Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

10 λόγοι

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Τεχνικές' που ξεκίνησε από το μέλος MasterJp, στις 2 Φεβρουαρίου 2008.

 1. MasterJp

  MasterJp Advisor Staff Member In Loving Memory

  Για εκεινους/ες τους "υ" που αποδέχονται / επιθυμουν μια σχεση D/s ή M/s, ποιοι θα ήταν 10 λόγοι για τους οποίους αισθένεσθε πως θα έπρεπε να ζητήσετε άδεια από τον Κυρίαρχο / Ιδιοκτήτη σας για να σας επιτραπεί να έρθετε σε οργασμό;
   
  Last edited: 4 Φεβρουαρίου 2008
 2. Mavrobasilis

  Mavrobasilis Regular Member

  Γιατί θα πρέπει να είναι δέκα; Ένας που να μην αναιρείται ορθολογιστικά επαρκεί.
   
 3. dora_salonica

  dora_salonica Contributor

  1. Νόμος
  2. Έλεγχος
  3. Ιδιοκτησία
  4. Σεβασμός
  5. Υποταγή
  6. Υπακοή
  7. Ασυμμετρία
  8. Βούληση
  9. Αγάπη
  10. Απόλαυση

  Να εξηγήσω:
  1. Έχω επιλέξει (για διάφορους λόγους) έναν τρόπο ζωής όπου ο λόγος του Κ (όπου Κ Κυρίαρχος) είναι Νόμος. Εφόσον ο Κ απαιτεί να ζητώ την άδεια, θεωρώ ότι πρέπει να ζητώ άδεια οργασμού χωρίς να απαιτείται περαιτέρω ορθολογιστική στήριξη. Δεν είναι περισσότερο παράλογο από το να καπνίζω σαν φουγάρο ή να κατεβαίνω μια χιονισμένη πλαγιά σαν τον δαίμονα. Πρόκειται περί ελεύθερων επιλογών, και δη, η συγκεκριμένη επιλογή δεν ενέχει κινδύνους σωματικής ή ψυχικής βλάβης εφόσον ο Κ είναι λογικός και είναι λογικός επειδή τον επέλεξα εγώ που είμαι επίσης λογική (κυκλική ξε-κυκλική μια χαρά απόδειξη μου φαίνεται).
  2. Ως έκφραση του ελέγχου που ασκεί ο Κ στο "υ", ως σοφά επιλεγμένος διαχειριστής της απόλαυσης ενός "υ" που αποδεδειγμένα δεν μπορούσε να διαχειριστεί την απόλαυσή του, πράγμα που δεν χρήζει περαιτέρω ορθολογιστικής απόδειξης πέραν της σύγκρισης του πριν (ασυδοσία και δυστυχία) και του μετά (απόλαυση και ηρεμία). Νομίζω πως αυτό λέγεται "κρίνω εκ του αποτελέσματος".
  3. Ως έκφραση της ιδιοκτησίας του "υ" από το Κ. Ο νόμος απαγορεύει την ιδιοκτησία ενός ανθρώπινου όντος από ένα άλλο ανθρώπινο ον. Δεν απαγορεύει όμως την ιδιοκτησία των επιλογών ενός "υ" από ένα Κ, παρά μόνο τα νομότυπα συμφωνητικά που θα την κατοχύρωναν. Επιλέγω να επιλέγει ο Κ πότε και πώς θα έρθω σε οργασμό γιατί επιλέγω να αποτελώ ιδιοκτησία του (και) με αυτή την έννοια (εφόσον αποδέχεται το βάρος της ευθύνης).
  4. Ως έκφραση του σεβασμού του "υ" προς τον Κ.
  5. Ως έκφραση της υποταγής του "υ" προς τον Κ.
  6. Ως έκφραση της υπακοής του "υ" στον Κ.
  7. Ως έκφραση της ασυμμετρίας της σχέσης.
  8. Ως έκφραση της ταύτισης της βούλησης των δύο μελών της σχέσης (η βούληση του Κ είναι η αποφασίζουσα βούληση και αυτό επεξηγήθηκε εν μέρει στο σημείο 2).
  9. Ως έκφραση της αγάπης του ενός προς τον άλλον.
  10. Γιατί έτσι είναι πιο ωραία. (Κάτι που αυξάνει την απόλαυσή μου δεν χρήζει ορθολογιστικής απόδειξης).

