Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

υπό με πείρα vs υπό που ξεκινάνε τώρα

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κυριαρχία - υποταγή D/s' που ξεκίνησε από το μέλος charlotte, στις 10 Φεβρουαρίου 2018.

  1. gaby_m

    gaby_m open for S/m discussion Premium Member Contributor

    Δεν υπάρχει "υπό με πείρα" την πρώτη φορά που γυμνώνεται υπό το βλέμμα του Κ που την επέλεξε ας είναι και ο δέκατος του ερωτικού της οδοιπορικού. Γυμνές, ξυπόλητες και τρεμάμενες είμαστε όλες εκείνες τις στιγμές.

    "υπό με πείρα" αν δηλώνει κάποια στα munches που κατά καιρούς γίνονται, αλλιώς, την ώρα του πρακτέου γίνεται "ε, λέγαμε και κανένα αστείο να περνάει η ώρα"  

    ΥΓ1. Εύχομαι να μη σας τύχει, να σας επιλέξει Κ επειδή του φανήκατε "υπό με πείρα"…  

    ΥΓ2. Υπάρχουν υ με αντανακλαστικά και με συνειδητότητα υ, δεν είμαι σίγουρη ότι είναι συνάρτηση της πείρας αυτά τα δύο, υπάρχει επίσης το θέμα της αβεβαιότητας του Κ αν καταπιαστεί με υ που δεν γνωρίζει τι; όχι τα του υ αλλά αν θέλει ή δεν θέλει να είναι υ, αυτή είναι η αβεβαιότητα.

    ΥΓ3. Αλησμόνητη θα μου μείνει η κουβέντα που μου είχε ειπωθεί "ε, με τόσα κόλπα που σίγουρα θα σου έμαθε ο Εκπαιδευτής σου κανένα Κ δεν θα σου ξεφεύγει ούτε και κανένας βανίλλα", ναι, γιατί για κυνηγετικό σκύλο με εκπαίδευε χαχα  στάθηκε αδύνατο να της ξαναμιλήσω έκτοτε… λόγω  
     
  2. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

    Σε μια νέα σχέση, όποιου τύπου, μεταξύ δύο ανθρώπων -εκτός και αν γνωρίζονται χρόνια και τους έκατσε ξαφνικά το ερωτικό- και οι δύο είναι πρωτάρηδες σε σχέση με τον άλλον. Και οι δύο θέλουν δουλειά ακόμα και αν έχουν γράψει πολλά χιλιόμετρα ο καθένας μοναχός του.

    Φυσικά και βοηθάει η εμπειρία αλλά από μόνη της δεν είναι αρκετή και αυτό ισχύει για όλων των ειδών τις σχέσεις.

    Καθώς το D/s δεν είναι του γούστου μου μόνο υποθέσεις μπορώ να κάνω για το τι σκέφτεται το D part ωστόσο η κοινή λογική λέει ότι το session είναι ευκολότερο με ένα υ με πείρα παρά με κάποιο που μπαίνει για πρώτη φορά στο παιχνίδι.

    Είναι σαν το sex, μπορεί η παρθενία να εξιτάρει κάποιους ωστόσο η πείρα το κάνει πολύ καλύτερο.
     
  3. cadpmpc

    cadpmpc Contributor

    Γενικότερα μιλώντας και μιας και αναφέρθηκε η λέξη "κούραση", που όσο νάναι δεν ταιριάζει στο ανθρωπίνως σχετίζεσθαι, πλην των ατόμων που θένε να πάρουν σύνταξη νωρίς και ψάγνουνε τα βαρέα & ανθυγιεινά τους...
    Εν προκειμένω μιλάμε για το κατώφλιο δυσανεξίας στην αμοιβαία αντίληψη, ενός ή και των δυο σχετιζομένων, στην πορεία τους για την δημιουργία του προσωπικού τους κώδικα, που διέπει ή θα διέπει την λειτουργική καταρχάς επικοινωνία τους.
     
