Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

24/7... ένα σπάνιο είδος.

Συζήτηση στο φόρουμ 'Master / slave' που ξεκίνησε από το μέλος carissa[L_T], στις 29 Αυγούστου 2005.

 1. carissa[L_T]

  carissa[L_T] Contributor

  Το διάστημα που ασχολούμε με το BDSM οι μόνες ουσιαστικές γνωριμίες που έκανα με ανθρώπους του χώρου είναι μέσα από το διαδύκτιο.
  Συγκεκριμένα στην Ελλάδα γνώρισα πολύ κόσμο που λέει πως ασχολείτε με το BDSM αλλά ελάχιστους που έκαναν 24/7 D/s σχέσεις και ακόμα πιο λίγα τέτοια ζευγάρια που έμειναν μαζί πάνω από 1 χρόνο.
  Σαφώς είναι μια πολύ δύσκολη μορφή σχέσης αλλά ποιές πιστεύετε Ε/εσείς πως είναι οι ουσιαστικές δυσκολίες της?
  Όπως μου επισήμανε η φίλη μου η meira, αυτό είναι ένα πολύ γενικό ερώτημα που παίρνει πολύ ανάλυση, οπότε σίγουρα δεν μπορούμε σε ένα post να το καλύψουμε πλήρως.
  Παρ’ολα αυτά πιστεύω πως αν όλοι συνεργαστούμε και γράψουμε τις απόψεις μας θα καταφέρουμε κάτι καλό.
  Ευχαριστώ.  
   
 2. Master_Spiler

  Master_Spiler Contributor

  Προσωπικά όπως λές θα είμαι από τους λίγους που έχουν κάνει σχέση D/s για πάνω από 1 χρόνο, αν και είμαι σίγουρος οτι υπάρχουν περισσότεροι άνθρωποι που ασκούν το BDSM και δεν είναι έτοιμοι να βγούν έξω στην κοινότητα τη διαδικτυακή.

  Ας γυρίσω όμως πίσω στο θέμα και να μην ανοίξω αυτό το μεγαλύτερο...
  Δεν βρήκα προσωπικά κάποια δυσκολία, ίσως η μοναδική δυσκολία ήταν στην αρχή της πρώτης μου σχέσης που περιείχε στοιχεία D/s και δυσκολεύτηκα αρκετά να τα συνδυάσω αυτά όλα μαζί, αλλά απ'όσο κατάλαβα αργότερα, στην αρχή οι περισσότεροι δυσκολεύονται, οπότε είμαι ΟΚ θέλω να πιστεύω. Πέρα απ'την πλάκα, δεν το βρίσκω δύσκολο το να συνάψει κάποιος κάποια σχέση D/s αν πραγματικά του αρέσει αυτό το αντικείμενο, και δεν ψάχνει να βρεί κάποιον ή κάποια για να κάνει άλλα πράγματα, χωρίς βέβαια να αποκλείω αυτό το ενδεχόμενο πάντα. Φυσικά εδώ θα πρέπει να ερωτηθούμε το γιατί να μπεί κάποιος στη διαδικασία του να ψάξει για κάτι τόσο extreme και περίεργο όπως θα το χαρακτήριζαν διάφορα vanilla ζευγάρια, αλλά αυτό είναι ένα πολύ μεγάλο θέμα για να αναλυθεί σε ένα topic
   
 3. Ludwig

  Ludwig Guest

  'Εζησα σχέση 24/7 αλλά άντεξα μόνο 7 μήνες. Τόσο άντεξε το σώμα, το μυαλό και τα νεύρα μου. Είναι εξαιρετικά δύσκολο και ψυχοφθόρο ώρες ώρες αλλά κατά βάση πολύ ερεθιστικό, με τον καιρό γίνεται τρόπος ζωής και το πετυχαίνεις αν το θες πραγματικα. Στην αρχή,τις πρώτες εβδομάδες είναι λίγο ζόρικο, αλλά μετά super. Αδρεναλίνη φουλ. Απαιτεί άριστη φυσική κατάσταση και διαννοητική διαύγεια και από τους δυο εμπλεκόμενους. Τότε επίσης είχα το avantage του απεριόριστου χρόνου και χρημάτων, καθώς δεν χρειάζοταν να δουλεύω, και επιπλέον ζούσα έξω από την Ελλάδα που δεν ντρεπόμουν να κάνω ακόμα και public μερικά πράγματα και είχα και το μεγάλο αβαντάζ να έχω μια υπέροχη αφέντρα που όποτε διαισθανόταν τα όρια μου στην καθημερινότητά με βοηθούσε να μην καταρεύσω. Και δεν ξέρω αν είναι εφικτό όταν έχεις οικογένεια ή παιδιά το 24/7. Καλή δουλειά το site !!
   
