Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

10 ερωτήσεις

Συζήτηση στο φόρουμ 'Νέοι στον χώρο του BDSM' που ξεκίνησε από το μέλος íɑʍ_Monkeץ, στις 27 Σεπτεμβρίου 2017.

 1. Nickname

  Nickname Όμορφος, έξυπνος και μετριόφρων Contributor

  Η διάθεση μου είναι χιουμοριστική..

  Θα συμφωνήσω, αλλά.
  Σε παλιότερο νήμα είχα υποστηρίξει πως δεν είναι ανέφικτο, ούτε υπερβολικά σπάνιο, μια βανίλα (για άντρες δεν έχω ιδέα αν και δε βλέπω το λόγο για διαφοροποίηση της θέσης μου) να γίνει υ. (Όχι όλες, όχι πάντα).
  Εδώ έχουμε μια σχέση που κατά τα λεγόμενα του, έχει ξεκινήσει ως βανίλα. Παραβλεποντας το ότι δεν μπορώ να γνωρίζω το τι μπορεί να θεωρεί ο ίδιος M/s, θα πω πως μια σχέση που ξεκινά ως βανίλα (με στόχο την ασυμμετρια), θέλει ιδιαίτερη διαχείριση από την αρχή καθώς τα λάθη είναι ευκολότερα και η διόρθωση έχει μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας.
   
  Last edited: 10 Φεβρουαρίου 2022
 2. Master Electro-pain

  Master Electro-pain Staff Member

  Πράγματι, δεν είναι σπάνιο. Προσωπικά, θεωρώ ότι εκκινεί από υ σε βανίλα βάση/θεώρηση και εξελίσσεται σε συνειδητοποιημένο υ (πόσες τέτοιες περιπτώσεις, στην προ internet εποχή!). Πιστεύω, δηλαδή, πως εάν δεν υπάρχει η κατάλληλη ψυχοσύνθεση, υ δεν θα γίνει ποτέ.

  Με την παραπάνω διευκρίνιση, για το παρακάτω:
  και θεωρώντας, επίσης, πως μία τέτοια σχέση προκύπτει από το "κούμπωμα" της ανταλλαγής εξουσίας και όχι από το εάν έχει τεθεί ή όχι ως στόχος:

  συμφωνώ στα όσα λέτε περί ιδιαίτερης διαχείρισης και βαθμού δυσκολίας, ως ενδεχόμενο, δεν πιστεύω, όμως, ότι μπορεί να φτάσει ποτέ σε σημείο να σε... πρήζει. Όχι, χωρίς άμεση έκδοση διαβατηρίου, τουλάχιστον!
  Εάν ένα "Σταμάτα! Με (ή μου τα) πρήζεις!" δεν είναι αρκετό, τότε η εξουσία έχει χαθεί, χωρίς δυνατότητα επιστροφής, κατά την γνώμη μου.
  Αφήστε που... ποιός Κ, αντέχει να τον πρήζουν για πάνω από μερικά δευτερόλεπτα???
   
 3. Nickname

  Nickname Όμορφος, έξυπνος και μετριόφρων Contributor

  Είχα σβήσει την απάντηση για να κάνω χρήση μέρους της, για να επαναφέρω το νήμα εκείνο. Αφού προλάβατε και το είδατε και κάνατε τον κόπο να απαντήσετε, και σας ευχαριστώ, το επανέφερα κι εγώ.
  Α, μην ξεχνάτε ότι η απειρία σε συνδυασμό με τη διαχείριση ιδιαίτερων καταστάσεων μια χαρά μπορεί να μετατρέψει το εφικτό σε ανέφικτο.
   
  Last edited: 10 Φεβρουαρίου 2022
 4. Master Electro-pain

  Master Electro-pain Staff Member

  Μπρρρρ..!

  Nice...
   
