Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

BDSM και δυσπεψία

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Iagos, στις 29 Οκτωβρίου 2010.

1. Iagos

Iagos Contributor

Από μελέτες που έχουν γίνει κατα καιρούς απο γνωστά Πανεπιστήμια του κόσμου έχει αποδειχθεί σχέση ανάμεσα στο BDSM και την δυσπεψία.
    Επίσης απο την πολύχρονη εδώ και 40 χρόνια εμπειρία μου στον χώρο (απο τα 2 μου ξεκίνησα να δέρνω την αδερφή μου) έχω διαπίστωσει κάτι πολύ βαθύ με τον εαυτό μου.Ναι!!! είμαι δυσπεπτικός!!!
    Αυτό δεν με κάνει καθόλου να νοιώθω άσχημα. Τουναντίον , η επαφή μου με το BDSM απο την παιδική μου ηλικία με βοήθησε να καταπολεμήσω την δυσπεπτική μου διαταραχή.
    Έχει εγγραφεί βάθεια στο υποσεινήδητο μου εκείνη η αρχέγονη πέψη που κινητοποιείται με την αρχή ενός session.
    Κατά τύχη και η σκλάβα μου είναι δυσπεπτική.Αυτό πραγματικά δεν την εμποδίζει καθόλου να έρχεται σε οργασμό.
    Προτείνω στο σεβαστό forum να αυτονομηθούμε όλοι εμείς οι δυσπεπτικοί BDSMίτες γιατί μόνο έτσι θα αποβάλουμε ότι δεν μπορούμε να χωνέψουμε.
    Διαβάζοντας το forum, όσοι νοιώθουν μια δυσάρεστη ενόχληση που αφορά κυρίως το επίπεδο της κατινιάς και δεν το χωνεύετε εύκολα, εσείς είστε οι αληθινοί δυσπεπτικοί.
    Εμείς λοιπόν οι δυσπεπτικοί BDSMίτες που μοιραζόμαστε τα ίδια βάσανα και τις ίδιες αγωνίες, που ο έρωτας και ο αγώνας μας οδηγεί, ας μαζευτούμε να φωνάξουμε όλοι μαζί:
    ΔΥΣΠΕΠΤΙΚΟΙ BDSMίτες ΌΛΩΝ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ, ΕΝΩΘΕΙΤΕ

2. devine_sub

devine_sub Contributor

Απάντηση: BDSM και δυσπεψία

Σήμερα, μετά το φαγητό, ήπια σόδα.
    {το ομολογώ...}

3. tristan

tristan Guest

Απάντηση: BDSM και δυσπεψία

Θέλει θυσίες το bdsm παιδιά... δεν είναι παιξε γέλασε.

Εγώ εκτός απο δυσπεπτικός είμαι και δυσκοίλιος αλλά έχω φωνή Μπάσσου Των Σπηλαίων

Με θέλετε να φωνάζω μαζί σας?

Αν σφιχτώ πολύ μπορώ να προκαλέσω και σεισμό με τη φωνή μου, αλλά μετά μου φεύγει η δυσκοιλιότητα λίγο απότομα και μου γυρίζει σε κόψιμο.

Πάντως ειμαι πρόθυμος...

4. Durcet

Durcet In Loving Memory

Κι εμένα τον τελευταίο καιρό με πιάνει δυσπεψία εδώ μέσα. Μάλλον θα φταίει η υπερβολική ποσότητα "τροφής για σκέψη"  

5. mona

mona mea_maxima_culpa

Απάντηση: Re: BDSM και δυσπεψία

Πες το ψέμματα... 

6. zoyzoy_

zoyzoy_ Contributor

Τι βλέπουν τα ματάκια μου!!
    Το νήμα "bdsm και μαλακία" πότε θα ανέβει?

Υ.Γ. Μήπως να μετονομάζαμε όλα τα φόρουμς εδώ σε offtopic? Δεν βλέπω καμία αναγκαιότητα για τους υπόλοιπους τίτλους!!