Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

alithinoi slaves

Συζήτηση στο φόρουμ 'Φετιχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος giannis2, στις 2 Μαϊου 2007.

 1. savra

  savra Guest

  Τι εννοείς αληθινοί σκλάβοι? 
  Και γιατί αφέντης σκλάβος κι όχι αφέντης σκλάβα ή αφέντρα σκλάβος? 
  ?
   
 2. gaby

  gaby Guest

  αληθινός σκλάβος με την έννοια ότι δεν είναι σκλάβος για την ώρα του παιχνιδιού και μόνο. Δεν βάζω θέμα αυθεντικότητας των επιθυμιών του.
  ρίξε ματιούλα στα 9 επιπεδα για το θέμα αν θέλεις και πιστεύω ότι βγαίνουν πολύ καλά συμπεράσματα.
  στο υπόλοιπο που λες,
  αν εννοείς ζευγάρια όλες οι δυάδες που παραθέτεις γίνονται και προσθέτω την Αφέντρα-σκλάβα,
  αν εννοείς τον ίδιο άνθρωπο να είναι άλλοτε Άφέντης και άλλοτε σκλάβος αλλά να μην αυτοπροσδιορίζεται ως switch ή pansexual, δεν γνωρίζω δεν μπορώ να διαφωτίσω.
   
 3. savra

  savra Guest

  Pansexual  

  Υπάρχουν και τα νέα είδη: Pansexual, Panmaster και Panslave.

  Aυτά τα 9 που λες να τα δω, ε? Λες να αξίζουν τον κόπο? Οκ, λοιπόν...
   
 4. Dome of Affection

  Dome of Affection Contributor

  α)Δε νομίζω γλυκιά μου ότι ισχυρίστηκα ποτέ το αντίθετο.Άσε που νομίζω ότι είσαι από τις πλέον αναρμόδιες για να εκφράσεις άποψη για το μακροσκελές των κειμένων μου αν κρίνω από τα δικά σου.(πλάκα κάνω , έτσι ?).
  Πέρα από την πλάκα όμως , είναι ωραίο να αισθάνεται κανείς ότι τα κείμενα του δεν πηγαίνουν άπατα και γι' αυτό σε ευχαριστώ. 

  β)Ουσιαστικά το ίδιο πράγμα λέω.Ίσως να μην το έθεσα σωστά.Όταν έκανα λόγο για το "κατάλληλο άτομο" δεν εννοούσα ότι αυτό θα σε κάνει σκλάβο/α.Αντίθετα μίλησα για μαγεία.Και αναφέρομαι σε εκείνη τη μαγεία που σε κάνει να αισθάνεσαι ότι επιτέλους κάπου ανήκεις.Ή όπως θα έλεγαν οι φίλοι μας οι Εγγλέζοι "at last..i'm home".Αυτή η μαγεία προϋποθέτει ότι ούτως ή άλλως είσαι σκλάβος/α αλλά για να μπορέσεις να το βγάλεις αυτό χρειάζεται κάποιος /α που να είναι σε θέση να βρει τα ευαίσθητα κουμπιά σου και να μπορέσει να ξεκλειδώσει το "είναι" σου.Νομίζω ότι αυτό το θέμα έχει συζητηθεί στο παρελθόν αρκετά εκτενώς.Πάντως σε καμία περίπτωση δεν προσπάθησα να υπενιχθώ ότι απλά θα γίνεις σκλάβος/α επειδή έχεις απέναντί σου ένα Master/ss αντίστοιχα.
  Και με βάση αυτό θα αντιστρέψω την τελευταία σου πρόταση και θα πω ότι είναι πολύ δυνατό ένας σκλάβος/α να μην τρέφει καθόλου σεβασμό , θαυμασμό ή αφοσίωση στον Αφέντη/α του χωρίς να σημαίνει αυτό ότι ο ίδιος/α δεν είναι πραγματικός/αληθινός ή πείτε το όπως θέλετε σκλάβος/α.

