Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

σερβιρισμα με δουλοπρεπεια..πως??

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος τασος0, στις 14 Αυγούστου 2005.

  1. τασος0

    τασος0 Regular Member

    Απάντηση: σερβιρισμα με δουλοπρεπεια..πως??

    προβλημα του ναι
    ειχες δηλαδη σκλαβο που καταφερνε να βαζει τον δισκο στην πλατη του μονος του κ να τον φερνει στα 4???....νομιζω θα ηταν χρησιμο να μαθουν κ αλλοι την τεχνικη γιατι δεν μας την λες ??
     
  2. τασος0

    τασος0 Regular Member

    Απάντηση: σερβιρισμα με δουλοπρεπεια..πως??

    καλο ειναι οταν μιλαμε εδω να ειμαστε κ μεσα στα πλαισια της πραγματικοτητας κ του χειροπιαστου κ οχι απλα της φαντασιας που θα θελαμε
     
  3. iJ

    iJ Regular Member

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: σερβιρισμα με δουλοπρεπεια..πως??


    Δηλαδή σκλάβα του σκλάβου της;!
     
  4. Mirella_trans_Domme

    Mirella_trans_Domme Contributor

    Re: Απάντηση: σερβιρισμα με δουλοπρεπεια..πως??

    Απλουστατο!
    Αφου θα βαλει τους καφεδες στον δισκο θα παρει 2 καρεκλες και θα τις βαλει αντικρυστα σε τοση αποσταση οσο να χρησιμοπιησει τον δισκο σαν γεφυρα μεταξυ τους.
    Θα περασει απο κατω στα 4 προσεκτικα θα ανασηκωθει και ο δισκος θα βρεθει στην πλατη του.
    Φυσικα μπορει να τον τοποθετησει και η ιδια η Κυρια του και μετα σερνοντας τον στα 4 προσεκτικα απο την λαιμαρια με καδενα να τον φερει στα 4 εως το σαλονι!
    Εγω παντως τον δικο μου τον ειχα μαθει και το εκανε μονος του αψογα! 

    Θα σου αναφερω κατι γιατι σαν vanilla ισως να μη τα ξερεις και καλα τα πραγματα!
    Κλεισε τα ματια σου και φαντασου το ολο σκηνικο!
    Ο σκλαβος π.χ. ο οποιος δεν ζει με την Κυρια του και την ρωτα μεσω τηλεφωνου αν μπορει να την επισκεφθει το βραδυ π.χ.
    Κοιτα λοιπον τη προετοιμασια με τον νου σου.
    Ο υποτακτικος απλα θα ξεκινησει να παει στην Κυρια του.
    Εκεινη πρεπει να φτιαχτει, να βαφτει, να παρει συνεργα, κλπ.κλπ.
    Ναι, σου κανει εντυπωση????? Οι σκλαβοι ειναι αντρες και ο,τι και αν δηλωνουν ας μην ξεγελιομαστε εχουν απαιτησεις!!!!!!!
    Μηπως γνωριζεις οτι πολλοι εχουν την απαιτηση καλοκαιρι π.χ, να τους υποδεχτεις ντυμενη με στολη λατεξ η βινυλλιο μποττες πανυψηλες κλπ? Και κανε το αυτο με 40 βαθμους εξω!
    Ναι θα τον διαολοστειλεις, παρ'ολα αυτα ομως η απαιτηση υπαρχει.
    Εχεις αραγε υπ' οψιν σου οτι αυτοι επιλεγουν ποιαν θα υπηρετησουν αναλογα με την εμφανιση, τα συνεργα, τα φετιχ κλπ?
    Εχεις μηπως διαβασει threads απο Αφεντρες εδω μεσα, για το ποσο ενοχλητικοι και απαιτητικοι γινονται καποιοι που δηλωνουν υποτακτικοι, ακομη και μεσω τηλεφωνου, τοσο που να αναγκαστουν καποιες να αλλαξουν νουμερο κινητου?
    Πολλοι γλυκεια μου ειναι απλα φετιχιστες και οχι subs-slaves , απλα κρυβουν το φετιχ τους πισω απο το bdsm.
    Και θα σου δωσω ενα παραδειγμα.
    Ο ταδε ειναι απλα και μονον ουρολαγνος.
    Εαν το πει αυτο σε μια vanilla φερ' ειπειν κοπελλια που γνωρισε καπου, η ακομη και πανω στο σεξ η που θα τον διολοστειλει, η που θα τον φασκελωσει, η που θα την κανει!
    Τι κανει τοτε?????
    Απλα καταφευγει στον bdsm χωρο, οπου θα ικανοποιησει το φετιχ του μεσα απο την διαδικασια του εξευτελισμου!
    Ναι το εχω ξαναγραψει αυτο σε καποιο ποστ μου, το ποιος τελικα υπηρετει ποιον!
    Απλουστατο ειναι!
     
