Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

BDSM humor: συμπεριφορές ... λιγάκι SAM

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος gaby, στις 8 Αυγούστου 2005.

 1. gaby

  gaby Guest

  [Διασκευή κειμένου από το site του Fetish alliance, ανώνυμου συγγραφέα]

  Τι να μην πείτε ποτέ στον Αφέντη σας:  

  1. Το παρατραβάμε για να δούμε ως πού μας παίρνει, δεν σημαίνει ότι φτάνουμε τον Αφέντη μας σε σημείο που να πάλλεται η φλέβα πάνω από το δεξί του μάτι.

  2. Το «παράτα τα», «γαμώτο» ή «αυτό το παιχνίδι το είχα κρύψει για όταν θα φεύγατε για τη δουλειά», καθώς και οι βρισιές έτσι και σας κάνει μία μαυρίλα, δεν είναι συνθήματα ασφαλείας (safewords).

  3. Το να πείτε «απίθανες είναι, από πού τις αγοράσατε;» δεν είναι ο κατάλληλος τρόπος για να κάνετε boot worship στον Αφέντη σας.

  4. Οι φράσεις «θέλετε και ξηροκάρπια;» ή «να πιώ κι εγώ λίγο;» δεν ενδείκνυνται όταν ο Αφέντης σας σας δίνει συγκεκριμένες οδηγίες να Του φτιάξετε ένα ποτό.

  5. Να κάνετε μειωτικές χειρονομίες για τον Αφέντη σας με τα χέρια δεμένα πίσω στην πλάτη δεν είναι καλή ιδέα. Οι Ιδιοκτήτες έχουν τον τρόπο να τα καταλαβαίνουν αυτά τα πράγματα.

  6. Κακή ιδέα είναι επίσης το να βάλετε στις λαβές των εργαλείων Του κόλλα, ή λάδι, ή βαζελίνη, η μελάνι που θα κολλήσουν στα χέρια του Αφέντη σας, όταν προετοιμάζεται για μία σκηνή.

  7. Είναι άσκοπο να ξεφορτωθείτε το παιχνίδι που σιχαίνεστε κλωτσόντας το βαθιά κάτω από το κρεββάτι του Αφέντη σας. Αυτό που θα κάνει τότε ο Αφέντης σας είναι να δέσει τους καρπούς και τους αστραγάλους σας μαζί στην πλάτη και να σας βάλει να συρθείτε να Του φέρετε το παιχνίδι πίσω... όχι μία αλλά πολλές φορές.

  8. Δεν είναι έξυπνο να απαντήσετε σε μία διαταγή με «βαλτε το εκεί που ξέρετε».

  9. Θεωρείται αγένεια να τραγουδάτε φωναχτά «Ολαρία, ολαρά, κερί πέφτει από ψηλά!» την ώρα που ο Αφέντης σας αναλύει θέματα ασφαλείας σε παιχνίδια με καυτό κερί.

  10. Δεν είναι σωστό να απαντήσετε «ναι καλό μου και έξυπνο αρκουδάκι» όταν ο Αφέντης σας ρωτάει αν είστε εντάξει την ώρα που σας δένει.

  11. Η υπομονή του Αφέντη σας θα εξαντληθεί πολύ σύντομα αν, την ώρα που σας δένει με γιαπωνέζικο τρόπο, του ζητάτε την άδεια να πάτε στην τουαλέτα κάθε πέντε λεπτά.

  12. Δεν είναι καθόλου σοφό να γυρίζετε τα μάτια προς τα πάνω ή να βγάζετε έξω τη γλώσσα σας την ώρα που ο Κυρίαρχος σας μιλάει για την τιμωρία που πρόκειται να σας επιβάλει.

  13. Οι σκλάβες δεν έχουν μέρες ασυλίας ή ατιμώρητου και δεν ισχύει η δικαιολογία ότι έχετε νευράκια λόγω περιόδου. Σε ένα δικαστήριο οι σκλάβοι ένορκοι μπορεί να σας απάλλασαν αλλά να είστε βέβαιη ότι ο Κυρίαρχος δικαστής θα αναιρούσε την απαλλαγή.
  ,
  14. Δεν είναι καλή ιδέα να παριστάνετε ότι η συλλογή από πρωκτικές τάπες (butt plugs) του Αφέντη σας είναι στρατιωτάκια και να τραγουδάτε «στρατιωτάκια αμίλητα, ακούνητα, αγέλαστα».

