Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

AIDS!!! μηπως μας δουλευουν κανονικά?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και υγεία' που ξεκίνησε από το μέλος extreme32, στις 6 Μαρτίου 2008.

 1. sado81

  sado81 Regular Member

  Απάντηση: AIDS!!! μηπως μας δουλευουν κανονικά?

  Αγαπητέ extreme32 ο κύριος Andrew Maniotis και όχι μόνο αυτός αλλά υπάρχουν και άλλοι AIDS denialists που μάλιστα κατέχουν ή νομίζουν ότι κατέχουν θέσεις σε πανεπιστήμια είναι ΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟΣ ΠΛΕΟΝ από τη διεθνή επιστημονική κοινότητα, όσο αφορά το θέμα του AIDS. Ο Μaniotis τα κύρια ερευνητικά του καθήκοντα ήταν ο καρκίνος παρόλα αυτά είπε να ασχοληθεί και με το AIDS, πλέον από ότι ξέρω απασχολείται στο Πανεπιστήμιο Illinois αλλά δεν κατέχει θέση καθηγητή. Υπάρχουν καταγγελίες ότι υπερβαίνει την ιδιότητα που έχει, παρουσιάζει με ένα φανταχτερό τρόπο τίτλους που ΔΕΝ ΕΧΕΙ, παρουσιάζεται ως καθηγητής Παθολογίας ΕΝΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝ!!!!!!!!! και άλλα πολλά που έχουν βγεί στη φόρα. Έχουν βγει στη δημοσιότητα επιστολές του που κατηγορούσε τον Robert Gallo, ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΥ ΖΗΤΟΥΣΕ ΣΥΓΝΩΜΗ διότι τάχα ο Gallo δεν του είχε δώσει όλα τα στοιχεία και ισχυρίστηκε μετά ότι αν τα ήξερε δεν θα τον κατηγορούσε!!!!!!! Απίστευτο!!!!!!!!!!!! ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΨΕΥΔΕΙΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ να έχω επικοινωνία (δεν τα λέω εγώ αυτά, υπάρχουν καταγγελίες). Μπορώ να σου αναφέρω ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ που μόνο ο συγκεκριμένος και οι άλλοι αμφισβητητές κάνουν ότι δεν βλέπουν ότι ο ΗΙV ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΤΟ ΑIDS. Δεν είναι ΤΥΧΑΙΟ ΟΤΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΕΣ ΤΟΥ AIDS ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΕΚΑΝΑΝ ΓΝΩΜΑΤΕΥΣΕΙΣ (παράδειγμα ο κύριος Μανιώτης)!!!!!!! Στην Νότιο Αφρική επιχειρήματα ατόμων ΟΤΙ ΤΑΧΑ Ο HIV ΔΕΝ ΠΡΟΚΑΛΕΙ AIDS κόστισαν τη ζωή σε 350.000 οροθετικούς!!!

  O ιός έχει απομονωθεί σύμφωνα με τους κανόνες του Κoch (δημοσίευση στο περιοδικό Current Opinion in Immunology 8 (5): 613–618). Σε πιο περιοδικό ο κύριος Μανιώτης όμως δημοσίευσε το αντίθετο δεν μας λέει. Το πιο εύκολο για τους αμφισβητητές είναι να βγαίνουν και να ισχυρίζονται πράγματα, να γράφουν βιβλία, να δίνουν συνεντεύξεις σε απλούς ανθρώπους ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ διότι ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΚΡΙΘΟΥΝ ΜΕΤΑ, ΑΦΟΥ ΟΜΩΣ ΠΡΩΤΑ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑΝ, σε αντίθεση με τους επιστήμονες που ξέρουν ότι θα κριθούν πρώτα για το αν είναι σωστό επιστημονικά αυτό που θα περάσει. Έψαξα να βρω δημοσιεύσεις του κυρίου Manioti γύρω από το θέμα του AIDS KAI ΔEN BΡHKA KAMIA ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΕΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ, οι μόνες δημοσιεύσεις αφορούν τον καρκίνο.
  Πολλοί από τους αρνητές του AIDS "επιστήμονες" κατηγόρησαν ότι μια τεχνική που ανιχνεύει το ιό στο ορό του αίματος και ονομάζεται ELISA ήταν πάντα θετική ως προς τον ιό σε όλα τα δείγματα όλων των ανθρώπων είτε ήταν οροθετικοί είτε όχι. Φυσικά όμως και δεν ήταν έτσι διότι αποδείχθηκε ότι οι επιστήμονες ΑΥΤΟΙ ΙΔΕΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΤΟ ΠΩΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ Η ELISA (χαρακτηριστικό παράδειγμα ο Roberto Giraldo τεχνικός εργαστηρίου (OΧΙ ΓΙΑΤΡΟΣ) αμφισβητητής που έγινε ρεζίλι (όταν έβγαλε ΟΛΟ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΟΡΟΘΕΤΙΚΟ) και αποδείχθηκε πως δεν ήξερε να κάνει ELISA και δεν γνώριζε σε βάθος τη θεωρία γύρω από τη τεχνική.

  Η ανακάλυψη της PCR (τεχνική που χρησιμοποιείται για ανίχνευση του ιού σε δείγματα αίματος) από τον Μullis (βραβείο Νόμπελ) ΉΤΑΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΤΟΥ AIDS και έδωσε το τελειωτικό χτύπημα στους αμφισβητητές. ΑΡΚΕΙ 1 ΜΟΡΙΟ ΜΑ ΜΟΝΟ 1 ΜΟΡΙΟ γενετικού υλικού του ιού ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ στο δείγμα και έχει ανιχνευτεί σε αντίθεση με τη ELISA που ανίχνευε πρωτεΐνες του ιού. Αν ακούγατε παλιά στις ειδήσεις ότι αίμα μεταγγίστηκε σε ασθενή και μετά ο ασθενής μολύνθηκε από AIDS, τις περισσότερες φορές δεν ευθύνονταν το ιατρικο-νοσηλευτικό προσωπικό ΑΛΛΑ Η ΕΛΕΙΨΗ ΤΗΣ ΜΕΘΟΔΟΛΟΓΙΑΣ ΑΝΙΧΝΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΙΟΥ ΜΕΣΩ PCR ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. Τα νοσοκομεία σήμερα στην Ελλάδα χρησιμοποιούν σύγχρονες τεχνικές όπως PCR (η οποία κοστίζει μεν αλλά είναι πλήρως αξιόπιστη) παρακάπτοντας όλα τα μειονεκτήματα της ELISA, γιαυτό και τέτοια περιστατικά δεν ακούγονται πλέον. Δεν θα καθήσω να αντιπαραθέσω επιστημονικά επιχειρήματα για την ύπαρξη του ιού ή για τις τεχνικές διότι δεν είναι forum Βιολογίας (μπορώ να σας δώσω πηγές αν θέλετε),

