Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

ρατσισμος στον πλανητη gor

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος nikossub93, στις 1 Μαϊου 2023.

  1. nikossub93

    nikossub93 Contributor

    δεν μιλαω για ισοτιμια μεταξυ Αφεντη ας και σκλαβου ας . προφανως τετοιου ειδους ισοτητα δεν μπορει να υπαρξει . μιλαω για ισοτητα μεταξυ ανδρων και γυναικων ιδιου στατους στον πλανητη gor
     
  2. nikossub93

    nikossub93 Contributor

    δεν εχω διαβασει ολα τα βιβλια αλλα εχω διαβασει κειμενα συζητησεις και εχω δει βιντεο οποτε εχω μια γενικη αποψη . επισης δεν ειπα οτι το βρισκω στραβο μια αποψη εξεφρασα οτι ως υποτακτικος θα προτιμουσα να υπαρχουν περισσοτρες Αφεντρες και σκλαβοι. απο κει και περα ο καθενας εχει την γνωμη του και ειναι απολυτως σεβαστη
     
  3. nikossub93

    nikossub93 Contributor

    συζητηση κανουμε
     
  4. Dark_Explorer

    Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor

    Συζήτηση με και για ανισόρροπους είναι σαν να ανοίγεις τρύπα στο νερό.
     
  5. nikossub93

    nikossub93 Contributor

    δεν πιστευω οτι οποιος εχει διαφορετικη αποψη απο την δικη μου ειναι ανισοροπος
     
  6. NobodyKP

    NobodyKP Contributor

    Η σύντομη απάντηση ειναι "Γιατι έτσι είναι το σενάριο".

    Ωστόσο αυτό που ρωτάτε δεν αναλύεται με πέντε κουβέντες και απαιτεί την γνώση των κανόνων που διέπουν την κοινωνία στον πλανήτη Gor, όπως παρουσιάζεται στην σειρά του Joihn Norman. Αυτοι οι κανόνες δεν σταματάνε στο Ανδρας γυναίκα. Ειναι πολυ πιο περίπλοκο.

    Βεβαίως η εφαρμογή αυτων των κανόνων στην πραγματική ζωή ειναι εξαιρετικά δύσκολη απαιτητική για οσους επιλέγουν αυτό το lifestyle. Ταυτοχρονα όμως, το σαφες κοινώς αποδεκτό από ολους πρωτόκολλο μαζί με τους κοινά αποδεκτούς κανόνες που δεν αφήνουν χωρο για παρερμηνίες και αμφιλεγόμενες συμπεριφορές έχει σαν αποτέλεσμα το lifestyle να υπάρχουν φανατικοί υποστηρικτές.
     
  7. nikossub93

    nikossub93 Contributor

    σιγουρα το ζητημα ειναι συνθετο και θελει πολυ αναλυση . ουτε ισχυριζομαι πως ειμαι βαθης γνωστης της φιλολογιας του john norman . σιγουρα η εφαρμογη του σαν τροπο ζωης ειναι παρα πολυ δυσκολη ως αποτελεσμα της απολυτης δεσμευσης της σκλαβας Στον Αφεντη της σε αντιδιαστολη με ενα session αλλα νομιζω οτι αυτο ειναι και το στοιχειο που ιντριγκαρει τους υποστηρικτες του
     
  8. NobodyKP

    NobodyKP Contributor

    Αυτο που "ιντριγκάρει" ή μαλλον αρέσει στους υποστηρικτές και θιασώτες του είναι το κοινό σύστημα κανόνων και πρωτοκόλου. Αυτό εχει σαν αποτέλεσμα, ενα σύστημα αναφοράς, αποδεκτό από όλους. Ετσι όλα να ειναι ξεκάθαρα για όλους δεν επιδέχονται παρερμηνίας και ο καθένας ξέρει την θέση του πως να συμπεριφερθεί τι πρέπει να κάνει και τι όχι, τι αναμένεται απο αυτόν κλπ κλπ.
    Ο καθένας βρίσκει την θέση του ξέροντας ακριβώς τους κανόνες τους οποίους πρέπει να ακολουθεί ανάλογα με το status του.
     
  9. nikossub93

    nikossub93 Contributor

    ναι αλλα το ιδο δεν συμβαινει και στο ms υπαρχει το συμβολαιο
     
  10. NobodyKP

    NobodyKP Contributor

    Οχι. Οι κανόνες εκτός Gor δεν ειναι κοινοι για όλους ουτε γινονται αποδεκτοί από όλους. Ο καθένας εχει την δική του άποψη για το πως πρέπει να συμπεριφερεται μια σκλαβα παραδειγματος χάριν. Στο Gorean lifestyle δεν υπάρχει αυτό.
    Παράδειγμα.
    ΜΙα σκλαβα εαν δεν εχει διαταχθεί απο τον Κύριο της ή δεν έχει Κυριο ή Κυρία δεν είναι υποχρεωμένη να μιλάει στον πληθυντικό σε όλους τους Κυρίους και τις Κυρίες ή να κανει χρήση της προσσφώνησης Κύριε και Κυρία.
    Στο Gorean lifestyle μια σκλαβα αποκαλεί Κύριο και Κυρία κάθε ελεύθερο που δεν είναι σκλάβος. Το κάνει αυτό μέχρι να της γίνει παρατήρηση ή να της γνωστοποιηθεί οτι αυτός στον οποίο απευθύνεται δεν είναι ελευθερος. Τέλος!
    Αυτο λοιπον, δηλαδή η υπαρξη κοινώς αποδεκτών κανόνων είναι μια απο τις μεγάλες διαφορές. Μεταξυ M/s και Gorean lifestyle.
     
  11. nikossub93

    nikossub93 Contributor

    ναι καταλαβαινω ανφερθηκα στο συμβολαιο που ρυθμιζει την σχεδη μεταξυ Αφεντη και σκλαβας σε προσωπικο επιπεδο. βεβαιως στο gor οι κανονες οι οι νομοι αυτοι αν θελετε αφορουν ολοκληροι την κοινωνια και αυτο το διαφοροποιει απο το bdsm .
     
  12. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

    Εντωμεταξύ στο Gor οι πραγματικοί κυρίαρχοι είναι οι εξωγήινοι, εντομοειδείς, Priest-Kings...