    Last edited: 4 Απριλίου 2008
  5. iJ

    iJ Regular Member

    Απάντηση: σερβιρισμα με δουλοπρεπεια..πως??

    Mirella μου και πάλι πιστευω πως οταν μια...Κυρια όπως λες κάνει τα χατηράκια του καθένα και η ίδια μάλλον πρέπει να είναι φετιχίστρια(σύμφωνα με τα γραφόμενα σου πάντα).

    Υ.Γ. Αυτά για τους βανίλα δε μπαίνω στο κόπο να τα σχολιάσω γιατί είναι άτοπα.
     
  6. Mirella_trans_Domme

    Mirella_trans_Domme Contributor

    Re: Απάντηση: σερβιρισμα με δουλοπρεπεια..πως??

    Γνωμη σου και ειναι σεβαστη...........παντως εισαι μακρυα νυχτωμενη, και εν πασει περιπτωσει, κρινεις σαν γυναικα, για.....ρωτα και τους αντρες με το ιδιο στατους ομως!
    Εγω μια φορα, τα χατηρακια δεν τους τα κανω, απλα τους πατω κατω, αν εγειρουν απαιτησεις!
    Και πως θελεις να μην συμβαινει οταν συμφωνα με τα λεγομενα καποιων που δηλωνουν σκλαβοι, οταν επισκεφτηκαν καποιες που δηλωναν Αφεντρες, υστερα απο καποια χαστουκακια που εφαγαν, ακουσαν την "Κυρια" να τους λεει, "οκ, πηδηξε με τωρα"!!!!
     