  Τα σημεία 4, 5, 6, 7 και 8 απορρέουν από την ίδια την φύση της σχέσης. Σέβομαι, υποτάσσομαι, υπακούω, είμαι σε συγκεκριμένη θέση διαφορετική από τον Κ και η βούλησή μου ταυτίζεται με την δική του. Έχουμε δηλαδή μία D/s σχέση (ή M/s ίσως) γιατί μόνο έτσι εκφραζόμαστε ερωτικά και θα ήμασταν χαζοί να μην κάνουμε αυτό που μας εκφράζει ερωτικά. Όσον αφορά στο σημείο 9, θα έλεγα ότι δίνουμε ο ένας στον άλλον πολύτιμα άυλα πράγματα, που επικοινωνούνται (και) μέσα από την σαρκική απόλαυση, εκεί που άλλοι θα έδιναν διαμάντια, αρκουδάκια, ταξίδια στο Μπαλί κ.ο.κ.
   
 4. MasterJp

  MasterJp Advisor Staff Member In Loving Memory

  @Mavrovasilis: Μου αρεσει η λακωνικότητα σου φίλτατε. Είναι 10 για να δωθει η ευκαιρία εκφρασης και σε λιγωτερο λακωνικους από σένα αφ' ενος και για να αναπτυχθει και το αναγκαίον και το ικανόν αφ' ετέρου.
   
  Last edited: 4 Φεβρουαρίου 2008
 5. gaby

  gaby Guest

  Με αξιολογική σειρά, δικής μου κρίσης και συναίσθησης:

  α) Επειδή ο οργασμός μου δεν είναι θέμα δικό μου αλλά του Κυρίου.

  β) Επειδή έτσι Τον ευχαριστώ.

  γ) Επειδή μου δίνεται μια καλή ευκαιρία να Τον υπακούσω.

  δ) Επειδή Του εκφράζω ανοιχτά και συγκεκριμένα αυτό που θέλω.

  ε) Επειδή Του επικοινωνώ την κάβλα μου.

  στ) Επειδή έτσι ο οργασμός μου είναι συνειδητός και γι αυτό δυνατότερος.

  ζ) Επειδή απολαμβάνω τον έλεγχό που Αυτός ασκεί πάνω μου.

  η) Επειδή με ερεθίζει η απαλή αύρα ταπείνωσης που νιώθω με αυτόν τον τρόπο.

  θ) Επειδή έτσι απολαμβάνω τον οργασμό αυτόν καθ εαυτόν.

  ι) Επειδή έχω πια ξεχάσει ότι είναι δυνατό να φτάσω σε οργασμό με δική μου πρωτοβουλία.

  και ο ενδέκατος και φαρμακερός  

  ια) γιατί, ένας τέτοιος οργασμός κατόπιν αιτήματος και αδείας, πιθανά με όρους και προϋποθέσεις, μετατρέπει μια κοινή   σε μια μίνι συνεδρία  
   
 6. Dome of Affection

  Dome of Affection Contributor

  Θεωρώ ότι η ερώτηση @ MasterJP , κατ' ουσίαν δεν έχει θέση μιλώντας στα πλαίσια μιας σχέσης Μ/ς ή D/s .
  Ti εννοώ : Σε μια σχέση που η παράδοση και η Κυριαρχία έχουν τον πρώτο και κυρίαρχο ρόλο, δεν αντιλαμβάνομαι για ποιους λόγους θα μπορούσε ή θα έπρεπε να φθάσει να ζητήσει ο υποτακτικός άδεια για οργασμό. Λογικό και αναμενόμενο είναι θαρρώ, πως ο Κυρίαρχος που έχει τον έλεγχο και την φροντίδα του υποτακτικού του, έχει την απόλυτη επίγνωση αν, πότε και πως θα πρέπει να επιτευχθεί αυτό.
  Αν Εκείνος λοιπόν έχει επιλλέξει να μην έρθει σε οργασμό για κάποιο συγκεκριμμένο διάστημα ο υποτακτικός Του, τότε αυτομάτως ο υπό έχει υποπέσει σε ατόπημα διατυπώνοντας ένα ανάλογο αίτημα. Ο υποτακτικός γνωρίζει καλά ότι Εκείνος ξέρει... Και θεωρητικά πρέπει να ξέρει!

  Αν αναφέρεστε στα πλαίσια ενός s/m παιχνιδιού, τότε ναι, ίσως να έχει το ρόλο του και να είναι και ερεθιστικό ως παιχνίδι και μόνο, που όμως κατ'ουσίαν δεν εχει να κάνει με την πραγμάτωση της άδειας ή μη. Αν ο Κυρίαρχος "παίζει" με την υπό Του, και της απαγορεύει τον οργασμό αυτό μόνον Εκεινος ουσιαστικά μπορεί να το επιτύχει , εκεινη το μόνο επίτευγμα που μπορεί να έχει είναι κάποια δευτερόλεπτα ίσως και λεπτά καθυστέρησης...  

