Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Blood & Torture in Literature - Elizabeth Bathory - ΠΑΡΤ ΟΥΑΝ

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Art and Literature' που ξεκίνησε από το μέλος BikiniGirlWithMachineGun, στις 17 Νοεμβρίου 2009.

  1. BikiniGirlWithMachineGun

    BikiniGirlWithMachineGun Regular Member

    Μια ιστορία βαμμένη κυριολεκτικά στο αίμα, είναι η ιστορία της Elisabeth Bathory.

    «Η Elizabeth Bathory ήταν γυναίκα εκπληκτικής ομορφιάς. Τα μακριά, κατάμαυρα μαλλιά της, δημιουργούσαν έντονη αντίθεση με το πάλευκο της επιδερμίδας της. Τα κεχριμπαρένια της μάτια έμοιαζαν με γάτας, το κορμί της ήταν αισθησιακό. Ήταν ιδιαίτερα ματαιόδοξη και ο ναρκισσισμός της ήταν αυτός που την έσπρωξε σε βάθη διαστροφής».

    Υπάρχουν διάφορες εκδοχές για την ιστορία της Εlizabeth. Έγω θα σας περιγράψω αυτή που μου αρέσει καλύτερα:

    Η Elizabeth, μέλος μιας Ουγγρικής βασσιλικής οικογένειας, στην αρχή της εφηβείας της παντρεύεται τον νεαρό Ferencz (21 χρόνων) ο οποίος την παίρνει (με όλες τις έννοιες  ) στο κάστρο του και την μαθαίνει τις τέχνες του έρωτα. Πάνω λοιπόν στο φούντωμα του έρωτά τους ο Ferencz πρέπει να φύγει για τον πόλεμo και η Elizabeth μένει πίσω απαρηγόρητη με την μόνη συντροφιά της αγαπημένης της γκουβερνάντας. Περνάει ο καιρός και η Elizabeth έχει μαραζώσει και έχει βυθιστεί στη θλίψη και κανείς δεν μπορεί να την συνεφέρει. Μια μέρα επισκέπτεται το κάστρο μια όμορφη τσιγγάνα μάγισσα η οποία είχε ακούσει για την λύπη της Elizabeth και υπόσχεται οτι θα της φέρει πάλι πίσω την ευτυχία. Η μάγισσα Dorotta, μέρα με τη μέρα εκτός απο το να κρατάει συντροφιά στην Εlizabeth, την ευχαριστεί με όλους τους τρόπους που την ευχαριστούσε και ο άντρας της και απομακρύνει και την γκουβερνάντα της απο τα διαμερίσματά της η οποία προσπαθούσε να αποτραβήξει την Elizabeth απο κοντά της.
    Μια μέρα, η Dorotta φέρνει μαζί της στο παλάτι και μια νεαρή κοπέλα με σκοπό να παίξουνε και μαζί της. Εκείνη τη μέρα όμως γυρίζει και ο Ferencz και δείχνει δυσαρεστημένος για την επιλογή παρέας της γυναίκας του κατα τη διάρκεια της απουσίας του. Το βράδυ ενω κοιμούνται, η Εlizabeth ακούει κραυγές...οι οποίες την οδηγούν στα μπουντρούμια του κάστρου και βλέπει την Dorotta να έχει δέσει στην αίθουσα βασανιστηρίων την κοπέλα που είχε φέρει μαζί της, και να την μαστιγώνει, έχοντας σχηματίσει στα πόδια της μια λίμνη αίματος. Η Elizabeth σοκάρεται απο αυτή την φρικαλεότητα της Dorotta αλλά ξαφνικά έρχεται και ο άντρας της στο μπουντρούμι, μαζί με την Dorotta δένουν την Elizabeth σε μια καρέκλα, και κάνουν έρωτα μπροστά της αφού της εξομολογηθούν οτι όλα ήτανε σχέδιό τους για να φέρουν την Elizabeth στην οικογένεια του Ferencz και να μπορούν ελεύθερα να ικανοποιούν τις διαστροφές τους, καλύπτοντας τα εγκλήματά τους κάτω απο το όνομα της Elizabeth, η οποία ήτανε ανηψιά του προθυπουργού και πριγκίπισσα της Ουγγαρίας...

    Στη συνέχεια η Εlizabeth επιδήδεται μαζί τους σε όλες τις διαστροφές, ανακαλύπτει νέες μεθόδους βασανισμού μέσω των οποίων μπορεί να αφαιμάξει πλήρως τις παρθένες που σκοτώνει, ώστε να χρησιμοποιήσει το άιμα τους για να κάνει μπάνιο μέσα σε αυτό νομίζοντας έτσι οτι θα νικήσει τον χρόνο...


