσαν κάτι τέτειο... είμαι πολύ άπειρος και η φαντασία μου καλπάζει... πιστεύετε υπάρχει κατι τέτειο σαν φετίχ ? αν ναι πρέπει να είναι πολύ σπάνιο ε?
     
  2. blindfold

    blindfold Contributor

    στο τελευταίο απλά θα συμφωνήσω...
     
  3. slaveboy`81

    slaveboy`81 Regular Member

    Δεν είναι σπάνιο. Ξέρω πολλούς και κυρίως πολλές που ερεθίζονται με τη μυρωδιά του ανδρικού ιδρώτα ή θεωρούν σημαντικό παράγοντα για τη συνεύρεσή τους με κάποιον κατά πόσο τους ερεθίζει η μυρωδιά το ιδρώτα, που απορρέει από τις μασχάλες.
     
  4. hugger

    hugger Regular Member

    EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEΕιμαι και γω εδω!. Και νομιζα οτι ειμαι σπανιο ειδος. Γουσταρω γυναικειες μασχαλες. Χωρις τριχες ομως παρακαλω! Και οχι οτι κι οτι.. μονο αν ειναι φαρινα γιωτη. Μονο μωρουδακια με αλλα λογια (ανω των 18 βεβαια)  
     
  5. mds

    mds Regular Member

    Απάντηση: μπορεί να υπάρχει μασχαλολαγνεία?

    Αφού πλυθούν οι μασχάλες και μετά πέσει και το απαραίτητο άρωμα τότε χρειάζεται λίγο υπομονή μέχρι να ιδρώσουν.
    Τότε... δημιουργούν μεθυστικές καταστάσεις.
    Αν όμως δεν είναι καθαρές τότε πείτε μου τι ώρα έχει πτήση για Σιβηρία να προλάβω να φύγω!
     
  6. Kits

    Kits Contributor

    Μασχαλολαγνοι αντρες μπορει να υπαρχουν , γυναικες ομως υπαρχουν σιγουρα!!!!

    Τι προκαλεί στις γυναίκες η ανδρική οσμή;
    03-06-2006

    Η ανδρική οσμή που προέρχεται από τον ιδρώτα, έχει ευεργετικές επιδράσεις στις γυναίκες

    Η ανδρική οσμή που προέρχεται από τον ιδρώτα, έχει ευεργετικές επιδράσεις στις γυναίκες. Προκαλεί μείωση του στρες, χαλάρωση και επηρεάζει ακόμη το σεξουαλικό ορμονικό τους κύκλο.

    Υπάρχουν δηλαδή μεταξύ ανδρών και γυναικών εκτός από την οπτική επαφή, ανεπαίσθητες αλληλοεπιδράσεις που επηρεάζουν τη ψυχική διάθεση, τη σεξουαλική ορμή και τα αισθήματα.
    Η οσμή του ιδρώτα των ανδρών δημιουργεί ένα είδος χημικής επικοινωνίας μεταξύ ανδρών και γυναικών που επηρεάζει τις γυναίκες υποσυνείδητα.

    Το γεγονός αυτό συμβάλλει σε μια καλύτερη αλληλοεπίδραση και πολύ σημαντικό, σε ένα καλύτερο συντονισμό των αναπαραγωγικών προσπαθειών τους.

    Οι εκπληκτικές και απρόσμενες αυτές διαπιστώσεις προέκυψαν από πειράματα που έκαναν γιατροί από το πανεπιστήμιο της Πενσυλβανίας. Οι ερευνητές μάζεψαν ιδρώτα από τη μασχάλη ανδρών οι οποίοι απέφυγαν να χρησιμοποιήσουν αποσμητικό για 4 εβδομάδες. Στη συνέχεια αφού συνέλεξαν τον ιδρώτα τους, τον προετοίμασαν με τρόπο τέτοιο που να μπορούν να τον τοποθετούν κάτω από τη μύτη γυναικών για να μπορούν να το μυρίζονται.

    Υπέβαλαν στην δοκιμασία μυρωδιάς του ιδρώτα 18 γυναίκες ηλικίας από 25 έως 45 ετών. Οι γυναίκες δεν γνώριζαν τι ήταν αυτό που μυρίζονταν. Εκείνο που έπρεπε να κάνουν οι συμμετέχουσες στην έρευνα, ήταν να αξιολογούν την ψυχική τους κατάσταση πάνω σε μια κοινή κλίμακα.

    Ταυτόχρονα οι ερευνητές μετρούσαν στο αίμα των γυναικών την ωχρινοποιητική ορμόνη (LH). Η ορμόνη αυτή εκκρίνεται πριν από την ωορρηξία και είναι η ορμόνη ανάπτυξης του ωχρού σωματίου.

    Τα αποτελέσματα έδειξαν αύξηση της έκκρισης της LH λόγω της δοκιμασίας της μυρωδιάς του ιδρώτα.

    Επιπρόσθετα η ψυχολογική κατάσταση των γυναικών γινόταν καλύτερη και οι ίδιες ένιωθαν πιο άνετα και χαλαρωμένες. Όμως δεν παρατηρήθηκε αύξηση της σεξουαλική τους διάθεσης.
    Βλέπουμε λοιπόν ότι η οσμή του ανδρικού ιδρώτα επηρεάζει την ψυχολογία των γυναικών, τις χαλαρώνει, μειώνει το στρες και επηρεάζει τον ορμονικό τους κύκλο με τρόπο τέτοιο που η αναπαραγωγή μετά από μια σεξουαλική πράξη να διευκολύνεται.

