Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

ξενες-ελληνιδες αφεντρες

Συζήτηση στο φόρουμ 'Γυναικεία Κυριαρχία' που ξεκίνησε από το μέλος apollon, στις 22 Σεπτεμβρίου 2009.

  1. apollon

    apollon New Member

    ειναι ενα ζητημα που απασχολει πιστευω πολλους ελληνες σκλαβους,υποτακτικους,ποδολαγνους και γενικα φετιχιστες. καταρχας δε θα σας προιδεασω με τις οποιες δικες μου εμπειριες πανω στο θεμα.ειναι παντως αποριας αξιον πως σε χωρες οπως γερμανια-αγγλια μπορει κανεις να βρει τοσο ευκολα τοσες πολλες αφεντρες,αφεντρες ολων των φετιχ,ολων των εμφανισεων κ για ολα τα βαλαντια...αρκει να δει στο διαδικτυο κ θα βρει 100αδες αφεντρες.ατυπα δε, χωρις σαιτ μονο με αγγελιες κ μεσω γνωστων δουλευουν ακομα περισσοτερες αφεντρες. γιατι λοιπον ειναι στην ελλδα τοσο λιγες αυτες που ασχολουνται επαγγελματικα κ ποιες ειναι οι διαφορες τους με τις ξενες αφεντρες?? θα θελα απαντησεις και απο ελληνιδες αφεντρες
     
  2. alnair

    alnair Regular Member

    Απάντηση: ξενες-ελληνιδες αφεντρες

    Κοίτα, μια διαφορά που διακρίνω αμέσως αμέσως, είναι ότι οι μεν είναι Ελληνίδες και οι δε ξένες. Η άλλη διαφορά που βλέπω είναι ότι οι μεν δουλεύουν με το ευρώ, οι δε με τα νομίσματα των χωρών τους, εκτός κι αν ανήκουν στην Ευρώπη του ευρώ, οπότε τότε δεν υπάρχει διαφορά σε αυτό τον τομέα.

    Ελπίζω να σε φώτισα.
     
  3. Ride a Woman

    Ride a Woman Regular Member

    Απάντηση: ξενες-ελληνιδες αφεντρες

    Κακο μωρο....
    Το παλικαρι εχει φραγκα και θελει να τα γλεντησει......
    Τι τον κοβεις πανω στο καλυτερο...!!!!! 
     
  4. alnair

    alnair Regular Member

    Απάντηση: ξενες-ελληνιδες αφεντρες

    Μα να βοηθήσω πήγα...  
    Άσε που στηρίζω ενεργά το νήμα του, ώστε να τον δει καμιά αφέντρα έτσι ορεξάτο και φραγκάτο, να τον τσιμπήσει αμέσως  
     
  5. Ride a Woman

    Ride a Woman Regular Member

    Απάντηση: ξενες-ελληνιδες αφεντρες

    Αααααα .....καλα γιατι το πηρα στραβα......
    Και ξερεις σε αυτην την ηλικια τα αγορακια καυλωνουνε με καμια μεγαλη να τα ''βασανισει'' λιγο....
     
  6. apollon

    apollon New Member

    εγω παιδια μιλαω σοβαρα....γιατι γνωριζω οτι υπαρχουν ελληνες που συχνα βγαινουν στο εξωτερικο[αγγλια,γερμανια,ολλανδια....] για να εχουν session με αφεντρες.και ειναι λιγο αλλοκοτο αυτο που συμβαινει,στην ελλαδα του 2010 να υπαρχει τετοια προκαταληψη! προσωπικα μου ειναι πολυ πιο ευκολο να ''βρω γκομενα'' παρα να βρω μια σωστη και συνηδητοποιημενη επαγγελματια αφεντρα! και ειμαι σιγουρος οτι και πολλοι αλλοι ελληνες εχουν το ιδιο παραπονο....  
     
  7. Lady_Dementia

    Lady_Dementia DemonLure the Seductive Contributor

    Oι ντόπιες Αφέντρες,είναι υπεράνω χρημάτων! ..και έρχεσαι εσύ,με αέρα ξένο,να μας τις ξεσηκώσεις!!!

    Αμέρικαν μπαρ μας το'κανες!  


    Αλήθεια,προς τι η συζήτηση; αν έχεις διαπιστώσει πως στην Ελλάδα είμαστε πίσω,και αν διαθέτεις παχυλό πορτοφόλι,γιατί δεν παίρνεις το δισάκι σου στον ώμο,να κινήσεις για τα ξένα;
     
  8. skia

    skia Contributor

    Απάντηση: ξενες-ελληνιδες αφεντρες

    ή να βρείς μία ''γκόμενα'' και να την εκπαιδεύσεις κατάλληλα. 
     