  ΑΛΛΑ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΣΤΑ ΣΙΓΟΥΡΑ: όλοι οι "επιστήμονες" που αμφισβητούν το AIDS 1) δεν έχουν κάνει καμία σοβαρή δημοσίευση σε επιστημονικό περιοδικό γύρω από αυτό το θέμα, 2) σας κρύβουν πράγματα που δεν θέλουν να πουν, 3) η αμφισβήτηση του AIDS είναι ένας τρόπος να γίνεις γνωστός ως “επιστήμονας” όταν δεν έχεις άλλη επιλογή ή έχεις ισχυρούς ανατγωνιστές, 4) είναι ελάχιστοι σε αριθμό σε αντίθεση με τους ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ που δίνουν το είναι τους και τη ψυχή τους, μέσα σε ερευνητικά εργαστήρια παγκοσμίου κύρους(που είναι ανοιχτά σε όλους και δημοσιεύουν παντού τις έρευνες) ερευνώντας τον HIV, προσπαθώντας μέσα από πλήρη επιστημονική τεκμηρίωση και μέσα από άπειρες προσπάθειες να βάλουν ένα μικρό λιθαράκι στη γνώση για τον ΗΙV, 5) δίνουν παντού μα κυριολεκτικά παντού εκτός από επιστημονικά συνέδρια συνεντεύξεις για να γίνουν γνωστοί

  ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΑΙDS ΙΟΛΟΓΟΙ, ΒΙΟΛΟΓΟΙ, ΓΙΑΤΡΟΙ ΝΑ ΞΕΝΥΧΤΑΝΕ, ΝΑ ΚΛΑΙΝΕ, (διότι για να προχωρήσεις ένα βηματάκι τόσο δα μικρό σε αυτές τις έρευνες μπορεί και να πάρει μήνες ολόκληρους ή και χρόνο μιας και δεν μπορείς και να θες να πεις ψεματα), ΝΑ ΑΦΗΝΟΥΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ, ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΙΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!!!! Έχω δουλέψει σε παρόμοια εργαστήρια και ξέρω τι σημαίνει να πρέπει να αποδεικνύεις το κάθε τι που ισχυρίζεσαι.
  Η ζωή είναι το πολυτιμότερο αγαθό, πάρτε όλες τις αναγκαίες προφυλάξεις για το AIDS !!!!! Aυτοί που έπαθαν κακό είναι αυτοί που δεν πήραν προφυλάξεις όχι αυτοί που πήραν.
   
  Last edited: 23 Μαρτίου 2010
 2. extreme32

  extreme32 Regular Member

  Σ ευχαριστω. θα τα συζητησω ολα αυτα με την αλλη πλευρα να δω τι εχουν να πουν κι αυτοι.
   
 3. extreme32

  extreme32 Regular Member

  Μα, βρε Γιάννη, αμνησία έχεις πάθει;

  Εσύ δεν μου έστειλες πριν από τρια χρόνια την πληροφορία ότι το περιοδικό Τρίτο Μάτι έχει φιλοξενήσει σχετικά δημοσιεύματα, όπως στο τεύχος 73, Νοέμβριος 1998, Θα σοκάρει αλλά θα γεμίσει ελπίδες: H τρομερή συνωμοσία του AIDS!, και στο τεύχος 122, Μάιος 2004, H απάτη του AIDS και το φαρμακευτικό καρτέλ: Ένα ατιμώρητο έγκλημα, από κάποιον που υπέγραφε «Μιθριδάτης». Και το περιέλαβα στο βιβλίο μου ακριβώς επειδή ανέφερε παρόμοια φαινόμενα κατασπίλωσης και επαγγελματικής εξόντωσης επιστημόνων που διαφωνούσαν με το επίσημο δόγμα:

  "Η αντιμετώπιση των επιστημόνων που διαφωνούν και καταγγέλλουν την «επίσημη» θεωρία του HIV-AIDS από τα φαρμα-καρτέλ και τους επιστημονικούς εκπροσώπους του είναι αποκαλυπτική για την «επιστημοσύνη» των τελευταίων: στέρηση της ελευθερίας συζήτησης των απόψεων αυτών, άρνηση δημοσίευσής τους στα καθιερωμένα διεθνή περιοδικά της επιστημονικής έρευνας (π.χ. Nature, Lancet), αλλά - last but not least - εκδίωξη από τις πανεπιστημιακές έδρες, στέρηση χρηματοδοτήσεων για έρευνα (π.χ. στην περίπτωση του Duesberg και του καθηγητή Stefan Lanka), παρακολούθηση από το FBI (Duesberg), προσπάθειες ηθικού εξευτελισμού με κατινίστικα κουτσομπολιά των κατευθυνόμενων δημοσιογράφων-μισθοφόρων του καρτέλ (περίπτωση του νομπελίστα Kary Mullis, του «Αϊνστάιν της Βιολογίας του 20ού αιώνα» όπως τον αποκάλεσαν), και απόπειρες δολοφονίας (όπως στην περίπτωση του καθηγητή Heinrich Kremer). [...] Ο Dr Robert E. Willner άφησε άναυδη την Ισπανία εμβολιαζόμενος με το αίμα του Pedro Tocino, ενός οροθετικού αιμοφιλικού. Αυτή η επίδειξη για να αποδείξει ότι ο ιός HIV δεν προκαλεί το AIDS και είναι στην πραγματικότητα αβλαβής (ο Willner δεχόταν, όπως και ο Duesberg, ότι ο ιός υπάρχει), αναφέρθηκε στην πρώτη σελίδα κάθε σημαντικής εφημερίδας στην Ισπανία, όμως το ιστορικό αυτό γεγονός δεν αναφέρθηκε ποτέ στον αμερικανικό Τύπο... Ο Dr Peter Duesberg έχει προσφερθεί επίσης να εμβολιαστεί ο ίδιος με τον HIV προκειμένου να υπογραμμιστεί η αντίθεσή του στο τρέχον δόγμα του AIDS..."

  Ο Μανιώτης είναι τώρα στο στόχαστρο και δεν θα σταματήσω να τον ευγνωμονώ γιατί δεν υπέκυψε στην τρομοκρατία, και ο "Μιθριδάτης" είναι πλέον ο δικηγόρος μου Χρήστος Παρίσης.


  αυτη την απαντηση πηρα προς το παρον. η αληθεια ειναι οτι το εχω δει το σκηνικο να συμβαινει και στην τηλεοραση με το ξεφτυλισμα καποιων επιστημονων σε κατευθυνομενες εκπομπες. Για τον Μανιωτη δεν το ήξερα και θα ψαξω αυτα που μου ειπες. Καποτε ειχαν παρουσιασει εναν τυπο σε δελτιο ειδησεων που μιλουσε για κατι (δεν θυμαμαι ακριβως τι) και του ειπαν οτι αν ισχυουν αυτα που λεει γι αυτο το κατι να παει στον ΕΟΦ για να εποφεληθει και ο υπολοιπος κοσμος. Ο ανθρωπος λοιπον πηγε. το αποτελεσμα ηταν να πουν στις ειδησεις την αλλη μερα μονο αυτο : ο τσαρλατανος πηγε στον ΕΟΦ. Τιποτε αλλο. ουτε για ποιο λογο ηταν τσαρλατανος ουτε τιποτε αλλο. Κι ας ειχε βγει την προηγουμενη μερα με ατομα που ειχαν βοηθηθει απο αυτον, με τις αποδειξεις τους, με τις εξετασεις τους με τα ολα τους. Οταν ηταν ζωντανα στην τηλεοραση και ηταν προθυμος να παει σε αυτη την μερια (του ΕΟΦ και ΣΙΑ) δεν ειπαν τιποτα. οταν πηγε απλα τον ξεφτυλισαν. Ετσι χωρις λογο. Δεν χρειαζεται. Η θεια μου οταν το ειδε ειπε "ααααα ηταν τσαρλατανος τελικα". Ναι βρε θεια αλλα γιατι? Ε παιδι μου για να το λεει η Σταη ,κατι θα ξερει. Αρκει. παραυτα εγω θα κοιταξω την περιπτωση του Μανιωτη να δω τι θα βρω.
   
