assplay

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Τεχνικές' που ξεκίνησε από το μέλος Incomplete_, στις 25 Οκτωβρίου 2008.

 1. Incomplete_

  Incomplete_ Regular Member

  Το assplay έχει να κάνει με παιχνίδια διείσδυσης (εξαιρείται το fist fucking).Γίνεται με τα δάχτυλα ή με τα διάφορα toys στην περιοχή της τρύπας και μόνο.Ο Τ/Μ/D διεγείρεται από τα διάφορα παιχνίδια που κάνει μέσα στον υ/π και ο υ/π αντίστοιχα διεγείρεται εφ΄όσον "ενεργοποιείται" η περιοχή εκεί.
  Δάχτυλα:
  Πρώτα ο Τ/Μ/D πρέπει να προσέξει τα νύχια και την υγιεινή του για να μην υπάρχουν τραυματισμοί ή μολύνσεις στον υ/π.Συνιστάται η χρήση χειρουργικού γαντιού.Εννοείται και ο υ/π πρέπει να έχει μεριμνήσει για τον καλό καθαρισμό της περιοχής.Το assplay έχει μεγαλύτερη απόλαυση όταν έχει προηγηθεί rimming(γλυφοκ@λι) ή όταν γίνεται κατά τη διάρκεια του.ΚY και λοιπές λιπαντικές μπορούν κάλλιστα να χρησιμοποιηθούν.Επίσης μπορούμε να φτύνουμε πάνω στην τρύπα την ώρα του παιχνιδιού.Και προκαλούμε αμφότερη απόλαυση και λιπαίνουμε..
  Τεχνική:

  -Ξεκινάμε με το ένα δάχτυλο και αφού το βάλουμε μαλάζουμε την τρύπα.Η κυκλική πίεση πρώτα στην επιφάνεια και έπειτα στα εσωτερικά τοιχώματα επιφέρει μεγαλύτερη διέγερση.

  -Έπειτα μπορεί να μπει και δεύτερο δάχτυλο και σταδιακά -ανάλογα με τις δυνατότητες και αντοχές του υ/π- και όσα άλλα μπορεί να πάρει.Μπορούν να έχουν κωνοειδή μορφή τα 3 ή 4 δάχτυλα ή και να είναι ανοιχτά-κολλημένα.

  -Καλή τεχνική είναι να λυγίσουμε μέσα τα δάχτυλα μας και αφού "γαντζώσουμε" την τρύπα,να τα περιστρέφουμε ή προσπαθούμε να ανασηκώνουμε ελαφρά τον υ/π προς τα πάνω..

  -Γενικά προσπαθούμε να παίζουμε με το εσωτερικό και να περιστρέφουμε τα δάχτυλα μας μέσα ανάλογα με τις αντοχές του υ/π ,με προσοχή όπως είπαμε μην τον γρατζουνίσουμε ή μην τον τραυματίσουμε..

  -Επίσης μεγάλη διέγερση επιφέρει και το spanking της τρύπας..

  Με τα toys η χρήση είναι πιο απλή και τυποποιημένη και έχουν ορισμένη χρήση ανάλογα με το είδος και το σχήμα.Μπορεί να παίζουν παράλληλα με ένα ή δύο ή όσα χωράνε γενικά δάχτυλα μέσα για μεγαλύτερη απόλαυση.

  Το πήδημα ή το fist μετά το assplay είναι μοναδικό γιατί και ο υ/π είναι πραγματικά έτοιμος και η περιοχή έχει ανεβάσει κάποια θερμοκρασία με αποτέλεσμα εκτός από πιο φιλόξενα να είναι και πιο ζεστά (καλά μου strap on ,λυπάμαι,χάνετε :)) ..

  Γενικά το assplay αρέσει;Έχετε άλλες τεχνικές ή οτιδήποτε γύρω απ΄αυτό;Περιμένω τις απόψεις σας..
   
  thelma likes this.
 2. dora_salonica

  dora_salonica Regular Member

  Εξαιρετικό θέμα.:)

  Θα ήθελα να μάθω περισσότερα, από όποιον γνωρίζει, για την χρήση γυάλινου μπουκαλιού. Έχω ακούσει ότι είναι επικίνδυνο γιατί μπορεί να κολλήσει μέσα, να γίνει αναρρόφηση του εντέρου, κάτι τέτοιο. Μου είπαν επίσης ότι δεν είναι επικίνδυνο αν δεν μπει όλο μέσα.

  Θεωρώ το γυαλί πολύ πιο καθαρό μέσο από οτιδήποτε πλαστικό, ντίλντος, τάπες και τα συναφή που κυκλοφορούν στο εμπόριο.

