Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

ο φιλος μου ειναι bi και δεν μου το λεει?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος venus in scorpio, στις 27 Ιανουαρίου 2018.

  1. Δεν ειναι προβλημα εφοσον δεν υπηρξε αιτημα για τριο MMF / MFF μεχρι τωρα... Χεχεχε.
     
  2. cadpmpc

    cadpmpc Contributor

    Cosmopolitan, σελίδα κάτι...
     
  3. charlotte

    charlotte «Μηδείς αγεωμέτρητος εισίτω μοι την θύρα»

    Καλο θα είναι να διαβάζεις πιο προσεχτικά πριν απαντήσεις. Καμία ασάφεια, πρόταση που μόνο καλό θα της κάνει, έθεσα. Αν εσύ, δεν κατάλαβες κάτι, θα μπορούσες να με ρωτήσεις, πρίν πάρεις θέση για γνωστά και άγνωστά σου!
     
  4. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

    Το νήμα το έβαλε δημόσια, απο τη μια ντρέπεται να το σχολιάσει και από την άλλη p.m. Προβλήματα..  
     
  5. D Q Juls

    D Q Juls Αρχή...Διαδρομή...Ηδονή...

    Ντρέπεται το κορίτσι να το πει δημόσια. Δεν έχει το δικαίωμα;;;;;;;;
    Υπάρχουν και ντροπαλά άτομα ανάμεσα μας. Που κοκκινίζουν τα μαγουλάκια τους.  


    Βέβαια και λίγο σπαμ δεν είναι δα και μεγάλο κακό!   
     
  6. vussinada

    vussinada ελεγχόμενη Contributor

    Ρώτησες " τι εννοείς να "λύσεις"; " μου φάνηκε ότι ίσως ήταν ασαφές το τι εννοούσε η κοπέλα για να σου δημιουργηθεί αυτό το ερώτημα και είπα να μπω στο διάλογο ξεκινώντας με αυτό,δε ξέρω τι πιστεύεις ότι θεώρησα ή κατάλαβα,σε διαβεβαιώ όμως ότι οι προθέσεις μου ήταν και είναι καλές και δεν απάντησα στο μήνυμά σου για να κρίνω εσένα ή να προστατέψω εκείνη.Ξεκίνησα από το ερώτημά σου γιατί το θεώρησα ενδιαφέρον και μόνο.
    Λυπάμαι που σε ενόχλησε το πέταγμα μου,δεν είναι κάτι που ήθελα.
     
  7. Καλησπέρα σε όλους,

    Να πω και εγώ την ταπεινή μου άποψη.
    Από την μία πλευρά, ορθώς ειπώθηκε, ότι αφού η κοπέλα δεν έχει πρόβλημα με τον προσανατολισμό του φίλου της (straight, homo, bi κλπ) δεν θα έπρεπε να αποτελεί κάποιου είδους ανησυχία. Από την άλλη όψη του νομίσματος όμως προκύπτουν άλλες ανησυχίες και προβληματισμοί όπως : "Δεν με εμπιστεύεται αρκετά για να μου πει κάτι τέτοιο και το αρνείται κατηγορηματικά ενώ αυτά που βλέπω με οδηγούν αλλού?"
    Προσωπικά θεωρώ πως η εμπιστοσύνη, η άριστη επικοινωνία και η δύναμη να ανοίγεις την σκέψη, το μυαλό σου, την καρδιά σου και σταδιακά τους βαθύτερους φόβους σου και τις πιο κρυφές σου επιθυμίες στον σύντροφό σου είναι οι αρχές και τα θεμέλια για μια σχέση που σίγουρα και οι δύο θα περάσετε υπέροχα κυρίως στο μη-υλικό κομμάτι καθώς αυτό είναι που σου δίνει τις μεγαλύτερες και πιο έντονες απολαύσεις.

    Ξέφυγα. Επανέρχομαι.

    Να τονίσω επίσης ότι και χίλιες ενδείξεις να έχεις, δεν ισοδυναμούν με 1 απόδειξη. Κανένα δικαστήριο (ναι ναι, πολλές εξαιρέσεις αλλά αναφέρομαι τουλάχιστον σε θεωρητικό κομμάτι και στο ιδεατό) δεν καταδικάζει κάποιον απλά με περιστασιακές ενδειξεις.
    Και φυσικά δεν μπορεί κανένας εκτός από τον ίδιο να πει, να βγάλει συμπέρασμα αν τελικά έλκεται από το ίδιο φύλο ή όχι.

    Ίσως η κοπέλα διατηρεί αυτές τους συλλογισμούς καθώς η απάντησή του μπορεί να ήταν τέτοια λόγω φόβου. Άλλωστε δεν είμαστε και σε κάποια χώρα που έχουν ωριμάσει τέτοιες ιδέες από καιρό και δεν υπάρχουν πάρα πολλά taboo και απαγορευμένα.

    Προφανώς ζητάει βοήθεια από τρίτους γιατί αφού έχει κάνει μια πρώτη προσπάθεια αλλά η απάντηση δεν ήταν πειστική και κατέληξε (σύμφωνα την ίδια) σε αδιέξοδο. Όπως υπάρχουν διάφοροι σύμβουλοι σε κάθε τομέα, ψυχολόγοι, κοινωνικοί λειτουργοί και πάει λέγοντας, αυτόν μάλλον τον ρόλο αποζητεί να βρει εδώ μέσα. Άσχετα με το τι γνώμη έχουμε για τον εαυτό μας και το ποσό αυθεντίες είμαστε, αν θέλουμε να βοηθήσουμε θα πούμε την ταπεινή μας άποψη και ας ελπίσουμε ότι βάλαμε το λιθαράκι μας.
    Να σκεφτούμε όμως πως "λύση" δεν είναι να πούμε αν είναι ή όχι κάτι, αλλά να δώσουμε μια κατεύθυνση, έναν τρόπο σκέψης, συμβουλές κάλλιστα στο πως να καταλήξουν σε μια πιο "αληθινή" (πάντα σύμφωνα με την ίδια) απάντηση.