 4. latexduck

  latexduck Contributor

  ενδιαφέρον το θέμα σου αγαπητή carissa[L_T]
  Να ξεκινήσω πρώτα απο όλα στο θέμα του διαδικτύου... Έγω γνωρίσει πολλά άτομα που λένε ότι έχουν και είχαν 24/7 σχέση , δεν θα ασχοληθώ αν μου έλεγαν αλήθεια ή ψέματα απλά ότι έχουν μια ιδέα τι ακριβώς είναι. Ψάχνω πολύ καιρό για μια τέτοια σχέση αλλά οι προτάσεις που έχω δεκτεί είναι μάλλον για 1/24 3/7 (φυσικά αστειεύομαι) οι περισσότερες Domme/Dom ψάχνουν για 24/7 σχέση αλλα στην ουσία δεν υπάρχει ενδιαφέρον για το αν ακόμα ζείς όταν δεν υπάρχει σεξουαλική επαφή αυτού του είδους, όσο για τους σκλάβους/ες ειδικά οι σκλάβοι δεν το παίρνουν στα σοβαρά και ψάχνουν κάτι σαν kinky παιχνίδι όταν πάλι τελιώνει το παιχνίδι επιστρέφουν σπίτια τους σαν να μην συμβαίνει τίποτα..
   
 5. pilote

  pilote Lost in thoughts...

  carissa[L T] θα μπορούσες σε παρακαλώ να αναφέρεις τα χαρακτηριστικά που προσδιορίζουν μία σχέση ως 24/7;
  Σε ευχαριστώ εκ των προτέρων.
   
 6. SadistGreece

  SadistGreece Guest

  Εγώ έχω σχέση 7 χρόνια και μάλιστα πολύ επιτυχημένη χωρίς χωρισμούς διαρκείας και περιόδους πλήρους αδράνειας. Όλα γίνονται αν υπάρχει πραγματική απόλαυση. Δεν είμαστε κάθε μέρα 24/7 επί 7 χρόνια αλλά δοκιμάζοντας νέες ιδέες και τεχνικές προσπαθούμε...
   
 7. carissa[L_T]

  carissa[L_T] Contributor

  Μια φορά κ έναν καιρό στην πλαγιά κάποιου βουνού υπήρχε ένα κάστρο. Στο κάστρο αυτό ζούσε Ένας Μάστερ με τις σκλάβες του. Οι σκλάβες από την ώρα που ξυπνούσαν μέχρι την ώρα που κοιμόντουσαν ζούσαν για να υπηρετούν τις ανάγκες και τις επιθυμίες του Μάστερ και δεν έβγαιναν ποτέ από το κάστρο εκτός ίσως για να πάνε στο κοτέτσι να φέρουν αυγά. lοl

  Ωραίο σήριαλ θα έκανε φίλε μου pilote αλλά ας προσγειωθούμε στο 2005.
  Το κάστρο παίρνει την μορφή συνήθως διαμερίσματος και η σκλάβα, το πρωί μάλλον πρέπει να πάει στην δουλειά. Έτσι όπως έχει διαμορφωθεί η ζωή σήμερα το ΙΚΑ ή το ΤΕΒΕ κλπ είναι απαραίτητο.

  Μπορώ από δω και πέρα να αναφέρω πως βιώνω και βλέπω εγώ αυτό που λέμε 24/7.
  Κατ’αρχήν δεν είναι πάντα εφικτό ο υποτακτικός να ζεί στον ίδιο χώρο με τον Κυρίαρχο αλλά μέσα στην καθημερινότητα Τ/τους κινούνται με γνώμονα την σχέση Τ/τους. Το 8ωρο στην εργασία, το οικογενειακό βανίλλα περιβάλλον και οι λοιπές υποχρεώσεις αντιμετωπίζονται ως μέσα για την καλύτερη δυνατή διαβίωση Τ/τους.

  Προσωπικά, στο 8ωρο της εργασίας μου όπως και σε όλες τις υπόλοιπες ώρες της μέρας μου οι κινήσεις μου και οι σκέψεις μου κατευθύνοται με γνώμονα τις επιθυμίες Του.

  Είτε Έ/εχουμε ξυπνήσει Μ/μαζί, είτε λείπει από το σπίτι, τα πράγματα είναι δεδομένα. Μπορώ να κάνω συγκεκριμένα πράγματα χωρίς την άδεια Του αλλά για τα περισσότερα πρέπει να ζητήσω άδεια.

  Το 24/7 δεν έχει sessions όπως λέει χαρακτηριστικά Ο Κύριος μου. Οι συμπεριφορές είναι δεδομένες. Είτε θέλει να με μαστιγώσει, είτε θέλει να δούμε απλώς τηλεόραση ο τρόπος συμπεριφοράς μου είναι πάγιος.
  Του μιλάω πάντα στον πληθυντικό (δεν κρίνω αν είναι απαραίτητο ή όχι για κάθε D/s ζευγάρι), παρουσία Του ζητάω άδεια για να πάω στη τουαλέτα, για να πάρω τηλέφωνο την μητέρα μου ή για να καπνίσω και όταν λείπει έχω ένα όριο τσιγάρων. Όταν λείπει και θέλω να κάνω κάτι εκτός προγράμματος, πχ να δω φίλους, παίρνω άδεια. Για να αγοράσω κάτι εκτός από είδη διατροφής και κάποια μικροπράγματα (που και πάλι τα συζητάω συνήθως) παίρνω άδεια. Κοιμάμαι στο πάτωμα πάνω σε αρκετά αναπαυτικά στρωσίδια γιατί έχω πρόβλημα με την μέση και τον αυχένα μου. Όταν λείπει μου επιτρέπει να κοιμάμαι στο κρεβάτι. Το χρώμα των μαλλιών μου, το χρώμα των νυχιών μου, ο τρόπος που θα βαφτώ κοκ είναι δικές Του επιλογές.
  Ακόμα και η συμπεριφορά μου προς τους άλλους είναι καθοδηγούμενη από το πως θέλει να συμπεριφέρομαι και αυτό είναι ευγενικά, καλοπροαίρετα με αξιοπρέπεια αλλά και σταθερότητα.

