Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

ο DS ρόλος κάποιου εξαρτάται από το SM δυναμικό του;

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σαδομαζοχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος Ricardo, στις 17 Ιανουαρίου 2006.

  1. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

    Αγχώθηκα, έχετε πάει σε άλλο level.  
     
  2. _voltage_

    _voltage_ Ιδιόκτητη. Contributor

    Να ρωτήσω και εγώ με τη σειρά μου λοιπόν προς τι η τόση δυσπιστία η οποία οδηγεί το εμότικον εκεί σε ελαφρύ εγκεφαλικό?  
     
  3. Soraya

    Soraya Guest

      εξωγήινοι παντου.... λολ
     
  4. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

    Δε ξέρω εγώ από αυτά, κρατάω τις επιφυλάξεις μου.
     
  5. Θρυαλλίς

    Θρυαλλίς Staff Member

    Δεν σου επιτρέπω να αφήνεις υπονοούμενα γα εμένα ή για την οποιαδήποτε παρέα μου. Σε ότι αφορά τις κατηγορίες σου εναντίον μου στο το ότι έβαλα τον οποιοδήποτε μπροστά μην τυχόν και με ταπώσεις, αν μη τι άλλο με κάνει να ντρέπομαι πραγματικά για λογαριασμό σου και να σε λυπάμαι για τον κατινίστικο τρόπο που σκέφτεσαι πρώτα ως άντρα και μετά ως Κ (έστω και μαζοχιστή). Θα σε παρακαλούσα λοιπόν εάν θες να πεις το οτιδήποτε να λες τα πράγματα και τα άτομα ως έχουν και να δείχνεις με το δάχτυλο και ονομαστικά εάν όντως σε παίρνει, να σε παραδεχτώ.

    Η εξέλιξη του νήματος που είχες ανοίξει έδειξε ποιος τάπωσε ποιον (αφού εσύ λοιπόν θεωρείς τάπωμα τη συζήτηση σε ένα φόρουμ )από τη στιγμή που σου έγιναν κάποιες ερωτήσεις και φυσικά δεν απάντησες όπως κάνεις συνήθως μόλις βρεις τα σκούρα, γιατί έχεις την κακιά συνήθεια να νομίζεις πως όποιος έχει αντίθετη άποψη από εσένα ή σου κάνει ερωτήσεις δεν σε χωνεύει, προσπαθεί να σε ταπώσει, σε μισεί ή ότι άλλο.

    Εύχομαι να νιώθεις πολύ περήφανος που με τάπωσες ακόμα μία φορά χωρίς επιχειρήματα.
     
  6. bumblebee

    bumblebee Contributor

    Να ρωτησω εγω ελενη , να βγαλεις ενα προγραμμα 24/7 για μια βδομαδα σε καποιον καποι; και να το ελεγξεις και να τιμωρησεις αν δεις ατασθαλιες, θα ειχες την διαθεση κ την υπομονη να το κανεις ?
     
  7. _voltage_

    _voltage_ Ιδιόκτητη. Contributor

    Με ρωτάς αν μπορώ να κυριαρχήσω σε κάποιον πέρα από το κομμάτι του s/m?
    Αν ναι, τότε μπορώ να σου πω ότι (θεωρώ) ότι είμαι εξαιρετικά επαρκής σε αυτόν τον τομέα αλλά μάλλον λόγω δεξιοτήτων που σχετίζονται με τη δουλειά μου και όχι με προσωπικές μου προτιμήσεις  
     
  8. lara

    lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

    Τετοια πράματα δεν γίνονται!!! χαχαχαχα
     
  9. Tenebra_Silente

    Tenebra_Silente Contributor

    Φωτιά να πέσει να μας κάψει χαχα. Όποιος/α βαράει ή μπινελικώνει ( και μόνο γι' αυτά ), είναι πάντα Α/Κ, όποιος/α της τρώει είναι πάντα υ/σ ( οι άλλες "φιγούρες" δεν υπάρχουν απλά ).
    Το αφεντιλίκι και η κυριαρχία μετριέται με το πόσο κλειστή είναι η σούφρα, πόσες μπούφλες ρίχνει κάποιος/α και απ' τη συλλογή με τα μαστίγια/crops/canes κουτουλού κουτουλού.
    Εντάξει, όποιος/α τολμάει να πει ότι είναι Α/Κ και γουστάρει που και που και λίγο πόνο, είναι σίγουρα switch. Ουπς. ξέχναγα, τα switchάκια κι αν δεν υπάρχουν με την καμία, είναι όλα κρυφό υ/σ χαχα.
    Βρε τι επιστήμη που είναι το bdsm, κάποιος/α πρέπει να έχει τουλάχιστον πτυχίο κβαντομηχανικής για να το καταλάβει. Ή να τα βρει με τον εαυτό του και να προσπαθήσει, να καταλάβει έστω για μια μυτούλα τους άλλους.
    Όσο και να διαφωνεί μαζί τους. Αλλά, γιατί αρκετοί/ες να κουράσουν το μυαλουδάκι τους ( κυρίως για να καταλάβουν την πάρτη τους ) ? Υπάρχουν οι τυφλοσούρτες, οι μασημένες τροφές, τα τίγκα και πάν' απ' όλα οι "δάσκαλοι/ες".
    Σήμερα "αγαπάμε" κάτι, πάμε στο παντοπωλείο, κοιτάμε στο κατάλληλο ράφι, απλώνουμε το χεράκι και το πιάνουμε "τσάμπα".
    Αύριο "αγαπάμε" κάτι άλλο ( ακόμη και το τελείως αντίθετο του σημερινού ), το σημερινό ( πια χθεσινό ) όχι απλά τ' απορρίπτουμε, αλλά το "λούζουμε" πατόκορφα ( για τους άλλους, εμείς δεν είχαμε ποτέ καμία σχέση χαχα ).
    Και προχωράμε σαν τα γίδια, που αντί να προσπαθήσουμε, να γευτούμε ολόκληρη την τούρτα-εμείς, προτιμάμε να γκανιάσουμε στα κερασάκια. Μετά μας φταίνε οι άλλοι, η κακούργα κενωνία, η κουφάλα η τύχη, αν πολλές φορές μένουμε ανικανοποίητοι/ες χαχα... 
     
  10. halkidikiotis

    halkidikiotis reflexology, therapy massage tantra

    Βγάζουμε παλιά θέματα στο προσκήνιο ωραίο είναι αυτό.