Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Bitch: επίθεση, άμυνα ή κάτι άλλο;

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος Emma, στις 14 Αυγούστου 2008.

 1. dora_salonica

  dora_salonica Contributor

  Μμμμ...

  [nomedia=""]YouTube - Broadcast Yourself.[/nomedia]
   
  Last edited by a moderator: 17 Απριλίου 2014
 2. L_Strike

  L_Strike Contributor

  To "bitching" κάλλιστα μπορεί να εφαρμοσθεί και μέσω του bottoming. Το θέμα είναι που εστιάζει κάποιος/α ως bitch για να κερδίσει αυτό που θέλει.

  Υ.Γ. Δεν μπορώ να δεχθώ ένα στοιχείο χαρακτήρα/ συμπεριφοράς, που δείχνει έλλειψη αυτοκυριαρχίας, να περιλαμβάνεται ως στοιχείο Κυριαρχικότητας.
   
 3. dora_salonica

  dora_salonica Contributor

  Καλό, αθώο μου πλάσμα, 

  Υπάρχουν πολλές γυναίκες που κυριαρχούν στο περιβάλλον τους ως bitches. Η Σιδηρά Κυρία ήταν μία εξ αυτών, η Κοντολίζα μία άλλη, η Μαντόνα, η Μαύρη Γαζέλα του μόντελινγκ, και άλλες πολλές.

  Έχεις απόλυτο δίκιο σ' αυτό που λες για την έλλειψη αυτοκυριαρχίας, και συμφωνώ. Αλλά μην ξεχνάς ότι εμείς εδώ στο BDSM είμαστε καλοί άνθρωποι. 

  Και τί αξία έχει να κερδίσει κανείς τον κόσμο όλο αν χάσει την ψυχή του;

  Για τον isnogood: http://www.matia.gr/7/78/7803/7803_1_2.html

  Για όσους αγαπούν τις γυναίκες (κουράγιο παιδιά): 
  [nomedia=""]YouTube - Broadcast Yourself.[/nomedia]
   
  Last edited by a moderator: 17 Απριλίου 2014
 4. L_Strike

  L_Strike Contributor

  Οι 2 πρώτες είχαν bitchy στάσεις σε εφαρμογή πολιτικής γραμμής (αμφιβάλλω αν ήταν δικές τους επινοήσεις και προτάσεις). Οι άλλες 2 κυριάρχισαν σε χώρους που, το να είσαι κακομαθημένο και να "κραυγάζεις" τις ιδιοτροπίες σου, αντιμετωπίζεται ως εκκεντρικότητα, κάτι που προσδίδει "κύρος" στο star system. Ατυχή θεωρώ τα παραδείγματα, μια και μιλάμε για διαπροσωπικές σχέσεις, όχι σχέσεις προβολής μέσω media.

  Πως ακριβώς κυριαρχεί κάποιος που τον αντιμετωπίζουν ως "ωχου μωρέ, πες ναι να σκάσει"; Κυρίαρχος/η που του δίνουν την πιπίλα να το βουλώσει, όταν ζητά κάτι ανώδυνο (κυριολεκτικά και μεταφορικά);

  Υ.Γ. Κατά τον Αρτέμη Μάτσα και οι Γερμανοί "καλοί άνθρωποι" ήταν. Δεν μου λέει κάτι αυτό.
   
 5. elfcat

  elfcat . Contributor

  Οι bitchy συμπεριφορές και χαρακτήρες προδίδουν ανεπάρκεια γι αυτό και είναι προβλέψιμοι, χειρίσιμοι και ως εκ τούτου απολύτως βαρετοί
   
 6. dora_salonica

  dora_salonica Contributor

  Ναι, δεκτό, αν μιλάμε για διαπροσωπικές σχέσεις και όχι για Κυριαρχία γενικότερα. Δεκτό επίσης ότι μίλησα για Κυριαρχία σε συγκεκριμένους χώρους, πολιτική και μόντελινγκ, θα μπορούσα να αναφερθώ και στον χώρο της εργασίας γενικότερα. Νομίζω πως υπάρχουν πολλοί τρόποι να κυριαρχήσει κανείς σε οποιοδήποτε περιβάλλον, και bitchiness είναι ένας εξ αυτών. Μάλιστα το κάνουν και άντρες, απλά ο άντρας δεν λέγεται bitch αλλά σπασαρχίδης. Σίγουρα δεν είναι ότι καλύτερο. Και ναι μεν κυριαρχούν αλλά δεν είναι αγαπητοί. Το πιο σημαντικό ίσως είναι ότι δεν κυριαρχούν όσο καλά θα μπορούσαν με άλλες τεχνικές. Γιατί άλλο αναγκάζω κάποιον να μου δώσει αυτό που θέλω εγώ και άλλο με τον τρόπο μου κάνω τον άλλο να θέλει όσο τίποτε άλλο στον κόσμο να μου δώσει από μόνος του αυτό που θέλω, ακόμη και να με ικετεύει να μου το δώσει. Αυτό δεν θέλεις να πεις; 

  ΥΓ. Πού τον θυμήθηκες τον Αρτέμη Μάτσα; 
   
 7. Lady_Dementia

  Lady_Dementia DemonLure the Seductive Contributor

  Συμφωνώ ακριβώς με αυτό ..Στέκομαι ιδιαίτερα σ'αυτό που υπογράμμισα όμως,καθώς πιστεύω πως απο εκεί πηγάζουν όλα.Εχοντας αυτό το άτομο χίλιες μύριες ανασφάλειες, φροντίζει με μια τέτοια συμπεριφορά να τονίσει την παρουσία του σ'ενα χωρο..και εδώ θα ασπαστώ και το κάτωθι..