 4. sado81

  sado81 Regular Member

  Απάντηση: AIDS!!! μηπως μας δουλευουν κανονικά?

  ** Το παρακάτω κείμενο πέρα από δημοσίευση των απόψεων μου αποτελεί και μια αφιέρωση στην κορυφαία βιολόγο-γενετίστρια κυρία Barbara Mcklindon που τόσα πολλά της χρωστάει η επιστήμη και οι άνθρωποι, αλλά ελαχιστότατες γυναίκες την γνωρίζουν!!!!!!


  Εxtreme 32 είμαι υπέρ της βαθιάς ανίχνευσης πληροφοριών για οτιδήποτε επιστημονικό θέμα. Δεν μπορώ να καταλάβω όμως την εμμονή σου με το να κατηγορείς συνέχεια την επιστήμη και να τους χωρίζεις σε κατεστημένους και μη επιστήμονες. Για όλα τα θέματα μπορεί κανείς να πλάσει συνομοσιολογικά σενάρια, στο μεσαίωνα τους ανθρώπους που έψαχναν ερμηνείες για φυσικά φαινόμενα τους κατηγορούσαν ως μάγους και υπήρχε μια συνωμοσία εναντίον τους. Δεν αποτελεί για μένα απόδειξη ότι δεν υπάρχει ο ιός, επειδή πραγματικά κάποιοι άνθρωποι δεν πιστεύουν ότι υπάρχει το AIDS και δημοσιεύουν σε περιοδικά τις απόψεις τους. Αυτή είναι και η μεγάλη διαφορά με την επιστημονική έρευνα, αυτοί δημοσιεύουν απόψεις ενώ η επιστήμη δημοσιεύει ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ.

  O Karry Mullis αυτά που δημοσίευσε ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ την PCR πέρασαν από πλήρη επιστημονική βάσανο και αποδείχτηκαν αληθινά. Πέρα από αυτά όμως ο Μullis ΗΤΑΝ ΒΙΟΧΗΜΙΚΟΣ και ΟΧΙ ΙΑΤΡΟΣ ή ΒΙΟΛΟΓΟΣ και εκεί την πατάνε όλοι και ο λόγος που αμφισβητεί ότι ο HIV προκαλεί το AIDS προκαλεί εντύπωση και ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΔΕΚΤΟΣ μιας και παραδόξως η τεχνική που ανακάλυψε έδωσε ώθηση στην ανίχνευση του ιού του AIDS. Ο ίδιος δεν μας δίνει κάποια επιστημονική τεκμηρίωση για αυτά που λέει ή δημοσίευση σε κάποιο περιοδικό επιστημονικό για αυτά που λέει για το AIDS. Ένα βραβείο Νόμπελ δεν σημαίνει ότι μας κάνει και γιατρούς για να κρίνουμε τα αίτια των ασθενειών, δεδομένου ΟΤΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΧΗΜΙΚΟΣ. Εσύ δηλαδή θα εμπιστευόσουν ένα νομπελίστα χημικό από ένα γιατρό για να σου κάνει γνωμάτευση και να σε ακροαστεί και να σου κοιτάξει τις αμυγδαλές;;;; Εγώ με τίποτα!!!! Δεν είναι τυχαίο ότι κάποιοι από αυτούς μη έχοντας επιστημονικά στοιχεία ότι ο HIV δεν προκαλεί το AIDS και βλέποντας τις ολοένα αυξανόμενες θετικές επιδράσεις των αντιρετροικών φαρμάκων ΑΛΛΑΞΑΝ ΓΝΩΜΗ και αποδέχονται ΠΛΕΟΝ ΣΧΕΔΟΝ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι o HΙV παίζει ρόλο στην εκδήλωση του AIDS και ότι τα αντιρετροικά δεν ευθύνονται για τα συμπτώματα του AIDS. Για παράδειγμα ο Joseph Sonnabend, o Robert Bernstein, Walter Gillbert και άλλοι. Σου επαναλαμβάνω ότι αυτές οι απόψεις των αμφισβητητών εκφράζονταν την δεκαετία του 1980, αρχές 1990 όταν η μοριακή βιολογία έκανε τα άλματα,ο Μullis εφηύρε την PCR to 1983, έκτοτε έχουν γίνει πολύ σημαντικά βήματα προόδου της τεχνικής, από το 1994 ο Mullis δεν ξαναείπε την άποψη του για το θέμα του AIDS. Mήπως γιατί πλέον έχει αποδειχθεί αδιαμφησβήτητα ότι ο HIV και όχι τα αντιρετροικά προκαλούν το AIDS;

  To ξαναλέω ότι ο ΗIV προκαλεί το ΑIDS έχει αποδειχθεί με τα κριτήρια του Koch (τα οποία πληρούνται), τα βασικότερα που χρησιμοποιούνται σήμερα για να καθορίσουμε επιστημονικά αν ένας μικροοργανισμός προκαλεί μια ασθένεια. Ο HIV είναι ιός όχι μικρόβιο και ως εκτούτο τα κριτήρια παραλάσσονται και διαφοροποιούνται κάπως ΟΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΚΑΘΕ ΙΟ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΟΥΜΕ ΑΝ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΑΣΘΕΝΕΙΑ ΣΕ ΖΩΑ, ΦΥΤΑ, ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ. Εφ΄όσον αρνείστε ότι ο ΗIV προκαλεί το AIDS αρνείστε αυτομάτως και τις ασθένειες όλων των άλλων ιών, μικροβίων κ.τ.λ. αφού και για αυτές ακολουθήθηκαν όταν ανακαλύφθηκαν τα κριτήρια του Koch. Aλλά κριτήρια που αποδεικνύουν περίτρανα ότι o HIV προκαλεί το AIDS είναι ότι στις χώρες που ανιχνεύεται αύξηση του HIV ή αν το θέλετε αλλιώς στις χώρες που ανιχνεύεται το γενετικό υλικό του HIV, μιας και οι ιοι δεν είναι τίποτα άλλο από γενετικό υλικό κλεισμένο σε μια κάψα (η ανιχνευση γινεται με μεθόδους μοριακής βιολογίας που ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΘΟΥΝ ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΝΑΛΗΨΙΜΕΣ, ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΟ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΜΠΟΡΕΙ ΑΝΕΤΑ ΝΑ ΤΙΣ ΕΠΑΝΑΛΑΒΕΙ), σε αυτές τις χώρες υπάρχει και αύξηση του AIDS. Eπιπλέον είναι δυνατή η ΕΠΙΤΥΧΗΣ πρόβλεψη αριθμού θανάτων από το AIDS λόγω ανίχνευσης του HIV (αν ο HIV δεν προκαλούσε το AIDS δεν θα ήταν δυνατή η πρόβλεψη), επίσης από το 1988 έως το 2005 ή χρήση αντιρετροικών στατιστικά μείωσε τους θανάτους, η εισαγωγή συνδυασμού αντιρετροικών στην τριετία μεταξύ 1995 και 1998 μείωσε στο μισό τους θανάτους από το AIDS (αυτό δείχνει ότι ιός προκαλεί το AIDS). Το γεγονός ότι σε μια μερίδα ανθρώπων τα αντιρετροικά δεν έχουν επίδραση και πεθαίνουν ή χειροτερεύει η κατάσταση τους (είναι χαρακτηριστικό σύμπτωμα ανθεκτικότητας των ρετροιών και όλων των ιών στα φάρμακα) αποτελεί απόδειξη ότι το AIDS οφείλεται σε ιό, ΑΛΛΙΩΣ Η ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΑΠΟ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΑΝΤΙΡΕΤΡΟΙΚΩΝ κάτι το οποίο δεν γίνεται ή να θεραπευτούν ΟΛΟΙ (γεγονός που επιστημονικά πάλι αναιρεί την ύπαρξη ιού). Όλα τα παραπάνω ισχύουν για όλους τους ρετροιούς όχι μόνο για το HIV και είναι κριτήρια που χρησιμοποιούνται από την επιδημιολογία, ιολογία κ.τ.λ για να διαπιστωθεί αν ένας ιός π.χ. ο HIV οφείλεται μια ασθένεια. Όλα τα παραπάνω έχουν δημοσιευτεί σε πάρα πολλά έγκυρα επιστημονικά περιοδικά, δεν παραθέτω τη βιβλιογραφία γιατί είναι τεράστια. Όποιος αμφισβητεί τον HIV ή ότι ο ΗΙV προκαλεί το AIDS αμφισβητεί αυτομάτως και όλους τους υπόλοιπους ρετροιούς και ιούς. Οι χημικοί, φυσικοί, βιοχημικοί και όλοι οι υπόλοιποι άνθρωποι που δεν είναι γιατροί, ιολόγοι, επιδημιολόγοι, βιολόγοι για να κάνουν τέτοιες μελέτες πως μπορούν να τις αμφισβητούν, με τι κριτήρια αμφισβητούν όταν αυτές δημοσιεύονται σε πλήρως επιστημονικά περιοδικά;

