Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

πριν το πρώτο session .....

Συζήτηση στο φόρουμ 'Νέοι στον χώρο του BDSM' που ξεκίνησε από το μέλος Kwnstantinos57nkp, στις 13 Δεκεμβρίου 2020.

  1. NorthStar

    NorthStar New Member

    Όταν πρόκειται για νέα γνωριμία αυτό που με αγχώνει είναι όταν δεν έχω δουλέψει όλο το session στο μυαλό μου. Αν βρισκόμαστε συχνά μπορούμε να ρυθμίσουμε στην εντέλεια όλη την εμπειρία, τι μας άρεσε, τι θέλει δουλειά κλπ ώστε η επόμενη να είναι ακόμη καλύτερη.

    Το βασικό είναι να έχουμε μιλήσει αρκετά πρώτα. Πέρα από το χτίσιμο της έντασης θέλω να καταλάβω τα θέλω της και τα δικά μου για να δω που "συναντιόμαστε". Μπορεί και να μην έχει νόημα να βρεθούμε εάν δε συμπίπτουν οι φαντασιώσεις. Μου αρέσει να σχεδιάζω τη φαντασίωση με ακρίβεια και λεπτομέρειες. Όσες φορές δεν το έχω σχεδιάσει μέχρι τέλους, χωρίς απαραίτητα να πρέπει να ακολουθήσω το "σενάριο" 100%, κάπου το έχω χάσει. Βέβαια, έτσι μαθαίνεις και γίνεσαι καλύτερος αλλά τείνω να είμαι πολύ αυστηρός κριτής του εαυτού μου, ακόμη και αν η κοπέλα είναι φαινομενικά τουλάχιστον ευχαριστημένη.
     
  2. anastasis_88

    anastasis_88 New Member

    μαγικό...!!
     
  3. Kalliniki

    Kalliniki

    I haven’t even try that
     
  4. Nickname

    Nickname Όμορφος, έξυπνος και μετριόφρων Contributor

    Σε όλη μας τη ζωή παίρνουμε αποφάσεις που δεν είμαστε σίγουροι για αυτές, σε κάθε τομέα της, σεξουαλικό, επαγγελματικό, οικονομικό, κτλ, κτλ...
    Η μία περίπτωση είναι να μπούμε σε μια γυάλα και να μη ζήσουμε τίποτα, ή άλλη να ζήσουμε, με τα σωστά και τα λάθη μας, με τις εμπειρίες μας, με τις αναμνήσεις που έχουμε δημιουργήσει.
    Τα σωστά και τα λάθη μου είμαι εγώ και δεν τα αλλάζω. Αυτά με έκαναν αυτόν που είμαι, μόνο που για να διαμορφώσουν το χαρακτήρα μου έπρεπε να τα ζήσω πρώτα.

    Στο θέμα σου τώρα. Το αν είναι για εσένα σήμερα, μελλοντικά, ή ποτέ, θα το ξέρεις μόνο αν το ζήσεις.
    Κατά τη γνώμη μου κακώς εστιάζεις στους φόβους των άλλων. Συζητάς με τον/την παρτενέρ σου, μιλάς με τον εαυτό σου και ΖΕΙΣ.
    Εφόσον έχεις αποκτήσει εμπιστοσύνη στον άνθρωπο που θα έχει τον έλεγχο και εφόσον έχεις οριοθετήσει, μέσα σου, ότι αυτό που κάνεις είναι συμμετοχή σε μια σκηνή, ή όπως θέλεις πες το, και τίποτα παραπάνω, τότε όλα καλά.
     
  5. bluesky

    bluesky Regular Member

    Πριν το πρώτο session..
    Απίστευτη χαρά και ενθουσιασμός,σαν μικρό παιδάκι. Αλλά τόσο τρακ και αμηχανία που δε μπορούσα ούτε να μιλήσω.
    Δεν είχα καθόλου φόβο μέσα μου. Πότε δε σκέφτηκα πως κάτι δεν θα πάει καλά.Του είχα απόλυτη εμπιστοσύνη. Η μόνη αγωνία μου ήταν αν θα ανταποκριθώ σε ολα όπως θέλει ο Κυριος μου.
    Όλα έγιναν τόσο φυσιολογικα και από μόνα τους που τελικά ήμουν πολύ άνετη κατά τη διάρκεια. Σα να το έκανα κάθε μέρα επί χρόνια με τον ίδιο άνθρωπο.
     
