Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

του κουτιου τα παραμυθια

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Art and Literature' που ξεκίνησε από το μέλος Severin, στις 23 Νοεμβρίου 2009.

1. elfcat

elfcat . Contributor

Απάντηση: του κουτιου τα παραμυθια

Η Αλίκη ακολούθησε τον τύπο χοροπηδώντας όλο χαρά και έξαψη, ενώ ο Χανς ακολούθησε βαρύθυμος Ηταν κι αυτός ο ξερακιανός που τον ακολουθούσε σιωπηλός όλη την ώρα...
    Ο τύπος με τα κόκκινα σκοινιά στα χέρια έφτασε μπροστά σε ένα σκοτεινό δωμάτιο που αντί για πόρτα, είχε ημιδιάφανα πέπλα που ανέμιζαν ελαφρά. Ο τύπος σήκωσε τα πέπλα και μπήκε. Πίσω του η Αλίκη και ο Χανς και τελευταίος ο ξερακιανός με τον καινούριο μανδύα του.
    Ο τύπος στάθηκε στη μέση του δωματίου. Με επιδέξιες κινήσεις πέρασε τα κόκκινα σχοινιά σε δύο κρίκους, καρφωμένους στο ταβάνι, έδεσε την αλίκη και τον Χανς, τους έδωσε να κρατάνε από ένα αναμμένο κερί στο κάθε χέρι τους και τους ανέβασε ψηλά. Το δωμάτιο φώτισε απαλά.
    -Αχ, τί ρομαντικά... ψιθύρισε η Αλίκη, ως πολυέλαιος

2. O Χανς από την άλλη πλευρά ένιωθε κάπως άβολα. Ήθελε να φτερνιστεί, ένιωθε φαγούρα παντού και γενικώς είχε μια ανησυχία.
    Η Αλίκη από την άλλη, πήγαινε πέρα δώθε μες την καλή χαρά.
    Τότε ο μεγαλόσωμος τύπος πήρε το κερί κι έσταξε λίγο στο στήθος της. Η Αλίκη τινάχτηκε.
    "Aς παίξουμε λοιπόν", της είπε κι έβγαλε δύο βελόνες από ένα κουτάκι...

3. elfcat

elfcat . Contributor

-Εγώ δεν έχω διάθεση να παίξω... ψέλλισε ο Χανς. Νιώθω μεγάλη αδυναμία και ζαλάδα...
    Ο μαυροφορεμένος που στεκόταν όρθιος από κάτω του έτριξε ελαφρά
    - Αρθριτικά, ε? τον ρώτησε ο Χανς με κατανόηση. Ο μαυροφορεμένος δεν απάντησε.
    _Τι θα παίξουμε? Τον γιατρό με την ασθενή? ρώτησε ναζιάρικα η Αλίκη και έκλεισε λάγνα το δεξί μάτι της στον τύπο με τις βελόνες

4. Απάντηση: του κουτιου τα παραμυθια

Ο άλλος δεν είπε τίποτα.
    Επειδή κατάλαβε ότι ήταν πολυλογού, της έβαλε ένα gag για να μην τον ζαλίζει. Μετά, της έβγαλε τα παππούτσια και τις κάλτσες. "Θα ασχοληθώ μόνο με τις πατούσες σου", της είπε.
    Από μια γωνιά έβγαλε μια βέργα κι άρχισε να την χτυπάει ελαφρά. Η Αλίκη τινάχτηκε, αλλά δεν μπορούσε να κάνει και πολλά.Στη συνέχεια πήρε μία βελόνα και...

5. underherfeet

underherfeet πέρα βρέχει Contributor

...εκανε να πλησιασει προς τα ποδια της αλλα τον πηρε μια μποχα και πισωπατησε πανικοβλητος.
    -Εχμμμ ... τωρα που το σκεφτηκα λιγακι καλυτερα ,λεω ν'ασχοληθω με τα βυζια σου ..ειπε υψωνοντας αποφασιστικα το φρυδι.
    -...Γδυσου! συμπληρωσε επιτακτικα...