  Δεν πιστεύω λοιπόν πως το 24/7 έχει να κάνει με το κάστρο και την έγκλειστη σκλάβα αλλά με το που και πως βρίσκεται το μυαλό Μ/μας ακόμα και στον ύπνο μας και πως έχουμε διαμορφώσει την καθημερινότητα μας απ’άκρη σ’άκρη με βάση και επίκεντρο τον τρόπο ζωής που αποκαλούμε D/s.
   
 8. Konstantinos

  Konstantinos Staff Member

  Αν καπνίσεις κανά τσιγαράκι παραπάνω πειράζει ?
   
 9. carissa[L_T]

  carissa[L_T] Contributor

  Αν καπνίσω ένα παραπάνω δεν πειράζει, όπως δεν πειράζει και ένα ποτό παραπάνω, ή μια ώρα ύπνος λιγότερος από τον προκαθορισμένο, αλλά αν όλα αυτά και άλλα πολλά αποκτήσουν μια συχνότητα και περάσουν χωρίς συνέπειες τότε ναί, αρχίζει να πειράζει.  
   
 10. gaby

  gaby Guest

  Ευχαριστούμε ludwig που μοιράστηκες μαζί Μ/μας την εμπειρία σου αυτή και είναι πολύ ωραίο ότι σου έχει αφήσει τόσο καλή ανάμνηση για την τότε Αφέντρα σου. Ελπίζω να μην ήταν αφάνταστα δύσκολο να αφήσεις αυτή τη σχέση πίσω σου.

  Ένα ζευγάρι είχε γνωριστεί μέσα από το ίντερνετ το 2002. Έκαναν σκηνές για κάποιο διάστημα και μετά αποφάσισαν να συμβιώσουν. Ο Κυρίαρχος ήταν φυσιοθεραπευτής. Η κοπέλλα ξεκίνησε τη συμβίωση έτοιμη για όλα. Ήδη μιλούσε στον Κυρίαρχο στον πληθυντικό, προσπαθούσε να έχει τα μάτια χαμηλωμένα είχε μεγάλη σεξουαλική υπερένταση. Οι μέρες περνούσαν, η υποτακτική συμπεριφερόταν με την πειθαρχία που της είχε μάθει ο Κυρίαρχος αλλά δε γινόταν καμμία δυνατή σκηνή, όπως κάποιες που είχαν δοκιμάσει όταν έκαναν μόνο σκηνές ή σχεδόν.

  Κάποια στιγμή η υποτακτική, πήρε άδεια και ρώτησε τον Αφέντη της γιατί «δε γινόταν τίποτα» και Αυτός της είπε ότι έχει μία άσκηση γι αυτήν και ότι όταν θα μείνει Ικανοποιημένος από την απόδοσή της σε αυτή την άσκηση, τότε θα προχωρήσουν στα επόμενα.

  Η άσκηση ήταν ότι η υποτακτική έπρεπε να κάθεται σε ένα σκαμνί και να πέφτει προς τα πίσω με την πλάτη τελείως ελεύθερη ώστε να την συγκρατήσει για να μην πέσει ο Αφέντης της. Όταν θα κατάφερνε να είναι πραγματικά τελείως ελεύθερη και καθόλου σφιγμένη η πλάτη της, τότε θα έρχονταν και όλα τα υπόλοιπα. Πέρασαν αρκετές εβδομάδες μέχρι να μείνει ικανοποιημένος ο Κυρίαρχος.

  Το ζευγάρι είναι ακόμα Μ/μαζί. Χωρίς παιδιά, αλλά οι δουλειές Τ/τους πηγαίνουν πολύ καλά.
   
 11. carissa[L_T]

  carissa[L_T] Contributor

  Τωρα που είπες αυτη την ιστορία λίλλυ θυμήθηκα πόσο δύσκολο ήταν και είναι ακόμα καμια φορά να αφήσω εντελώς χαλαρό το κεφάλι μου στα χέρια Του Κυρίου μου.  
   
 12. tapeinos

  tapeinos New Member

  εγω ειχα 2,5 χρονια τετοια σχεση, οταν τελειωσε μου πηρε 6 μηνες να συνηδητοποιησω οτι "ζουσα αλλου" και να επανελθω στην πραγαματικοτητα