  Οι μεταλλικές τάπες είναι πολύ διεγερτικές γιατί είναι άκαμπτες και κρύες στην αρχή, μετά όμως σταδιακά παίρνουν την θερμοκρασία του σώματος. Tip: Μπορείτε να την βγάλετε, να την βουτήξετε για λίγο σε ποτήρι με κρύο νερό και παγάκια και να την ξαναβάλετε. Δεν νομίζω να βλάπτει λίγη ψυχρούλα, όταν γίνεται με μέτρο.:)

  Η εμπειρία μου με κεριά έδειξε ότι τα κεριά μαλακώνουν πολύ από την εσωτερική θερμοκρασία και γίνονται σαν μακαρόνια. Δεν ενδείκνυνται. Επίσης, είναι μιας χρήσης γιατί δεν πλένονται.

  Η καθαριότητα στην περιοχή δεν είναι απαραίτητη, κατά την άποψή μου, όταν επιθυμούμε μία μικρή ενασχόληση και με τις ακαθαρσίες του σώματος. Μπορούμε να τις εντάξουμε στο παιχνίδι μας χρησιμοποιώντας τον εξευτελισμό και την "τιμωρία" σε σχέση με αυτό το μικρό αμάρτημα του υποτακτικού.

  Για τους σιχασιάρηδες βεβαίως, το κλύσμα αποτελεί την λύση. Μπορεί να το κάνει μόνος του ο υποτακτικός ή να του το κάνει ο σύντροφός του, καθορίζοντας αυστηρά το χρονικό διάστημα που θα πρέπει να το κρατήσει. Μπορεί να βουλώσει τον πρωκτό με τάπα, αν ο υπό δείχνει ότι δεν μπορεί να συγκρατηθεί. (Εδώ βέβαια τα όρια θα πρέπει να είναι λογικά, όταν έρθει η ώρα να βγει, πρέπει να βγει).

  Οι πρωκτικές απολαύσεις είναι πραγματικά ασύγκριτες. Πείτε κι άλλα παιχνίδια, μη ντρέπεστε...:)
   
  Incomplete_ likes this.
 3. Incomplete_

  Incomplete_ Regular Member

  Απάντηση: Re: assplay

  Άμα κάνεις μία τρύπα στον πάτο ,για να μπαίνει αέρας,δεν υπάρχει κίνδυνος αναρρόφησης.Υπάρχει ένας μύθος πως η C-Cola επίτηδες έχει φυσαλίδα στον πάτο των μικρών μπουκαλιών..  Στα κεριά - και μαλακά αντικείμενα γενικα - πρέπει να μπαίνουν σε προφυλακτικό μη σπάσουν και μέινει κανένα κομμάτι μέσα στο έντερο.Τα κεριά είναι εξαιρετικά καβλωτικά γιατί με τη συνεχή διείσδυση μαλακώνουν από τη θερμοκρασία που αναπτύσσει η τριβή και το σημεί γενικότερα και παίρνουν τη φόρμα της τρύπας.Απλά θέλουν προσοχή..

  Γνωρίζω πολλούς ανθρώπους που κάνουν συχνά κλύσμα για λόγους υγιεινής και μόνο.Αν και έχω ακούσει πως η μακρόχρονη και συχνή πλύση με νερό προκαλεί πρόβλημα στο παχύ έντερο.Το καλώδιο της ντουζιέρας είναι ιδανικό για αυτή τη δουλειά και καλό είναι το κλύσμα να γίνεται κάποιες ώρες μετά το φαγητό..

  Είμαι σίγουρος πως αναστατώθηκες..!!! :D:condom:;) Ευχαριστώ κορίτσαρε ;)
   
 4. dora_salonica

  dora_salonica Regular Member

  Re: Απάντηση: Re: assplay

  Πώς θα την κάνω την τρύπα; Θα πάω σε κάποιο μαγαζί από αυτά με τους νταγκλαράδες μέσα που πουλούν εργαλεία και σιδηρικά; Και θα τους πω, αχ, μπορείτε να με βοηθήσετε σας παρακαλώ; Θα ήθελα να μου κάνετε μια τρυπούλα εδώ σ' αυτό το μπουκαλάκι. Δεν θα γίνει χαμός;:)

  Ο καθείς με τις προτιμήσεις του. Δεν μου αρέσει το αντικείμενο να παίρνει την φόρμα της τρύπας. Θέλω η τρύπα να παίρνει την φόρμα του αντικειμένου. Γι αυτό η προτίμηση στο γυαλί και στο μέταλλο (σαν avant-garde καλλιτέχνης ακούγομαι).:)

  Εγώ έχω μία πλαστική φούσκα που τη γεμίζω με χλιαρό νερό και λίγο σαπούνι. Είναι εύχρηστη και δεν χρειάζεται να φοβάμαι μήπως ξαφνικά αλλάξει η θερμοκρασία του νερού. Επίσης έτσι μπορώ να ξέρω πόσα λίτρα χωράω. Είναι κι αυτό μια σημαντική πληροφορία.:)

  Άτιμο. Φυσικά αναστατώθηκα. Καλά που είχα ήδη ηρεμήσει με λίγες ασκήσεις "yoga".:)
   
 5. dare

  dare New Member

  Re: Απάντηση: Re: assplay

  Είναι trivial αλλά και ενδιαφέρουσα πληροφορία!
   