  Τα περιοδικά Nature κ.τ.λ. είναι περιοδικά πολύ υψηλού κύρους, στο Νature για να καταλάβεις κατάφερερε και δημοσίευσε πριν 2 χρόνια μια ελληνική ερευνητική ομάδα από το Ινστιτούτο Τεχνολογίας και Έρευνας στη Κρήτη την ανακάλυψη γονιδίων σε ένα σκουλήκι (τιποτένιο για εμάς αλλά θαυμαστός οργανισμός για τους βιολόγους, διότι οτιδήποτε έχει ζωή θαύμα μπορεί να θεωρηθεί) που επιμυκήνουν το όριο ζωής και αντίστοιχα υπάρχουν και στον άνθρωπο. Η Ελλάδα εκείνη την περίοδο έγινε πασίγνωστη στο εξωτερικό για αυτή την ανακάλυψη και μεγαλύτερη τιμή για αυτούς τους επιστήμονες δεν υπήρχε μιας και είναι σχεδόν αδύνατο ελληνικά πανεπιστήμια να δημοσιεύσουν σε τέτοια περιοδικά. Εννοείται ότι όλοι οι παραπάνω θα ήθελαν κάλλιστα να έχουν μια δημοσίευση σε αυτά τα περιοδικά, αλλά απλούστατα δεν μπορούν. Δεν σημαίνει ότι είσαι στο στόχαστρο, ούτε σημαίνει ότι άλλοι επιστήμονες σε κατηγορούν εσκεμένα, όταν δεν μπορείς ως επιστήμονας να κάνεις δημοσίευση όχι στο Nature (που από τη φύση του περιοδικού, με πολύ αυστηρά κριτήρια ελάχιστοι επιστήμονες κάνουν παγκοσμίως δημοσίευση) αλλά και σε άλλα περιοδικά χαμηλότερου κύρους. Διότι δεν έχουν αποδείξεις για όλα αυτά που λένε, τους ζητάνε σε συνέδρια τα πρακτικά των ερευνών που έχουν κάνει και δεν τα αποκαλύπτουν, τους ζητάνε να πούνε πως και που έγινε η έρευνα και δεν λένε. Η επιστήμη ακολουθεί κάποιους κανόνες πειραματισμού και απόδειξης αυτών που ισχυρίζεται κάποιος, με ένα μοναδικό σκοπό: αυτά που ισχυρίζεται κάποιος να μπορούν να αποδυκνείονται από τον καθένα που διαθέτει έστω την εργαστηριακή τεχνολογία και τις γνώσεις που απαιτούνται. Αν δεν μπορεί ή δεν θέλει κάποιος να τους ακολουθήσει είναι δικό του πρόβλημα (διότι προφανώς δεν διαθέτει τα επιστημονικά εκείνα τεκμήρια προς απόδειξη τούτων), αλλά να μην κατηγορεί τους άλλους που τους ακολουθούν, ότι τάχα τον διώκουν και ότι συνωμοτούν εναντίον του. ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΟΙ ΕΞAΙΡΕΣΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΘΕΩΡΙΩΝ ΕΓΙΝΑΝ Ο ΚΑΝΟΝΑΣ;

  Αν ισχυρίζεσαι κάτι διαφορετικό μπορεί πραγματικά να παρατηρήσεις μια δυσπιστία στην αρχή από άλλους επιστήμονες (εσφαλμένη κατά την γνώμη μου), παρ΄όλα αυτά στην σημερινή εποχή υπάρχουν πλήθος ερευνητικών κέντρων που αν έχεις δίκιο θα σε δεχθούν και πολύ γρήγορα θα δικαιωθείς. Το έχουν κάνει κάποιοι επιστήμονες που αμφισβητούσαν κάποια δεδομένα και δικαιώθηκαν αργά ή γρήγορα. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η γενετίστρια Barbara Mcklindon (1902-1992), όπου είναι ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗ ΤΗΣ που τιμήθηκε μόνη της και δεν μοιράστηκε με άλλον το βραβείο Νομπελ Ιατρικής και Φυσιολογίας το 1983. [/B]Η ΜcKlindon άλλαξε όλο το ΔΟΓΜΑ ΤΗΣ ΒΙΟΛΟΓΙΑΣ και αμφισβητήθηκε έντονα από πολλούς επιστήμονες-αδίκως. ΜΕ ΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ, παρά την αμφισβήτηση είχε κάνει πολλές δημοσιεύσεις για το θέμα σε πολύ έγκυρα επιστημονικά περιοδικά, απλά σταμάτησε για 10 χρόνια και συνέχισε μετά και με άλλες, διότι όπως είπε: ''δεν είχε ωριμάσει ακόμα ο επιστημονικός κόσμος για να δεχτεί την θεωρία της''. Σε αντίθεση oι αμφισβητητές για το ΑΙDS δεν έχουν κάνει ούτε μια δημοσίευση για το θέμα της αμφισβήτησης του ιού σε έστω ένα έγκυρο επιστημονικό περιοδικό. Οι αμφισβητητές του AIDS τόσα χρόνια γιατί δεν το κάνουν, αλλά επιμένουν να επιμένουν να είναι εντός κλεισμένων θυρών; Οι επιστήμονες που αμφισβητούν ποτέ δεν κάθονται και δίνουν συνεντεύξεις σε περιοδικά ή στο κόσμο, ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ, ΔΕΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ τους άλλους επιστήμονες, αλλά προσπαθούν να αποδείξουν με ταπεινότητα αυτά που ισχυρίζονται. Η McKlindon παρά τις αμφισβητήσεις και την τεράστια απογοήτευση που είχε διότι δεν μπορούσε να πείσει τους σκεπτικιστές, είχε χρηματοδοτήσεις από πολλά πανεπιστήμια για το υπό αμφισβήτηση θέμα και δεν έδινε φυσικά συνεντεύξεις, ΔΙΟΤΙ ΗΤΑΝ ΣΕ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ!!!!!!. Η κυρία Barbara Mcklindon ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΡΟΣ ΜΙΜΗΣΗ για όλους τους αμφισβητητές και επιστήμονες και για τις γυναίκες. Στα αλήθεια δεν είδα ποτέ κανένα γυναικείο κίνημα να την αναφέρει. Υπόψιν ότι η κυρία Barbara McΚLindon βραβεύτηκε πέρα από το Νόμπελ και με 14 ομότιμους διδακτορικούς τίτλους (σαν να είχε εκπονήσει ας το πούμε 14 διδακτορικά) ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΑΘΛΟΣ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ!!!!!!!!!!!!!!!!