  Αν πάλι αναφέρεστε σε σχέσεις εξ αποστάσεως ή κάτι ανάλογο όπου ίσως είναι και ο μόνος "λόγος" να φθάσει ο υπο να ζητήσει άδεια για κάτι τέτοιο ( που και πάλι ο Κυρίαρχος ως Κυρίαρχος ων , θα έπρεπε να προβλέψει και σ' αυτή την περίπτωση ) τότε ίσως αλλάζει λίγο το θέμα. Και πάλι όμως ίσως τότε θα εμπαινε "κίνδυνος" αμφισβήτησης της Κυριαρχίας αλλά και της φροντίδας και της πρόβλεψής Του..

  Ss
   
  Last edited: 4 Φεβρουαρίου 2008
 7. MasterJp

  MasterJp Advisor Staff Member In Loving Memory

  @Sudden'slave: όχι δεν αναφέρομαι ούτε σε role play ουτε σε ldrs.

  Ευχαριστώ για την συμμετοχή και την ανάλυση <χ>
   
 8. zinnia

  zinnia Contributor

  εγω μονο εναν λόγο βρισκω...

  Γιατι δεν μου ανηκει, κι αυτος οπως ολα τ αλλα μου ειναι δικα του, κι ως εκ τουτου, οταν κατι δεν ειναι δικο μου, ζηταω αδεια για να μου παραχωρηθει  
   
 9. blindfold

  blindfold Contributor

  δεν δύναμε να αναφέρω 10 λόγους

  αλλά όσο αφορά το D/s είναι η αίσθηση της διαδικασίας του control που πλέον έχεις περιέλθει και η άδεια για οργασμό είναι από τις μεγαλλίτερες επιβαιβεώσεις ,βέβαια το θέμα είναι είμαστε σε μία κούρσα το πόσο υποτακτικοί είμαστε ή κάνουμε κάτι γιατί μας εκφράζει ;

  όσο αφορά το M/s είναι καθαρά λειτουργικοί λόγοι ! αλλά στον απλό σαδομαζιχισμό είναι πίο εγωιστική για το κάθε μέλος η σχέση οπότε δεν υπάρχει λόγος για άδεια υπό την έννοια του ελέγχου ,αλλά για την δειάρκια της πράξης (για όσους δεν καταλάβανε ,ενδέχετε να μη βολεύει ένας πρόωρος οργασμός ...
   
 10. dora_salonica

  dora_salonica Contributor

  Για κάποιο λόγο κόλλησε το ωραίο νήμα. Θα το ξεκολλήσω επειδή είναι 15 Φεβρουαρίου και σήμερα ΔΕΝ είναι του Αγίου Βαλεντίνου αλλά και νάτανε τί σημασία θα είχε, αφού δεν είμαστε ερωτευμένοι; Και φυσικά, αφού είμαι σκλάβα - εκπαιδευόμενη, εντάξει, αλλά τί σημαίνει αυτό, απλα ότι έχω τα ίδια ζόρια με μία σκλάβα χωρίς κανένα προνόμιο - πλην ενός, ότι μπορώ να κάνω και να λέω ότι μου καπνίσει ακόμη, με τον μόνο κίνδυνο να χάσω αυτό που δεν έχω. Λολ.

  Θα απαντήσω ξανά λοιπόν, γιατί μου αρέσουν τα "αθώα" ερωτήματα του MJP κι επειδή τα θεωρώ πανεύκολα στην απάντησή τους και πανδύσκολα στην εφαρμογή τους. Γιατί πρέπει όλα να τα κάνω στην ουσία τους και όχι επιφανειακά αλλιώς δεν παίρνω απόλαυση, κι όταν δεν παίρνω απόλαυση είναι λίγο σαν να είμαι νεκρή και δεν γουστάρω να ζω σαν νεκρή, δεν μου ταιριάζει.

  Θα απαντήσω σαν να μην είμαι η dora_salonica (που δεν είμαι φυσικά, deep inside, είμαι ένα παλιοκόριτσο που συνήθισε να αποκτά αυτό ακριβώς που έχει βάλει στο μάτι και βαρέθηκε να τα αποκτά όλα τόσο εύκολα, ακόμα και τη συνταγή του BDSM, κι επιτέλους βρήκε κάτι δύσκολο που να αξίζει τον κόπο και θα κάνει ότι βλακεία χρειαστεί για να το αποκτήσει.)