    Το γεγονός ότι στα πιο πάνω πειράματα δεν διαπιστώθηκε αύξηση των σεξουαλικών διαθέσεων των γυναικών μπορεί να εξηγηθεί από το ότι δεν υπήρχε οποιαδήποτε οπτική επαφή με ένα άνδρα, κάτω από τις κατάλληλες συνθήκες που θα ευνοούσαν τη σεξουαλική έλξη.

    Οι ερευνητές με βάση τα ευρήματά τους εισηγούνται ότι θα πρέπει να γίνουν περαιτέρω μελέτες για να βρεθούν τα ενεργά συστατικά του ιδρώτα τα οποία έχουν τις ευεργετικές επιδράσεις. Τα συστατικά αυτά θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν για θεραπείες εναντίον της στειρότητας και εναντίον του προεμμηνορροϊκού συνδρόμου.

    Εμείς χωρίς να θέλουμε να μειώσουμε την αξία των αποτελεσμάτων των γιατρών, που είναι πραγματικά πολύ ενδιαφέροντα, νιώθουμε να τονίσουμε το γεγονός ότι η μυρωδιά του ιδρώτα εξαρτάται από πολλούς παράγοντες. Από τη στιγμή που θα απελευθερωθεί από τους αδένες του δέρματος, μπορεί εύκολα και γρήγορα να αλλοιωθεί από διάφορους εξωγενείς παράγοντες.

    Για παράδειγμα τα βακτηρίδια που υπάρχουν πάνω στο δέρμα, αλλοιώνουν πολύ γρήγορα τη μυρωδιά του ιδρώτα. Ενώ ο ιδρώτας που μόλις απελευθερώνεται δεν έχει μια ιδιαίτερη μυρωδιά, ο ζεστός καιρός, τα βακτηρίδια του δέρματος που πολλαπλασιάζονται σημαντικά εάν το άτομο δεν λούεται τακτικά, προκαλούν μια δυσάρεστη μυρωδιά. Κάτω από αυτές τις συνθήκες ο ιδρώτας πιστεύουμε είναι περισσότερο απωθητικός και αντιπαραγωγικός για τη σεξουαλική έλξη.

    Για τους λόγους αυτούς πιστεύουμε ότι θα πρέπει να λαμβάνουμε τα αναγκαία μέτρα καταπολέμησης της κακοσμίας του ιδρώτα. Τέτοια μέτρα είναι μεταξύ άλλων το τακτικό λούσιμο και καλό στέγνωμα του δέρματος, να διαλέγουμε κατάλληλα ρούχα, να πίνουμε άφθονο νερό και να χρησιμοποιούμε αποσμητικό που δεν ενοχλεί το δέρμα μας. Έτσι θα είμαστε περισσότερο ανεκτοί και ελκυστικοί για περιβάλλον μας.

    Όσον αφορά τους ερευνητές, πιστεύουμε ότι θα συγκεντρωθούν στις χημικές ενώσεις που υπάρχουν μέσα στον ιδρώτα ο οποίος μόλις απελευθερώνεται και προτού ακόμη αλλοιωθεί από τους εξωγενείς παράγοντες. Ίσως είναι εκεί μέσα που θα βρουν την ουσία εκείνη που έχει τα ευεργετικά αποτελέσματα για την ψυχική κατάσταση και τη γονιμότητα των γυναικών.


    πηγη: medlook
     
  7. zwg

    zwg Regular Member

    κιτσ ευχαριστούμε πολύ για τιν ενημέρωση... για οποιον ενδιαφέρετε ένα καλό αποσμυτικό είναι το Bion clean πολείτε σε φαρμακεία και δεν βλάπτει το δέρμα
     
  8. Freecouple

    Freecouple Any Sub /slave woman for a Master couple?

    ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ
    ΟΣΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΚΑΙ ΑΝ ΜΑΣ ΦΑΝΗΚΕ ΜΑΣ ΒΓΕΙΚΕ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΣΕΞ ΚΑΤΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΕΘΕΣΕΣ...ΜΑΣΧΑΛΟΛΑΓΝΙΑ ΑΛΛΑ ΗΤΑΝ ΣΤΙΓΜΙΑΙΟ ..
    ΠΑΝΤΩΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ!!!
     
    Last edited by a moderator: 10 Νοεμβρίου 2008
  9. zwg

    zwg Regular Member

    τι ενοείτε σασ βγήκε? σε πιον απ τουσ 2 βγήκε ?
     
  10. zwg

    zwg Regular Member

    βλέπω οτι 111 φορές έχουν ανοίξει το post και μόνο 8 απαντήσεισ...γιατί έτσι? και εσύ που βλέπεισ τώρα το threat... ναι σε σένα μιλάω.. θα θελά πολύ να μου πεις την γνώμη σου !
     
  11. george_slave_36

    george_slave_36 New Member

    Εμένα πάντως που είμαι ποδολάγνος, και μου αρέσουν οι μυρωδιές. Μου αρέσει πολύ η μυρωδιά της γυναικείας μασχάλης!!
     
  12. commcosmos

    commcosmos Regular Member

    Και νόμιζα πως είμαι ο μοναδικός... Γαμώτο!