  9. apollon

    apollon New Member

    αγαπητη Lady Dementia,το θεμα μου δεν ειναι τα χρηματα,σε καμμια περιπτωση.ειναι το περιεργο γεγονος οτι υπαρχει τεραστια αναντιστοιχια μεταξυ προσφορας και ζητησης! υπαρχουν ελαχιστες συνηδητοποιημενες pro-dommes,μετρημενες στα δακτυλα του ενος χεριου.τις εχω γνωρισει και ομολογω οτι ειναι καταπληκτικες,αλλα ειναι τοσο λιγες.... μου λες πως υπαρχουν πολλες lifestyle αφεντρες.ναι το ξερω αλλα αφενος ειναι λιγες και ειναι θεμα τυχης να τις γνωρισεις κ αφετερου πως γνωριζω οτι ειναι καταρτισμενες κ εχουν γνωση αυτου που κανουν? ενα προβλημα που δεν εχει αναφερθει νομιζω ειναι το σαθρο ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΟ πλαισιο που αναγκαζει τις αφεντρες να ΄΄δηλωνονται΄΄ ως πορνες για να μπορουν να λειτουργουν εππαγγελματικα!!!!εκει ειναι πιστευω μερος του προβληματος. τη ιδια στιγμη που συμοριες αλλοδαπων εκδιδουν 100αδες κοπελες με χιλιες δυο αρρωστιες,η αστυνομια εχει επανειλημμενα κυνηγησει γυναικες-αφεντρες που δημοσιευσαν αγγελια σε εφημεριδα! να το κωμικοτραγικο! θυμαστε παλιοτερα σε εφημεριδα μπορουσες να βρεις 14-15 αγγελιες,τωρα 2-3 μονο απο επαγγελματιες. το θεμα δεν ειναι να βγεις εξωτερικο για να δεις αφεντρα αλλα να διορθωσουμε τα κακως κειμενα του χωρου μας!!
     
  10. MindMaster

    MindMaster Contributor

    Απάντηση: Re: ξενες-ελληνιδες αφεντρες


    Αγαπητέ μου είχα πάντα την εξής απορία (μπορεί να έχει ξανασυζητηθεί παλιότερα εδώ και να έχασα τη σχετική κουβέντα), στην οποία θα ήθελα να με βοηθήσεις, μιά και είναι δεδομένο (εάν κρίνω από το πλήθος των θαυμαστικών) το ότι η θέση σου είναι πως οι Pro-Dommes, δεν είναι πόρνες: Τί είναι; Πώς αλλοιώς μπορούμε να χαρακτηρίσουμε άτομα τα οποία προσφέρουν σεξουαλικής υφής υπηρεσίες, επί χρήμασι; Υπάρχει κάποια άλλη επαγγελματική κατηγορία στην οποία θα μπορούσαν να ενταχθούν; Κι αν όχι, εάν έστω θεσπιζόταν μία, πώς θα έπρεπε να ονομάζεται και ποιά θα ήταν τα χαρακτηριστικά εκείνα που θα τη διέκριναν από την επαγγελματική ομάδα των ιεροδούλων;




     
  11. underherfeet

    underherfeet πέρα βρέχει Contributor

    Απάντηση: Re: ξενες-ελληνιδες αφεντρες

    Ειναι πολυ σημαντικο το ζητημα που θετετε κυριε Απολλωνα και σας ευχαριστω που μου διδετε την ευκαιρια να ξεκαθαρισω την θεση της παραταξης μας πανω σ'αυτο.
    Προκειται αναμφισβητητα περι στρεβλωσεως της αγορας που δημιουργει συνθηκες καρτελ σ'ενα κρισιμο τομεα της σεξουαλικης υγειας του πολιτη.
    Αυτη ειναι η πραγματικοτητα.
    Θα πρεπει ωστοσω να τονισω,κυριε Απολλωνα ο,τι ειναι αταλαντευτη η αποφαση μας στο πλαισιο των διαρθρωτικων αλλαγων που πρωωθουμε στον τομεα της οικονομιας και ειδικοτερα οσον αφορα την δρομολογημενη παρεμβαση μας στο ανοιγμα των "κλειστων"επαγγελματων,μια κατασταση που ας μην ξεχναμε ο,τι βαλτωνε τα 20 χρονια των κυβερνησεων ΠΑΣΟΚ,να αντιμετωπιστει συνολικα αυτο το ζητημα που ταλανιζει χιλιαδες συμπολιτες μας,προωθωντας παραλληλα την καταλληλες νομοθετικες ρυθμισεις ωστε να δημιουργηθει η ειδικοτης της "Αφενδρας" στον χωρο των επαγγελματιων παρόχων υπηρεσιων σεξουαλικης υγειας. Καθαρες κουβεντες.
    Ειναι η ωρα της ευθυνης,η ωρα της εφαρμογης δυσκολων ,αλλα αναγκαιων αποφασεων.
    Κωστακης.
    (ποσοι ειναι ρε Αντωναρε αυτοι οι μπιντισιεμτζηδες; φτανουν να να κοψω την αυτοδυναμια του Γιωργου η πρεπει να παρω σβαρνα και τα σαιτς με τα τραβελια; )
     
  12. XplorR

    XplorR Regular Member

    Απάντηση: ξενες-ελληνιδες αφεντρες

    Μήπως είναι θέμα κοινωνίας... που η δική μας είναι ακόμα πολύ "πατρίς, θρησκεία, οικογένεια";
    Λέω τώρα...