Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

σερβιρισμα με δουλοπρεπεια..πως??

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος τασος0, στις 14 Αυγούστου 2005.

  1. ipakouossklavos

    ipakouossklavos Regular Member

    Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: σερβιρισμα με δουλοπρεπεια..πως??

    Έλα ντε, και εγώ αυτό εκλιπαρώ αλλά δεν βλέπω καμία να θέλει να με κάνει τραπεζάκι, κρεμάστρα, φωτιστικό, γλάστρα ή μπιντέ! Κρίμα! Τόσο δύσκολο είναι; Τι ζητάω;
     
  2. τασος0

    τασος0 Regular Member

    Απάντηση: σερβιρισμα με δουλοπρεπεια..πως??

    ipakouossklavos
    αυτα που ειπες οτι θα ηθελες να υποστεις απο μια αφεντρα τα εχεις υποστει ποτε η απλα τα φανταζεσαι?
     
  3. ipakouossklavos

    ipakouossklavos Regular Member

    Να σας πω πως το φαντάζομαι. Ο σκλάβος είναι σχεδόν γυμνός και απολύτως ξυρισμένος παντού. Φοράει ελάχιστα πράγματα. Chastity device (π.χ. CB6000), κάτι στον πρωκτό (π.χ. μια τάπα) και φίμωτρο. Φοράει χειροπέδες στα πόδια του και στα χέρια του (όχι πίσω από την πλάτη). Χρησιμεύουν πολύ γιατί δυσκολεύουν πολύ το έργο του αλλά δεν το καθιστούν όμως αδύνατο. Θα πρέπει να αντιδρά στις διαταγές με την ίδια ταχύτητα παρά το γεγονός ότι φορά χειροπέδες. Θα πρέπει να τρέχει στην κουζίνα με την ίδια ταχύτητα κάνοντας πολά μικρά γρήγορα βηματάκια προκειμένου να είναι ταχύς. Η χειροπέδες δεν θα πρέπει σε καμία περίπτωση να γίνουν δικαιολογία για ενδεχόμενη καθυστερημένη παροχή υπηρεσίας του σκλάβου. Προκειμένου να δυσκολέψει το έργο του σκλάβου και να ξεφτιλιστεί περισσότερο μπορεί να φορά και ψηλοτάκουνα στιλέτο. Μαζί με τις χειροπέδες στα πόδια θα είναι αφάνταστα κουραστικό και επίσης θα είναι και γελοίο θέαμα που θα προκαλεί ξεκαρδιστικά γέλια στην Αφέντρα του και στις φίλες Της. Μετά το φαγητό μπορεί μετατραπεί ο σκάβος σε τραπεζάκι του καφέ ή σε υποπόδιο για την Αφέντρα. Επίσης εναλλακτικά τα χέρια μπορούν να δεθούν με χειροπέδες πίσω από την πλάτη και να βγεί το φίμωτρο ώστε κάποιες από τις υπηρεσίες του να τις παρέχει με το στόμα (π.χ. γυάλισμα παπουτσιών της παρέας κατά την ώρα του καφέ). Στην παρεά μπορούν να μοιραστούν μαστίγια για να διασκεδάζει με χτυπήματα στον σκλάβο. Εννοείται ότι ο σκάβος δεν επιτρέπεται να αντιδρά καθόλου στα χτυπήματα όσο και αν υποφέρει. Θα πρέπει να συνεχίζει κανονικά το σερβίρισμα. Επίσης για τον ξεφτιλισμό του σκλάβου η Αφέντρα μπορεί να καλέσει και άτομα από το φιλικό και κοινωνικό περιβάλλον του σκλάβου Της.
     
  4. τασος0

    τασος0 Regular Member

    Απάντηση: Re: σερβιρισμα με δουλοπρεπεια..πως??

    μηπως εισαι εκτος θεματος??
     
  5. Mirella_trans_Domme

    Mirella_trans_Domme Contributor

    Δεν θα συμφωνησω!
    Οχι γιατι δεν μου αρεσε, αλλα γιατι ναι μεν ειναι μια φαντασιωση σου, ΔΕΝ γινεται ομως να "στησεις" ενα προγραμμα, υποδεικνυοντας ουσιαστικα στην Κυρια οτι αυτο ειναι που σε ευχαριστει και συνεπως ετσι θα επρεπε να γινει.
    ΔΕΝ καθοριζεις εσυ τους κανονες.
    Εσυ απλα υπακους και εκτελεις.
    Φιλικωτατα παντα!