Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

τελευταία μέρα στη δουλειά.

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος slave32, στις 17 Φεβρουαρίου 2020.

  1. slave32

    slave32 Regular Member

    Πέρασε πολύς καιρός από τότε που εκδηλώθηκε όλο αυτό. Είχαμε γυρίσει στην δουλειά και για εβδομάδες δεν υπήρχε τίποτα, καμία επαφή. Είχε φθάσει καλοκαιράκι και ήταν να πάρουμε την άδεια. Η γραμματέας του, μου ζήτησε στο σχόλασμα να περάσω από το γραφείο του γιατί με ήθελε. Πήγα. Περίμενα να τελειώσει την συζήτηση του με άλλους συνάδελφους.

    -Είναι να πάρεις την άδεια σου έτσι;
    -Μάλιστα Κύριε
    Γέλασε ακόμα θυμάμαι το γέλιο του.
    -Θα πάρεις και τις 4 εβδομάδες από Δευτέρα. Το ίδιο κι εγώ. Δευτέρα 5 το πρωί θα είσαι στο σπίτι μου.
    Μου κόπηκε η ανάσα.
    -Να φοράς σορτσάκι κι ένα φανελάκι, χωρίς εσώρουχο. Φέρε τον φορτιστή του κινητού σου και την ταυτότητα σου, τίποτα άλλο.

    Το μόνο που σκεφτόμουν είναι ότι ήθελα να πέσω στα γόνατα και να τον ευχαριστήσω.

    Ήρθε κοντά μου, έφερε το χέρι του στο πρόσωπό μου.

    Ακουμπούσε τα χείλη μου.

    -Θα σε εκπαιδεύσω..
     
  2. slave32

    slave32 Regular Member

    Έφυγα από τη δουλειά. Πήγα σπίτι, ειδοποίησα τους δικούς μου ότι θα λείψω για λίγο καιρό, ότι κανόνισα με φίλους από δουλειά διακοπές. Ήρθε μήνυμα στο κινητό αργά το βράδυ.
    -Φρόντισε να είσαι όσο πιο άτριχος μπορείς.
    Δεν το σκέφτηκα καθόλου. Έπρεπε να βρω κάπου να πάω να μου αφαιρέσουν τις τρίχες από πόδια, χέρια και οπουδήπτε στο σώμα. Το πρωί βρήκα ένα κέντρο και πήγα. Με έπιασαν λίγες ντροπές. Γυμνός μπρστά σε κάτι κοπέλες. Μου έκαναν ότι έπρεπε να κάνουν μου έδωσαν και κάτι κρέμες. Πήγα σπίτι. Έκατσα μπροστά στο καθρέπτη με έβγαλα φωτό και του τις έστειλα.

    Μου απάντησε το βράδυ.

    -Έκτιμώ την προσπάθεια σου, γι αυτό αύριο το πρωί 9 να είσαι εδώ.

    Κόπηκαν τα πόδια μου. Πήγα για μπάνιο και προσπάθησα να κοιμηθώ. Ξύπναγα και ξανακοιμόμουν.

    Έφθασα 9 στο σπίτι του. Ακριβώς 9 χτύπησα το κουδούνι και πέρασα μέσα.

    Έβγαλα τα ρούχα μου κι έμεινα στο χωλ. Εκείνος διάβαζε εφημερίδα. Δεν μου μίλησε καθόλου. Σε κάποια στιγμή τελείωσε ο καφές του και μου έδειξε που είναι η καφετιέρα έτρεξα να του γεμίσω την κούπα. Μου ζήτησε να μείνω μπροστά του. Συνέχισε με τον καφέ του, ενώ τώρα κοίταζε το σώμα μου. Ήθελα η γή να με καταπιεί.

    -Πάμε στο δωμάτιο μου.

    Τον ακολούθησα. Με έβαλε στο κρεβάτι του, στα γόνατα, έβαλε δυο μαξιλάρια από κάτω μου.

    -Θα σε δείρω με την ζώνη μου. Θέλω να ξέρεις τι σημαίνεις πόνος από την ζώνη. Μπορεί να σε δέρνω για τη καύλα μου ή για τιμωρία. Τώρα για επιμόρφωση.

    Δίπλωσε την ζώνη στα χέρια του και άρχισε να με χτυπάει υπερβολικά δυνατά στον κώλο. Χοροπήδαγα και φώναζα από τον πόνο. Άλλαζε στάσεις το σώμα του, αλλά συνέχισε να με δέρνει για αρκετή ώρα. Σύντομα είχα ξεκαυλώσει κι απλά έκλαιγα από τον πόνο. Όταν τελείωσε μου έδωσε ένα ποτήρι νερό να πιω και γυρίσαμε στο σαλόνι. Μου έδειξε όλο το σπίτι. Που έχει τα όργανα, τι έχουν τα συρτάρια. Τα πάντα.

    Μου έδωσε μία λίστα με εργασίες. Σκούπισμα, σφουγγάρισμα και άλλα τέτοια. Εκείνος άραξε στον υπολογιστή του κι εγώ έπιασα δουλειά. Μετά από τρεις ώρες που τελείωσα με πήγε στον κήπο. Άνοιξε το νερό με το λάστιχο και με έπλυνε. Με άφησε στον ήλιο να στεγνώσω. Όταν στέγνωσα με κάλεσε στο δωμάτιο του. Με γάμησε πρωκτικά για αρκετή ώρα και με άφησε να κοιμηθώ. Ξύπνησα. Είχε μαγειρέψει ρύζι. Μου έδωσε να φάω. Καθάρισα την κουζίνα και μου γάμησε το στόμα για άρκετη ώρα. Μετά με πήγε στο κρεβάτι όπου με ξαναέδειρε γιατί δεν ήταν ικανοποιημένος από την πίπα μου Μου είπε ότι χρειάζομαι πολύ δουλειά και θα με δέρνει πολύ περισσότερο από ότι υπολόγιζε. Μέχρι τότε μόνο μάλιστα Κύριε και κραυγές πόνου από τα χείλη μου. Με άφησε στο ξύλινο πάτωμα για ύπνο.