Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

φιλικα βασανιστηρια 2

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος darknight, στις 24 Αυγούστου 2008.

  1. darknight

    darknight Regular Member

    ενω οι μερες παιρνουσαν κι εμεις ειχαμε εγκατασταθει στο καινουριο σπιτι τα πραγματα ειχαν ηρεμησει και τα βασανιστηριαειχαν σχεδον τελειωσει περα απο μερικα χτυπηματα με το μαστιγιο οταν δεν εκανα καλα τις δουλειες και φυσικα το καθημερινο βραδυνο σπανκινγ. ομως την τελευταια εβδομαδα ουτε αυτο γινοταν. ειχαν ηρεμησει βεβαια η καθημερινοτητα μου ειχε παρα πολλες δουλειες και πολλες ωρες της περναγα δεμενος και φυσικα τους εγλυφα τα ποδια αν και αυτο δεν το θεωρω κακο ισα ισα που λατρευω να τους δινω χαρα με την γλωσσα μου. ηταν απογευμα Παρασκευης ημαστε στο σαλονι και επιναν τον καφε τους εγω στα ποδια του Γιωργου τα περιποιομουν, φυσικα ημουν γυμνος οπως παντα. ο γιωργος σηκωθηκε ξαφνικα και εβγαλε τα ρουχα του, το ιδιο εκαναν και οι υπολοιποι. ημουν στα γονατα πεσμενος και οι αφεντες μου ηταν γυμνοι τριγυρω μου. καταλαβα οτι ειχαν κεφια ο γιωργος με επιασε απο το μαλλι και με οδηγησε στο πεος του ανοιξα ο στομα μου και το πηρα μεσα, ενω τον εγλυφα το εβγαλε εξω και με χαστουκισε.'' σημερα θα σε γαμησουμε'' οι λεξεις αυτες με φοβισαν επεσα κατω κι εβαλα τα κλαματα τους ικετευα να μη γινει.. ο μιχαλης με πηρε απο το χερι και με οδηγησε στο κρεββατι. μου ειπε οτι θα πονεσω πολυ αλλα θα τους δωσω μεγαλη ευχαριστηση , εγω εκλαιγα αλλα η εντολη ηταν να μη μιλαω. με εδεσε στο κρεββατι και εβαλε τεσσερα μαξιλαρια στον κωλο μουμετα πηρε ενα λαδι και αλοιψε τα χερια του και σιγα σιγα γεμιζε με αυτο το λαδι την τρυπα μου. ηρθαν και οι υπολοιποι κι ενας ενας αρχιζε το γαμησι οι κραυγες μου ακουγονταν σε ολο το τετραγωνο ο κωλος μου πονουσε παρα πολυ και τα προφυλακτικα εβγαιναν ματωμενα απο μεσα μου, θυμαμαι λιπο8υμησα αρκετες φορες καθε ενας τελειωνε στο προσωπο μου, ηταν σιχαμερο και αηδιαστικο.. ολο το σκηνικο το βιντεοσκοπησαν την αλλη μερα το εβαλαν στο βιντεο να το δω κι ενω το εβλεπα ενας ενας με τη βιτσα του με εδερνε οση ωρα με γαμαγε στο βιντεο, ηταν η αρχη του τελους μας.
     
  2. s/m

    s/m Regular Member

    οντως φιλικο ηταν το βασανιστηριο.για φαντασου να ηταν ολες οι τρυπες σου γεματες, να εχεις μανταλακια,,κερια,χαστουκια και αλλα.
    αλλα γιατι λες οτι ηταν η αρχη του τελους? κανατε split??
     
  3. blindfold

    blindfold Contributor

    ενδιαφέρων ,αλλά γιατί αρχή του τέλους ; και για ποιό πράγμα τέλος ;
     
  4. DominaArsAmatoriaΑugusta

    DominaArsAmatoriaΑugusta Regular Member

    Οι λιποθυμίες θεωρώ ότι ακυρώνουν τόσο την οντότητα του sub όσο και του αφέντη. Στη δική μου αντίληψη ο sub πρέπει να είναι σε θέση "να επικοινωνεί".
    Η εμπειρία σου μου προκαλεί φρίκη και λύπη.
     
  5. darknight

    darknight Regular Member

    με ελυσαν ο γιωργος εδωσε εντολη να με πλυνουν και να με φερουν μπροστα του. με οδηγησαν στο μπανιο με κρατουσαν κα8ςσ με εκαναν μπανιο. ηταν γυμνοι και συνεχιζαν να ειναι παρα πολυ ερεθισμενοι. δεν με πειραξαν αυτη τη φορα με καθαρισαν και με οδηγησαν στον Γιωργο. γονατισα μπροστα του και του εγλυφα τα ποδια ενω μου μιλαγε/ ''αυτη ηταν η αρχη του τελους, τωρα πλεον μας ανηκεις πληρως. ηταν το τελος της απλης ζωης σου και της αρχης ως σκλαβος''...

    μια εβδομαδα μετα ...

    καθε μερα σκεφτομουν τι ειχε συμβει και οτι αυτη τη βδομαδα που περναγε δεν ειχα παθει τιποτα ουτε καν με εδερναν...

