Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Bdsm σκηνές σε ταινίες

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Art and Literature' που ξεκίνησε από το μέλος Περίεργη νέα, στις 1 Νοεμβρίου 2012.

1. ~ζωή~

~ζωή~ Regular Member

Απάντηση: Bdsm σκηνές σε ταινίες

και μένα μου άρεσε σαν ταινία...  

2. ~ζωή~

~ζωή~ Regular Member

Απάντηση: Re: Bdsm σκηνές σε ταινίες

σου άρεσε???. εγώ αρχικά είχα βρει στο youtube τη σκηνή που την καλεί στο γραφείο του και της ζητάει να σκύψει και να ακουμπήσει τα χέρια δίπλα από το γράμμα.. ξεκινάει αυτή να διαβάζει το γράμμα και αυτός αρχίζει να την χτυπάει... την είχα δει κάμποσες φορές αυτήν τη σκηνή και μετά είδα την ταινία... κοίτα... δε μπορώ να πω ότι δε μου άρεσε... ίσα ίσα.. απλώς...... απογοητεύτηκα λιγάκι... περίμενα περισσότερα!!. πάντως............... την σκηνή αυτή ακόμα τη βάζω στο youtube και την κοιτάζω!!!!!!!!!  

3. NobodyKP

NobodyKP Contributor

Απάντηση: Re: Bdsm σκηνές σε ταινίες

Μα αυτή η σκηνή είναι όλο το έργο!!! Πως να μην την βλέπεις!

4. subsubsub

subsubsub New Member

επισης το bitter moon με ενα ζευγαρι που δοκιμαζει πολλα... το videodrome ... και το Crimes of Passion οπου εχει μια σκηνη με μπατσο που του χωνει μια το γκλομπ του στον κωλο δεμενο, η αγαπημενη μου 

5. ~ζωή~

~ζωή~ Regular Member

to bitter moon δεν έχω καταλήξει αν μου άρεσε 'η όχι... η σκηνή με το γάλα ήταν γαμάτη!!.

6. tzes

tzes New Member

Το Bitter Moon είναι από τις αγαπημένες μου ταινίες..πραγματικά κορυφαία!
    Shortbus(2006) μία από τους κεντρικούς χαρακτήρες είναι Domina.
    My Normal(2010) η πρωταγωνίστρια και οι φίλες της είναι λεσβίες και Dominatrices.
    Στο London(2005)γίνονται κάποιες αναφορές, πολύ καλή ταινία όπως και να 'χει..
    Στο Pupl Fiction(1994) σε μια σκηνή, 2 τύποι έχουν στο υπόγειο ένα gimp.
    Justify (2010) η πρωταγωνίστρια είναι Domina, και έχει αρκετές σκηνές αν θυμάμαι καλά, αλλά σαν ταινία δε μου είπε τίποτα.
    Στο The Notorious Bettie Page (2005) έχει κάποιες σκηνές , περισσότερο φωτογραφήσεις, αλλά για ΄μένα άξιζε να το δω επειδή αγαπώ Bettie και είναι η ζωή της μέχρι που παραιτήθηκε από μοντέλο κλπ
    Secret Diary Of a Call Girl είναι σειρά, δεν υπάρχει λόγος να τη δεις ολόκληρη μόνο season 1 episode 4 !
    Αυτά μου έρχονται για την ώρα..
    Επίσης υπάρχει και η σειρά Skin to The Max οπού επισκέπτονται διάφορα sex clubs και swingers clubs ανά τον κόσμο και σου δείχνει τι υπάρχει.. Μέρη που φανταζόμουν πως υπάρχουν, υπάρχουν indeed.

7. subsubsub

subsubsub New Member

και στο made in greece του χαρρυ κλυνν εχει bdsm σκηνη που ντυνεται γυναικα δεμενη και φωναζει κανε με κιμα και τετοια  

Last edited by a moderator: 17 Απριλίου 2014
  8. papadokori

papadokori Regular Member

Στις 26/9/12 έχω προβάλλει ορισμένα ενδιαφέροντα διαφημιστικά c clip.
    δείτε τα.
    στο forum/ΒDSM/discussion/σαδομαζοχιςμός

9. Απάντηση: Bdsm σκηνές σε ταινίες

Λοιπόν παιδιά θέλω τη χρήσιμη κι έμπειρη βοήθειά σας..Από κάποια fan made trailers που γίνονται για την επικείμενη ταινία 50 shades of grey κάποιοι βάζουν σκηνές bdsm από άλλες ταινίες..Αν γνωρίζετε από ποιες ταινίες προέρχονται αυτές οι σκηνές..?...
    Σας παραθέτω τα trailer που έχουν φτιάξει και περιέχουν τις bdsm σκηνές που ψάχνω από ποιες ταινίες είναι..

10. cassie

cassie Regular Member

11. Απάντηση: Bdsm σκηνές σε ταινίες

Thank you και μακάρι να εντοπιστούν κι οι υπόλοιπες σκηνές απο που είνναι..

12. nofuture/nopast

nofuture/nopast New Member

chekarete to ''New Tokyo Decadence - The.Slave (2007)''

a3izei..