Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

πρόταση γάμου σε Αφέντρα...

Συζήτηση στο φόρουμ 'Γυναικεία Κυριαρχία' που ξεκίνησε από το μέλος doulos, στις 7 Νοεμβρίου 2008.

  1. Dolmance

    Dolmance Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: πρόταση γάμου σε Αφέντρα...

    Μαλλιαρή; Ποτέ!
    Δε μου λες κοκόνα, με τον άγιο Κουθβέρτο, τον κολυμβητή, στην αντισφαίριση γνωριστήκατε ή άρχισες και ιαματικά λουτρά;
     
  2. llazouli

    llazouli Contributor

    Συναντιόμαστε πολλάκις, εις τας παγωμένας θαλασσίους Μονάς, όπου συνηθίζουμε να κάνουμε το μπανάκι μας, ανταλάσσοντας στοχασμούς περί του λατρευτικού έρωτος, ενώ οι ενυδρίδες και ροφοί γύρω γύρω εν χορό, μαλλιαρίζουν ακαταπαύστως!
     
  3. Babylon

    Babylon Regular Member

    Re: Απάντηση: πρόταση γάμου σε Αφέντρα...

    Λατρεια μεταξυ αλλων σημαινει και ολοκαρδη αφοσιωση προς καποιον θεο ή άνθρωπο, ανθρωπο στη δικια μας περιπτωση. Δεν λεω πως ειναι σωστο, η υγειες, αλλα συμβαινει.

    Ναι, η σχεση φυσικα και ξεκιναει ισοτιμα, η παραχωριση γινεται μετα και κατοπιν συμφωνιας. Η ισιοτιμια σταματαει για οσο και εφοσον συμφωνουν οι ενδιαφερομενοι. Ναι, ειναι θεατρικο παιχνιδι με μια ενοια, αλλα και τι δεν ειναι; Παντα ρολους παιζουμε, δεν εννοω πως υποκρινομαστε, αλλα εννοω πως μας οριζουν και μας δινουν ταυτοτητα οι ρολοι μας σε μεγαλυτερες ομαδες η μικροτερες (βλ. δυο ατομων). Στη περιπτωση μας οι ρολοι ειναι του Κ και του υ.

    Η εποικοδομητικη κριτικη που προερχεται απο καποιον με αγνες προθεσεις ειναι παντα θετικη για μενα, οσον αφορα τη λατρεια, τη θεωρω λιγο ακραια, αλλα θα την απολαμβανα σιγουρα αν ηταν αμοιβαια...

    Ναι, φυσικα και δεν σου κατεβηκε η επιθυμια απο το υπερπεραν μια ωραια πρωια. Πρωτα εκρινες και μετα αποφασησες να παραδωσεις το "κλειδι" σε εναν αλλο ανθρωπο. Δεν ανεφερα την λεξη "εμπιστοσυνη" τυχαια. Και η εμπιστοσυνη για να χτιστει θελει χρονο. Επισης οπως η εμπιστοσυνη, ετσι και η "λατρεια" η η αγαπη δεν δημιουργουνται απο τη μια μερα στην αλλη.

    Και ο ερωτας μπορει να παρει οπως ολοι γνωριζουμε θαυμαστα και επικινδυνα μεγαλειωδης διαστασεις...Και ποιανου η κριση ειναι καθαρη οταν ερωτευεται; Οσο για ανοησια..; καλα, αστο. Αν ηταν να κλεινομαστε τοσο ευκολα σε μοναστηρια δεν θα κυκλοφορουσε ψυχη στο δρομο...
     
  4. Lady_in_Black

    Lady_in_Black MindGames

    Μάλιστα.. άλλο και τούτο πάλι..  

    Τελικά.. Κοίτα να δεις που θα βγει και επάγγελμα: «Σύμβουλοι για bdsm Γάμους!»