Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

ρατσισμος στον πλανητη gor

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος nikossub93, στις 1 Μαϊου 2023.

  1. NobodyKP

    NobodyKP Contributor

    Στην μυθοπλασία στην σειρά των βιβλίων ειναι αυτοι και μια αλλη εξωγίηνη φυλή (αν θυμάμαι καλά) που δεν επιτρέπουν την χρήση τεχνολογίας.
    Αλλα αυτο δεν εχει καμια σχεση με αυτό που εχουν επιλέξει καποιοι ως βάση για το δικό τους τροπο εναλλακτικόυ ερωτισμού και lifetyle.
     
  2. nikossub93

    nikossub93 Contributor

    το θεμα για μενα δεν ειναι αν ειναι εξωγηινοι η οχι το θεμα ειναι αν θα μπορουσε σημερα στον πλανητη γη να υπαρξη μια τετοια οργανωμενη κοινωνια . η απαντηση ειναι προφανως οχι (αναφερομαι σε κοινωνια μεγαλης κλιμακας οχι τυχον μικες απομονομενς κοινοτητες που δεν ξερω αν υπαρχουν) γι αυτον τον λογο οι φιλοι του gor μην μποροντας να ζησουν σε μια τετοια κοινωνια η θα το ζησουν στην μικροκλιμακα του σπιτιου τους (bdsm) η θα καταφευγουν σε βιβλια και ταινιες εκτος και αν δημιουργηθει καποια μικρη κοινοτητα καπου μυστικα σαν την παραλια του ντι καπριο
     
  3. NobodyKP

    NobodyKP Contributor

    Οι φίλοι του GoreanLifestyle δεν είναι θρησκευτική κοινότητα ή πολιτισμική κοινότητα σαν τους Μορμόνους (   ). ΑΝ και στην Αμερική έχουν και φεστιβάλ και μεγάλες συγκεντρώσεις.
    Ειναι βασικά μια διαφοροποιημενη σχέση M/s που στον πυρήνα της εχει μια σειρά από πολύ συγκριμένους και αυστηρούς βασικούς κανόνες αποδεκτούς απο όλους τους λάτρεις του Lifestyle.
    Συνηθως μάλιστα είναι κατι που δεν το καταλαβαίνεις ακομα και αν είσαι στον "χώρο" του BDSM. Εύκολα περνιέται για μια κλασική σχέση M/s.
     
  4. nikossub93

    nikossub93 Contributor

    δεν μιλησα για θρησκευτικες ηπολιτιστικες κοινοτητες αλλα για κοινοτητες ανθρωπων με κοινο τροπο ζωης που ακολουθουν καθολικα αποδεκτους κανονες . Μαλιστα στην αμερικη που αναφερατε υπηρχε η δεν ξερω αν υπαρχει ακομα μια κοινοτητα goreoan στην πολιτεια του ορεγκον καπου νοτια του πορτλαντ νομιζω
     
  5. τασος0

    τασος0 Regular Member

    Είναι σαν να ρωτάς γιατί κάποιος τρώει τα αυγά βραστά κ όχι τηγανητά. Πχ στο OWK οι άρρενες είναι σκλάβοι κ οι γυναίκες κυριαρχικές. Καπου άλλου είναι αλλιώς
     
  6. nikossub93

    nikossub93 Contributor

    απλως εξεφρασα την γνωμ