    To be continued...

    Η Elizabeth Bathory ήταν αυτή που χρησιμοποίησε πρώτη το βασανιστήριο Iron Maiden: Μια σαρκοφάγος για γυναίκες η οποία είχε παντού καρφιά. Όταν έβαζε το θύμα μέσα και έκλεινε, χιλιάδες καρφιά τρυπούσαν το γυναικείο σώμα και μαζευόταν σε ενα δοχείο εξωτερικά όλο το αίμα.
     
  2. kyklonas

    kyklonas Regular Member

    Απάντηση: Blood & Torture in Literature - Elizabeth Bathory - ΠΑΡΤ ΟΥΑΝ

    Elizabeth Bathory Η Ματωμένη Κόμισσα

     

    Στις 7 Αυγούστου του 1560 ( 1561 κατά πολλούς... ) γεννήθηκε στο Nyirbator, στην σημερινή Ουγγαρία, η πιο αιμοδιψής γυναίκα δολοφόνος - βαμπίρ. Tο όνομα του πραγματικού τρόμου στην μεσαιωνική Ευρώπη. Το όνομα το οποίο κατάφερε να επισκιάσει ακόμα και τον μέγα Κόμη Dracula με τις σατανικές πράξεις του. Το όνομα που αναβίωσε στις καρδιές των ανθρώπων τον τρόμο του βαμπίρ όσο κανένα άλλο! Τα εγκλήματα της Ουγγαρέζας κόμισσας Elizabeth Bathory (Báthory Erzsébet στα Ουγγρικά ή Alžbeta Bátoriová-Nádašdy στα Σλοβάκικα,) ήταν σατανικά πέρα από κάθε ανθρώπινη φαντασία.
    Η «ευγενική» οικογένεια των Bathory, ήταν παρακλάδι της οικογένειας των Hun Gutkeled, η ισχύς των οποίων εξαπλωνόταν σε πολλές περιοχές της κεντρικοανατολικής Ευρώπης, (που σήμερα απαρτίζουν τα εδάφη της Πολωνίας, Ουγγαρίας, Σλοβακίας και Ρουμανίας), και διαδραμάτισε κυρίαρχο ρόλο κατά το πρώτο μισό του 13ου αιώνα.

    Εγκαταλείποντας το όνομα της οικογένειας, υιοθέτησαν το όνομα μιας από τις ιδιοκτησίες τους ως οικογενειακό όνομα (Bátor σημαίνει «ανδρείος»). Η ισχύς τους έφτασε στο ζενίθ κατά τα μέσα του 16ου αιώνα, αλλά ακολούθησε η κατάπτωση και τελικά ο «θάνατος» το 1658. Σπουδαίοι βασιλιάδες, πρίγκιπες, δικαστικοί λειτουργοί, άρχοντες σε εκκλησιαστικό και κοινωνικό επίπεδο, συγκαταλέγονταν στην οικογένεια των Bathory. Αλλά δεν έλειψαν και οι «παράξενοι» συγγενείς. Η συνήθεια των γάμων ενδοοικογενεικώς, για την προστασία του «αίματος» αφενός και για τη διατήρηση του πλούτου και της δύναμης αφετέρου, είχε σαν αποτέλεσμα τα συνήθη φαινόμενα που έπονται τέτοιων πρακτικών. Έτσι, κάποιο απόγονοι της οικογένειας, παρουσίασαν ιδιαίτερα περίεργη συμπεριφορά. Υπάρχει μεγάλο ιστορικό ενασχόλησης μελών της οικογένειας με τη Μαύρη Μαγεία και το Σατανισμό.
     