    Τέλος, να πω ότι η πλειοψηφία λέμε ότι δεν έχουμε πρόβλημα με κανέναν και δεν έχουμε προκαταλήψεις και στερεότυπα αλλά όταν αυτό συμβαίνει σε πρόσωπα άμεσης σχέσης με εμάς, ίσως μας δημιουργεί μια ανησυχία, μια σκέψη παραπάνω και ας μην το παραδέχεται κανένας μας.

    Ξαναλέω. Οι ενδείξεις δεν είναι αποδείξεις!!!

    Υ. Γ. Συγνώμη αν κούρασα, πάντα εκφράζω την δική μου άποψη σύμφωνα με τον δικό μου τρόπο σκέψης και αποδέχομαι το γεγονός ότι μπορεί να είμαι 100% λάθος.

    Υ. Γ. 2 Δεν το έκανα εσκεμμένα αλλά δεν θυμόμουν και βαρέθηκα να ψάξω ποιος είπε τι, συγχωρέστε με  
     
    Last edited: 28 Ιανουαρίου 2018
  8. cadpmpc

    cadpmpc Contributor

    Δικαίωμα έχει κάποιο άτομο όταν αξιώνει κάτι για κάποιο λόγο...
    Εν προκειμένω δεν τίθεται θέμα δικαιώματος...
    Να μη γαμάμε τις έννοιες διγιότι οι έννοιες τα παίρνουν κρανίο και θα μας τη φέρουν, διγιότι, ξανά, δεν καταλαβαίνουμε τι λέμε, προφανώς διότι, τρίτη φορά, δεν ξέμε από πού κλάνει ο μπάρμπουνας... Γεγονός που επιφέρει βαρύτατες συνέπειες σε όλους ανεξαιρέτως...
    Στην ίδια λογική εμπίπτει και το "δημοκρατία έχ'μι, ό,τι θέμε λέμε", να μη το ξεχειλώσω, εεε..?
    Δεν κάνει Κυριακάτικο, δεν έχει και πολλά νοσοκομεία διαθέσιμα...
    Τέτοιες προσεγγίσεις περιγράφονται με το "πουτάνα όλα", για να μη μπερδευόμαστε...
    Ολγουέιζ γουίθ λαβ..!
     
  9. Dark_Explorer

    Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor

  10. dark-light

    dark-light Regular Member

    Ε και τι Μ αυτό? Τι θα καταλάβει?
     
  11. Stilvi

    Stilvi Nobody expects the Spanish inquisition! Contributor

    Υπήρχε στο σχολείο ένα μάθημα που ονομαζόταν "Κείμενα", αν κι έχουν περάσει χρόνια από τότε που τελείωσα το σχολείο εκείνο το μάθημα στην εφηβεία μου, μου έδωσε κάποιες βάσεις προκειμένου να κατανοοώ τα κείμενα που διαβάζω.
    Πάμε παρακάτω.

    Κατανοητό, θέλει την βοήθειά μας για ένα θέμα που την απασχολεί.

    Εδώ παραθέτει το πρόβλημα και δηλώνει ότι δεν την ενδιαφέρει εάν Κάποιος (ο άγνωστος Χ) πάει με άντρες. Δηλαδίς, δεν με πειράζει εάν ο ξάδελφός μου ο Μάριος κάνει σεξ με τον Γιώργο τον μανάβη αλλά προφανώς (λόγω του ότι θέλει βοήθεια) το να πηγαίνει η σχέση της ΚΑΙ με άντρες την απασχολεί και την ανυσηχεί. Θεμιτό no?

    Επίσης κατανοητό, έχει ενδείξεις τις οποίες ντρέπεται να πει δημόσια (επίσης θεμιτό) και ενώ τον έχει ρωτήσει ευθέως της στο αρνήθηκε. Εδώ μπλέκει λίγο το πράγμα, οι ενδείξεις είναι αβάσιμες; Ντρέπεται να παραδεχτεί όντως την σεξουαλικότητά του;
    Either way, το ερώτημα είναι valid και θέλει παραπάνω διερεύνηση πριν κάποιος αποπειραθεί να βγάλει συμπέρασμα.

    Επίσης θεμιτές ανυσηχίες. Είναι διατεθιμένη να σβηστεί το νήμα της σε περίπτωση που αντιβαίνει κανόνες και προλαβαίνει τα απαντήσει και σε σχόλια τύπου "ε και τι μας το λες εμάς γιατί δεν το λες σε εκείνον".
    For the record εγώ έστειλα μνμ στην κοπέλα και της πρόσφερα ένα αφτί/μάτι whatever σε περίπτωση που θα ήθελε να μιλήσει. Τώρα τα σχόλια περί δικαιώματος ερωτήματος και τα τοιαύτα ας τα αφήσουμε στην άκρη νομίζω διότι ανοίγει τρελή σκουληκότρυπα
    και θα μας ρουφήξει όλους μέσα.

    My two cents: Εάν διαβάσω κάτι με διάθεση να το κατανοήσω αποφεύγω διάφορες λακούβες. Αυτά.
     
  12. fatladyformaster

    fatladyformaster Αδέσποτη..

    Ίσως του δώσει αυτό που ψάχνει....