Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

24/7 - πραγματικότητα ή φαντασία?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Master / slave' που ξεκίνησε από το μέλος lara, στις 4 Ιουλίου 2005.

 1. lara

  lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

  Θα ήθελά να μιλήσουμε λίγο, για το πως ερμηνεύει ο καθένας την 24/7 Ds σχέση.
  Είναι εφικτό?
  Συνεχίζει να είναι εφικτό μέσα στο γάμο, με παιδιά κ.ο.κ?

  η λάρα Του
   
 2. Konstantinos

  Konstantinos Staff Member

  Από την στιγμή που θα υπάρξουν παιδιά μάλλον είναι πάρα πολύ δύσκολο να παραμείνει η 24/7 σχέση έτσι όπως ήταν πριν, Και αυτό γιατί πλέον δημιουργούντε πολλές νέες υποχρεώσεις. Δεν θεωρώ ότι δεν μπορεί να είναι εφικτή αλλά όχι στο επίπεδο που ήταν πριν.
   
 3. MasterJp

  MasterJp Advisor Staff Member In Loving Memory

  Πιστευω πως όχι μόνον είναι εφικτή αλλά μπορεί να δημιουργήσει ένα πολύ υγιεινό περιβάλλον για την ανατροφή τους. Χρειάζεται βέβαια ιδιαίτερη προσοχή σε ορισμένα σημεία αλλά αυτό μπορεί να αποβεί challenging προσθέτοντας στην σχέση αντι να αφαιρεί.
   
 4. PD

  PD Regular Member

  Εγω παλι θα συμφωνησω με τον Konstantinos, οτι ναι μεν με το γαμο ειναι εφικτό το 24/7 αλλα με παιδιά χλωμό το κόβω...
   
 5. gaby

  gaby Guest

  RE: RE: 24/7 - πραγματικότητα ή φαντασία?

  Συμφωνώ απόλυτα με τον Master Jp. Τουλάχιστον όσον αφορά την υποπερίπτωση Maledom/femsub
   
 6. PD

  PD Regular Member

  RE: RE: RE: 24/7 - πραγματικότητα ή φαντασία?

  Εσείς που συμφωνείται ρε παιδιά για κάντε μας μια ανάλυση της σχέσης 24/7 (η οποία θα είναι ίδια και πριν και μετά το γάμο (με παιδιά) και ξαναγράψτε μας την απάντηση σας   
   
 7. gaby

  gaby Guest

  Η ουσία θα είναι η ίδια PD. Αλλιώς πολλά πράγματα αλλάζουν στην πράξη με παιδιά γύρω - γύρω.
   
 8. little_slut[PieR]

  little_slut[PieR] Regular Member

  Φυσικά και είναι εφικτή η σχέση και μέσα στο γάμο. Σίγουρα χρειάζονται πολλές υποχωρήσεις και συμβιβασμοί και από τις 2 πλευρές, αλλά η άποψη του MasterJp καλύπτει και αυτή την περίπτωση. Στο κάτω κάτω επειδή έχουμε παιδιά δεν σημαίνει ότι δεν μπορούμε να έχουμε προσωπικές στιγμές όπως και αν τις εννοεί ο καθένας.
   
 9. paroinia

  paroinia Regular Member

  Απλή λογική είναι. Τα παιδιά για να μην ξεφεύγουν από τον έλεγχο πρέπει να έχουν μια δυναμική μαμά και ένα δυναμικό μπαμπά που να τους θέτουν όρια. Όταν το πρότυπο τους μέσα στο σπίτι είναι μια μαμά που την κάνει ό,τι θέλει ο μπαμπάς ή το αντίστροφο, τότε είναι πολύ εύκολο να ξεφύγουν από τον έλεγχο. Στο κάτω κάτω η μαμά ή ο μπαμπάς θα πρέπει να χαλιναγωγούν πρώτα πρώτα το έτερον τους ήμισυ, πράγμα που βάζει τα παιδιά σε δεύτερη μοίρα... κατά την άποψη μου.

  Αν και προσωπικά δεν πιστεύω ότι το 24/7 είναι ιδιαίτερα εφικτό. Η διάθεση των ατόμων έχει διακυμάνσεις, δεν μπορείς να είσαι πάντα όπως σε θέλει ο άλλος.
   