  6. Exploiter

    Exploiter F* my mind first

    got to try..
     
  7. Afsana

    Afsana Batida de coco

    Οπότε διαβάζω κάτι δικό σου θυμάμαι πως είναι να είσαι ερωτευμένη!  
     
  8. bluesky

    bluesky Regular Member

    Ουπς... Θα προσέχω τι λέω τότε..   
     
  9. JOHN_athens

    JOHN_athens New Member

    Η πρώτη συνάντηση γνωριμία, απ' όποια πλευρά κι αν την δεις έχει ένα 'καρδιοχτύπι'. Διότι μπορεί να μιλάς και να συζητάς διάφορα αλλά όταν φτάνει η στιγμή εκεί ξεχωρίζει το δήθεν από το πραγματικό. (Δεν είναι κατ' ανάγκη κακό).
     
  10. Elenkrem

    Elenkrem New Member

    Πριν από το πρώτο session μου ever θυμάμαι πολύ έντονα την ανυπομονησία μου και το πόσο καυλωμένη ένιωθα. Άλλωστε περίμενα αρκετό καιρό να έρθει εκείνη η στιγμή, και ήμουν σίγουρη ότι το ήθελα και ήταν για εμένα. (Άλλο ότι στην πορεία το αμφισβήτησα αρκετές φορές). Πέρα από αυτό όμως υπήρχε και ένα κομμάτι άγχους και φόβου για το αν θα αντεξω τον πόνο, την "πίεση-ενταση" της στιγμής που μπορεί να υπήρχε, και κυρίως το να μην τον απογοητεύσω. Άλλωστε δεν έμενα πλέον στη φαντασίωση μου αλλά αλληλεπιδρούσα με ένα άλλο άτομο και όσο κι αν τον εμπιστευομουν, και όσο κι αν έχεις συζητήσει με κάποιον η θεωρία από την πράξη απέχει αρκετά κάποιες φορές. Νομίζω ότι αυτό ήταν το μόνο "αρνητικό" συναίσθημα, που είχα δημιουργήσει στο κεφάλι μου. Απλά προσπαθούσα να μην εστιάζω σε αυτό εκείνη τη στιγμή. Άλλωστε είναι και αυτό που είπε πολύ όμορφα ο @Nickname , ή μπαίνουμε στη γυάλα μας και δεν ζούμε τίποτα, ή ρισκάρουμε και ακόμα κι αν βγει "λάθος" δεν θα μετανιώσουμε που δεν πράξαμε.  
     
  11. xifomaxos

    xifomaxos Αυτα που εχουν αξία είναι αυτά που δεν φαίνονται

    προκειται για δυο ανθρωπους για να μιλαμε με σιγουριά...σημαντικοτατο οπως προαναφερθηκε η επικοινωνια-προετοιμασία
     
  12. JOHN_athens

    JOHN_athens New Member

    ευτυχως... δεν ειναι ολοι οι ανθρωποι ''ανετοι''. Εχουν προσδοκιες, επιθυμιες, καυλες, αμηχανία, ονειρα, διαθεση, τρακ...
    ευτυχως υπάρχουν συναισθηματα... και ευτυχώς ακομη μπορει ενα ποτηρι κρασι και ενα χαμογελο να κανει το 1ο βήμα πιο ανθρωπινο και λιγοτερο απολυτο
    κακα τα ψεματα... ο/η πρωτος/η ανετος/η σ ενα ραντεβου ας μας πει τον τροπο
    εγω νιωθω οτι το πιο ενδιαφέρον ειναι εκεινο το sms το viber που λεει μετα ''θελω να σε ξαναδω''
    οποιος/α το πει ... δεν εχει σημασια