Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

ο σημερινός υποτακτικός...;

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος SMiss_angel2307, στις 13 Δεκεμβρίου 2007.

  1. SMiss_angel2307

    SMiss_angel2307 Regular Member

    Αυτο το τοπικ απευθύνεται κυρίως σε υποτακτικά άτομα (χωρις φυσικα να αποκλειει την συμμετοχη των Κυριαρχων)

    Αν μη τι αλλο ζουμε σε μια κοινωνια οπου ο ορος "ελευθερια" εχει ριζωθει καλα, απο μικρα παιδια μας εχουν μαθει να την διεκδικουμε μαλιστα.
    Πως λοιπον σε μια εποχη τετοια πιστευετε πως μπορουμε να το αποβαλουμε απο μεσα μας κ να την παραδωσουμε σε καποιον/α Κυριαρχο/η; Δεν υπηρχαν στιγμες οπου μεσα σας το ΕΓΩ σας πηγε να επαναστατησει εστω κ για μια στιγμη;κ τελικα Του/Της ανηκετε πραγματικα;
     
  2. BaD_HabitS

    BaD_HabitS Regular Member

    δεν ξερω αν απευθηνεται η ερωτιση σε υποτακτικα ατομα μονο του χωρου αλλα θα ηθελα να πω κατι γενικα!καταρχην ελευθερια για μενα δεν υπαρχει!υπαρχει μια ψευδαισθηση αυτης!και αυτο ειναι ακομα χειροτερο!οσο για το τη μας εχουν μαθει ειναι να ασχολουμαστε με ανουσια πραγματα που θεωρουμε οτι ειναι σημαντικα!θα ελεγα λαθος σειρα προτερεοτητων!
     
  3. AlucarD [s.m.]

    AlucarD [s.m.] New Member

    Προσωπικα ειμαι και ημουν υπερβολικα αντιδραστικός,επαναστατικός και περήφανος στη κανονική μου ζωή΄, δε σηκωνα ποτε μυγα στο σπαθί μου και δεν υποτασσόμουν ποτέ σε κανέναν και για κανέναν λόγο.Αυτά κυρίως με τους άντρες βεβαια..
    Με τις γυναικες ήμουν παντα τρυφερός κι ευγενικός και πιστεύω λόγω του ότι ημουν τόσο κυριαρχικός στη κανονική μου ζωή, μου βγήκε η υποτακτικότητα στο σεξουαλικό κομμάτι και συγκεκριμμένα με το γυναικίο φύλλο.Ειναι πιστευω η αντιδραση του υποσεινήδητου!Γι αυτό και πιστευω ότι είναι δυο διαφορετικά πραγματα η υποταγή σε σεξουαλικο επιπεδο και η διαθεση για ελευθερία στη καθημερινή ζωή και στα πιστευω καποιου  
     
  4. latexduck

    latexduck Contributor

    Μου προσφέρει την ελευθερία να εκφραστώ μαζί Της...
     
  5. sapfw

    sapfw λιβελούλα Contributor

    Απάντηση: ο σημερινός υποτακτικός...;


    δε φαντάζεσαι τι ελευθερία νιώθεις όταν παραδίδεις τον έλεγχο...
     
  6. Maley

    Maley Contributor

    αμα μου βρειτε υποτακτικη γυναικα παρτε με τηλεφωνο..
     
  7. aDDIcteD

    aDDIcteD Regular Member

    Κοίτα είσαι ελεύθερη να επιλέξεις να μην είσαι ελεύθερη...  
     
  8. SMiss_angel2307

    SMiss_angel2307 Regular Member

    Σιγουρα... αλλωστε δεν νομιζω να εβαλε κανεις το μαχαιρι στο λαιμο του οποιουδηποτε υποτακτικου για να γινει   κ δεν το συζητω ειναι υπεροχο να δινεις σε ανθρωπο που αγαπας κ εμπιστευεσαι την ελευθερια σου κ κυρίως τον εαυτό σου..δλδ αυτο που στην ουσια εισαι (διαφορετικα μου ειναι αδυνατον να το κανω) κ να εχεις για βασικη προτεραιωτητα να Τον υπηρετεις κ να Τον ικανοποιεις (με την ευρυτερη σημασια αυτης της λεξης)
    Εγω δεν μενω στο βδσμ ως σεξουαλικη εκφραση αποκλειστικα... αλλα παω λιγο παραπερα στα πλαισια μιας βδσμ σχεσης. (εξαιρουνται οι περιπτωσεις οπου μιλαμε υπαρξη βανιλλας σχεσης απο διπλα πχ, αλλα οπου υπαρχει αυτη η μια κ μοναδικη σχεση.)
     
  9. aDDIcteD

    aDDIcteD Regular Member

    Κοίτα εγώ δεν πιστεύω ότι είμαστε πραγματικά ελεύθεροι... όλοι είμαστε υποταγμένοι σε κάτι, που άλλες φορές μας καταπιέζει ή μας κάνει να νιώθουμε ότι μας στερεί την ελευθερία... είτε έκφρασης είτε σκέψης... Μπορεί να είναι μικρό και ασήμαντο ή ακόμα και μεγάλο, μπορεί να μην έχουμε μπει καν στο τρυπάκι να νιώθουμε ότι μας στερεί κάτι την ελευθερία, γιατί έχουμε μάθει να συμβιβαζόμαστε.

    Η ελευθερία είναι μεγάαααλη λέξη και πολύ αίμα έχει χυθεί για αυτήν από αρχαιοτάτων χρόνων... Σκέψου πόσες μορφές ελευθερίας έχει κατορθώσει ο σύγχρονος άνθρωπος να επιτύχει...στα χαρτιά μόνο βέβαια...σε κάτι συνθήκες που απλά διακοσμούν τα βιβλία ιστορίας...

    Οπότε καταλήγω στο να σου πω πως πιστεύω ότι ουσιαστικά την ελευθερία σαν απόλυτη έννοια δεν μπορείς να την προσφέρεις, γιατί μέσα σου δεν την έχεις! (δεν μιλάω για σένα αποκλειστικά, γενικά για όλους μας)
     
  10. SMiss_angel2307

    SMiss_angel2307 Regular Member

    ως γενικολογια ισχυει επισης πως η ελευθερια μας σταματαει εκει οπου ξεκιναει εκεινη των αλλων...  
    αλλα βρε χαρα μου στο υπαρκτο πλαισιο αυτης της εννοιας εγω λεω!  
     
  11. Apollyon

    Apollyon God's Demon Contributor

    Το νουμερο σου ?  
     
  12. Kits

    Kits Contributor

    11 880...