  7. trampledgr

    trampledgr Regular Member

    Τελικά το συγκεκριμένο νήμα απέκτησε ένα ιδιαίτερο ενδιαφέρον.....
    Και αυτό, γιατί με αφορμή μία διαδικασία (ή "παιχνίδι" του χώρου) γίνεται μια ουσιώδης κουβέντα για τη διαφορά μεταξύ φαντασιακού (εικόνας) και πραγματικού.
    Ένα από τα σημαντικότερα προβλήματα του χώρου είναι ότι η αφθονία υλικού που διακινείται στο Ιντερνετ (τσόντες, ιστορίες, φωτογραφίες και δε συμμαζεύεται), έχει ως αποτέλεσμα τον εγκλωβισμό σε κάποιες ιδιαίτερα ερεθιστικές εικόνες, οι οποίες όμως δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα ενός session, πόσο μάλλον μιας D/s σχέσης.
    Ως άνθρωπος που έχει ζήσει κάποια πράγματα, κατέληξα γρήγορα στο συμπέρασμα ότι η ιδιαίτερα δημοφιλής εικόνα της "ξανθιάς, δίμετρης, γαλανομάτας γκομενάρας με το μαστίγιο και τη μπότα πάνω από το γόνατο" δεν έχει καμία απολύτως σημασία την ώρα του παιχνιδιού. Εκεί μετράνε άλλα πολύ πιο ουσιώδη και σημαντικά πράγματα και από τους δύο (ή παραπάνω) συμμετέχοντες.
    Αγαπητή Μιρέλλα, παρακολουθώ με ενδιαφέρον τις απόψεις σου. Κάποτε συμφωνώ, κάποτε διαφωνώ. Προσωπική μου εκτίμηση είναι ότι η διαδικασία ένδυσης που περιγράφεις δεν προθέτει κάτι, παρά μόνον αν το "κυρίαρχο" μέλος έχει την ανάγκη να μπει στο "πετσί του ρόλου" ή το κάνει γιατί γουστάρει. Η έκφραση ανάλογων απαιτήσεων από το υποτακτικό "μέλος" είναι λανθασμένη, η δε αποδοχή τους από το κυρίαρχο "μέλος", ειδικά όταν αυτό έχει την εμπειρία, ακόμα πιο λανθασμένη. Και για να το πω πιο απλά: Αν κατά τη διάρκεια ενός session θέλεις να είσαι ντυμένη με πυτζάμες και παντόφλες με τον Bugs Bunny επάνω, κάνε το. Ουδείς έχει δικαίωμα να σου επιβάλλει κάτι το διαφορετικό. Και όποιος πάει να το επιβάλλει, κακό του κεφαλιού του. Και ακόμα περισσότερο δικό σου (ή οποιουδήποτε είναι στη θέση σου) αν το αποδεχτεί με μοναδικό γνώμονα την ικανοποίηση της φαντασίωσης του άλλου.
    Θα συμφωνήσω με την παρατήρηση σου ως προς την δυνατότητα μεταφοράς κάποιων σαδομαζοχιστικών ή έστω φετιχιστικών επιθυμιών σε μία vanilla σχέση. Όπως έχω γράψει και σε άλλο νήμα, πέραν του ότι αυτό που κάνουμε θεωρείται "ανώμαλο", "περίεργο" ή "ψυχοπαθολογικό" για το κοινωνικό σύνολο, στο σχήμα "Κυρίαρχη γυναίκα - υποτακτικός άντρας" σε όποια μορφή κι αν αυτό συναντάται, υπάρχει το επιπλέον πρόβλημα ότι έρχεται σε ευθεία αντίθεση με κοινωνικά πρότυπα και αξίες που διαμορφώθηκαν σε πορεία εκατομμυρίων χρόνων. Άρα η έκφραση ανάλογων επιθυμιών σε έναν vanilla συντροφο που δεν έχει καμία σχέση με τον χώρο, αν δεν απορριφθούν εξ αρχής, σίγουρα θα ικανοποιηθούν μέχρις ενός σημείου, και με πιθανό αποτέλεσμα την απώλεια της ανθρώπινης σχέσης μεταξύ των δύο μερών.
    Κλείνοντας θα πω τα εξής: Αντιμετωπίζω τον σαδομαζοχισμό, πρωτίστως ως σεξουαλική έκφραση με σκοπό την αμοιβαία διέγερση όλων όσων συμμετέχουν. Αυτό πρακτικά σημαίνει το εξής: Όταν δύο άνθρωποι του χώρου συναντούνται, συνήθως υπάρχουν κάποια πράγματα που προκαλούν αμοιβαία ικανοποίηση (τα οποία δοκιμάζουν) και κάποια τα οποία τίθενται ως όρια. Η υπέρβαση αυτών των ορίων απαιτεί τη συναισθηματική δέσμευση και των δύο μερών. Αν κάποια πράγματα που δεν αρέσουν στο ένα μέρος πραγματοποιούνται από το άλλο καθαρά χάρην ικανοποίησης της περιστασιακής κάβλας της στιγμής, είναι σαφές ότι αν όχι εκείνη τη στιγμή, τότε στο σύντομο μέλλον η σχέση θα αποτύχει.