  Εάν λοιπόν ο Κυρίαρχος θέλει να χύνω κατόπιν εντολής, θα χύνω κατόπιν εντολής. Αν θέλει να χύνω σπάνια, θα σέρνομαι και θα παρακαλάω μέχρι να μου δώσει την άδεια. Αν το σώμα μου και το πνεύμα μου δεν αντέχουν άλλο, θα παρακούσω και μετά θα το ομολογήσω και μετά θα τιμωρηθώ φριχτά με το μόνο πράγμα που με ενοχλεί, δηλαδή με αδιαφορία (ακόμη κι αυτή με γκαυλώνει πια και μετά πρέπει να κρατηθώ διπλά και να μην χύνω καθόλη τη διάρκεια της αδιαφορίας γιατί όταν χύνω χωρίς άδεια δεν είναι ωραία, αισθάνομαι τύψεις, αδέσποτη, μόνη, ανάξια, χωρίς αγάπη, η ζωή μου χάνει το νόημά της και απλά θέλω να πεθάνω - αλλά δεν είμαι εξαρτημένη, όχι, εγώ δεν μπορώ να εξαρτηθώ, είμαι πολύ δυνατή και δυναμική και κυριαρχική και μαγκάκι κι ας προσέχουν οι λύκοι κλπ. κλπ.)

  Οι λόγοι δεν είναι 10. Οι λόγοι είναι άπειροι. Είναι όλοι οι λόγοι του κόσμου. Είναι η διαφορά ανάμεσα στην σκλάβα που δεν έχει κανέναν παρά τον υπέροχο εαυτό της (που θα μπορούσε να έχει ότι γουστάρει αλλά δεν γουστάρει τίποτε πέρα από το να ανήκει στον υπέροχο Κ της) και στη σκλάβα που ανήκει κι επειδή ανήκει την ψιλοτυραννάει ή την τυραννάει χοντρά ή την σκοτώνει συχνά πυκνά και μετά την ξαναζωντανεύει ο υπέροχος Κ της.

  Αλλά μόνο έτσι αξίζουν τα πάντα. Γιατί δεν αξίζει να ζει κανείς χωρίς τον Κ του και γιατί ο Κ γουστάρει να είναι Κ. Και αυτός είναι ένας από τους τρόπους που ο Κ εκφράζει την κυριαρχία του. Τα του Καίσαρος τω Καίσαρι. Η απάντηση είναι αυτή: ο Κ ξέρει τους λόγους.

  Ουφ, τα είπα και ξαλάφρωσα. Πολύ ρεζίλι; 
   
 11. zinnia

  zinnia Contributor


  Kαθόλου ρεζίλι. Κανείς άνθρωπος που μιλάει από την καρδιά του, όσο και "αδούλευτα" κι αν είναι όσα εκθέτει, δεν γίνεται ρεζίλι. Ισα-ίσα αφού κατορθώνει να τα κάνει "λογο" και να έκτεθεί", έχει κάνει βήματα μπροστά.

  Σκέφτομαι, πολυ καιρό τώρα - πως η ενηλικίωση μας, το περασμα μας δηλαδή στην ουσία μας κι η κατανόησή της, είναι από τα δυσκολότερα πραγματα που καλούμαστε να κάνουμε. Αλλοι το κανουν με πολυ κοπο και πονο και κοστος, αλλοι δε το κανουν ποτέ. Αυτό το πέρασμα μας το επιδιώκουμε μεσω των άλλων. Οι άλλοι γίνονται οι διάμεσοι στη συνομιλια μας αυτή, οπως κι εμεις κανουμε γι αυτους , στο δικό τους κομμάτι.
  Σκεφτομαι πως απο τα δυσκολοτερα εμποδια που πρεπει να υπερβω , να αποδεχτω , να δεχτω τη ματαιωση - αρα και την παραδοχη, ηταν, κι είναι ακομα, πως εχω αναγκη απο τους αλλους, είτε αυτοι ειναι οι φίλοι μου, τα παιδια μου ή ο ποθητός ανδρας που ζητάω την αγκαλια του.

  Ουφ! πολλη δυσκολη δουλεια.. πόσα στρώματα γύψου πρεπει ν αφαιρεσουμε για να φανεί απο κάτω το κρυμμενο εργο τεχνης που ολοι μας εχουμε..
   