  4. gaby_m

    gaby_m open for S/m discussion Premium Member Contributor

  5. lizard_

    lizard_ his only purpose is A's pleasure

    νομίζω η εμπειρία του υ έχει να κάνει περισσότερο με τη σχέση του με τον εαυτό του. οτι ξέρει δηλαδή περισσότερο ποιος είναι και τι θέλει από μια σχέση.
     
  6. lizard_

    lizard_ his only purpose is A's pleasure

       
     
  7. cadpmpc

    cadpmpc Contributor

    Κάτω η Haute Couture....
    Ζήτωσαν τα pret-a-porter...
    Λευτεριά στους μόδιστρους...
    Θάνατος στις ξεπατικωτούρες τις παλιομοδίστρες...
     
  8. Stalker

    Stalker Not a very nice guy Contributor

    H εμπειρία και η απειρία του υ μέλους παρουσιάζουν αντίστοιχες ευκολίες και δυσκολίες στην αλληλεπίδραση και στη διαχείριση για τον Κυρίαρχο.
    Αν και πιθανολογώ πως υπάρχουν Κυρίαρχοι που χρησιμοποιούν την εμπειρία ή την έλλειψη της ως κριτήριο για δικούς τους λόγους, θεωρώ πως ένας Κυρίαρχος επιλέγει να ασχοληθεί με την υ που τον έλκει, τον ενδιαφέρει και κρίνει, ότι ταιριάζει στο πλαίσιο που επιθυμεί να ορίζει ανεξαρτήτως προϋπάρχουσας εμπειρίας.
    Κατόπιν θα κάνει αυτό που είναι να κάνει και θα τη φέρει στα νερά του. Το είδος και η διάρκεια της διαδρομής θα διαφέρει κατά περίπτωση, αλλά αυτό συμβαίνει έτσι κι αλλιώς όταν μιλάμε για ξεχωριστούς ανθρώπους.
     
  9. Υπό που ξεκινάει τώρα και μάλιστα, σου βγαίνει ανυπότακτο βανιλακι που απλά του αρέσει να τις τρώει που και που. Και σαν να μην έφτανε και αυτό, μια στο τόσο, γυρνάει και το μάτι του και στις βρέχει κιόλας   αυτά είναι  
     
  10. Vakhos

    Vakhos Regular Member

    Είμαι της άποψης ότι ο όρος " έτοιμη υποτακτική " είναι αδόκιμος.Έτοιμη για ποιόν Κ;. Υποτακτική πασπαρτού δεν έχω συναντήσει.

    Μια εκπαίδευση για το τι θα περίμενε από αυτήν ένας δυνητικός Κ μπορεί να περιπλέξει τα πράγματα και να οδηγήσει σε αποτυχία την προσπάθεια.

    Σίγουρα ένα υ με προηγούμενη εμπειρία σε D/s σχέσεις έχει αποκτήσει την οπτική να ανταπεξέρχεται σε καταστάσεις , όμως το δίπολο αλλάζει σε κάθε σχέση και οι απαιτήσεις του κάθε Κ ποτέ δεν είναι ίδιες. Είναι πολύ σημαντικό να προηγείται περίοδος εκπαίδευσης και προσαρμογής στον νέο Κ κάθε φορά, πριν γίνει η αποδοχή του υ, από το Κ μέλος.

    Είτε το υ είναι νέο στο χώρο, είτε με εμπειρία, η εκπαίδευση είναι μια απαιτητική διαδρομή και για τους δύο (εννοώ Κ και υ). Το νέο υ πρέπει να μπει σε έναν καινούριο κόσμο, το πιο έμπειρο πρέπει να ξεχάσει τα χούγια του πρώην Κ και να προσαρμοστεί στο νυν.
     
  11. dina

    dina Σκλαβα της Brt Contributor

    Ποια πείρα και σαχλαμάρες;
    Τα υπό με μπύρα προτιμούνται κατά κόρον.
    Αν έχουν και μεζέ, ακόμα καλύτερα.
     
  12. lizard_

    lizard_ his only purpose is A's pleasure