    .
    Οι γονείς της Elizabeth, George και Anna, ανήκαν και οι δύο στο γένος των Bathorys. Αυτός ήταν μέλος του κλάδου των Ecsed της οικογένειας και εκείνη αυτού του Somlyo. Τέτοιες αιμομιξίες δεν δεν ήταν ασυνήθιστες στην αριστοκρατία της Ανατολικής Ευρώπης του 16ου αιώνα, καθώς η διατήρηση της «καθαρότητας» της γενιάς ήταν ζήτημα υψίστης σημασίας, όπως είπαμε. Τα αποτελέσματα αναμενόμενα: ένας θείος πιστεύεται ότι ήταν λάτρης του Σατανά και άλλα μέλη της οικογένειας ήταν νοητικά ασταθή ή ψυχασθενείς. Έτσι, πολλές «εγκληματικές ιδιοφυΐες» εμφανίστηκαν στους κόλπους της οικογένειας.
     ...Η οικογένεια της Elizabeth Bathory ήταν πολύ ισχυρή και από τις παλαιότερες στην Τρανσυλβανία. Είχε περισσότερη ιδιοκτησία ακόμα και από το βασιλιά. Είχε συγγενείς έναν καρδινάλιο, πρίγκιπες και ο ξάδελφος της ήταν πρωθυπουργός της Ουγγαρίας. Όμως ο πιο ισχυρός συγγενής της ήταν ο Istvan Bathory [1533-1586] που ήταν πρίγκιπας της Τρανσυλβανίας και βασιλέας της Πολωνίας από το 1575 μέχρι και τον θάνατό του, το 1586.
    Η Elizabeth πέρασε τα παιδικά της χρόνια στο Ecsed Castle. Για την εποχή που έζησε, η Bathory είχε πολύ καλή μόρφωση και δει για γυναίκα. Σε ηλικία όμως, 4 με 5 χρονών άρχισαν τα πρώτα σημάδια του μετέπειτα σαδιστικού εαυτού της. Πιστεύεται ότι η νεαρή Elizabeth υπέφερε από κρίσεις, οι οποίες συνοδεύονταν από απώλεια ελέγχου του εαυτού της και από εκρήξεις οργής, οι οποίες είναι πιθανόν να οφείλονταν σε επιληψία, οφειλόμενη στην αιμομιξία των γονιών της ή σε κάποιο άλλο ψυχολογικό νόσημα. Μερικοί σύγχρονοι μελετητές [αλλά και της γενιά της] είπαν πως η κοντέσα ήταν παράφρων, κάτι που έδινε λογική στα όσα έκανε.  Όμως με μια γρήγορη ματιά στο παρελθόν της μπορούμε να δούμε πως ήταν μια γυναίκα με πλήρη έλεγχο της ζωής της. Αντίθετα από τα άλλα κορίτσια της γενιά της, η Elizabeth εκπαιδεύτηκε καλά και σωστά, ενώ εκτός από την μητρική της γλώσσα, γνώριζε λατινικά, ελληνικά και γερμανικά… σε μια εποχή που οι περισσότεροι δεν μπορούσαν να συλλαβίσουν σωστά τα Ουγγρικά.
    .
    Επίσης κάτι που, πιθανότατα, έπαιξε ρόλο στη μετέπειτα εξέλιξη και στις πράξεις της Elizabeth, είναι το γεγονός πως όταν ήταν μικρή έγινε μάρτυρας μιας εκτέλεσης ενός πλανόδιου γύφτου , ο οποίος έκλεψε ένα άλογο από τους βασιλικούς στάβλους και για να μην τον ανακαλύψουν αργότερα το σκότωσε…Ο γύφτος συνελήφθη και η εκτέλεση του έγινε σε δημόσια θέα ενώ παρόντες ήταν πολλοί αριστοκράτες. Ο μαρτυρικός θάνατος του νεαρού άντρα και το μηδαμινό ίχνος μεταμέλειας στα πρόσωπα των εκτελεστών του, έπεισαν τη νεαρή Elizabeth ότι, οι αριστοκράτες σαν αυτήν, μπορούσαν να σκοτώνουν τους κοινούς θνητούς υπηκόους τους χωρίς να φοβούνται την τιμωρία…
    .
    Στα 14 της γέννησε παράνομα ένα κορίτσι ,την Anastasia Bathory, πατέρας της οποίας ήταν ένας έφηβος υπηρέτης του κάστρου. Για το λόγο αυτό, αλλά και για πολιτικό κέρδος και θέση, η μητριά της, Countess Ursula Nadasdy, την ανάγκασε να παντρευτεί με τον 26χρονο τότε γιο της , Count Ferencz Nadasdy, με τον οποίο ήταν αρραβωνιασμένη από τα 11 της. Ο γάμος έγινε στις 8 Μαίου του 1575 στο Vranov nad Toplouin, όταν η Elizabeth ήταν 15 χρονών. Η μητέρα του Ferencz, πίστευε ότι αυτός ο γάμος θα έδινε κύρος στην οικογένεια Nadasdy. Για το γάμο διοργάνωσε ένα gala στο οποίο ήταν καλεσμένος και ο Αυτοκράτορας της Ρουμανίας Maximillian ο 2ος , ο οποίος όμως δεν παρευρέθηκε. Στην ευχετήρια κάρτα που έστειλε μαζί με το δώρο του για να απολογηθεί προέβαλλε σαν δικαιολογία ότι ήταν επικίνδυνο να ταξιδέψει σε μια τόσο ταραχώδη χρονική στιγμή. Αλλά εύκολα μπορούμε να υποθέσουμε ότι επιδίωκε να αποφύγει τις δύο οικογένειες!
    .
     