  Υστερόγραφο:
  Η Barbara Mcklindon μελετούσε φυτά καλαμποκιού στα οποία ανακάλυψε τα μεταθετά στοιχεία ή τρανσποζισόνια(transpositions), τμήματα DNA τα οποία πηδάνε και αλλάζουν θέση μέσα στο ίδιο DNA, μεταλλασοντάς το!!!!!! Η έρευνα της στην αρχή αντιμετωπίστηκε με πολύ σκεπτικισμό και αμφισβήτηση, προκαλώντας στην ίδια μεγάλη θλίψη, αλλά η ίδια δεν το έβαλε κάτω, ούτε απογοητεύτηκε, ούτε βγήκε να κράξει κανένα. Αργότερα αποδείχθηκε ότι η ερευνά της ήταν σωστή. Αν και ασχολούνταν με γενετική φυτών η ανακάλυψη αυτή ήταν ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΟΤΑΤΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ, διότι αποδείχθηκε ότι τα τρανσποζισόνια υπάρχουν στα ζώα και στον άνθρωπο ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ. Πολλά φαινόμενα και ασθένεις που δεν καταλαβαίναμε στην Ιατρική ερμηνεύτηκαν χάρη σε αυτή την ανακάλυψη. Τα τρανσποζισόνια μιμούνται τους ιούς και ιδιώς τους ρετροιούς, όπως είναι και ο ΗIV ή όπως λένε οι σύγρονοι επιστήμονες ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΙΟΙ MAΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΝΣΠΟΖΙΣΟΝΙΑ!!!! ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΜΙΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΒΕΝΗΛΕΚΕΣ, ΣΚΕΠΤΙΚΙΣΜΟ ΠΟΥ ΔΕΧΤΗΚΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΔΙΕΘΝΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ, ΟΠΩΣ είναι η ΜcKlindon ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΤΙ ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΣΕ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΟΔΗΓΗΘΗΚΕ ΣΤΟ "ΛΑΙΚΙΣΜΟ" ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥς ΑΛΛΟΥΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΑ ΞΕΡΕΙ ΟΛΑ

  Συγνώμη που σας κούρασα με τα επιστημονικά!!!!!!
   
  Last edited: 27 Μαρτίου 2010
 5. extreme32

  extreme32 Regular Member

  Φιλε μου κατ αρχας θαυμαζω το ποσο αγαπας τη δουλεια σου. Δεν τα καταλαβαινω ολα αυτα που μου λες αν και πραγματικα θα το ήθελα. Ωστοσο θα σταθω σε δυο τρια σημεια. Ο Μανιωτης ηξερα οτι ηταν καθηγητης σε πανεπιστημιο αλλα τον εχουν μπλακ λιστ απ οτι μου ειπες και τον βγαζουν απατεωνα και λιγο πολυ εναν τρελο που λεει οτι ειναι πραγματα που δεν ειναι. Φανταζομαι οτι το πιο απλο γι αυτον ειναι να αποδειξει τι πραγματικα ειναι και τι δεν ειναι. Ειναι γνωστο σε πολλους τομεις οτι οταν καποιος παει κοντρα σε δυνατους εχει μια παρομοια καταληξη. Δεν λεω οτι ειναι αθωος, αλλα δεν μπορω να ξερω κι αν ειναι ενοχος. Τα περιοδικα που μου αναφερεις τα επιστημονικα τι εγραφαν οταν για τοσο καιρο ο κοσμος εκανε κακα του για την γουρουνογριπη; Γιατροι δεν ηταν αυτοι που εβγαιναν και μας ελεγαν για τον εμβολιασμο; Ξαφνικα αφου πουλησαν οσα εμβολια χρειαζονταν να πουληθουν, βγηκε ενα συμβουλιο της Ευρωπης να καταγγηλει ολη την ιστορια σαν ενα παγκοσμιο σκανδαλο; Ετσι ακουσα στις ειδησεις. Και επισης μετα δεν ακουσα τιποτε αλλο. Δεν ακουσα κανεναν να τιμωρηθει γι αυτο το σκανδαλο. Τι ελεγαν ολα αυτα τα περιοδικα εκεινο τον καιρο; Δεν γνωριζω γιατι δεν τα διαβαζω. Αλλα δεν μπορω να εχω και τυφλη εμπιστοσυνη στις αυθεντιες που κανουν οτι τους γουσταρουν. Θα το ψαχνω με οσες δυνατοτητες εχω. Καπου αναφερεις οτι οι αρνητες λενε οτι λενε εντος κλεισμενων θυρων. Σε αυτο μπορω να σου απαντησω με σιγουρια οτι δεν ειναι ετσι γιατι ημουν εκει οταν καλουσαν τον ιατρικο κοσμο για διαλογο. Αν και το ειχα ψιλοαφησει ολο το θεμα , μπηκα σε καποια φορουμς και ειδα κοντρες και κοντρες. Ειδα καποια πραγματα που εγραφε ο Μανιωτης. Τα σχολιασε ενας ειδικος (μη με ρωτησεις τι ειδικος, δεν θυμαμαι. παντως πιο ειδικος απο μενα.) Τα σχολιασε αρνητικα. Σε καθε παραγραφο του Μανιωτη ειχε να πει κατι αρνητικο και να τον βγαλει λαθος. Μολις το διαβασα ειπα μεσα μου "ναι ρε γαμωτο. καλα λεει." λες και καταλαβα Χριστό. Απο κατω ενας αλλος ειδικος επιασε αυτα που ελεγε ο προηγουμενος ειδικος και τον εβγαλε λαθος. Μολις το διαβασα ειπα "κι αυτος ωραια ομως τα λεει... μπραβο... αυτα ειναι!!!" Στη συζητηση που ειχα παρευρεθει σου επαναλαμβανω οτι ηταν καποιοι γιατροι που εμειναν με ανοιχτο το στομα με αυτα που ακουσαν. Γιατροι ηταν ,οχι χημικοι ουτε βιοτετοιοι ουτε σεφ. Και η Dr Sacher γιατρινα ειναι δεν ειναι κομμωτρια. Γιατι αυτοι γιατροι πιστευουν αυτα και οι αλλοι γιατροι πιστευουν τα αλλα; Εσυ αυτο που μου ειπες για τον Maniotis ηταν σε δικη μου μεταφραση "μπρρρρρρ, μη τζιζ." Αρα η ορθοδοξη πλευρα με λιγα λογια χεστηκε για την παραπληροφορηση ακομα και γιατρων για το θεμα. Αν θες σχολιασε μου αυτο γιατι για ολα τα υπολοιπα δεν νομιζω να βγαλουμε ακρη. Ειναι σιγουρα πολυ μπερδεμενο θεμα για να βγαλω τουλαχιστον εγω μια ακρη με σιγουρια.
   
