Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

BDSM EROTICA

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM / Fetish Parties' που ξεκίνησε από το μέλος SM_Art_Lady, στις 16 Απριλίου 2008.

 1. Guest05

  Guest05 Guest

  Αυτό που θέλει να σου πει είναι πως ο τρόπος με τον οποίο θα παρουσιαστεί το θέμα , θα είναι τέτοιος, που θα γελάσει ο κάθε πικραμένος.
   
 2. skia

  skia Contributor

  Και αυτό. αλλά θα μου επιτρέψετε να αναρωτιέμαι και για άλλα.
  Η σεξουαλική ελευθερία και έκφραση παντώς τύπου, για μένα δεν έχει να κάνει με εκδηλώσεις κοινού ενδιαφέροντος και πανηγυριών, πάνω από όλα. Ούτε και με την εμπορευματοποίησή της. Έχει να κάνει πρωτίστως με την ικανοποίηση, με το ότι αυτός που κάνει ότι κάνει τον γεμίζει και τον ολοκληρώνει. Δεν είναι απορριπτέες βεβαίως, εφόσον γίνονται με σεβαστό τρόπο. Αν γίνονται όμως με τρόπο που αμφισβητούν τα άτομα που είναι μέσα σε αυτό το χώρο? Αν παρουσιαστεί με τον γελοίο τρόπο που παρουσιάζονται άλλα ευτελή θέματα, όπως βλέπουμε καθημερινώς στο χαζοκούτι?
  Και μάλιστα, συμφωνώ να μάθουν και άλλοι για αυτόν, να ενημερωθούμε, να δούμε από επαγγελματίες του χώρου, από άτομα που έχουν να πουν.Αλλά, το θέμα είναι να μη γίνουμε και τσίρκο προς τέρψην και ευχαρίστησην του τηλεοπτικού κοινού μέσα από διάφορα ρεπορτάζ τύπου σάτυρας.
  Εκτός, αν μόνο με αυτό το τρόπο θεωρείτε ότι θα υπάρξει απεγκλωβισμός από τον πουριτανισμό που διακατέχει ακόμα την νεοελληνική κοινωνία και ανοίξει ένας νέος δρόμος για την σεξουαλική ελευθερία μας και ευημερία , πράγμα που δεν θεωρώ.η ταπεινή άποψης μιας sub σε νάρκη.
   
 3. john_slave96

  john_slave96 Contributor

  Είναι γνωστός ο τρόπος που προβάλλουν αυτά τα θέματα τα τηλεοπτικά κανάλια. Δεν περιμένουμε κάτι αξιοπρεπές. Όμως αυτή η αναφορά μας βγάζει -έχτω με αυτό τον άσχημο τρόπο- από την αφάνεια. Σιγά-σιγά θα έρθει, skia, η "καταξίωση" (αν την ψάχνουμε, πράγμα που δεν το νομίζω...).
   
 4. skia

  skia Contributor

  δεν νομίζω ότι ο σκοπός είναι η ''καταξίωση'', johnslave...  
   
 5. spectrum

  spectrum Regular Member

  Aντε παλι μια απο τα ιδια...Και μαλιστα απορω πως πριν δει κανεις το κλιπακι αρχισε τα αν εκεινο και αν το αλλο και η καραμελα της εμπορευματοποιησης ξανα στην επιφανεια...Ολα αυτα ειναι απλα μιζερα.
   
 6. joka61

  joka61 New Member

  Ας βρεθούμε ολοι στο ΕΚΕΠ το επόμενο Σαββατοκύριακο.
  Ευκαιρία να γνωριστούμε...
   
 7. SM_Art_Lady

  SM_Art_Lady Contributor

  BDSM @ EROTICA

  ή μπορεί να είναι και....σκίες!

   

  Κάποιοι θεωρούν ότι δεν είναι απαραίτητη η ύπαρξη οποιαδήποτε μορφής εκδήλωσης αλλά, από την άλλη πλευρά, είναι απόλυτα σεβαστό και αποδεκτό για τον καθένα να ακολουθεί τον δρόμο που ενσυνείδητα επιλέγει, προς οποιαδήποτε κατεύθυνση. Και είναι απόλυτα σεβαστό, γιατί αυτή είναι η ενσυνείδητη επιλογή ατόμων που επιθυμούν να αποκομίσουν γνώση και εμπειρίες και να μοιραστούν τις δίκες τους.
  Όσοι έχουν την επιθυμία (και τα κότσια) να προχωρήσουν μπροστά ας το κάνουν... Οι μεν δεν είναι καλύτεροι από τους δε, σε καμία περίπτωση. Θα πρέπει να καταλάβουμε ότι όλα είναι θέμα διάθεσης, οπτικής και κουλτούρας.

  Αυτό που σε καμία περίπτωση δεν είναι σεβαστό και αποδεκτό, είναι οι κακοπροαίρετες επικρίσεις επειδή κάποιες ενέργειες δεν εκφράζουν κάποιους.
  Ο σεβασμός στην όποια μορφή έκφρασης και στην όποια προσπάθεια, είναι μια βασικότατη ανθρωπινή αξία.
  Η περίφημη ανοχή, δεν αφορά μόνο την σεξουαλικότητα αλλά και τις επιλογές της έκφρασης των άλλων.

  Ευχαριστώ όσους φίλους συμβάλουν θετικά και δημιουργικά, στην επίτευξη μιας ευρείας κλίμακας ευαισθητοποίησης και προσπάθειας πάνω σ’ αυτό το θέμα.
   
 8. john_slave96

  john_slave96 Contributor

  Εμείς σε ευχαριστούμε που το οργάνωσες όλο αυτό. Όσοι έρθουν θα καταλάβουν τι εννοώ.

  Αλλά μια απορια: Από ότι έχω καταλάβει θα έρθουν πολλοί άσχετοι (και αυτός είναι ένας από τους στόχους μας για την εξοικίωση του κόσμου με το bdsm). Δεν θα ήταν περίεργο αν δεν έρθουν τα μέλη και αυτής της κοινότητας, όχι για να το ενισχήσουν, αλλά για να ενημερωθούν για το τι παίζεται με το κοινό, ποιές οι αντιδράσεις, αν είμαστε τελικά εξκομμένοι κ.λπ.

  Συγνώμη αν σας κούρασα.
   
 9. Kits

  Kits Contributor

  Απάντηση: Re: BDSM @ EROTICA

  Μας κουρασες...
   
 10. john_slave96

  john_slave96 Contributor

  Δεν πειράζει αν σε κούρασα, εσύ αντέχεις   . Τους άλλους ρώτησα.
   
 11. SM_Art_Lady

  SM_Art_Lady Contributor

  BDSM @ EROTICA

  Που ειναι το περιεργο john_slave96? Εχουμε περιτρανα αποδειξει οτι Ε/ειμαστε απο αυτους τους τυπους, που εχουν την ικανοτητα να βαζουν το χερι τους και να βγαζουν τα ματια τους. Ολα λοιπον ειναι αναμενομενα και ειναι λυπηρο...
  Φιλοσοφειτε ελευθερα... 
   
 12. john_slave96

  john_slave96 Contributor

  Όταν κάποιος σκέφτεται λογικά, δεν μπορεί να καταλάβει αυτές τις περίεργες λογικές. Σε πολλά σημεία μας απογοητεύουν και οι πιο καλοί μας συνοδοιπόροι. Τέλος πάντων. Εμείς θα κάνουμε ότι περνά από το χέρι μας, με την ελπίδα και την πίστη ότι κάνουμε το σωστό. Το μέλλον θα το δείξει.