    Τα πρώτα 10 χρόνια του γάμου της η Elizabeth δεν μπόρεσε να κρατήσει κάποιο παιδί. Κατάφερε, όμως, να γεννήσει το 1585 την Anna και στα επόμενα 9 χρόνια τις Ursula (Orsolya ή Orsika) και Katherina (Katalin), ενώ το 1598 γέννησε τον μοναδικό και πολυπόθητο, γιο της, τον Paul, των οποίων όμως την κηδεμονία ,για πολιτικές σκοπιμότητες, ανέλαβαν νοσοκόμες μακριά από το κάστρο. Από τις επιστολές που έγραφε στους συγγενείς της, παραδόξως, κρίνεται ως μια στοργική σύζυγος και μητέρα που αν και αγνοούσε τα παιδιά της δεν τα συμπεριέλαβε ποτέ στα βασανιστήριά της.

    Παρ’ όλη τη δομή της τότε κοινωνίας, η Elizabeth κράτησε το επώνυμο της, ώστε να μπορέσει να κρατήσει το όνομα των προγόνων της, το οποίο από τότε πήρε και ο σύζυγος της. Από τότε εγκαταστάθηκε στο κάστρο του Csejthe, [στα σλοβακικά το κάστρο αυτό, ονομάζεται και Cachtice και υπάρχει σφοδρή αντιπαράθεση μεταξύ των δύο λαών] σπίτι του Nadasdy, που ήταν το γαμήλιο δώρο του προς την Elizabeth. Το κάστρο αυτό βρισκόταν στο Sarvar κοντά στο Trencin στη σημερινή Σλοβακία και ήταν μακριά από αστικά κέντρα, βαθιά κρυμμένο στα Καρπάθια, μοναχικό και περιτριγυρισμένο από πολλά δάση. Από τότε και μέχρι το θάνατο της το κάστρο αυτό ήταν η κατοικία της.
     
    .
    Ο σύζυγός της ήταν ένας άφοβος και γενναίος πολεμιστής , αρχιστράτηγος του Ουγγρικού στρατού και μεγάλος μαχητής στον πόλεμο με τους Τούρκους και έτσι του δώσανε το όνομα ο «Μαύρος ήρωας της Τρανσυλβανίας», εξαιτίας του φριχτού τρόπου με τον οποίο αντιμετώπιζε τους αιχμάλωτους πολέμου. Λέγεται ότι ο Ferenc ήταν και ο ίδιος ένας πολύ σκληρός άνθρωπος και ότι αυτός είχε δείξει στη γυναίκα του μερικούς από τους αγαπημένους του τρόπους για να βασανίζει τους υπηρέτες του και τους Τούρκους αιχμάλωτους πολέμου καθώς επίσης και ότι άφηνε στο κάστρο ορισμένα όργανα βασανισμού τα οποία στη συνέχεια χρησιμοποιούσε η Elizabeth πάνω στα θύματα της. Υπάρχουν ακόμη θρύλοι για το ζευγάρι, εμπλοκής του σε σατανιστικές τελετές και πατροναρίσματος αποκρυφιστών. Δεν είναι δυνατόν να ισχυριστεί κάποιος ότι ο Ferenc δεν γνώριζε για τις διαστροφές της συζύγου του.
    .
    Όσο ο Ferencz έλειπε στον πόλεμο σε στρατιωτικές εκστρατείες για μεγάλα χρονικά διαστήματα, καθ’ όλη τη διάρκεια των 25 χρόνων που ήταν παντρεμένοι ,η ζωή της Elizabeth πολύ σύντομα άρχισε να γίνεται όλο και πιο βαρετή. Έτσι άρχισε να επισκέπτεται πολύ τακτικά την αμφιφυλόφιλη θεία της Countess Karla Bathory, και έπαιρνε μέρος σε ομαδικά λεσβιακά όργια με την ίδια και τις φίλες της. Από την εποχή αυτή λοιπόν συνειδητοποίησε τις αληθινές της φιλοδοξίες, δηλαδή να βασανίζει και να σκοτώνει νεαρά, όμορφα κορίτσια. Εκείνη την εποχή, με την βοήθεια της Ilona Joo (προσωπική νοσοκόμα της Elizabeth στο επάγγελμα) άρχισε να βασανίζει τα κορίτσια των υπαλλήλων της. Συνεργοί της, τότε ήταν: η Anna Darvula, που φημολογείται πως ήταν και η ερωμένη της, ο Johannes Ujvary o οικονόμος του σπιτιού, και η μάγισσα Dorottva Sventes ,επίσης γνωστή με το όνομα Dorka.
    .
     Αλλά αυτό δεν ήταν το μόνο της πάθος. Εκείνη την εποχή η κοντέσα έψαχνε τον έρωτα σε διάφορους άντρες. Ο αρχιυπηρέτης του κάστρου της Elizabeth, που ονομαζόταν Thorko, την μύησε στον αποκρυφισμό και της δίδαξε τη Μαύρη Μαγεία με την οποία άρχισε επίσης να ασχολείται όλο και περισσότερο. " O Thorko μου έμαθε ένα καινούριο", έγραφε η Elizabeth σε ένα γράμμα προς τον άντρα της, " Πιάνεις μια μαύρη χήνα και την χτυπάς μέχρι θανάτου με ένα άσπρο κόκαλο. Κρατάς το αίμα της και αλείφεις λίγο απ’ αυτό στο σώμα του εχθρού σου. Αν δεν μπορείς να το κάνεις ο ίδιος, δωροδοκείς έναν από τους υπηρέτες σου να το κάνει... ". Όσο ασχολούνταν με την Μαύρη Μαγεία η Elizabeth δέχτηκε μια επίσκεψη από έναν περίεργο και σκοτεινό άντρα με παραδόξως κοφτερά δόντια. Ύστερα από ένα σύντομο ταξίδι με τον ξένο προς άγνωστη κατεύθυνση η Elizabeth επέστρεψε μόνη και πολλοί από τους χωρικούς υποστήριξαν ότι είδαν ίχνη αίματος στα χείλη της…Οι γύρω χωρικοί, που πίστευαν στα βαμπίρ, είχαν έναν λόγο περισσότερο να φοβούνται το κάστρο του Csejthe. Ίσως κατά τη λαϊκή φαντασία, ο παράξενος ξένος,να ήταν ο ίδιος ο Dracula, ο οποίος γύρισε από τον τάφο του! Όταν o Κόμης Nadasdy επέστρεψε από μια εκστρατεία του στο κάστρο, η πεθερά της Elizabeth φρόντισε να μάθει ο σύζυγός της το παράπτωμα της γυναίκας, που όμως συγχώρεσε γρήγορα.
    .
     

