Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

οι ικανοτητες του κυριαρχου

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κυριαρχία - υποταγή D/s' που ξεκίνησε από το μέλος thelma, στις 25 Σεπτεμβρίου 2006.

  1. thelma

    thelma Regular Member

    χαιρετω ολους και ολες Μπηκα πριν λιγες μερες στον χωρο σας αναζητωντας αποψεις και σκεψεις πανω στον χωρο του BDSM.Δεν μπορω να πω οτι ειναι ενας χωρος που με εκφραζει απολυτα ...αλλα με ενδιαφερει.Διαβασα πολλα....ενδιαφεροντα και αδιαφορα,για γελια και για κλαμματα(παρακαλω μην παρεξηγηθω γιαυτο),πικαντικα και αναλατα.Γνωριζοντας καποια κυριαρχικα(κατα δηλωση τους)ατομα του χωρου, μου δημιουργηθηκε μια απορια....Κατα ποσο κυριαρχοι μπορει να ειναι καποιοι σε μια σχεση και κατεπεκταση σε μια γυναικα οταν δεν μπορουν να κυριαρχησουν στιν ιδια τους την ζωη?Μηπως ο ρολος του "κυριαρχου" σε μια γυναικα αντισταθμιζει την αποτυχια τους σε αλλες φασεις της ζωης του?αυτα.....(τελικα πολυ μανικι να γραφεις ελληνικα:conf: )
     
  2. thelma

    thelma Regular Member

    Απάντηση: οι ικανοτητες του κυριαρχου

    συγγνωμη παιδια γιατι απο λαθος μου περαστηκε δυο φορες .....αν και ειναι μια καλη ευκαιρια απο "καποιους" να το εμπεδωσουν.... 
     
  3. gaby

    gaby Guest

    Καλώς μας ήρθες thelma και καλή παραμονή  

    Το δίδυμο νήμα που άνοιξες το έσβησα και πολύ ωραίο θέμα έπιασες.

    Αν μου επιτρέπεις όταν γράφεις

    εννοείς τους lifestyle Κυρίαρχους που έχουν κάποια σχέση με αισθητό power exchange και ικανοποιούνται μέσα από αυτήν ή εννοείς γενικά κάποιους που είναι γενικά κυριαρχικής νοοτροπίας;
     
  4. thelma

    thelma Regular Member

    Απάντηση: οι ικανοτητες του κυριαρχου

    ευχαριστω tender lilly για το καλωσορισμα.για να ειμαι ειλικρινης και επειδη δεν μιλω καλα τιν αγγλικην,οπως και δεν εχω κατανοησει ακομα την ορολογια του χωρου δεν ξερω την διαφορα των δυο κατηγοριων που ανεφερες.Αν βοηθαει παντως εννοω ατομα αδιαφορα εως στην καλυτερη περιπτωση μετρια σε εμφανιση, προσωπικοτητα,χαρακτηρα και πυγμη που θελουν να ¨"ισοφαρισουν"αν θες στην πλατη αλλων την αποτυχια τους(και για να το πω πιο ωμα....τιν αποριψη τους σε αλλους τομεις της ζωης τους,οπως οικογενεια,φιλους,δουλεια,κοινωνικος περιγυρος κλπ)
     
  5. Princess_of_Pain

    Princess_of_Pain Regular Member

    Καλώς ήρθες Θέλμα και σου εύχομαι ότι καλύτερο στις αναζητήσεις σου  
     
  6. gaby

    gaby Guest

    Re: Απάντηση: οι ικανοτητες του κυριαρχου

    Καταλαβαίνω τί εννοείς, θα είμαι πιό αναλυτική μόλις έχω χρόνο, φαίνεται ότι είσαι νέα στον χώρο   όχι ότι δεν υπάρχουν τέτοιες περιπτώσεις, που κατά τη γνώμη μου είναι προς αποφυγή, αλλά από την πείρα μου δεν είναι ο κανόνας.

    Είναι όμως φυσικό να είναι από τα πρώτα πράγματα που θα αναρωτηθεί κάποια που μόλις τώρα προσεγγίζει τον χώρο.
     
