Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

τα όρια του D/s πριν τη συναίνεση

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κυριαρχία - υποταγή D/s' που ξεκίνησε από το μέλος alnair, στις 19 Σεπτεμβρίου 2005.

  1. lorelai

    lorelai Guest

    Εμενα μου άρεσε πολύ αυτό που είπες ο sakis3000: "al_nair, αυτό που αισθάνομαι εγώ είναι το εξής: κάνουμε ότι γουστάρουμε με όποιον γουστάρουμε και τους κανόνες τους ρυθμίζουμε μ αυτόν που θα κάνουμε αυτό που γουστάρουμε. Για τους άλλους που δεν γουστάρουμε, δεν θα μπορέσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε ούτε αυτούς ούτε τους κανόνες τους."

    Θα συμφωνήσω μαζί του και θα πω ότι ποτέ δεν μου πέρασε από το μυαλό βλέποντας ότι κάποιος αυτοπροσδιορίζεται ως Master/Mistress, Dom/Domme έχει και αυτόματα τον σεβασμό μου. Είναι ένα φόρουμ και όπως και εδώ έτσι και στα chat ανταλάσσεις απόψεις και εμπειρίες και μιλάς όπως ακριβώς θα μιλούσες και σε ένα vanilla forum η chat με την διαφορά ότι εδώ μπορείς να χρησιμοποιήσεις κεφαλαία ή πληθυντικό αν και εφόσον εσύ το θελήσεις. Δεν είναι επιβεβλημένο από κανέναν. Το ότι χρησιμοποιούμε κεφαλαία ή μικρά στα ονόματά μας ή ορίζουμε το τί είμαστε γίνεται για λόγους λειτουργικούς.