    Αυτά προς το παρόν. Με την καλημέρα μου.
     
  8. Mirella_trans_Domme

    Mirella_trans_Domme Contributor

    Θα συμφωνησω απολυτα μαζι σου! 
     
  9. Guest05

    Guest05 Guest

    Re: Απάντηση: Re: σερβιρισμα με δουλοπρεπεια..πως??

    Άρα δεν υπάρχουν σαδίστριες μαδάμες.
     
  10. Syrah

    Syrah Contributor

    Μόνο σε αυτό το σημείο διαφωνώ. Τις πυτζάμες εν γένει δεν τις αναγνωρίζω ως γυναικεία εσώρουχα και οι παντόφλες με το Β.Β. πλην ολίγων περιπτώσεων παιδόφιλων που φρονώ πως δεν εξετάζουμε εδώ, είναι πιθανώς υπαίτιες ακόμη και για μόνιμα στυτικά προβλήματα.

    Πέραν των ακκισμών, η κάλυψη των θεμελιωδών αισθητικών κριτηρίων πιστεύω ότι θεωρείται προαπαιτούμενη για μία ερωτική συνεύρεση. Τόσο η τήρηση της προσωπικής υγιεινής, όσο και η κόσμια εμφάνιση και των δύο εξυπακούονται. Ας μη θεωρηθεί δε, πως αναφερόμενη σε κόσμια εμφάνιση κάνω λόγο για ανάρτηση του αισθητικού πήχη σε δυσθεώρητα ύψη. Από τη γυναίκα-οπτασία ως την απεριποίητη σκελεοφορούσα με λευκές βαμβακερές κάλτσες, αξύριστες μασχάλες και άβαφτα νύχια ποδιών, υπάρχουν άπειρα ενδιάμεσα αξιοπρεπή status για μία γυναίκα.
     
  11. Afentis_Epi8ymiwn

    Afentis_Epi8ymiwn Regular Member

    Απάντηση: σερβιρισμα με δουλοπρεπεια..πως??

    Ασχετο με το θέμα, αλλά, πότε μου δεν κατάλαβα γιατί ένας σκλάβος πρέπει οπωσδήποτε και να τον παίρνει από πίσω  Σώνει και καλά πρέπει να κάνουμε τους σκλάβους gay? Ή μόνο gay σκλάβοι υπάρχουν?

    Δεν λέω, καλά είναι να χρησιμοποιείς ποικιλότροπα ένα σκλάβο, αλλά υπάρχουν και άτομα που δεν το αντέχουν το συγκεκριμένο (και μην μου πείτε, "αν δεν το αντέχει να κάτσει στα αυγά του").

    Πριν χρόνια, όταν εκπαιδευόμουν και εγώ, είχα περάσει και από την "σκλαβιά" ώστε να έχω ο ίδιος γνώμη για το πως νοιώθει κάποιος σε αυτή την θέση. Ε, αυτό το "από πίσω" πότε δεν το έκανα (και ούτε μου το επέβαλαν). Στην κουβέντα και μόνο για αυτό, μου σηκωνόταν η τρίχα κάγκελο.

    Ενας σκλάβος, πάνω απ' όλα, είναι άνθρωπος. Μην το ξεχνάμε αυτό
     
  12. Incomplete_

    Incomplete_ Contributor

    Απάντηση: σερβιρισμα με δουλοπρεπεια..πως??

    Δε συμφωνώ πως το σερβίρισμα πρέπει να γίνεται με δουλοπρέπεια..Ένας δουλοπρεπής σερβιτόρος μου κάνει μίζερος.Θεωρώ πως σε αυτήν την περίπτωση ο σκλάβος πρέπει να είναι άψογος μπάτλερ.Μετρημένος,ανέκφραστος,αγέρωχος..Θα ήταν μία εικόνα που θα τιμούσε και αυτόν και τον Αφέντη ή την Αφέντρα του..