  15. Αν φυσάτε και σβήνετε κάθε κερί που ανάβει ο Αφέντης σας κατά τη διάρκεια παιχνιδιού με ζεστό κερί, θα καταλήξετε να τιμωρηθείτε.

  16. Αν μετά από μία σκληρή τιμωρία προσπαθήσετε να ψάξετε στο κεφάλι του Αφέντη σας για το σύμβολο 666 θα τιμωρηθείτε ξανά, ίσως ακόμα χειρότερα.

  17. «Είστε και φαίνεστε» δεν είναι η κατάλληλη απάντηση αν ο Αφέντης σας σας αποκαλέσει «πουτανάκι» σε μία σκηνή ταπείνωσης.

  18. Δεν είναι σωστή διαχείριση να τροφοδοτήσετε τη φωτιά που καίει στο τζάκι με το spreader bar, τη σανίδα του πυγοραπίσματος ή τις βίτσες.

  19. Είναι απαράδεκτο να σκούζετε «χάσατε, χάσατε και θα το πληρώσετε, δώστε μου ένα φιλάκι τώρα» αν αστοχήσει το μαστίγιο του Αφέντη σας.

  20. Όταν ο Αφέντης βγάζει το πιό δύσκολο μαστίγιο του και λέει «ώρα για παιχνίδι» δεν εννοεί κρυφτό... έτσι και αλλιώς θα σας βρει οπωσδήποτε.

  21. Όταν ο Κυρίαρχος σας δίνει εντολή να καθαρίσετε το σπίτι και να «βάλετε επιτέλους λίγη τάξη εδώ μέσα» δεν εννοεί να φωνάξετε παραδουλεύτρα.

  22. Το να επαναλαμβάνετε «τα ζώα μου αργά τραβάνε στον ανήφορο, τι θα γίνει νυχτώσαμε εδώ πέρα» δεν είναι ευγενικό μάντρα για να χρησιμοποιήσετε κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού.

  23. Το να αντιγυρίζετε «γιατί, νομίζετε ότι εγώ το ευχαριστήθηκα;» όταν ο Κυρίαρχος σας δηλώνει ότι είναι δυσαρεστημένος, είναι μία μη αποδεκτή αντίδραση.

  24. Όταν κάνετε πάρτυ στο χώρο σας δεν είναι σωστό να κάνετε το νουμεράκι με τον ναύτη που υποκλίνεται και λέει «Yes, Sir» φέρνοντας το χέρι στον κρόταφο, κάθε φορά που σας διατάζουν να φέρετε κάτι.

  25. Δε θα σας βοηθήσει ιδιαίτερα το να τελειώσετε με «Κύριε» ή «Αφέντη» την φράση που ξεστομίσατε «τι σκατά προγράμματα είναι αυτά».

  26. Το να μουρμουρίζετε μέσα απ τα δόντια σας ότι εσείς "θα τα καταφέρνατε καλύτερα, πολύ καλύτερα", κατά τη διάρκεια μίας σκηνής είναι χαζό και ξεροκέφαλο.

  27. Το να ανοίγετε συζήτηση για το αν έχει τις ρίζες της στο Ζεν ή τον Βουδισμό η ρήση «Ο Αφέντης μπορεί να μην έχει πάντα δίκηο αλλά δεν έχει ποτέ άδικο» θα έχει ως αποτέλεσμα να βρεθείτε γονατιστή στη γωνία πάνω σε μία στρώση LEGO, προκειμένου να αποκτήσετε την απαιτούμενη για το διαλογισμό σας αυτοσυγκέντρωση.

  28. Αν επιμένετε να τραγουδάτε παιδικά τραγουδάκια, για να σπάσετε τα νεύρα του Κατόχου σας σε μία σκηνή ανάκρισης, να ξέρετε ότι το παιχνίδι σας δε θα διαρκέσει πολύ. Σύντομα θα βρεθείτε να το πληρώνετε πολύ ακριβά αυτό που κάνατε.

