Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

ταινία

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Art and Literature' που ξεκίνησε από το μέλος doulos, στις 4 Απριλίου 2008.

 1. doulos

  doulos Regular Member

 2. shoelicker

  shoelicker New Member

  Συγγνωμη για την αργοπορία της απάντησης, αλλά τώρα είδα το post.

  Τη "Μαζώχα" την είχα νοικιάσει από ένα videoclub της αλυσίδας Video Blue, αλλά πάει αρκετός καιρός, ίσως και 10 χρονια...

  Σε μια σύντομη έρευνα στο internet τη βρήκα εδώ: RARE X DVD on line

  Σαν παραγωγή δεν λέει κάτι το ιδιαίτερο (σκηνοθεσία, φωτισμοι, καλλιτεχνική διεύθυνση κλπ) αλλά είναι η μόνη ελληνική σαδομαζοχιστική ταινία που έχω δει!

  Ο σκλάβος υποφέρει πραγματικά στα χέρια της αφέντρας του, και το να ακούς τους πρωταγωνιστές να μιλάνε τη γλώσσα σου, είναι άλλο πράγμα !!!
   
 3. leopoldos

  leopoldos Regular Member

  Τι μου θυμίσατε τώρα. Πριν από πολλά χρόνια είχε κυκλοφορήσει μια αγγελία σε κάποια εφημερίδα για μια ελληνική σαδομαζοχιστική βιντεοταινία. Ανταποκρίθηκα και σε λίγες ημέρες με περίμενε στο ταχυδρομείο μια βιντεοκασέτα με ένα νούμερο κινητού γραμμένο επάνω της . Να φανταστείτε για πόσο παλιά μιλάμε , το νούμερο ήταν 090κάτι. Η ταινία εξαιρετική, γυρισμένη σε δωμάτιο ξενοδοχείου, αφέντρα εξαιρετική και υπάκουος σκλάβος. Και οι δύο με κουκούλα βέβαια. Ο shoelicker έχει δίκιο. Είναι άλλη αίσθηση να τους ακούς στη γλώσσα σου. Αργότερα το ζευγάρι γύρισε και άλλη μία ταινία, όχι όμως καθαρά bdsm, πιο πολύ vanilla, με στοιχεία bdsm και τη συμμετοχή μιας κοπελλιάς, μάλλον αλλοδαπής. Μην με ρωτήσετε τι έγιναν αυτές οι ταινίες. Μακάρι και εγώ να ήξερα. Τιο πιο πιθανόν είναι να πετάχτηκαν, δυστυχώς. Ερασιτεχνική παραγωγή καθαρά, και πρωτοποριακή για την εποχή της.
   
 4. Υπαρχει και η ταινια "Ο μαζοχουλης και η Σαδουλα" Επισης Ελληνικη παραγωγη
   
 5. Incomplete_

  Incomplete_ Contributor

  Απάντηση: ταινία

  Bdsm discussion?