  7. SM_Art_Lady

    SM_Art_Lady Contributor

    Re: Απάντηση: οι ικανοτητες του κυριαρχου

    thelma αφου σε καλωσορισω θα σου δωσω και Εγω μια απαντηση στην πολυ ευστοχη και ευλογη παρατηρηση σου.
    Απο τα λεγομενα σου εβγαλα το συμπερασμα οτι γνωριζεις, αρα και σε γνωριζουν ατομα που ειναι μελη σε αυτη την ηλεκτρονικη κοινοτητα.

    Με αυτα που γραφεις καταλαβα επισης οτι αναφερεσαι σε ατομα που δηλωνουν Κυριαρχικα και που εσυ πιστευεις (δεν ξερω το πως) οτι δεν αξιζουν να το δηλωνουν επειδη οπως λες γι αυτα οτι "...ισοφαρισουν"αν θες στην πλατη αλλων την αποτυχια τους (και για να το πω πιο ωμα....τιν αποριψη τους σε αλλους τομεις της ". Θα επιβεβαιωσω και εγω οτι αυτο συμβαινει και σε αυτον τον χωρο όπως συμβαινει σε ολους τους χώρους της ζωης μας (οικογενειακους, κοινωνικους, επαγγελματικους κλπ).
    Δηλαδη αναμεσα μας υπαρχουν ατομα που δηλωνουν αυτο που θα ηθελαν να ειναι και οχι αυτο που ειναι πραγματικα.
    Θα σου πω ομως και οτι υπαρχουν αρκετα αξιολογα μελη που δηλωνουν αυτο ακριβως που αισθανονται ότι είναι και ότι εχουν κερδισει να ειναι, στην σχεση τους και την ζωη τους.

    Εχω πει και αλλες φορες, αλλα θα το πω και σε σενα μια που εισαι νεα στην παρεα μας, οτι εδω ειναι μια ηλεκτρονικη κοινοτητα και δεν εχει τιποτε να ζηλεψει απο την πραγματικη κοινωνια μας που τα εμπεριεχει όλα (και τα χωνευει).

    Φροντισε λοιπον να απολαυσεις την παραμονη σου εδω παρεα με τον συντροφο σου παιρνοντας νεες ιδεες που θα εμπλουτισουν την σχεση σας και την ερωτικη σας ζωη και στην πορεια, ειμαι σιγουρη οτι θα γνωρισετε και ατομα που ειναι φυση και θεση εν δυναμει Κυριαρχικα η ότι άλλο αυτα δηλωνουν.
     
    Last edited: 25 Σεπτεμβρίου 2006
  8. wifes-sub-maid

    wifes-sub-maid Regular Member

    Re: Απάντηση: οι ικανοτητες του κυριαρχου


    Σε καλωσορίζω και εγώ με την σειρά μου.Όντος μανίκι να γράφεις στα ελληνικά αλλά τι να κάνουμε ακολουθούμε το ρεύμα.Όσο για αυτά που έγραψες πιο πάνω κατά την γνώμη μου έχεις καταλάβει κάποια πράγματα λάθος επάγγελμα και εμφάνιση δεν παίζουν πρωτεύοντα ρόλο στο bdsm..Κυριαρχος/η δεν σημαίνει πάντα ομορφιά ,επαγγελματική επιτυχία, προσωπικότητα, και ένας/μια υποταχτικός/η μπορεί να είναι όμορφος/η ,πετυχήμενος/η επαγγελματικά. Πολύ λίγα παραδείγματα θα βρεις που να έχουν όλα αυτα που εσύ αναφέρεις .Κυριαρχος/η σε όλα τα επίπεδα είναι είδος προς εξαφάνιση και το αντιθετο φυσικα.Εχουμε πολυ δρομο ακομα να τρεχουμε για να μαθουμε .
     
  9. G_E

    G_E Contributor

    Θέλμα γιατί μας πατάς τον κάλο, κορίτσι μου?
     