  29. Αν ρωτήσετε «ΑΥΤΟ είναι το πιό δυνατό χτύπημα που μπορείτε να δώσετε;», τότε πηγαίνετε γυρεύοντας. Ευχόμαστε τουλάχιστο να υπάρχουν ομάδες υποστήριξης υποτακτικών γυναικών στην περιοχή σας.
   
 2. lara

  lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

  RE: Οδηγίες συμπεριφοράς προς υποτακτικές λιγάκι SAM

  hehehehehe...
  Πολύ πολύ μα πάρα πολύ καλο!!!!!
  Θα σχολιάσω λίγο το
  Όταν πρωτογνωρίστηκα με Τον Κύριο μου, δεν είχα ιδιαίτερα εμπειρίες.
  Και την 4η μέρα της γνωριμίας μας με Είχε σκυμένη και Έσταζε στην πλάτη μου κερί...
  Οπότε εγώ κάποια στιγμή όπως ήμουν σκυμμένη, λέω σχεδόν από μέσα μου..
  "Θεέ μου που πήγα κι έμπλεξα?"

  Ο Κύριος μου Έμεινε στήλη άλατος για μερικά δευτερόλεπτα και μετά από το πολύ γέλιο δεν Μπόρεσε να συνεχίσει τη σκηνή για κανένα 10λεπτο!
  Και μου Λέει, περίμενα ένα ευχαριστώ Κύριε, κάτι τέλοσπάντων αλλά σίγουρα όχι αυτό.

  Γλύτωσα την τιμωρία, λόγω απειρίας βέβαια τότε, αλλά η σκηνή είναι απ΄αυτές που όποτε θυμόμαστε γελάμε με τη ψυχή μας.  
   
 3. AXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXA να σαι καλα gaby ξυπνησα την μιση πολυκατοικια περιμενω αυριο το χαρτι της εξωσης  
  ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
   
 4. seduced mind

  seduced mind Guest


  Η αγαπημένη μου φράση και όχι δεν είμαι μαζοχιστής... απλώς μου αρέσει να προκαλώ....
   
 5. yagos69

  yagos69 Live with a dream, not a substance

  Χαχαχαχαχα!!! Τα έσπασε το νήμα!
   
 6. Victoria_ash

  Victoria_ash Regular Member

  Κορυφαίο! Με ακουσε παλι η γειτονιά να κακαριζω
   
 7. Marlen Daudaux

  Marlen Daudaux circle.breath.line

  ΤΣΙΡΙΖΩ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΛΙΑ GABY...ΣΚΟΥΖΩ!!!!

  ΚΛΑΙΩ ΡΕ. ΚΛΑΙΩ!!
   
 8. Θα μπορούσα να τα είχα κάνει όλα αυτά άνετα..
   
 9. Siren_Peisinoe

  Siren_Peisinoe Ανενεργή επί του παρόντος.

  11 χρόνια μετα συνεχίζουμε ακόμη να κλαιμε απο τα γέλια!!!!!
   
 10. Siren_Peisinoe

  Siren_Peisinoe Ανενεργή επί του παρόντος.

  Χειρότερα θα έκανες εσύ
   
 11. Ισχύει..
   
 12. Brigitte

  Brigitte Contributor

  Το ιδιο σκεφτηκα και 'γω για 'μενα..ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΧΑΧΑ..
  και για να ακριβολογω σκεφτηκα: Αν τα κανουμε ολα αυτα ή τα περισσοτερα ή εστω σκεφτομαστε οτι θελουμε να τα κανουμε, ειμαστε πολυ μαλακισμενα?      

  Θα μπω στον πειρασμο αφου φοβαμαι να τα κανω αν και θα ηθελα πολυ, τουλαχιστον θα διαλεξω τα καλυτερα για 'μενα να τα βλεπω τουλαχιστον και να χαιρομαι..XAXAXAX...     

  Διαλεξα τα καλυτερα..Ειναι ολα ενα κ ενα..