    ηταν Πεμπτη μεσημερακι ο Μιχαλης ο μεγαλος με ειχε δεσει στο Χ και με χτυπσε με το μαστιγιο. επαιζε μαζι μου. μιλωντας μου για τηνν αγαπημενη του ομαδα τησ ΑΕΚ. Η πορτα ανοιξε και ηρθε ο Παναγιωτης.

    πηρε το μαστιγιο απο τον Μιχαληκαι αρχισε με δυναμη να με χτυπαει με λυσομανουσε αρχισα να ποναω καθως μου εσκιζε το κορμι, ο μιχαλης αποσβωλομενος καπνιζε το πουρο του ο παναγωτης ξεσπουσε στο κορμι μου. ειχε θυμωσει δεν περασε ενα μαθημα. με ελυσε απο το Χ...
     
  6. MastersHammer

    MastersHammer Regular Member

    Για τον Γκαγκατση σε περασε?
     
  7. extreme32

    extreme32 Regular Member

     
  8. Lady_Dementia

    Lady_Dementia DemonLure the Seductive Contributor

    Χωρις να θελω να φανω αγενης,εχω ορισμενες ενστασεις-αποριες.. Μιλας για μια παρεα 4 εφηβων που ενω δεν εχουν ξετσουτσουνισει ακομα κ ενω η ζωη τους κυλουσε νορμαλ κ εννοειται δεν εχουν ομοφυλοφιλικες τασεις,οχι μονο αρεσκονται σε κυριαρχικους-σαδιστικους ρολους,ως εμπειροι αφεντες,αλλα νοικιαζουν κ τη βιλλα των οργιων στην οποια μενουν ολοι μαζι παρεουλα ωσαν ευτυχισμενη οικογενεια! Απ'την αλλη,ο νηματοθετης κ ο ενας εκ των 4,ενω εχει δηλωσει στους αλλους 3 την ιδιοτητα του,δειχνει να μην απολαμβανει καθολου το ολο σκηνικο των βασανιστηριων-εξευτελισμων.. Και ολα αυτα στην ελληνικη κοινωνια!
     
    Last edited: 27 Αυγούστου 2008
  9. Vermilion

    Vermilion Regular Member

    Απάντηση: φιλικα βασανιστηρια 2

    Μα φυσικά και δεν είχαν ομοφυλοφιλικές τάσεις, αυτά άλλωστε τα έχουμε αποσαφηνίσει σε άλλα νήματα.... Αφού δεν έκαναν σχέση μεταξύ τους, τι κι αν τον παίρνουν, τον δίνουν, τον πετάνε, τον πιάνουν, δεν υπάρχει καν υποψία ομοφυλοφιλίας.
    Τυχερός ο Μιχάλης πάντως.... αν μιλούσε για την ΑΕΚ στη γκόμενά του την ώρα που "έπαιζε" μαζί της, το πλέον πιθανό (αν δεν ήταν κανένα ντιπ χάπατο η εν λόγω δεσποινίς) θα ήταν να τον παρατήσει σύξυλο με το παιχνίδι - και το πουλί - στο χέρι. Ένας άντρας όμως, όπως ο νηματοθέτης καλή ώρα, δείχνει κατανόηση και συμπάσχει με τους ποδοσφαιρικούς προβληματισμούς του φίλου, ακόμα και πάνω στο παιχνίδι. Βέβαια, παρά την καλή πρόθεση, κίνδυνοι ελλοχεύουν. Θα μπορούσε, παράδειγμα, ο Αφέντης να υποστηρίζει ομάδα που πέφτει κατηγορία. Εκεί μάλλον ο σκλάβος θα τα έβρισκε ολίγον τι σκούρα...
     
  10. extreme32

    extreme32 Regular Member

    Δεν θα ρωτουσα ποτε για τον ίδιο. Απο τα "φιλικα βασανιστήρια part1" ειχα την απορία. Αλλα θα δεχτω οτι ο ιδιος εχει διαχωρησει τo ρολο του απο τις σεξουαλικες επιθυμίες και δεν θα τον αμφισβητησω αν ο ιδιος λεει πως ετσι νοιωθει. Αλλα δεν θα δεχτω οτι οι φιλοι τον εκαναν μπανιο και ηταν ερεθισμενοι χωρις να γουσταρουν αγορακια.
     
  11. Lady_Dementia

    Lady_Dementia DemonLure the Seductive Contributor

    Καλα..εσυ κοτζαμαν εξτριμ ανθρωπος,εκει σταθηκες μονο; θα στο δωσω αλλιως..ειμαι εγω τωρα,κ εξομολογουμαι στις 3 κολλητες μου πως ειμαι σουμπακι.. Ξαφνικα κ ενω ως τοτε αυτες γουσταραν αγορακια,αρχιζουν τα μαστιγωματα κ τις τιμωριες ως εμπειρες αφεντρες,κ γκαυλωνουν με το να τους γλυφω τα μουνακια κ λ π κ λ π.... Μονο σε μενα φαινεται κουλο ολο αυτο;
     
  12. extreme32

    extreme32 Regular Member

    ναι. μονο σε σενα. εμενα μου ακουγεται υπεροχο και θα ηθελα να ειμαι εκει να βλεπω να κανεις τετοια βρωμικα πραγματα you little slut! (τελικα το μπλουζακι μου κανει δουλεια)