 6. SadalMelik

  SadalMelik Regular Member

  extreme32 δυστυχώς διαπιστώνω πως δεν διαβάζεις τι λέει ο άλλος και το μόνο που σε νοιάζει είναι να πεις το παραμυθάκι σου.
   
 7. extreme32

  extreme32 Regular Member

  Μηπως δεν διαβαζεις τι λεω εγω SadalMelik; Τα διάβασα ολα αυτα που εγραψε. Απλα επισημαινω οτι επειδη δεν σκαμπαζω πολυ απο ιατρικους όρους και επειδη οτι και να μου πει οποιαδηποτε πλευρα, είτε των αρνητων είτε των ορθοδοξων, είτε των ενδιαμεσων που την ψαχνουν δεν εχω την γνωση για να καταλαβω και να βγαλω σίγουρα συμπερασματα, στεκομαι σε καποια αλλα σημεια ποιο ουδετερα. Ποιο ηταν το παραμυθακι μου στη προκειμενη; Το οτι δεν εμπιστευομαι τα εγκυρα επιστημονικα περιοδικα; Ναι δεν τα εμπιστευομαι. Και εχω αναφέρει τους λόγους. Πιο πολυ εμπιστευομαι την Μανίνα παρά οποιοδήποτε εγκυρο περιοδικο. Και αν δεν εμπιστευομουν την παγκοσμια επιστημονικη κοινότητα μια φορα, τωρα δεν την εμπιστευομαι 100 μετα απο τα τελευταια γεγονοτα. Εμπιστευομαι συγκεκριμενους γιατρους, ανθρωπους. Το συνολο δεν το εμπιστευομαι γιατι ειναι καθοδηγουμενο. Δεν λεω οτι μας λενε ψεμματα. Ο Sado ειπε οτι αυτοι που ασχολουνται με το θεμα δεν ειναι γιατροι. Του αναφερω εναν γιατρο και μου λεει οτι ειναι απατεωνας. Του αναφερω δευτερο την Juliane Sacher. Αν ειναι και αυτη απατεωνισα τοτε αλλαζει το σκηνικο και δεν μιλαμε για ασχετους που εχουν αγνοια για τον HIV αλλα μιλαμε για σχετικους οι οποιοι ειναι απατεωνες. Και ερχομαι στο αρχικο μου ερωτημα κι ας εχω γινει γραφικος. Αφου αυτοι ειναι γιατροι και απατεωνες, και ειναι επικηνδυνοι αφου μπορουν να πειθουν κι αλλους γιατρους (οι οποιοι δεν ειναι βοδια ντε και καλα) εκτος απο μενα και τον Χ και το Ψ, γιατι δεν γίνεται κατι; Γιατι δεν ερχονται να κανουν εναν διαλογο εκει που πρεπει αυτοι που γνωριζουν τοσο καλα το θεμα και τα μελανα του σημεια, ωστε να βγουν πιο σωστα συμπερασματα; Αυτο ειναι το παραμυθακι μου πλεον και απορω για ποιο λογο ενοχλει τωρα πια. Οπως επισης απορω με ποσους τροπους πρεπει να το εξηγω ωστε να μην παρεξηγηθω.
   
 8. deluxe

  deluxe Regular Member

  Μια χαρα υπαρχει, ζει και βασιλευει ο ιος! Εκατομμυρια ανθρωποι πεθαινουν, χωρις καν να παιρνουν θεραπειες, τις οποιες καποιοι θεωρουν υποπτες.
   
 9. gaby

  gaby Guest

  Απάντηση: AIDS!!! μηπως μας δουλευουν κανονικά?

  Η ιστορία της Μαίρης | Άρθρα | Protagon

  Από τον δημοσιογράφο Κώστα Γιαννακίδη, στο Protagon, για τον θάνατο της Μαίρης Παπαγιαννίδη.

   
 10. Απάντηση: AIDS!!! μηπως μας δουλευουν κανονικά?

  πολυ ωραιο αυτο που παραθεσε η tender lilly παραπανω αλλα θα ηθελα να κανω μια διυκρινιση σχετικα με την Μαιρη Παπαγιαννιδη, η οποια πεθανε απο πνευμονικη εμβολη υστερα απο θρομβωση του δεξιου της ποδιου συμφωνα με το επισημο ιατρικο ανακοινωθεν . η θρομβωση δεν ειναι λοιμωξη και η εμβολη δεν ειναι επακολουθο ανοσοανεπαρκειας και λαστ μπατ νοτ λιστ καμια απο τις δυο καταστασεις δεν προκυπτουν απο τη μη συμμορφωση ασθενους με τη χορηγηθεισα αγωγη . αν τεκμηριωμενα μπορει καποιος να αποδειξει τα αντιθετα πολυ θα με ενδιεφερε.
   
 11. extreme32

  extreme32 Regular Member

  Είχα πολύ καιρό να μπω στο φόρουμ. Σκέφτηκα να ρίξω μία ματιά στο συγκεκριμένο thread και είδα τα τελευταία που γράφτηκαν. Δεν θα πάρω θέση. Απλά εφόσον είδα την μία θέση που είχε γεμίσει το διαδίκτυο να έχει ήδη μπει, θεώρησα σωστό να μπει και η άλλη (κι ας με βρίσετε για μία φορά ακόμη όσοι θέλετε)

  ΤΡΊΤΗ, 17 ΑΠΡΙΛΊΟΥ 2012
  Εις Μνήμην της Φίλης Μαρίας Παπαγιαννίδου που Έφυγε Νωρίς

  Όπως γνωρίζουν ήδη όσοι είχαν κάποιο ενδιαφέρον για την Μαρία Παπαγιαννίδου και ήσαν γνώστες αυτών για τα οποία αγωνίστηκε θα έχουν ήδη πληροφορηθεί οτι η Μαρία έχει φύγει πλέον από τη ζωή.
  Στον διαδικτυακό τόπο της εφημερίδος "Το Βήμα" διαβάζουμε:

  Τις πρώτες ώρες της Κυριακής του Πάσχα πέθανε η συντάκτρια του «Βήματος» Μαίρη Παπαγιαννίδου, σε ηλικία 47 ετών. Η κηδεία της θα γίνει την Τρίτη, 17 Απριλίου, στις 6 το απόγευμα, στο Νεκροταφείο του Βύρωνα. Σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν ο θάνατός της οφείλεται σε πνευμονική εμβολή και θρόμβωση του δεξιού ποδιού, συνδεδεμένα και τα δύο με το ΑIDS.