Last edited: 22 Απριλίου 2010
  6. tyfeas

tyfeas In Loving Memory

H Aλικη εμεινε ολογυμνη και ο Xανς της εδεσε σφιχτα πισθαγκωνα τα χερια.
    Οι ρωγες της ειχαν παρει την μορφη μπιζελιου.Την προσταξε να κοιταει το ταβανι και με μια αποφασιστικη κινηση ρουτινας γι αυτον, διαπερασε την βαση της θηλης με μια χοντρη βελονα 10cm μηκους.
    Ο Χανς αφησε ενα βαθυ ανεστεναγμο ακουγοντας το ουρλιαχτο της. Πριν προλαβει να ξαναβρει την αναπνοη της μια αλλη βελονα με χειρουργικη ακριβεια τρυπησε και το αλλο στηθος στο ιδιο σημειο. Κατοπιν ανοιξε την καταψυξη και πηρε 2 μεγαλα κομματια παγου και τα τοποθετησε κατω απο τις πατουσες της. Εδεσε με πετονια συμμετρικα την βελονα στη ρωγα,τεντωσε, και στερεωσε στο ταβανι. Επανελαβε ακριβως το ιδιο.
    Η Αλικη ειχε τρομοκρατηθει και εκλαιγε γοερα. Αυτος ξανανοιξε το ψυγειο πηρε μια μπυρα πατησε το play στο cd, και το διαβολικο βιολι του Νικολο Παγκανινι σκεπασε τα παντα.
    Ο παγος που ειχε κατω απο τα ποδια αρχισε να λειωνει σιγα σιγα, τετωνοντας ολο και πιο πολυ τις θηλες...

Last edited: 23 Απριλίου 2010
  7. underherfeet

"τι εγινε ρε παιδια;" ,σκεφτηκε η Αλικη μεσ 'τα αναφυλλητα της...
    "ποιος με βασανιζει ; ο Χανς; ο αλλος ο μεγαλοσωμος; μηπως ο ξερακιανος; ολα γυρω μου μπερδευονται γλυκα...εχω ψευδαισθησεις....κι'αρχισα να διψαω παλι..."
    Ανοιξε τα ματια της και ειδε μπροστα της τον ξερακιανο με την μαυρη μπερτα να την κυταζει αυστηρα.
    -Αλικη με περιμενουν κι'αλλου...η υπομονη μου εξαντληθηκε, της ειπε κοφτα κι'ανοιγοντας την μαυρη του μπερτα φανερωσε ενα μακρυ κονταρι που στο ακρο του ηταν προσαρμοσμενο ενα μακρυ,καμπυλωτο,αιχμηρο μεταλλικο αντικειμενο.
    Η Αλικη γουρλωσε τα ματια.Κατι πηγε να πει αλλα εκεινο το αναθεματισμενο gag την εμποδιζε.
    Ο ξερακιανος χαμογελασε για πρωτη φορα και τιναξε απο πανω του την κουκουλα της μπερτας.Το κεφαλι του ηταν λιποσαρκο .Πιο λιποσαρκο δεν γινοτανε δηλαδη.
    Η Αλικη φρικαρισμενη τελειως λιποθυμησε.
    Ο ξερακιανος τοτε στραφηκε προς τον αλλον,που τοση ωρα χαζευε αλαλος .Παρατηρησε μ'ενα σαρκαστικο χαμογελο το τρεμουλο στο χερι που κρατουσε την μπυρα.
    -Δεν επρεπε να με φωναξετε στον κοσμο σας...του ειπε στριφογυριζοντας στην παλαμη του το δρεπανι.,...τωρα για να φυγω θα πρεπει να παρω καποιον μαζι μου και ο χρονος που μπορω να σας διαθεσω,με τα δικα σας μετρα μεταφραζεται σε ... ενα λεπτο ακριβως!!!