 6. master_gr30

  master_gr30 New Member

  πολη σωστη ι αποψη σου.
   
 7. Mesodo

  Mesodo Regular Member

  αχ βρε δώρα πως με νιώθεις... εαν δεν λερωθεί το κωλαράκι πως θα το τιμωρίσεις μετα κι αυτο θα νιωθει ντροπή για τις βρωμιές που έκανε?


  το καλώδιο της ντουζιέρας είναι πολύ μπρουτάλ και πιεστικό πράγμα... είμαι κι εγώ υπέρ της φουσκας σαν τη δώρα . μονο που εχω και δοσομετρικο ποτυρακι ;-) Διότι τα λίτρα είναι πολύ μεγαλο μετρο. προτιμω τις διαβαθμισεις των 100ml.

  το να πηδηξεις τον κωλο καποιου αφου του εχεις κανει κλισμα ειναι απολαυστικοτατο και βασανιστικοτατο. κι εαν λερωθει τον τιμωρεις ακομα περισσοτερο ;-)

  η μπανανα στην καταψυξη επισης ειναι καλο παιχνιδι (μεσα σε προφυλακτικο) και ενδεικνυται σε κωλαράκι που ηδη καιει απο το πηδημα...

  καποιες φορες επισης το ΚΥ δεν ειναι επιθυμητο γιατι θελεις πιο πολυ ζορι στο πηδημα. ειδικα οταν παιζετε τον Johnny στο jai taime, moi non plus.

  σε σχεση με το ΚΥ οι λιπαντικες κρεμες κρατανε περισσοτερη υγρασια και ωρα (πηρα κατι sehr gut απο το βερολινο μουρλια)

  τα χύσια είναι τέλειο λιπαντικό για τους δικους μας ανθρωπους και μπορουν να μεινουν ωρες μεσα στον κωλο. πραγμα που σημαινει οτι τον διατηρουν σε μια υγρασια και για ύστερη χρήση.

  το μπουκαλι επισης του κρασιου με το φελλο μεσα δεν νομιζω να αποτελει προβλημα (αλλα το σκουρο χρωμα του μπουκαλιου , χαλαει τη θεα)

  να κοβετε τα νυχια σας μια δυο μερες πιο πριν ή να τα λιμαρετε μετα το κοψιμο... τα φρεσκοκομμενα νυχια κοβουν περισσοτερο

  για εμενα ειναι απολαυση να νιωθεις στα δάχτυλα σου τις συσπάσεις του σφιγκτηρα την ώρα που χύνει ο άλλος.

  πλην εξαιρεσεων σε αυτους που τα θελει πολυ ο κωλος τους δεν μου αρεσουν τα υπερβολικα ανοιγματα

  ααα μπουκαλακια απο πολυβιταμινες (εκεινα τα μακριά κυλινδρικά). Μεγαλο πλεονέκτημα πως εχουν καπάκι που μπορεις να το ανοιξεις και να γεμισεις με κατι κρύο ή ζεστο το μπουκαλακι

  αυτά για τώρα εάν θυμηθω κι αλλα τα ξαναλέμε
   
  brenda and Incomplete_ like this.
 8. noone

  noone New Member

  ωραίο thread!
   
 9. cider

  cider Kitchen master

  @inco, τα συνεχή κλύσματα καταστρέφουν τη χλωρίδα του εντέρου. Υπάρχουν και μικροοργανισμοί που πρέπει να υπάρχουν, και οι οποίοι καταστρέφονται (δεν ξέρω τις ακριβείς ορολογίες, αλλά έχω ρωτήσει γιατρούς και αυτή είναι η εκλαϊκευμένη απάντηση που έλαβα).
   
  Incomplete_ likes this.
 10. Incomplete_

  Incomplete_ Regular Member

  Απάντηση: Re: assplay

  Σίγουρα.Και αυτό το είχα γράψει σε κάποιο άλλο νήμα,δε θυμάμαι ποιο..Αυτό όμως γίνεται με τα συχνά κλύσματα και σε βάθος χρόνου μπορεί να σου δημιουργηθεί κάποιο πρόβλημα,όπως η ξήρανση του εντέρου..Καλά έκανες πάντως και το ανέφερες,αν και το κλύσμα δεν είναι απαραίτητο στο assplay(ένα χέσιμο πριν και ένα καλό πλύσιμο αρκεί),εκτός αν έχεις σαν toys τίποτα μεγαθήρια μακρουλά.. ;)
   
 11. Dolmance

  Dolmance Regular Member

  Απάντηση: assplay

  Δηλαδή, οι κλυσματολάγνοι αφοδεύουν αποξηραμένα κωλοβακτηρίδια; Δεν γνωρίζετε επαρκώς τον ιατρικόν κλάδον της πρωκτολογίας.
   
 12. Incomplete_

  Incomplete_ Regular Member

  Απάντηση: assplay

  Ναι..