Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

σεξ κ σκλαβοι

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος τασος0, στις 30 Ιουνίου 2005.

  1. wildslave

    wildslave Regular Member

    Η Αφεντρσ μου δεν δεχεται ποτε σεξουαλικη επαφη μαζι μου.Μου επιτρεπει να αυνανιζομαι -μια φορα τον μηνα- και αυτο οχι μπροστα της. Δεν βρισκω τίποτα το παραλογο αφου ετσι θέλει Εκεινη. Ετσι θέλει, ετσι γινεται. Ποτε -ουτε που το διανοηθηκα-δεν Την έκρινα, δεν ζητησα,δεν, δεν,δεν....και αυτο θεωρω σωστο.Ποιος ειμαι εγω που θα Την κρινω?
     
  2. lara

    lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

    RE: RE: σεξ κ σκλαβοι

    Πολύ πριν παραδοθώ Στον Κύριο μου, ζήλευα την ικανότητα κάποιων υποτακτικών να αφήνονται. Δεν περνούσε απ΄ το μυαλό μου καν η έννοια της απόλυτης παράδοσης. Τότε δεν μπορούσα ούτε να αφεθώ σε κάποιο και μάλιστα είχα αποφασίσει πως ή θα βρω την αδελφή ψυχή μου, ή θα μείνω μόνη για το υπόλοιπο της ζωής μου.
    Βέβαια δεν έψαχνα για Θεό. Έψαχνα για άνθρωπο, σίγουρη πως θα έχει και προτερήματα αλλά και ελαττώματα, και δεν περίμενα να είναι ούτε αλάθητος, ούτε τέλειος. Εκείνο που ζητούσα είναι τα προτερήματα και τα ελαττώματα του να ταιριάζουν σε μένα.  
    Και παραδόθηκα...
    Και σίγουρα δεν είναι κάτι που έγινε αμέσως, χρειάστηκε χρόνο και δουλειά. Αλλά για να βιώσεις κάτι που επιθυμείς, πιστεύω πρέπει να είσαι προετοιμασμένη να κάνεις τα πάντα γι αυτό, να πονέσεις, να νικήσεις τις ίδιες τις άμυνες σου, να δουλέψεις... Γι αυτό και το έκανα...
    Και τώρα αυτό που βιώνω, είναι απίστευτο, λες και έγινα πιο αναλαφρη. Δεν ξέρω καν πως να το περιγράψω. Είναι απλά υπέροχο συναίσθημα.

    Όσο για το θέμα του thread, θα προσθέσω στα προηγούμενα λεγόμενα μου, μόνο πως ενώ λατρεύω το σεξ, πάντα το λάτρευα και οι ορμές μου ήταν πάντοτε, ιδιαίτερα μετά τα 30 αυξημένες, είναι τόσο ταυτισμένο πλέον μαζι Του, που πραγματικά είναι σαν να είναι πλέον δικό Του το σώμα περισσότερο παρά δικό μου. Και κάτι άλλο που έχω προσέξει, όταν είμαστε σε απόσταση, είναι πως δεν το αποζητώ όποτε το θέλω- και το θέλω συχνά-, αλλά περιμένω μέχρι να γίνει ανάγκη και τότε μόνο ικετεύω για οργασμό. Αυτό δε, το συνειδητοποίησα γράφοντας αυτό το ποστ. lol
    Όταν είμαστε μαζί, Ελέγχει μεν τους οργασμούς μου, αλλά σεξ κάνουμε, όχι πάντα αλλά πολύ συχνά, αν με το σεξ εννούμε τη διύσδηση.  
     
  3. olia

    olia New Member


    Θα μπορούσα και μπορώ αλλά δεν συνέβη παρά λίγες φορές, όταν είχα κάνει πολύ μεγάλη βλακεία ( σπάνιο πλέον , γιατί δεν θέλω να το στερούμε ) , όποτε και μαζεύομαι και σκέφτομαι πιο πολύ πριν κάνω κάτι που δεν θα Του αρέσει .
    Το sess από μόνο του και μόνο , αυτό είναι για μένα άλλη κατάσταση και άλλη όταν υπάρχει σεξ μετά , ανάλογα φυσικά την στιγμή και το πως είναι η ψυχολογία μας εκείνη την ώρα. Δίνει όμως ανάλογα διαφορετική ικανοποίηση αλλά εξίσου μεγάλη για μένα .
     
  4. elGreco69

    elGreco69 New Member

    Είναι θέμα του κυρίαρχου να αποφασίσει φαντάζομαι, όμως μια σχέση είναι ολοκληρωμένη, συμφωνώ με τον Κωνσταντίνο, με την ολοκλήρωση της ερωτικής πράξης. Με ένα αμοιβαίο δούναι και λαβείν
     
  5. john_slave96

    john_slave96 Contributor

    Πιστεύω ότι είναι στο χέρι του Κυρίαρχου για να αποφασίσει αν θα υπάρχει ή όχι αποχή από το σεξ. Και αυτή την εντολή Του θα πρέπει ο υποτακτικός να τη δεχτεί. Αυτό το θεωρώ δεδομένο. Όπως επίσης την ελεγχόμενη στύση και τον οργασμό με εντολή, άρα απολύτως ελεγχόμενος. Με διάφορες Αφέντρες το είχαμε εφαρμόσει. Τις περισσότερες φορές περιορίζονταν σε κάποια φιλιά και τίποτε άλλο. Ήταν και είναι αδιανόητο να ζητήσω να κάνω σεξ με μια Αφέντρα, το θεωρώ προσβολή αυτό. Εκτός bdsm βέβαια συμβαίνουν άλλα πράγματα. Οπότε θα συμφωνήσω 100% με τον Master Jp.
     