 10. lara

  lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

  RE: RE: 24/7 - πραγματικότητα ή φαντασία?

  Το ποστ σου μου γέννησε 2 απορίες..  

  Το 24/7 υπονοεί Master/slave σχέση για μένα, γι' αυτό και θα χρησιμοποιήσω τον όρο σκλάβα.

  1ον. Τι σε κάνει να πιστεύεις πως μια σκλάβα δεν είναι δυναμική?
  2ον. Από τι αποκόμησες την εντύπωση πως μπορείς να είσαι σκλάβα μόνο κάτω από συγκεκριμένη διάθεση? Πιστεύεις πως σκλάβα είναι ένα παιγνίδι που παίζει κάποια ανάλογα με τη διάθεσή της?

  Περιμένω μ ενδιαφέρον τις απαντήσεις σου  

  η λάρα Του
   
 11. paroinia

  paroinia Regular Member

  Όσο αφορά την διάθεση, η απλή ψυχολογία λέει πως αλλάζουμε συνεχώς διάθεση και συνεπώς θεωρώ πως αυτό επηρεάζει τον τρόπο ζωής μας. δεν είπα ποτέ πως η σκλάβα/ ο σκλάβος δεν μπορούν να είναι δυναμικοί, το αντίθετο νομίζω, χρειάζονται απίστευτα αποθέματα προσωπικής δύναμης για να μπορείς να δωθείς ολοκληρωτικά σε κάποιον. Αλλά σίγουρα η εικόνα που βγαίνει προς τα έξω είναι πως η σκλάβα/ ο σκλάβος είναι έρμαιο του αφέντη/ αφέντρας τους, άρα δεν είναι εξίσου firm με αυτή/ αυτόν. Τώρα αν δεν υπάρχουν παιδιά στην μέση, το θέμα αλλάζει... Αλλά για μένα συνεχίζει να υφίσταται το γεγονός ότι κάποτε ίσως νιώσει την ανάγκη να «επαναστατήσει» κτλ.
   
 12. gaby

  gaby Guest

  Υπάρχει και κάτι άλλο:

  Το M/s ζευγάρι, που κατά πάσα πιθανότητα έχει δουλέψει σκληρά για να στήσει τη σχέση έτσι όπως τη θέλει, συμβαίνει να είναι πολύ ευχαριστημένο, πρώτα με την προσωπική του ζωή και μετά ο ένας από τον άλλο. Έχει βρει κάτι μοναδικό και είναι φυσικό να θέλει να το κρατήσει.

  Γι αυτό η σχέση είναι εφικτή, επειδή και οι δύο το θέλουν, γι αυτό μπορεί να στεριώσει και μέσα στο γάμο, επειδή πολλά προβλήματα των vanilla ζευγαριών οι M/s τα έχουν λύσει και έχουν καταβάλει κόπο γι αυτό.

  Τα παιδιά είναι πολύ χαρούμενα όταν έχουν γονείς ικανοποιημένους και κυρίως που δεν τσακώνονται. Με την kinky πλευρά του lifestyle δεν έρχονται σε επαφή έτσι και αλλιώς, όπως δεν έχουν καμμία δουλειά με την σεξουαλική ζωή των vanilla γονιών.

  Επειδή σε μερικά threads μπαίνει το θέμα της αντίδρασης των τρίτων ως προς αυτούς που ακολουθούν το lifestyle και επειδή το θέμα του αν το 24/7 είναι εφικτό έχει να κάνει και με τους τρίτους, θα ήθελα να πώ ότι είχα δει ένα D/s ζευγάρι, καθόταν απέναντί μου στο τρένο, στη διαδρομή από Μοναστηράκι μέχρι Κηφισιά. Τα σημάδια ότι ήταν D/s ήταν αδιόρατα, ούτε μαστίγιο ξεπρόβαλε από την τσέπη του Κυρίαρχου, ούτε η υποτακτική φορούσε χειροπέδες.   Αυτό που με έκανε να τους προσέξω ήταν η πολύ θετική διάθεση του ενός προς τον άλλον και η φανερή ευχαρίστηση που αντλούσαν από το ταίρι τους και που είχε γίνει πιά στοιχείο της προσωπικότητάς τους.