Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Beginner Dom Problems...

Συζήτηση στο φόρουμ 'Νέοι στον χώρο του BDSM' που ξεκίνησε από το μέλος SuccubusTrainer, στις 9 Σεπτεμβρίου 2023.

 1. SuccubusTrainer

  SuccubusTrainer New Member

  Καλησπέρα σας, εγώ και η κοπέλα μου είμαστε στα early 20s μας και πειραματιζόμαστε στο χώρο του bdsm. Εκείνη έχει τον ρόλο της υποτακτικής και εγώ του dom. Για την ώρα πειραματιζόμαστε με σκοινιά, gags, χειροπέδες και το σεξ είναι υπέροχο αλλά εδώ έχω το πρόβλημα: Ως Dom, θέλω να της επιβάλλομαι και να της δείχνω ποιος έχει τον έλεγχο, να την καθοδηγώ, μέχρι και να την "ξεφτιλίζω". Φοβάμαι όμως μη το παρακάνω και τη βλάψω τόσο σωματικά όσο και ψυχολογικά με τίποτα που θα πω. Πως μπορώ να το αποφύγω αυτό τη στιγμή που και η ίδια δεν ξέρει ακριβώς να μου εξηγήσει τα όριά της?
   
 2. Seras Victoria

  Seras Victoria Danger! Danger! High Voltage! Contributor

  Απλά όταν ξεφτιλιζεις να μην "χτυπάς" ποτέ στην προσωπικότητα τύπου είσαι χαζή, είσαι ανίκανη, όπως επίσης το πιο πιθανό είναι να έχει θέμα αν κάνεις σχόλια για τον σωματότυπο της αν είναι γεματουλα.
   
 3. SuccubusTrainer

  SuccubusTrainer New Member

  Ευχαριστώ για την απάντηση αυτή, ποτέ δεν θα την αποκαλούσα έτσι, τα μόνα που μπορεί να πω είναι σε στυλ για να χαρακτηρίσω τον ρόλο που έχει πάρει εκείνη τη στιγμή. Π.χ. "Έτσι μπράβο μικρή μου σκλάβα, συνέχισε ακριβώς όπως το κάνεις και ίσως σε αφήσω να ικανοποιηθείς". Αυτό που φοβάμαι είναι να την προσβάλλω και να την κάνω να ξενερώσει εκείνη τη στιγμή ή να της στερήσω τον οργασμό σε σημείο που δεν θέλει να συνεχίσει. Γενικά, θέλω να την βασανίσω χωρίς να υπερβώ αυτό που αντέχει.
   
 4. sapfw

  sapfw Hard to handle Contributor

  Μια καλή ιδέα, μέχρι να καταλάβει τα όρια της -αρχικά η ίδια και στη συνέχεια εσύ- είναι η χρήση safeword  

  BTW welcome  
   
 5. Vakhos

  Vakhos Regular Member

  Τα όρια του κάθε ανθρώπου είναι διαφορετικά. Αυτό που κάποιον τον ενοχλεί ( π.χ. ο εξευτελισμός που αναφέρεις) , κάποιον άλλον τον εξιτάρει και το επιζητά. Στη φάση που είστε, ψάχνεστε και οι δύο , οπότε κάντε μικρά βήματα ανακαλύπτοντας νέους δρόμους. Δοκίμασε σταδιακά την πίεση που ασκείς και εκτίμησε την αντίδραση της κοπέλας σου. Στην πράξη θα το καταλάβεις . Αν αργότερα μπείτε συνειδητά στον κόσμο του bdsm, όχι σαν παιχνίδι ρόλων για την κάβλα σας, αλλά σαν τρόπο ζωής, να έχεις υπόψιν σου πως οι ευθύνες του Κ μέλους είναι μεγάλες.

  Σε κάθε περίπτωση, το να σου έχει εμπιστοσύνη και να νοιώθει ασφάλεια δίπλα σου, είναι κάτι που δεν επιβάλλεται, αλλά κατακτιέται με κόπο.

  Καλές απολαύσεις στις αναζητήσεις σας.