  Yπάρχει βέβαια κ η κατηγορία των κακομαθημένων ..των "τα θέλω όλα,γιατί πρέπει να τα έχω όλα" των "γιατί έτσι μου αρέσει" ..οπού εκεί οι συμπεριφορές είναι πιο κραυγαλέες..πιο υπερβολικές.. πιο αντιπαθητικές ..
   
 8. Emma

  Emma Contributor

  Re: Ομοφυλοφιλία Vol1: Σύγχυση αναφορικά με την ερωτική ταυτότητα ή ελιτισμός;

  Είναι η άποψή της (αν και δεν είμαι σίγουρη γι' αυτό) / θέτει ένα θέμα προς συζήτηση. Θα μπορούσες, χωρίς προσβολές, να απαντήσεις ότι αυτό δεν ισχύει στην δική σου περίπτωση... μπλα μπλα (όπως θα κάνω κι εγώ όταν απαντήσω επί του θέματος). Δίνοντας την απάντηση που έδωσες, όπως την έδωσες, χάνεται το point σου, και ο αναγνώστης (εγώ τουλάχιστον) επικεντρώνεται στην περιττή "σάτσα" (ειρωνία/προσβολές), παρά σε αυτό που θα είχες/έπρεπε να πεις. Φαίνεσαι έξυπνος άνθρωπος και είμαι βέβαιη ότι έχεις πολλά και σωστά να πεις. Μην τα κρύβεις πίσω από τέτοιο πνεύμα. Είναι κρίμα. Γνώμη μου πάντα.

  See above  
   
  Last edited: 4 Σεπτεμβρίου 2008
 9. muscle4master

  muscle4master Regular Member

  Re: Ομοφυλοφιλία Vol1: Σύγχυση αναφορικά με την ερωτική ταυτότητα ή ελιτισμός;

  Και μένα η άποψή μου είναι ότι υπάρχει λόγος που υπάρχουν τόσες λίγες μεγάλες συγγραφείς, συνθέτριες, ζωγράφοι, γλύπτριες, επιστήμονες γυναίκες σε σχέση με τους αντίστοιχους άντρες. Σε προσβάλλει αυτό; Σε υποτιμά; Αν ναι, έχεις δίκιο. Διότι είναι αντικειμενικά υποτιμητικό και προσβλητικό. Το αν είναι άποψη δική μου, ή όχι δεν έχει να κάνει. Έρχεται λοιπόν η Μίστρεςς Μαλαματίνα και προσβάλλει χιλιάδες ή εκατομμύρια ανθρώπων εν ονόματι του...Πλάτωνα. Εδώ δεν ξέρει τη Δοτική της "επιστροφής", η φιλοσοφία την μάρανε.
   
 10. Emma

  Emma Contributor

  Re: Ομοφυλοφιλία Vol1: Σύγχυση αναφορικά με την ερωτική ταυτότητα ή ελιτισμός;

  muscle4master θα ήταν καλύτερο να έδινες την ίδια βάση σε όλη μου την απάντηση με αυτή που έδωσες στις 3-4 πρώτες λέξεις. 'Ισως έτσι απαντούσες επί της ουσίας και σταματούσες να είσαι τόσο επιθετικός.
  Ακόμη κι αν ίσχυαν αυτά που λες, το να επιτίθεσαι προσωπικά πλέον σε κάποιο άτομο που δεν συμμερίζεται τις δικές σου ιδέες (κατά την άποψή σου), δεν είναι απαραίτητο και προσωπικά με προσβάλλει πιο πολύ το να μιλά κάποιος όπως εσύ παρά κάποιος που εκφράζει αντίθετη άποψη (με οποιοδήποτε τρόπο) από την δικιά μου για ένα θέμα.
  Σταματώ αυτή τη συζήτηση εδώ (και θα σβήσω τα ανάλογα ποστς αύριο) μιας και είναι εκτός θέματος.
   
 11. muscle4master

  muscle4master Regular Member

  Re: Ομοφυλοφιλία Vol1: Σύγχυση αναφορικά με την ερωτική ταυτότητα ή ελιτισμός;

  Να σε ρωτήσω κάτι. Πιστεύεις ότι αν κάποιος γράφει κουταμάρες, πρέπει να το λέμε ή να το αποσιωπούμε μπας και τον θίξουμε;
   
 12. Emma

  Emma Contributor

  Re: Ομοφυλοφιλία Vol1: Σύγχυση αναφορικά με την ερωτική ταυτότητα ή ελιτισμός;

  Φυσικά και να το λες. Το θέμα είναι πώς το λες.