 12. lara

  lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor


  Τι μου θυμίζει αυτό, τι μου θυμίζει.... 
  1. Επειδή αυτό Απαίτησε από την αρχή με τη λογική πως ακομη και η σεξουαλικοτητα μου Του ανηκει.
  2. Επειδή Απολαμβανει να με βλεπει να ταπεινωνομαι και να γινομαι ξεδιαντροπη τσουλα ερμαιο της καυλας μου.
  3. Επειδη Γνωριζει πως δεν μου ειναι ευκολο να ξεπερασω τον ψευτοπουριτανισμο μου και να ικετεψω για αυτό και με αυτο τον τροπο εξαναγκαζομαι απο τις εντονες επιθυμιες μου να τον ξεπερνω καθε φορα.
  4. Επειδη αν δεν ζητήσω άδεια δεν θα έρθω σε οργασμο ή θε έρθω θα γεμισω ενοχες, θα το ομολογήσω και θα τιμωρηθώ πολύ άσκημα μετά και δεν μ αρεσει να τιμωρούμαι, ειδικά οι τιμωρίες που αφορούν το συγκεκριμένο θέμα είναι πολύ οδυνηρές. (αναρωτιέμαι αν δεν νιωσω ενοχές αν θα έχω την ίδια επιθυμία να Του το ομολογήσω)
  5. Επειδή δυσκολεύομαι και σπαω και αυτο με κανει να νιωθω ένας μικρός ήρωας κάθε φορά που το κατορθώνω.
  6. Επειδή κάθε φορά πρέπει να ξεπεράσω μέσα μου την αντίσταση μου προς την στέρηση μιας βασικής μου ανάγκης.
  7. Επειδή είναι ένας εύκολος τρόπος για τον Ίδιο να μου θυμίζει ποια είναι η θέση μου και ποιος κάνει κουμάντο και ΑΝ μ αρέσει, από το οποίο απορρέει
  8. Επειδή με αυτό τον τρόπο κάθε φορά νοερά ξαναδηλώνω υποταγή.
  9. Επειδή κάποιες φορές απολαμβάνω τόσο την ταπείνωση μου, τις άρσεις των διαφόρων εμποδίων μέσα μου τόσο πολύ που ο οργασμός γίνεται εντονότερος.
  10. Επειδή ο έλεγχος της κατά τα άλλα ανεξέλεκτης σεξουαλικότητας μου με κάνει να νιώθω ασφάλεια άσχετα με τις όποιες αντιδράσεις/αντιστάσεις μέσα μου.

  Ποτέ δεν ήταν εύκολο για μένα το συγκεκριμένο σημείο. Κατ' ακρίβεια είναι ένα εκ των δύο σημείων που ακόμη αντιστέκομαι. Δεν αντιστέκομαι σε Κείνον αλλά στην στέρηση κάτι απίστευτα παράλογα και βαθιά σημαντικού για μένα.
  Χαίρομαι να βλέπω σκλάβες που δεν έχουν πρόβλημα κανένα και το αποδέχονται χωρίς να νιώθουν συνεχώς αντικρουόμενα συναισθήματα για την στέρηση μιας τόσο για μένα σημαντικής ελευθερίας. Και με κάνει να αναρωτιέμαι σε τι υστερώ γιατί δυσκολεύομαι τόσο πολύ ακόμη και μετά από τόσο καιρό.
  Η μοναδική απάντηση που μπορώ να δώσω προς το παρών είναι πως επειδή η σεξουαλική μου πείνα είναι κάτι συνεχόμενο σαν μια μαινόμενη καταιγίδα που σπάνια κοπάζει έστω και για λίγο, η σχεδόν απόλυτη στέρηση που μου Επιβάλλει - με ωθεί σε καραχρήσεις άλλου είδους που κι αυτές είναι κάτι που ο Ίδιος Απαγορεύει αλλά όχι με την ίδια ένταση και τις οποίες τιμωρεί με αδιαφορία αλλά όχι με φυσικό πόνο. (αρχίζω να κατανοώ γιατί Προτιμάτε τις φυσικές τιμωρίες ΜJp).
  Μερικές φορές νιώθω πως ζω μέσα σε μια συνεχόμενη τιμωρία, γιατί έτσι εκλαμβάνω κάποιες φορές την στέρηση του οργασμού μου. Σαν τεράστια παράλογη και άδικη τιμωρία που Έχει(αυτό τουλάχιστο το αναγνωρίζω) το δικαίωμα να επιβάλει.

  Υποθέτω είμαι απλά μια άχρηστη.
   
  Last edited: 16 Φεβρουαρίου 2008