Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

σερβιρισμα με δουλοπρεπεια..πως??

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος τασος0, στις 14 Αυγούστου 2005.

  1. τασος0

    τασος0 Regular Member

    ηθελα τη γνωμη ... Σας/σας για το πως μπορει ενας σκλαβος να σερβιρει με οσο πιο πολυ δουλοπρεπεια ειναι δυνατον..ειτε μονο την Κυρια του ειτε κ την παρεα της. πως να κινειται ..πως να στεκεται κλπ
     
  2. gaby

    gaby Guest

    Σερβίρεις προσεκτικά, ήρεμα, γρήγορα και αθόρυβα. Να μην κροταλίσει ποτήρι, να μην ακουστεί μαχαιροπήρουνο, να μη λερωθεί η Αφέντρα σου ή κάποιος προσκεκλημένος.

    Αν είστε μόνοι Σ/σας, στέκεσαι πίσω δεξιά από την Αφέντρα σου. Σκοπός σου είναι να σηκωθεί από το τραπέζι Εκείνη, ήρεμη και ευχαριστημένη και να μην έχει καν καταλάβει πώς βρεθήκαν μπροστά Της όλα τη στιγμή που έπρεπε.

    Αν βρίσκονται κι άλλοι στο τραπέζι, σερβίρεις ακολουθώντας τους κανόνες του σερβιρίσματος - μπορείς να τους βρεις σε διάφορα ανάλογα βιβλία και πιθανά και στο διαδίκτυο.

    Η κίνησή σου είναι αθόρυβη. Το ίδιο και η παρουσία σου συνολικά.

    Δεν κυνηγάς κανέναν στο τραπέζι με έναν πελώριο μύλο πιπεριού να ρωτάς αν θέλει πιπέρι - στην περίπτωσή σου ως lifestyler μπορεί να έχεις κακά ξεμπερδέματα με αυτό   Πώς την έχουν δει σε κάποια εστιατόρια να στέκονται σχεδόν απειλητικά πάνω σου με έναν πελώριο ξύλινο μύλο πιπεριού, ποτέ μου δεν κατάλαβα  

    Δε σκέπτεσαι καθόλου τον εαυτό σου, το μόνο που σε απασχολεί είναι η ευχαρίστηση της Αφέντρας σου και των προσκεκλημένων Της.

    Δεν περιμένεις ευχαριστίες ή έπαινο. Άλλωστε ο κόπος που θα έχεις κάνει για να τα μάθεις όλα αυτά, σωστό είναι, κατά τη γνώμη μου, να περάσει απαρατήρητος.
    Θα καταλάβεις ότι έχεις μάθει να σερβίρεις σωστά μόνο όταν θα περνάς τελείως απαρατήρητος - το να γίνεις αντιληπτός σημαίνει ότι έχεις κάνει κάτι λάθος.

    Αν σου ζητηθεί κάτι - αυτό μπορεί να συμβεί όταν μαθαίνεις ακόμα, κανονικά δεν πρέπει να χρειαστεί να σου ζητηθεί τίποτα - απαντάς "Μάλιστα Κυρία" με φωνή χαμηλή αλλά καθαρή και ήρεμη αλλά όχι κοιμισμένη.

    Δεν είναι απαραίτητο να στέκεσαι σα να έχεις καταπιεί μπαστούνι. Αυτό το έχουμε πάρει από τους Άγγλους, είναι απλά δικό τους ιδίωμα, όχι απόλυτο δεδομένο της συμπεριφοράς του σερβιτόρου.

    Να είσαι απλός, να εκπέμπεις ευχαρίστηση και ηρεμία και διάθεση να υπηρετήσεις. Να αισθάνεσαι άνετα στο πετσί σου. Το να μη δίνεις έμφαση στην παρουσία σου δε σημαίνει ότι δε θα χαμογελάσεις ευγενικά και με χαμηλωμένα τα μάτια στους προσκεκλημένους. Στην Αφέντρα σου, επίσης, αν ξέρεις ότι το επιθυμεί.