  Όπως είναι γνωστό η Μαρία είχε διαγνωστεί "οροθετική" στον HIV σε νεαρή ηλικία, δέκα χρόνια μετά παρουσίασε κάποια λοίμωξη και από τότε και για περίπου δέκα συναπτά έτη ελάμβανε την γνωστή κατά του HIV "θεραπευτική" αγωγή. Όπως η ίδια γράφει στον δικτυακό της τόπο:

  Θεωρούμαι "οροθετική" εδώ και 25 χρόνια περίπου. Παρέμεινα χωρίς κανένα σύμπτωμα της "μόλυνσης" επί σειρά ετών, και άρχισα να έχω σοβαρές περιφερειακές λοιμώξεις, δηλαδή έγινα ασθενής του AIDS, στην περίοδο που έπαιρνα τα φάρμακα του AIDS, από το 1995 ως το 2007. Χάρη στην εσπευσμένη κάθε φορά αντιμετώπιση από τους γιατρούς μου και με αλλαγή της αντιρετροϊκής θεραπείας, κάθε περιπέτεια είχε ανεξήγητη ανάκαμψη. Εγινε αυτό κάπου 12 φορές. Ωσπου άρχισα να αναρωτιέμαι πώς είναι δυνατόν να συμβαίνουν όλα αυτά σε μένα και σε άλλους. Και ξεκίνησα την έρευνα που δημοσιεύω έκτοτε σε αυτή την ιστοσελίδα. Η λύση έρχεται αυτομάτως όταν αρχίζεις να μπαίνεις στο νόημα.

  Η Μαρία αμφισβήτησε την επίσημη θεωρία, η οποία αποδίδει το AIDS στον αμφισβητούμενο από πολλούς σοβαρούς επιστήμονες ρετροϊό HIV και επιδόθηκε σε έναν αγώνα ενημερώσεως του κοινού για όσα είχε ανακαλύψει και καταλάβει, μέσα από τον δικτυακό της τόπο και τα βιβλία της. Μέγα αμάρτημα. Και αυτός είναι ο λόγος που σήμερα, μετά τον θάνατό της, θα βρήτε διάφορες αναρτήσεις και σχόλια στο διαδίκτυο των οποίων οι συγγραφείς χαίρουν και καγχάζουν για τον θάνατό της.

  Δεν θα ασχοληθώ με αυτούς τους κυρίους ή κυρίες που τρίβουν τα χέρια τους χάρη στην παράδοξη συσχέτισι της πνευμονικής εμβολής και της θρομβώσεως με το ... AIDS.
  Θα θυμίσω στους αναγνώστες αυτού του ιστολογίου το κείμενο της αγωγής της Μαρίας Παπαγιαννίδου κατά του Ελληνικού Δημοσίου. Ακόμη κι εγώ, που είχα διαβάσει τα βιβλία της και παρακολουθούσα τον δικτυακό της τόπο, όταν διάβασα το κείμενο της αγωγής, αισθάνθηκα την Μαρία σχεδόν σαν καταδικασμένη σε θάνατο, εξαιτίας των βλαβών υγείας που υπέστη από τη χρονία λήψι αντιρετροϊκών φαρμάκων, όπως η ίδια τις περιγράφει στο κείμενο της εν λόγω αγωγής. Παραθέτω:

  Δεν είναι βέβαιο ότι μπορεί να αποκατασταθεί η βλάβη στον οργανισμό από την αντιρετροϊκή αγωγή που πήρα επί 12 χρόνια: Από τις 10 Μαρτίου 1995 ως τις 23 Νοεμβρίου μου χορηγήθηκε ΑΖΤ. Από τις 23 Νοεμβρίου 1995 ως τις 24 Σεπτεμβρίου 1996, ΑΖΤ και Hivid. Από τις 25 Σεπτεμβρίου 1996 ως τις 26 Μαΐου 1999, το πρώτο κοκτέιλ αναστολέων πρωτεάσης Norvir, Hivid, 3TC. Από τις 27 Μαΐου 1999 ως τον Ιανουάριο του 2005, το κοκτέιλ Crixivan, Hivid, 3TC. Και από τον Ιανουάριο του 2005 ως τις 23 Απριλίου 2007, Stokrin και Emtriva.
  Αποτέλεσμα:
  • Ζημιά στη λειτουργία του εγκεφάλου. Δεν θυμάμαι λέξεις, πληροφορίες, πράγματα που συνέβησαν λίγο πριν. Η μερική αμνησία που είχα πάθει από τα φάρμακα την εποχή που έπαιρνα το Crixivan (1999-2005) έχει μεν υποχωρήσει αλλά ακόμα υφίσταται. Ξεκινώ να μιλήσω και ξεχνώ τι ήθελα να πω. Εχω δυσκολία στο να αρθρώσω μια ολοκληρωμένη πρόταση. Χάνεται ο ειρμός. Η σκέψη μου μπερδεύεται. Η γλώσσα μου δένεται, δεν υπακουει στη σκεψη μου. Στον γραπτό λόγο επίσης δυσκολεύομαι να ανταποκριθώ στις απαιτήσεις της δουλειάς μου - είμαι δημοσιογράφος, γράφω άρθρα. Σημειωτέον ότι ήμουν - και παραμένει ακόμα η φήμη μου - δεινή στον χειρισμό του λόγου.
  • Υποφέρω από διάφορες ενοχλήσεις, χωρίς όμως να βρίσκεται καμία εξήγηση για αυτές στις εξετάσεις της κλασικής ιατρικής. Σύμφωνα με τη διαγνωστική εξέταση ΒΕ-Τ-Α (Βιοηλεκτρονική ανάλυση εσωτερικού περιβάλλοντος του οργανισμού), που έκανα στο ιατρείο της ειδικού παθολόγου Ανίτας Μάλερ (Αναβρύτων 12, Μαρούσι) στις 18/05/2009, διαγνώστηκε σε μένα:
  • Οξέωση του αίματος λόγω της επιβάρυνσης από τοξίνες και λόγω του οξειδωτικού στρες. Αυτό σημαίνει ότι το αίμα παρακρατάει το οξυγόνο και δεν το μεταφέρει στα κύτταρα, οπότε χάνω γρήγορα τις δυνάμεις μου και κουράζομαι εύκολα μέσα στην ημέρα. Εχουν καταστραφεί τα μιτοχόνδρια των κυττάρων μου, τα οποία είναι δομικά συστατικά τους. Η ανάπλασή τους είναι εξαιρετικά δύσκολη.
  • Χρόνια επιβάρυνση του πεπτικού συστήματος, διαταραχή μικροβιακής χλωρίδας του εντέρου, υπολειτουργία των νεφρών. Προσπαθώ τώρα να αποκαταστήσω την ισορροπία του οργανισμού μου αλλάζοντας την διατροφή, τον τρόπο ζωής και κάνοντας τη σωστή θεραπεία (με βιολογικά φάρμακα και άλλες εναλλακτικές θεραπείες) με την καθοδήγηση της γιατρού Ανίτας Μάλερ στην Αθήνα και της γιατρού Juliane Sacher (Wielandstr.12, 60313 Frankfurt) στη Γερμανία.
  • Η λιποδυστροφία που προκλήθηκε από τα φάρμακα του AIDS δεν είναι εύκολο να διορθωθεί. Ο,τι και αν έχω κάνει για να απαλλαγώ, τα σημάδια του AIDS παραμένουν πάνω μου για να μου υπενθυμίζουν τι πέρασα.
  • Παρατεινόμενο άγχος: Η υποχρεωτική χορήγηση αντιρετροϊκής θεραπείας στις εγκύους οροθετικές γυναίκες και τα παιδιά τους μου δημιουργεί τεράστιο άγχος και ένταση.
  Αντιμετωπίζω το ενδεχόμενο να δω το παιδί μου να δηλητηριάζεται με τον ίδιο τρόπο που έκαναν σε μένα. Ενώ μπορώ ακόμα να δημιουργήσω την οικογένεια που άδικα μου στέρησαν τόσα χρόνια, βρίσκω τους δήμιους πάλι μπροστά μου. Εχω την αίσθηση ότι δεν πρόκειται ποτέ να απαλλαγώ από αυτούς. Αυτά είναι τοξικά συναισθήματα.
  Η απάντησις στα κάθε είδους παπαγαλάκια, που γεμάτα καγχασμό τονίζουν οτι η Μαρία Παπαγιανίδου πέθανε τελικώς από AIDS, το οποίο της προκάλεσε τάχα ο ιός HIV, βρίσκεται στο παρακάτω σχόλιο Ανωνύμου που διάβασα στο LIFO:

