Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

σκλάβα-φανατικός ελέγχου?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Master / slave' που ξεκίνησε από το μέλος lara, στις 29 Απριλίου 2006.

  1. lara

    lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

    Μου φαίνεται πως εδώ μιλάς περισσότερο για κοινωνική συμπεριφορά ανάλογα με το πώς ανατραφήκαμε.
    Την οποία προσωπικά δεν την ασπάζομαι, ούτε την υιοθετώ πλέον.  
    Παλιά το πιθανότερο θα ήταν πως θα άκουγε αρκετά ο γείτονας από μένα, τώρα απλά θα έλεγα αυτό που σκέφτομαι χωρίς να βρίσω, αλλά έντονα.
    Χρειάστηκα τροποποίηση της συμπεριφοράς ώστε αντικατοπτρίζει καλύτερα τα συναισθήματα μου, ιδιαίτερα όσον αφορά την προσωπική μου σχέση.
    Υπάρχει η πιθανότητα να μην εκφραζόμουν σωστά στην προσωπική μου σχέση με τους άλλους, είτε από φόβο να μην τους πληγώσω, να μην δυσαρεστήσω, είτε γιατί πίστευα πως οι δικές μου ανάγκες είναι ανάξιες λόγου ή πως ο άλλος πρέπει να τις μαντεύει, μια άποψη που συχνά πυκνά συναντάμε κι εδώ, αλλά υπάρχει και η πιθανότητα να μην εκφραζόμουν, για να μην δείξω τον πραγματικό, υπερευαίσθητο, ευάλωτο εαυτό μου, έτσι ώστε να ΕΛΕΓΧΩ ότι συμβαίνει στη σχέση, με απίστευτα καταστροφικά αποτελέσματα πάντα. λολ
    Προσπαθούσα να ελέγξω πως θα προχωρήσει η σχέση, αναρωτιόμουν που θα με πάει, αν θα με πάει κ.ο.κ. με αποτέλεσμα πάντα να μην απολαμβάνω το παρών, επειδή ήμουν απασχολημένη κάνοντας υποθέσεις για όλα αυτά.

    Όσο για το
    Θα πω πως τείνω περισσότερο προς την άποψη της anasias, δεν νομίζω να είναι τόσο απλό.
    Σίγουρα ο καθένας επιθυμεί να είναι αποτελεσματικός.
    Η τελειομανία σε συνδυασμό με την ικανότητα ελέγχου θα μας έκανε αποτελεσματικούς, εμάς όμως επειδή ΔΕΝ συνδυάζεται ίσως με ΣΩΣΤΗ ικανότητα ελέγχου είναι αυτή που δεν μας επιτρέπει να είμαστε αποτελεσματικοί.
    Παραδείγματος χάριν θα μπορούσα να τέλειωνα πολλές δουλειές και στην ώρα τους, αν δεν επέμενα να γίνονται όλα στην εντέλεια, με αποτέλεσμα να χάνω τον έλεγχο του χρόνου κ.ο.κ.
    Αλλά όσο δεν είναι όλα στην εντέλεια, δεν μπορώ να ηρεμήσω. Μπορώ να λειτουργήσω, γιατί τόσα χρόνια πια συνήθισα, αλλά το θεωρώ ένα μεγάλο μου ελάττωμα και με γεμίζει ενοχές. Κάποια στιγμή μάλιστα αναρωτήθηκα, η φωνή μέσα μου που μου λέει πως δεν είμαι αρκετά καλή σ΄ αυτό είναι η δική μου ή της μητέρας μου που πραγματικά είναι control freak με μεγάλη αποτελεσματικότητα.

    Καμιά ιδέα δεν έχω όμως πως μπορώ να το νικήσω. Υπάρχει κάποια που να τα κατάφερε να μοιραστεί μαζί μας την εμπειρία της?