    Αν επιθυμείς να τονιστούν στοιχεία του lifestyle, δηλαδή αν θέλεις εσύ ή η Αφέντρα σου να φανεί ότι είσαι BDSM slave που κάνει τον σερβιτόρο και όχι αφοσιωμένος και επαγγελματίας σερβιτόρος, τότε μπορείς να γονατίσεις και να γυρίσεις γύρω και κάτω από το τραπέζι για να μαζέψεις ψίχουλα.

    Μπορείς επίσης, αν έτσι διατάξει η Αφέντρα σου, να έχεις ντύσιμο σκλάβου, κάποιο που να σε ταπεινώνει ή να σε πονάει.

    Μιά φορά, σε ένα σχετικά επίσημο τραπέζι, η σερβιτόρα που σερβίριζε (λάθος της - κανονικά περνάει η πιατέλα από τα αριστερά κάθε καλεσμένου και αυτός σερβίρεται μόνος του), σερβίρισε μια ωραία μερίδα αρνάκι φρικασέ πάνω στον αριστερό μου ώμο και το ωραίο μου μεταξωτό πουκάμισο. Δεν έχασε την ψυχραιμία της και μάλλον δεν είδε για ποιό λόγο να ζητήσει συγνώμη. Πήρε με την κουτάλα το φρικασέ από κει που το είχε τοποθετήσει και ήδη έσταζε και το έβαλε με θάρρος και άνεση στο πιάτο μου. Μου έδωσε και την ευγενική συμβουλή να πάω την άλλη μέρα το πουκάμισο στο καθαριστήριο. Δυστυχώς, δεν πιστεύω να ανήκε στο lifestyle. Εκατό με το βούρδουλα, δε θα την έβλαπταν καθόλου νομίζω.  

    Αν συμβεί και λερώσεις κάποιον, απολογείσαι και συνεχίζεις το σερβίρισμα. Μετά ρωτάς αν μπορείς να κάνεις κάτι για το σφάλμα σου.

    Αν τύχει και γίνει λεκές σε τραπεζομάντηλο, δεν ασχολείσαι εκείνη την ώρα, δεν διαταράζεις το ρυθμό του γεύματος - αλλά είσαι προετοιμασμένος να το πληρώσεις αργότερα.

    Αν πέσει στο τραπεζομάντηλο γεμάτο ποτήρι, λαμβάνεις τα ανάλογα μέτρα, καθαρίζεις, αντικαθιστάς το ποτήρι, ξαναγεμίζεις, ήρεμα και διακριτικά, χωρίς λόγια παρηγοριάς, αυτά είναι θέμα της Αφέντρας σου.

    Ελπίζω να σε κάλυψα στα βασικά, από κει και πέρα ας μας πουν και οι υπόλοιποι τη γνώμη Τ/τους.

    Καλή επιτυχία στην προσπάθειά σου  
     
  3. τασος0

    τασος0 Regular Member

    χιλια ευχαριστω tenter lilly πολυ χρησιμα αυτα
     
  4. Konstantinos

    Konstantinos Staff Member

    ντυμένος σαν υπηρέτρια !!
     
  5. carissa[L_T]

    carissa[L_T] Contributor

    η tender lilly εδωσε πολυ καλες συμβουλες για ενα ωραιο τραπεζι, δεν εχω πολλα να συμπληρωσω εκτος απο οτι συνηθως το σερβιρισμα λογω της πολυπλοκοτητας του δεν ειναι κατι που θα κανει ενας ανεκπαιδευτος sub εκτος κ αν προκειτε για σκηνη και θελουν να βρουν αιτιες τιμωριας λολ
    Απο την αλλη, μπορεις να σερβιρεις φαγητο αφου εχεις ξαπλωσει στο τραπεζι κ κανεις χρεη πιατελας. Σ αυτη την περιπτωση απλως μενεις ακινητος και απολαμβανεις τις πιρουνιες.
    Το σερβιρισμα οπως και οτιδηποτε αλλο γινεται παντα βαση οδηγιων Του Κυριαρχου.
    Πχ. Αν μιλαμε για το σερβιρισμα ενος καφε.. Η Κυριαρχη μπορει να θελει να τον σερβιρεις σε δισκο γονατισμενος μπροστα της με το κεφαλι χαμηλωμενο... συμβουλη ο δισκος να ειναι παντα ψηλα για να φθανει με μια απλη κινηση του χεριου.
    Αλλη μπορει να θελει να τον δωσεις στο χερι της...
    Πριν λοιπον παρεις καποια πρωτοβουλια συζητησε το μαζι Της και δες τι προτιμαει.
     