  Διάβασα πολλά από αυτούς που ξέρουν λίγα και μιλούν πολύ. Δε θα μείνω στα σχόλια των αναγνωστών αλλά του συντάκτη σας, ο οποίος παίρνει θέση. Ακούστε λοιπόν κύριε συντάκτη (καλοπροαίρετε). Όποιος οροθετικός και ασθενής του AIDS πεθάνει, η αιτία θανάτου είναι βάσει πρωτοκόλλου το AIDS, εκτός αν πεθάνει από ατύχημα. Η Μαρία που είχα τη μεγάλη τύχη να γνωρίσω προσωπικά, είχε τόσο εξασθενημένο οργανισμό από τα φάρμακα που το ότι κατάφερε να ζήσει έως σήμερα αποτελεί ένα θαύμα. Άλλωστε, έσπασε κάθε ρεκόρ επιβίωσης, 27 χρόνια. Δε μιλώ τόσο για τα καινούργια φάρμακα που είναι λιγότερο τοξικά, αλλά κυρίως για τα πιο παλιά που η Μαρία πήρε και επέζησε από αυτά (μία από τους ελάχιστους). Αιτία θανάτου αγαπητέ μου συντάκτη, είναι βάσει ανακοίνωσης η πνευμονική εμβολή και η θρόμβωση στο πόδι που δεν αποτελούν αιτία θανάτου Από AIDS. Δυστυχώς ο οργανισμός της Μαρίας ήταν πολλαπλά επιβαρυμένος με βασικότερο κατά την άποψή μου το ότι το συκώτι της είχε υποστεί απίστευτες βλάβες από τα τοξικά φάρμακα που δε μπορούσε να λειτουργήσει πλέον καθόλου. Γι' αυτούς που λένε ότι εξυπηρέτησε συμφέροντα, να πάνε να τα πουν αλλού, στις φαρμακοβιομηχανίες και στις "μη κερδοσκοπικές" οργανώσεις που χρηματοδοτούν. Η κηδεία δε θα γίνει στο νεκροταφείο της Εκάλης, αλλά στο Βύρωνα. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τη σκεπάζει. Είτε είχε δίκιο είτε όχι, για να δεχτώ και άλλες απόψεις, η Μαρία ήταν μια αγνή αγωνίστρια. Αυτά και καλό της ταξίδι.

  Καλό ταξίδι Μαρία.

  Προσθέτω κάτω από τη δική μου ανάρτησι και το email που έλαβα από τον φίλο Μ. Κ :

  Μήνυμα προς τους «μουδιασμένους» από τον θάνατο της Μαρίας Παπαγιαννίδου
  Είναι μια πρωτιά ο θάνατος από αιματολογικές επιπλοκές (θρομβώσεις) να αποδίδεται στο περιβόητο AIDS. Αυτήν την στιγμή, που οι δοσίλογοι των φαρμακευτικών εταιριών πανηγυρίζουν για τον θάνατο του εχθρού, οι δημοσιογράφοι (τα τσιράκια του συστήματος) κάνουν το απόλυτα αναμενόμενο: Παρ όλες τις πληροφορίες που διαθέτουν συνεχίζουν να μιλούν για AIDS και μόνο για AIDS.
  Ούτως ή άλλως οποιοσδήποτε «διαγνωσμένος» οροθετικός δεν έχει καμιά επιλογή στην Ελλάδα. Θα νοσηλευτεί, για οποιοδήποτε πρόβλημα υγείας, μόνο στα ειδικά νοσηλευτικά κέντρα που ασχολούνται με το περίφημο AIDS. Εκεί θα λάβει ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ τα τοξικά ρετροϊκά φάρμακα έστω και για προβλήματα προερχόμενα από τραυματισμό. Η Μαρία έπρεπε να το γνωρίζει και το γνώριζε.
  Ήταν όμως πολύ νέα ακόμα για να μπορέσει να αντιμετωπίσει τα υπαρξιακά της προβλήματα. Ο φόβος του θανάτου παραλύει κάθε λογική.
  Το λάθος της Μαρίας είναι ότι αρνήθηκε να καταλάβει και να παραδεχθεί ότι υπάρχουν και άλλα πολύ σοβαρά προβλήματα υγείας πλην του AIDS. Η ανοσοκαταστολή της μπορεί να μην ήταν αποτέλεσμα του λεγομένου HIV ιού αλλά ήταν ανοσοκαταστολή ούτως ή άλλως.
  Όμως η έντονη οξύτητα που εμφανιζόταν στον οργανισμό της και τα αιματολογικά προβλήματα που ακολούθησαν, και την έφεραν ως τον θάνατο, δεν μπορεί να ήταν αποτέλεσμα ανοσοκαταστολής. Στην Ελλάδα, γενικά, δεν εξετάζουμε την ενεργό οξύτητα των υγρών του οργανισμού. Τουλάχιστον εγώ δεν έχω περάσει ποτέ από τέτοια εξέταση παρ όλα τα ανατομικά προβλήματα ήπατος από τα οποία υποφέρω. Όποιος είναι ενημερωμένος μπορεί (είναι απλούστατο) να το κάνει μόνος του. Η Μαρία διαγνώστηκε με υπερβολική οξύτητα στην Γερμανία, μόνο που άγνωστο σε εμένα γιατί, αρνήθηκε να ακολουθήσει την θεραπεία που της δόθηκε. Βεβαίως επρόκειτο για «συμπτωματική» θεραπεία χωρίς να υπάρξει καμία διερεύνηση των υποκειμένων προβλημάτων που της δημιουργούσαν οξυαιμία. Φυσικότατα, και από όσα γνωρίζω, στο νοσοκομείο δεν της δόθηκε καμιά αγωγή για το πρόβλημα αυτό.
  Έτσι η Μαρία πέθανε και τόσο οι γιατροί, όσο και τα παπαγαλάκια οι δημοσιογράφοι, τσιρίζουν για το AIDS. Φυσικό και απόλυτα αναμενόμενο.
  ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ

  πηγή: Ερινύα: Εις Μνήμην της Φίλης Μαρίας Παπαγιαννίδου που Έφυγε Νωρίς
   
  Last edited: 28 Μαρτίου 2013
 12. MissMary

  MissMary Regular Member

  Απάντηση: AIDS!!! μηπως μας δουλευουν κανονικά?

  Επειδή σε πολλά τέτοια ερωτήματα δεν μπορεί να δοθεί σαφής απάντηση, θεωρώ, βάζουμε σκουφάκι   πάντα και έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο..  'Άλλωστε μια σοφή παροιμία λέει: Φύλαγε τα ρούχα σου να έχεις τα μισά.. Για τους ριψοκίνδυνους τι να πω, καλή τύχη!