8. elfcat

elfcat . Contributor

Εχμ.... είπε ο μεγαλόσωμος
    -Συμφωνώ είπε ο μαυροφορεμένος. Δεν πάμε σιγά σιγά γιατί έχω κι άλλες δουλειές...
    -Ναι αλλά εμένα ένα μέντιουμ μου είπε, ότι θα πεθάνω στα 70 μου και εγώ είμαι μόνο 35.
    - Δε βαριέσαι και εμένα μου είχαν πει ότι θα πάρω σύνταξη στα 65 και έχουν περάει αιώνες και αιώνες...
    Ο μαυροφορεμένος σήκωσε την μάυρη μπέρτα του με το χέρι του και σκέπασε τον μεγαλόσωμο τύπο.
    Αυτός σωριάστηκε χάμω, η ψυχή του βγήκε από το σώμα, ο μαυροφορεμένος την έπιασε αγκαζέ και χάθηκαν πίσω από τα πέπλα.
    Η Αλίκη κρεμόταν λιπόθυμη, ο Χανς κρεμόταν λιπόθυμος, το σέσιον είχε πάει στο διάολο... Και εκεί που η σιωπή πλάκωνε τα πάντα... ξαφνικά.....

9. Απάντηση: του κουτιου τα παραμυθια

"Kόψτε τους το κεφάλι!" ακούστηκε η φωνή της βασίλισσας.
    "Τι συμβαίνει εδώ; Ένα session προσπαθείτε να κάνετε τόσο καιρό και δεν τα καταφέρνετε! Μα πόσο άχρηστοι μπορεί να είστε; Δε θέλω άχρηστους στο βασίλειό Μου!Γρήγορα!Kόψτε τους το κεφάλι! "
    Το λόγο τώρα πήρε ο μεγαλόσωμος και είπε με φωνή που έσταζε μέλι:
    "Μεγαλειοτάτη... δώστε μας άλλη μια ευκαιρία, Σας παρακαλώ... Σας υπόσχομαι ότι όλα θα πάνε μια χαρά αυτή τη φορά".
    "Έστω", του απάντησε. "Μόνο μία ευκαιρία."

10. underherfeet

H Αλικη που ειχε συνελθει στο μεταξυ απ'τις γκαριλες της Βασιλισσας και παρακολουθουσε τη σκηνη,τα πηρε στο κρανιο."Ως εδω και μη παρεκει",σκεφτηκε και κλεινοντας τα ματια,σουφρωσε τα χειλια και κουνησαε την γαλλικη μυτουλα της τρεις φορες περα δωθε.
    Οταν τα ανοιξε,στεκοταν αγερωχη με τα χερια στη μεση μπροστα στην βασιλισσα,που την κοιταγε σα χανος.
    Η Αλικη σηκωσε το χερι της αποτομα και της εχωσε ενα φουσκο.
    -Ακου να σου πω κυρα μου,σ'αυτο το παραμυθι η Βασιλισσα ειμαι ΕΓΩ καταλαβες;
    Της εχωσε ατακα και δευτερο φουσκο,στο αλλο μαγουλο και αμεσως μετα την βουτηξε απ'τ'αυτια και την τραβηξε με δυναμη προς τα κατω,αναγκαζοντας την να γονατισει μπροστα της.
    -Σεσσιον μου'θελες ε;...σεσσιον θα εχεις ! της σφυριξε σαρκαστικα.
    Η φρουρα της , τεσσερις νταγκλαραδες ισαμε κει πανω,που παρακολουθουσε μεχρι εκεινη τη στιγμη αιφνιδιασμενη, βλεποντας την βασιλισσα στα γονατα ,εκανε ντου αλαλαζοντας απειλητικα προς την Αλικη.
    Αυτη ,χωρις να στρεψει το κεφαλι,τιναξε το αριστερο της χερι προς το μερος των τεσσαρων αντρων.Απο τα τεντωμενα της δαχτυλα ξεχυθηκε ενα αποκοσμο φως που τυλιξε τους νταγκλαραδες και τους μετετρεψε σε τεσσερα γυαλινα στρατιωτακια.
    Η βασιλισσα-ο Θεος να την κανει δηλαδη,αλλα τελος παντων,για την οικονομια της αφηγησης- αρχισε τις τσιριδες,εντρομη.Η Αλικη την χαστουκισε ξανα.
    - Ου παντος πλειν εις Κορινθον ,μικρη ανοητη ,της ειπε περιφρονητικα.Να,δες εμενα:
    Γυρισε προς τα γυαλινα στρατιωτακια και αρχισε να στριγγλιζει.Τα στρατιωτακια με μας θρυμματιστηκαν σε μικρα - μικρα κομματακια γυαλι,που αντανακλουσαν διαθλωντας μεσα τους το απαλο φως των κεριων,δημιουργωντας μια φωτεινη χρωματικη πανδαισια στο δωματιο.
    -Ωραιο ε; αναφωνησε χαρουμενα η Αλικη, χτυπωντας ενθουσιασμενη παλαμακια....μονο εγω κι'ο Χαρρυ το 'χαμε καταφερει στις απολυτηριες εξετασεις στη σχολη, ειμαστε σειρουλες ξερεις...
    ...-ποιος..ποιος Χαρρυ, ειπε ξεπνοα η βασιλισσα
    Η Αλικη της αστραψε αλλο ενα χαστουκι.
    -Αααα εισαι ντιπ χαζη μου φαινεται...Ο Χαρρυ ,ο Ποτερ ντε!.....
    Η βασιλισσα αρχισε να συνειδητοποιει οτι η τυχη της θα μπορουσε να συγκριθει με αυτην της ΑΕΚ ,που ειχε δεκατρια δοκαρια φετος στο πρωταθλημα.Δεκα σελιδες τωρα η Αλικη ειχε τραβηξει των παθων της τον ταραχο και μολις τωρα ,οταν αυτη βρεθηκε μπροστα της,ξυπνησε η μαγισσα που εκρυβε μεσα της."Γαμω την ατυχια μου..." ,σκεφτηκε,η σαρκαστικη φωνη της Αλικης ομως την εβγαλε αποτομα απο τις σκεψεις της.
    -Λοιπον, εισαι ετοιμη για το σεσσιον που λεγαμε; Για αρχη,δεν θα'ταν ασχημη ιδεα να σε δω να με προσκυνας,με σεμνοτητα και ταπεινοτητα, ...πιστευω να μην εχεις αντιρρηση ,ετσι δεν ειναι,...εκτος κι'αν θες να σε μετατρεψω σε Σβαροφσκι....

