Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

παντα υπαρχει μια λουμπα.

Συζήτηση στο φόρουμ 'Νέοι στον χώρο του BDSM' που ξεκίνησε από το μέλος kamenos, στις 2 Νοεμβρίου 2005.

  1. kamenos

    kamenos New Member

    Χαιρετε... ασχολουμε εδω και εναν μηνα με το forum. Δεν καταφερα να βρω ακομα αυτο που ψαχνω, αλλα με επιμονη και υπομονη πιστευω οτι θα τα καταφερω. παρολαυτα μια που λιγο πολυ εχω γινει τακτικος θαμωνας του forum θα ηθελα να πω για καποια πραγματα που τριβελιζουν το μυαλουδακι μου. μπας και βρεθει καποια κοινη συνεσταμενη. Το πρωτο πραγμα που με ενοχλει λιγο ειναι το γεγονος οτι ειμαι απο την θεσσαλονικη. και απο οτι καταλαβα στην Αθηνα τα πραγματα ειναι λιγο ποιο οργανομενα. ενταξει αυτο μπωρει να λυθει... κατεβαινοντας απο καμεια φορα στην Αθηνα για καμεια εκπαιδευση, προκυμενου να μπαινω σιγα σιγα στο πνευμα αυτου του τροπου ζωης. αλλα και παλυ... να κατεβω για να βρω ποιον; οπως σε Αθηνα ετσι και στην θεσ/νικη τιθετε το θεμα για γνωριμια με ανθρωπους που εχουν αυτον το τροπο ζωης. προκυμενου να επενδυσω τον χρονο μου σε μια ποιο υγειη επαφη με το χωρο του BDSM. Και μια που το ανεφερα το θεμα της υγειης επαφης. ενοω οτι θελω να γινω slave... εξολοκληρου (το ενοω αυτο) αλλα οχι να καταστραφει η πρωσοπικη μου ζωη απο αυτο... δηλαδι θελω την ζωη μου σαν σκλαβο να την ενσωματοσω... και οχι να κανω την ζωη μου συντριμια μονο και μονο απο μια Νεανικη απερισκεψια.
    και στο τελος μια ερωτησουλα... μηπως βαζω πολλους κανονες για slave?
     
  2. fata_morgana

    fata_morgana Regular Member

    kamenos αφτο το συντριμια δεν καταλαβα.μηπως θα μπορουσες λιγο να το εξηγησεις; 
     
  3. carissa[L_T]

    carissa[L_T] Contributor

    Δεν είμαστε πιο οργανωμένοι στην Αθήνα, απλώς είμαστε περισσότεροι ανοργάνωτοι. Το ποιόν θα βρείς δυστυχώς μόνο από εσένα εξαρτάται.

    Όσο για γνωριμία με ανθρώπους του χώρου, μίλα με κόσμο, προσπάθησε να οργανώσεις συναντήσεις κλπ.

    Δεν υπάρχουν πολλοί οι λίγοι κανόνες στα ζητούμενα μας ως άνθρωποι, ειδικά πριν γίνουμε slave.
    Σε κάθε σχέση ψάχνεις κάποιες ανάγκες να καλύψεις και βάση αυτών κρίνεις και επιλέγεις σύντροφο.
    Αυτό είναι το σημείο 0. Μετά την υποταγή σου δεν θέτεις όρους. Έχεις βρεί τους κοινούς παρανομαστές, έχεις διαπραγματευτεί ακόμα αλλά από την στιγμή της από κοινού συμφωνίας και μετά πάπαλα οι όροι.

    Σου εύχομαι κάθε επιτυχία στην αναζήτηση σου.
     
  4. little_slut[PieR]

    little_slut[PieR] Regular Member

    kamenos μην απατάσε. Μπορεί να είμαστε λιγότεροι στη Θεσ/νικη είμαστε όμως πολύ πιο οργανωμένοι. Βλέπε ότι οι Αθηναίοι συζητάνε συζητάνε και ακόμα δεν κατάφεραν να το κάνουν αυτό το meeting. Στο χέρι σου είναι να είσαι εκεί στο επόμενο και να μας γνωρίσεις.