  γ)Δεν ξέρω για εσάς αλλά εγώ έτρεφα πάντα μια μια σχετική επιφυλακτικότητα για τα λεγόμενα 9 επίπεδα της υποταγής.Κι αυτό γιατί χωρίς να θέλω να υποβαθμίσω την αξία τους , νομίζω ότι προβάλλουν μια αξιωματική κατηγοριοποίηση έναντι αυτού που ονομάζεται υποταγή που δεν ξέρω πόση βάση μπορεί να έχει σε όρους πραγματικών βοιωμάτων και εμπειριών για κάποιον από ένα σημείο και μετά.Για μένα τα 9 αυτά επίπεδα θα μπορούσαν κάλλιστα να είναι 10,15,42 κοκ.Η ύπαρξη ενός "μπούσουλα" είναι βέβαια πάντα απαραίτητη αφού σε όλη του την ιστορία ο άνθρωπος χρησιμοποίησε και χρησιμοποιεί την κατηγοριοποίηση για να μπορέσει να αντιμετωπίσει το περιβάλλον του.Κατηγοριοποιούμε και κατατάσσουμε τα πράγματα που είναι γύρω μας για να τα καταστήσουμε οικεία και να μπορούμε ως εκ τούτου να κινηθούμε μέσα σε αυτά.Κι αυτό δεν είναι κακό.Πόσο μάλλον όταν η ζωή η ίδια αποτελείται από ένα ανεξάντλητο μίγμα πιθανοτήτων.
  Απλά νομίζω ότι θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι σε κάθε στιγμή να κινηθούμε υπερβατικά και να μπορέσουμε να δούμε έξω από αυτό το σύστημα που δημιουργούμε σαν άνθρωποι και να υπερκεράσουμε αυτό που μέσω της κατηγοριοποίησης έχει γίνει πλέον γνωστό και άρα θεμιτό , για χάρη του αγνώστου που μας γνέφει από μακριά και μας καλεί συνέχεια.
  Αυτό βεβαίως θα οδηγήσει πάλι , σε σε μια απλά πιο διευρημένη κατηγοριοποίηση , που με τη σειρά της θα δώσει τη θέση της σε κάτι άλλο κλπ κλπ..Πρόκειται στην ουσία για μια διαρκώς τελούμενη διαδικασία χωρίς τέλος.
  Κι εδώ θα ήθελα να υποβάλλω μια ερώτηση στα αγαπητά μέλη.
  Θα ήθελα να μου πείτε αν έχετε υπόψη σας κάποια αντίστοιχη κατηγοριοποίηση για τα επίπεδα Κυριαρχίας , γιατί εγώ τουλάχιστον δεν γνωρίζω κάτι επ' αυτού.Και η ύπαρξη ή μη κάτι τέτοιου νομίζω ότι σηκώνει από μόνη της πολλή κουβέντα.

  ΥΓ. Τα κατάφερες και το διάβασες όλο tender lilly ?  
   
 5. gaby

  gaby Guest

  at a flash Sudden  

  Για μεν τα 9 επίπεδα υποταγής, απόψεις είναι αυτές δεν έχω να πω κάτι σε όσα λες, λογικά είναι, απλά μου έχουν φανεί πολύ πολύ αντιπροσωπευτικά - τα 9 επίπεδα- και τα έχω σκεφτεί αρκετές φορές στην καθημερινότητά μου. Η αλήθεια είναι ότι έχω μία αγαθή σχέση με αυτό το κείμενο επειδή είναι το πρώτο πράγμα που έμαθα περί βδσμ στη ζωή μου και θυμάμαι ακόμα πώς είχαν παγώσει τα δάχτυλά μου πάνω στο πληκτρολόγιο καθώς το διάβαζα, πόσο "εξωγήινο" μου είχε φανεί και πόσο επικίνδυνα πράγματα μου φαινόταν ότι περιέγραφε.

  Συζητούμε σ αυτό το νήμα για το αν κάποιος νιώθει σκλάβος μόνο όταν είναι διεγερμένος σεξουαλικά ή συνέχεια, παραβλέποντας ότι ο εκπαιδευμένος σκλάβος είναι πάντα ή πολύ συχνότερα απ όσο φανταζόμαστε σε μία κατάσταση υποφώσκουσας / αναβράζουσας διέγερσης, αλλά ας είναι, δεν είναι αυτή η λεπτομέρεια του παρόντος.

