Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

σκλαβοπαζαρο

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος τασος0, στις 15 Ιουνίου 2005.

 1. dora_salonica

  dora_salonica Contributor

  Re: Απάντηση: σκλαβοπαζαρο

  Δεν σε ψέγω καθόλου. Απλά θα ήθελα να πω ότι μερικές φορές αυτό που φαίνεται ως μία δόση βλακώδους υπερηφάνειας και εγωϊσμού δεν είναι καθόλου αυτό. Μπορεί να είναι θέμα ιδιοσυγκρασίας, αυτάρκειας, ενός είδους reticence (διόλου δυσκοίλιας εν τω συνόλω της, μάλλον ένα σπάνιο είδος που απαιτεί λεπτούς χειρισμούς), αποτέλεσμα ενός τρόπου ζωής όπου αναγκαστικά κάποιος πρέπει να βασίζεται μόνο στον εαυτό του για να επιβιώσει (a dog that fends for itself), γιατί θέλει, γιατί μπορεί και γιατί πρέπει, και όπου κάποιος δυσκολεύεται να κατανοήσει τον όρο "εξάρτηση" μέχρις ότου ανακαλύψει ότι ήδη βρίσκεται εκεί.
   
 2. Neeva.

  Neeva. New Member

  Καλησπέρα,
  Συγγνώμη που το ανασύρω, μα είναι κομματάκι -για ίδιους λόγους- σημαντικό τούτο το σκλαβοπάζαρο . Αναζητώ την αρχική ιστορία της dora και δεν την βρίσκω. Σημαίνει άραγε πως έχει διαγραφεί ή πλέον έχω απωλέσει κάθε ικανότητα να χειριστώ το ρημάδι το φόρουμ και κάτι κάνω στραβά; Γνωρίζει κανείς να με διαφωτίσει;
   
 3. gaby_m

  gaby_m open for S/m discussion Premium Member Contributor

  Καλημέρα και welcome back  

  Δεν έχω αντιληφθεί να διαγράφονται νήματα, και της D. τα νήματα εδώ είναι. Δεν θυμάμαι να είχε γράψει για σκλαβοπάζαρο πάντως. Το νήμα αυτό ανοίχτηκε το 2005, δηλαδή δύο χρόνια πριν την έλευση της D. και είχε ως αφορμή το βιβλίο της Antoniou το "The Marketplace" που ήταν σειρά.

  Δεν κάνεις κάτι στραβά, όχι. Είναι λίγο δύσκολο να βρεις νήματα μελών που έχουν διαγραφεί. Χρειάζεται κάτι να θυμάσαι, κρίσιμες λέξεις - κλειδιά για παράδειγμα ή ποια μέλη έγραψαν που έχουν ενεργό προφίλ και σχετικά λίγα ποστ ώστε να βρεις τον μίτο από εκεί και κάμποσο ψάξιμο. Αυτά που βρίσκεις μπορείς να τα βάζεις στο "watched threads" σου για να τα ξαναβρείς πολύ ευκολότερα όταν θελήσεις.
   
 4. Neeva.

  Neeva. New Member

  Πρώτα πρώτα γειά και πάλι μετά από χρόνια και καιρούς και απο εδώ !
  Βρε παιδί μου έχω θαρρώ ξεψαχνίσει τα πάντα ψάχνοντας αυτο ακριβώς. Είχε γραψει ένα short story βασισμένο σε μια πολύ συγκεκριμένη εμπειρία τύπου σκλαβοπάζαρο -αυτο το ξερω first hand. Αν λες ότι δεν είναι εδώ ομως τότε ισως μου το είχε στείλει αλλού και αδίκως σας σκονίζω τα φρέσκα με τα παλιά..
  Ευχαριστώ πολύ παντως !