Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

BDSM συμπεριφορά και αλλα

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος mottull, στις 29 Σεπτεμβρίου 2007.

 1. mottull

  mottull New Member

  Στην αρχή ήταν το χάος από τα κολλήματα που μπορεί να έχει ένας πιτσιρικάς των 14-15, (δεν μιλάω για σεξ αλλά για την όλη συμπεριφορά του) ώσπου κάποια στιγμή κατάλαβα πως είναι ανόητο να προσπαθώ να αλλάξω και να καταπιέζω των εαυτό μου, κάπως έτσι αρκετά χρόνια μετά έγινε το αρχικό βήμα στον χώρο του BDSM χωρίς να ξέρω τίποτα για αυτό ή να προσπαθώ να μιμηθώ κάτι, καποιον.Μολις διάβασα στο forum κάτι για bdsm συμπεριφορά και ερωτώ τι είναι κατά τι γνώμη σας bdsm συμπεριφορά και αν υπάρχει στα αλήθεια, πρέπει να ακολουθείς κάποια στανταρ για να ανήκεις στον χώρο? πχ. μια αφέντρα πρέπει να ντύνεται σαν αφέντρα κτλ? Μήπως είναι όλο αυτό μια προσπάθεια κάποιων απ' όξω για να κατηγοριοποιήσουν τους έσω? Η συμπεριφορά αυτή είναι συνειδητή ή μήπως δεν είναι τίποτα άλλο από επιτήδευση? και άλλες τόσες ερωτήσεις που λόγω χώρου δεν τις υποβάλω γραπτώς αν και θα χαρώ να τις απαντήσετε.
   
 2. pax

  pax Regular Member

  Υπάρχει το στάνταρ του safe sane and consensual. Πέρα από αυτό ο καθένας είναι με τα βίτσια του. Προσωπικά δεν νομίζω πώς τα ρούχα είναι αυτά που κάνουν τον βασιλιά.

  Όχι απαραίτητα, πρέπει να κατανοήσεις πως μια κάπως πιο οργανωμένη μορφή του bdsm ξεκίνησε (γιατί διαφορετικά οι "ανώμαλοι" υπήρχαν από τότε που υπήρχε ο άνθρωπος) από απόστρατους ομοφυλοφίλους, που, ίσως για έναν λόγο παραπάνω, αγαπούσαν τους κανόνες και είχαν δημιουργήσει έναν υποτυπώδη κώδικα ίσαμε για να ανήκουν σε μια ομάδα και να την αναγνωρίζουν αλλά όχι, δεν υπήρχαν μυστικές κοινωνίας και χειραψίες γιατί απλούστατα δεν υπήρξε ποτέ μία και μόνο ομάδα. Επίσης είναι μέσα στην ανθρώπινη φύση να κατηγοριοποιούμε τα πράγματα τα οποία προσπαθούμε να κατανοήσουμε, δεν πρόκειται για συνωμοσία. Δεν νομίζω να εκλείψουν ποτέ οι ταμπέλες.

  Η δικιά μου συμπεριφορά (ως προς το bdsm) ήταν για χρόνια ασυνείδητη. Και όταν μιλάς για επιτήδευση, αναφέρεσαι σε συνειδητή επιτήδευση ή ασυνείδητη? Δεν είναι και τόσο απλή ερώτηση όπως βλέπεις και δεν νομίζω να έχει κανείς μια "σωστή" απάντηση που να καλύπτει όλα και όλους.
   
 3. mottull

  mottull New Member

  Απάντηση: BDSM συμπεριφορά και αλλα

  μιλώ για συνειδητή επιτηδευση, στην προσπάθεια κάποιου να αντιγράψει καποιον. καμία απαντηση δεν καλυπτει ολα και όλους, θα ήταν καποιος ανόητος να περιμενε πως πρέπει να πάρει τις απαντήσεις που θέλει. Οσο για πιο πάνω δεν εννοώ κάποια "κρυφή λέσχη" αλλα οι πιο πολλοι όταν δεν καταλαβαίνουν κάτι το καταστρέφουν,το κατήγορούν κτλ κτλ κτλ ειναι κοινή λογική νομιζω.Δεν νομίζω πως θέλω να ανήκω σε κάποια κατηγορία ανθρώπων