  Τα 9 επίπεδα υποταγής βάζουν πολύ περισσότερες παραμέτρους από τη σεξουαλική διέγερση για να ορίσουν τον σκλάβο, παραμέτρους που έχουν να κάνουν με την επικοινωνία με το Κυρίαρχο στοιχείο, με τα εσωτερικά κίνητρα του υποτασσόμενου, με το είδος των φαντασιώσεών του, με το είδος της σχέσης που έχει αλλά και με τις διαθέσεις του εκείνη την ώρα.

  Ως εκπαιδευόμενη σκλάβα μπορώ να πω ότι είναι τόσο απλό να διολισθήσει μία από το 7 ή 8 επιπεδο που βρίσκεται σε κανένα 4 σε μία φάση αντίδρασης και αντίστασης, μπορεί να φαίνονται στατικά τα 9 επίπεδα αλλά δεν είναι καθόλου.

  Οπότε συμφωνούμε ότι η κάθε κατηγοριοποίηση είναι ενδεικτική μόνο και μεταβάλλεται δυναμικά για τον καθένα, μόνο που σύμφωνα με τις δικές μου προκαταλήψεις και εμπειρίες, τούτη εδώ είναι μία πάρα πολύ καλή κατηγοριοποίηση <χ>

  Γι αυτό που ρωτάς, θυμάμαι ότι το πάλαι ποτέ είχα βρει ένα άρθρο που λεγόταν τα 9 επίπεδα Κυριαρχίας, κοίταξα τώρα στο google και δεν το βρήκα πουθενά, ίσως να μη θυμάμαι σωστά τις λέξεις κλειδιά, αλλά δεν ήταν κάτι το ιδιαίτερο, απλός αντικατοπτρισμός του 9 επίπεδα υποταγής. Τώρα γιατί και πώς, δεν γνωρίζω, υποθέτω όμως όπως κι εσύ  

  Αντίθετα μίλησα για μαγεία.Και αναφέρομαι σε εκείνη τη μαγεία που σε κάνει να αισθάνεσαι ότι επιτέλους κάπου ανήκεις.Ή όπως θα έλεγαν οι φίλοι μας οι Εγγλέζοι "at last..i'm home".Αυτή η μαγεία προϋποθέτει ότι ούτως ή άλλως είσαι σκλάβος/α αλλά για να μπορέσεις να το βγάλεις αυτό χρειάζεται κάποιος /α που να είναι σε θέση να βρει τα ευαίσθητα κουμπιά σου και να μπορέσει να ξεκλειδώσει το "είναι" σου.Νομίζω ότι αυτό το θέμα έχει συζητηθεί στο παρελθόν αρκετά εκτενώς.

  Κατάλαβα τί εννοούσες ναι δεν απέχουμε πολύ.
  Αν ισχύει αυτό που λες για τους σκλάβους, δεν ξέρω πιά, δεν είμαι σίγουρη. Επειδή το σκεπτόμουν αυτές τις μέρες, δεν είμαι σίγουρη ότι έχει αναπτυχθεί εκτενώς κι εδώ, αλλά μπορεί να μη θυμάμαι καλά. Μπορεί να υπάρχουν σκλάβοι που να είναι σε θέση να προφέρουν το σκλαβιλίκι τους σε πολύ ευρύτερο φάσμα Κυρίαρχων από άλλους.

  Αν πλέον ένας ώριμος σκλάβος έχει ως δεδομένο ότι ανήκει, θα νιώθει τη μαγεία κάθε στιγμή ή θα νιώθει φυσικό το να ανήκει και κομμάτι του εαυτού του όχι αποτέλεσμα της σχέσης ή των συνθηκών;

  Πραγματικά δεν ξέρω και αναρωτιέμαι, αλλά δεν είναι θέμα του νήματος και δεν θα ήθελα να γίνω η αιτία να ξεχυλώσει <χ> Αν ενδιαφέρει το θέμα ίσως αξίζει να το συζητήσουμε σε άλλο νήμα