  6. MsAliki

    MsAliki Regular Member

    RE: Τα υπέρ και τα κατά του σεξ με το σκλάβο

    Έχω πει την άποψή μου σε παλιότερο thread.
    sex is for woman's pleasure.
    Είμαι υπέρ του orgasm denial και του chastity device.Εφ'όσον δεν μπορεί εκείνος να ελέγξει τις ορμές του, του τις ελέγχει το chastity με το οποίο δεν έχει ερεθισμό παρά μόνο εγκεφαλικό.
    Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να ικανοποιηθεί η γυναίκα σεξουαλικά εκτός από αυτόν της intercourse. Και όταν υπάρχει intercourse εννοείται πως είμαι ΠΑΝΤΑ από πάνω.
    Τώρα,δεν μπορώ να πω κάτι για σχέση με άλλους άνδρες διότι δεν το έχω κάνει.Τουλάχιστον όχι ακόμη.Είμαι λίγο ουδέτερη στο θέμα του cuckolding διότι είμαι πολύ ερωτευμένη με τον slave μου και είμαι της άποψης: γιατί να τον κερατώσω με άλλον και να μη του βγάλω για λίγο το chastity και να κάνω sex μαζί του?
    Σίγουρα είναι κάτι που δε γίνεται συχνά διότι, είναι αποδεδειγμένο πως όταν είναι ικανοποιημένος σεξουαλικά, δεν είναι όσο αφοσιωμένος θα έπρεπε,δεν νοιάζεται τόσο για τις ανάγκες μου και γίνεται ανυπάκουος.
     
  7. mistress searcher

    mistress searcher New Member

    Οποιος γνωριζει την αντρικη του φυση ακολουθει τον θηλυκο ρυθμο γινεται καναλι του συμπαντος. Αυτος εχει χαρη σαν το νεογεννητο μωρο
    Μετα Τιμης
     
  8. ipakouossklavos

    ipakouossklavos Regular Member

    Re: Τα υπέρ και τα κατά του σεξ με το σκλάβο

    Συμφωνώ μαζί Σας MsAliki. Προφανώς sex is for Woman's pleasure. Εφόσον υπάρχουν πολλοί τρόπο να ικανοποιηθεί μια Γυναίκα σαξουαλικά δεν χρειάζεται να ικανοποιείται και ο σκλάβος. Δεν νομίζω ότι η Γυναίκα κερδίζει κάτι από την ικανοποίηση του σκλάβου, αντιθέτως μάλιστα. Πάντως είναι ένα θέμα που αφορά καθαρά την Γυναίκα. Αυτή αποφασίζει.
     
  9. Afentis Skliros33

    Afentis Skliros33 New Member

    Απάντηση: σεξ κ σκλαβοι

    Εγώ είμαι νέος στην Κοινότητα αλλά νομίζω ότι μου πέφτει λόγος...

    Όπως και άλλοι πολλοί εδώ μέσα πιστεύουν, το sex, είναι αναπόσπαστο μέρος της σχέσης...
    Αλλά μπορεί να παραληφθεί αν συζητηθεί και αποφασιστεί και απο τους δύο..

    Αποψής μου φυσικά


    Με εκτίμηση,
     
  10. Iagos

    Iagos Contributor

    Απάντηση: σεξ κ σκλαβοι

    Δεν μπορω ευκολα να απαρνηθω την σεξουαλικη επαφη αν και το εχω ζητησει για συγκεκριμενο διαστημα,σε διαφορετικη περιπτωση σε μονιμη βαση η για μεγαλο διαστημα πιστευω πως δεν ειναι ακραιο αλλα εξω απο την ιδια μας την φυση η την ιδια την σχεση
     
  11. zinnia

    zinnia Contributor

    αρα εκ των παραπανω βγαινει αβιαστα το συμπερασμα πως η σκλαβια τελειωνει εκει που αρχιζει η εκσπερματωση.....

    αρα αν την περιορισουμε στο ελαχιστο..τουλ θα μας κανουν τα χατηρια με την ελπιδα να τους δοθει αδεια...
     
  12. Phobos

    Phobos New Member

    για Εμενα δεν ειναι απαραιτητο να υπαρξει σεξ για να θεωρηθει ολοκληρωμενη η πραξη,αλλα αν τελικα υπαρξει δεν θα την θεωρουσα επιτυχημενη απο πλευρας μου αν η σκλαβα δεν ικανοποιουταν,,,
    Απολυτη τιμωρια με αποκορυφωμα την απολυτη ηδονη