11. elfcat

elfcat . Contributor

Η βασίλισσα, γονάτισε υπάκοα και κοίταξε ταπεινά το πάτωμα. Έτσι είχε διαβάσει σ ένα trendy bdsm βιβλίο κάποιας καμμένης.
    -Μπράβο, την επιβράβευσε η Αλίκη.
    Η βασίλισσα φούσκωσε όλο περηφάνεια. Το όμοιο και η Αλίκη που έβλεπε από ψηλά την κεφαλή της βασίλισσας. Αλλά μετά άρχισε και αυτή να κοιτάει το πάτωμα.
    -Ξέρετε... είπε διαστακτικά όλο σεβασμό η βασίλισσα κοιτάζοντας το πάτωμα
    -Μάλιστα, την ενθάρρυνε η Αλίκη.
    -Το πάτωμα... μου φαίνεται... μέσα στη σκόνη... συνέχισε με χαμηλή φωνή η δούλα - βασίλισσα,
    -Και εμένα, συμφώνησε η αφέντρα Αλίκη και ξύπνησε μέσα της η νοικοκυρά.
    -Δεν κάνει... να το αφήσουμε έτσι... πρότεινε απαλά η δούλα.
    - Να το καθαρίσουμε πάραυτα, διέταξε η Αλίκη και ξύπνησε η νοικοκυρά μέσα της. Με τί το καθαρίζετε συνήθως ρώτησε.
    -Δεν ξέρω ακριβώς ψέλλισε φοβισμένη η βασίλισσα, αλλά είχα δώσει διαταγή να το καθαρίζουν πάντα με βιοδιασπώμενο απορρυπαντικό.
    -Μπράβο και ξανά μπράβο...έδωσε τα εύσχημα η αφέντρα Αλίκη στη βασίλισσα
    Η βασίλισσα έβγαλε μια στεντόρεια κραυγή ηδονής από τα τόσα μπράβο και έχυσε.

12. Απάντηση: του κουτιου τα παραμυθια

"Eίσαι καλή εσύ..." της είπε. "Μετακομίζεις τώρα στο παλάτι μαζί μου".
    Η Αλίκη δεν μπόρεσε να κρύψει τον ενθουσιασμό της και απ' τη χαρά της έσκισε το πάνω μέρος του φορέματός της.
    "Αυτό θ' αρέσει και στο βασιλιά", της είπε η βασίλισσα και ξεκίνησαν για το παλάτι...