  10. thelma

    thelma Regular Member

    Απάντηση: οι ικανοτητες του κυριαρχου

    Στον χωρο δεν ανηκω και δεν ξερω αν θα μπω ποτε.Αν θα το κανω ομως θα ειναι με τα δικα μου θελω και τα δικα μου πιστευω.Τον χωρο τον εχω ψαξει αρκετα εδω και χρονια,ισωσ περισσοτερο απο πολλους "τιτλουχους".Δεν μαρεσουν οι τιτλοι που δινει ο καθενας αν δεν ειναι ικανος να τον υποστηριξει.Γνωριζω και εχω γνωρισει ευχαριστω ολους για τις παρατηρησεις σας αλλα θελω να διευκρινισω καποια πραγματα. Κανονας ατομα του χωρου που δεν ειναι απαραιτητα στην κοινοτητα σας(αυτο για να μην παρεξηγηθω απο κανεναν).Αλλους τους σεβομαι,τους εκτιμω και ειλικρινα τους θαυμαζω γιατι ζουν αυτο που δηλωνουν και αλλους τους απορριπτω γιατι ειναι 'δηθεν".Δεν αποδεχομαι το οτι δηλωσεις εισαι.Χρειαζεται και την αναλογη εμφανιση,συμπεριφορα και προσωπικοτητα.Εμφανιση δεν ειναι απαραιτητα η ομορφια αλλα η παρουσια καποιου μεσα σε εναν χωρο(ποσο επιβλητικος μπορει να ειναι καποιος οταν καθεται σε μια γωνια και δεν ξερει να μιλησει η να φερθει).Πετυχημενος δεν ειναι απαραιτητα ο πλουσιος(και ο μαναβης μου πετυχημενος ειναι).Τι προσωπικοτητα μπορει να εχει καποιος που "χανεται"μεσα στο πληθος.Πως μπορει να με πεισει καποιος να δεχτω οτι μπορει να κυριαρχησει στην ζωη μου οταν δεν εχει κυριαρχησει στην δικη του. Υπαρχουν οντως πολυ αξιολογα ατομα εδω μεσα που εχοντας διαβασει καποια ποστ τους τα εχω θαυμασει και τα εχω ζηλεψει γιατι πραγματικα υποστηριζουν με ψυχη και παθος οτι δηλωνουν.Ειναι πολυ ωραιο να¨"ζεις" αυτο που νιωθεις,οχι ομως απλα να το κανεις για να το νιωθεις.
     
  11. thelma

    thelma Regular Member

    Απάντηση: οι ικανοτητες του κυριαρχου

    ΔΙΟΡΘΩΣΗ γιατι κατι δεν βγηκε καλα.....
    απο ....Γνωριζω- εως- απο κανεναν).
    ......Ευχαριστω ολους για τις παρατηρησεις σας αλλα θελω να διευκρινισω καποια πραγματα.
    εχω γνωρισει και γνωριζω ατομα του χωρου που δεν ειναι απαραιτητα στην κοινοτητα σας(αυτο για να μην παρεξηγηθω απο κανεναν)......
    τα υπολοιπα ειναι σωστα
    (τελικα μαλλον δεν θα ξαναγραψω,ολο λαθος τα κανω)
     
  12. Louis112

    Louis112 New Member

    Απάντηση: οι ικανοτητες του κυριαρχου

    Thelma καλωσορισες κι απο μενα. Πρεπει να σου πω οτι τα εχεις μπερδεψει λιγο τα πραγματα. Μιλας για την κακως εννοουμενη "κυριαρχια" που δεν ειναι καν κυριαρχια αλλα ενα κραμα αρνητικοτητας, ψευτοεγωισμου και μικροπρεπειας. Η πραγματικη κυριαρχια/υποταγη ειναι απαλλαγμενη απο ολα αυτα και ερχεται στην επιφανεια σε καποιον μετα απο βαθειες εσωτερικες διεργασιες αυτογνωσιας. Ρωτας πως θα σε πεισει καποιος να γινει κυριαρχος της ζωης σου. Δεν θα σε πεισει θα το νοιωσεις απο μονη σου.