Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

φετιχ κλανιες

Συζήτηση στο φόρουμ 'Φετιχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος theodo, στις 1 Σεπτεμβρίου 2015.

1. KostantinosK

KostantinosK Regular Member

Προσωπικά είχα την τύχη να απολαύσω αυτά τα παιχνίδια με κάποιες κοπέλες, όχι απαραίτητα του χώρου. Νομίζω όπως και με όλα τα σχετικά φετίχ σωματικών λειτουργιών τουαλέτας, αυτό που εμπλέκεται στην απόλαυση είναι ένας συνδυασμός απελευθερωτικής και απόλυτης σωματικής οικειότητας και ένωσης με τον άλλον (κάτι που κάνεις κανονικά αποκλειστικά μόνος σου με το σώμα σου, το μοιράζεσαι με τον άλλον και αντίστροφα), και ταπείνωσης. Προφανώς δεν είναι εύκολο, και μάλλον ούτε θα πάει καλά, να ξεκινήσεις λέγοντας απλά στον άλλον ότι θέλεις να κάνεις αυτό. Αντιθέτως, θα πρέπει να διερευνήσεις σταδιακά, μέσα από χειρονομίες σωματικής απελευθέρωσης και οικειότητας, πόσο δεκτικό είναι το άλλο άτομο (ενδέχεται ούτε το ίδιο να μην το ξέρει ή φυσικά να ντρέπεται) σε όλα αυτά. Με λίγα λόγια δεν μπορείς να αρχίσεις μ' αυτό, αλλά μπορείς ίσως να καταλήξεις (και) σ' αυτό.

2. Ionic_Andy

Ionic_Andy New Member

Πάρα πολύ ενδιαφέρον αυτό, δεν είχα αναλογιστεί ποτέ τη φύση αυτού σαν πράξη οικειότητας. Πολύ όμορφο και γλυκό.

3. BDSM_Couple

BDSM_Couple New Member

Σε εμάς συμβαίνει όταν της λέω να ανοίξει τις τρύπες της και να μου τις δείχνει για ώρα.

Μετά βγαίνει ο αέρας κατά την διείσδυση.
    Δεν έχω τέτοιο φετίχ ξεκαθαρίζω.

4. billS8

billS8 Premium Member