 5. Alexpantr

  Alexpantr New Member

  Ισως εχετε δικιο χαθηκα στο ποσο την ηθελα... ενας σκλαβος δεν εχει δικαιωμα να ζηταει τπτ κ εκει την εχασα... απλα ποναει πολυ η απωλεια αυτη
   
 6. Alice in wonderland

  Alice in wonderland sui generis Contributor

  Χωρίς να έχω τη διάθεση "βγάζω το μέτρο και μετρω τις δυνατότητες στο χιλιοστό"
  προσωπική μου άποψη είναι ότι σε μια βανιλα σχέση που από κοινού συμφωνήθηκε η προσπάθεια μετατροπής της σε ασυμμετρία θεωρώ ότι τυχόν αλλαγές και διορθώσεις είναι πιο εύκολες από ότι σε μια ασύμμετρη σχέση με ήδη κατασταλαγμενα μέλη.
  Ίσως πάλι να κάνω και λάθος. Τι λέτε;
   
 7. blonde mermaid

  blonde mermaid Contributor

  Τώρα πλέον βάζουμε δάχτυλο κατόπιν εντολής! 
   
 8. Nickname

  Nickname Όμορφος, έξυπνος και μετριόφρων Contributor

  Αν η συνειδητοποίηση είναι ταυτόχρονη με την έναρξη της σχέσης δεν είναι βανίλα σχέση.
  Αν η σχέση ξεκινά όντως ως βανίλα η συνειδητοποίηση έρχεται σε δεύτερο χρόνο. Η δυσκολία διαχείρισης, κατ' εμέ, αφορά το διάστημα πριν από αυτή.

  Αν η δυσκολία σε μια σχέση με ήδη κατασταλαγμενα μέλη αφορά το "εγώ έτσι έμαθα", αναφερόμενος σε νοοτροπία και όχι σε ρητή δήλωση, να πω πως το "εγώ έτσι εμαθα" ναι μεν είναι διαφορετικής φύσης στην πρώτη περίπτωση αλλά δεν είναι λιγότερο ριζωμένο. Το αντίθετο.

  Σε κάθε περίπτωση, πάντα εξαρτάται από τη δυναμική της σχέσης και των ανθρώπων που την απαρτίζουν. Μπορεί η εξέλιξη να έρχεται σαν τσουνάμι είτε στη μια, είτε στην άλλη περίπτωση, μπορεί και να προσπαθείς τζάμπα γιατί έχεις κρίνει λάθος τις προοπτικές. Το τελευταίο το καταλαβαίνεις γρήγορα
   
 9. kinvara

  kinvara Δική Του Contributor

  Η απώλεια είναι κομμάτι της ζωής μας. Οι λόγοι για τους οποίους χάνουμε ανθρώπους από αυτήν πολλοί και διάφοροι. Σε κάθε περίπτωση το αυτομαστίγωμα δεν βοηθάει και η ζωή προχωράει μπροστά.
   
 10. Nickname

  Nickname Όμορφος, έξυπνος και μετριόφρων Contributor

  Συχωρέστε την άγνοια μου, το "σε κάθε περίπτωση" συμπεριλαμβάνει και τους μαζοχιστές;
   
 11. kinvara

  kinvara Δική Του Contributor

  Θα σας πω. Από κοντά. 
   
 12. Alice in wonderland

  Alice in wonderland sui generis Contributor

  Η διαχείριση του "κρυμμένου μέσα μας στάτους" είναι δύσκολη ακόμα και μετά την συνειδητοποίηση πολλές φορές. Αλλά αυτό είναι μιαν άλλη μεγάλη συζήτηση και δεν υπάρχει λόγος να χαθούμε στην μετάφραση.  

  Αν τα μέλη μιας σχέσης επιτρέψουν να τους επηρεάσει το "εγώ έτσι έμαθα" τότε έχουν πολύ δρόμο ακόμα μπροστά τους μέχρι την ωρίμανση.

  Ποτέ καμία προσπάθεια δεν είναι τσάμπα εφόσον είναι συμφωνημένη από κοινού.
  Ακόμα κι αν "δεν μας βγεί" μπορούμε να πούμε ότι προσπαθήσαμε 
  *Η τουλάχιστον έτσι το βλέπω/αντιλαμβάνομαι/συμπεριφέρομαι εγώ.
  Όπως πολύ σωστά είπατε, η διαχείριση διαφέρει από άνθρωπο σε άνθρωπο.