  6. villy1967

    villy1967 New Member

    Καλημέρα σας,

    Αν και καινούργιος στο site, θα ήθελα να συμφωνίσω με την carissa[L T].
    Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να το συζητήσεις με την Κυρίαρχή σου. Προσωπικά, αν η σκλάβα μου έκανε κάποια τέτοια κίνηση, χωρίς να της έχω δώσει πρώτα την άδεια, τότε.....
     
  7. lara

    lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

    Καλοσώρισες villy1967  

    Τι εννοείς λέγοντας αν έκανε η σκλάβα σου μια τέτοια κίνηση?
     
  8. villy1967

    villy1967 New Member

    Απλά ότι αν πήγαινε να σερβίρει, χωρίς να της έχω δώσει οδηγίες για τον τρόπο, τότε αξίζει μια καλή τιμωρία, όπως και έγινε πριν από ενάμισυ χρόνο περίπου! Μπορεί οι προθέσεις της να ήταν καλές, αλλά ακόμη δεν μπορούσε να καταλάβει ότι και για το παραμικρό (ακόμη και να αναπνέει) πρέπει να έχει την άδειά μου!
     
  9. carissa[L_T]

    carissa[L_T] Contributor

    Δύσκολο να αναπνέεις περιμένοντας άδεια (αστειάκι) και λίγο άδικο να τιμωρείς για κάτι που δεν έχεις δώσει οδηγίες ειδικά εάν οι προθέσεις είναι καλές.
    Σίγουρα στην αρχή της εκπαίδευσης τα πράγματα είναι δύσκολα και χρειάζεται αυστηρότητα αλλά μια σκλάβα ή ένας σκλάβος για να ξέρει τι να αποφύγει καλό είναι να έχει ξεκάθαρες εντολές.
     
  10. MsAliki

    MsAliki Regular Member

    carissa[L T] συμφωνώ και επαυξάνω! Αλοίμονο αν τιμωρούσαμε του slaves για οτιδήποτε έκαναν χωρίς πρώτα να έχουμε συζητήσει μαζί τους τους τρόπους συμπεριφοράς που απαιτούμε από εκείνους.
    Δε νομίζω να μπορεί κάποιος να καταλάβει τα γούστα μας μυρίζοντας τα δάχτυλά του.
    Να κάνει κάτι με διαφορετικό τρόπο από αυτόν που ξέρει οτι απαιτώ, ok , εκεί του αξίζει punishment.
    villy 1967 έχεις ακούσει για slave training methods?
    Αν όχι καλύτερα ξεκίνα από κει και όχι από άνευ λόγου και αιτίας τιμωρίες.
     
  11. villy1967

    villy1967 New Member

    Αυτό ακριβώς εννοούσα GreekMistress! Όταν εξηγείς σαφώς τι ΑΚΡΙΒΩΣ θέλεις να κάνει και πως και τελικά γίνονται άλλα, τότε; Αλλά μου κάνει εντύπωση που δεν κατάλαβες ότι μιλούσα για την περίοδο εκπαίδευσής της. Τέλος πάντων!
     
  12. SadalMelik

    SadalMelik Regular Member

    villy 1967.....
    Σκέφτομαι πως είναι υπερβολικά κουραστικό να δίνεις εντολές για τις αναπνοές...