    http://eglima.blogspot.com/2006/10/elizabeth-bathory-i.html

    ---------- Post added at 13:09 ---------- Previous post was at 12:59 ----------

     
    .
     
    .
     
  3. BikiniGirlWithMachineGun

    BikiniGirlWithMachineGun Regular Member

    Απάντηση: Blood & Torture in Literature - Elizabeth Bathory - ΠΑΡΤ ΟΥΑΝ

    Αχα... μια απο τις εκδοχές  
    Απο τα καλά άρθρα που έχω διαβάσει! Σε ενδιαφέρει κι εσένα τόσο πολύ η ιστορία της ή απλά έκανες έρευνα και μου το έστειλες;
     
  4. whipmarks

    whipmarks Regular Member

    καπου διαβασα οτι μερικοι απογονοι του οικου των bathory,μετα το τελος του WW2 την εκαναν για αμερικη ωστε να αποφυγουν τους κουμουνηστες.Εκει απεκτησαν περιουσια και σημερα διεκδικουν τους περιβοητους πυργους της οικογενιας τους ωστε να τους μετατρεπσουνσεΠαρκα <<αναψυχης>>
     
  5. kyklonas

    kyklonas Regular Member

    Απάντηση: Blood & Torture in Literature - Elizabeth Bathory - ΠΑΡΤ ΟΥΑΝ

    Ανατριχιστικά ενδιαφέρουσα ιστορία.
    Ειδα που έβαλες το θέμα και είπα να προσθέσω και εγώ μερικά στοιχεία.
    .
    Countess Elizabeth Bathory (Bathory Erzsébet στα Ουγγρικά, Alzbeta Bátoriová στη σλοβακική, Alzbeta Báthoryová στην τσεχική, Elżbieta Batory στην πολωνική, 7 Αύγουστος 1560 με 21 Αύγ 1614) ήταν κόμισσα από τη φημισμένη οικογένεια Bathory. Είναι ίσως το πιο παραγωγικός θηλυκό μανιακός δολοφόνος στην ιστορία και η μνήμη ως το "Blood Countess» και ως «Ματωμένη Παναγία των Čachtice", μετά το κάστρο κοντά Trencsén στο Βασίλειο της Ουγγαρίας, (σημερινή Σλοβακία), όπου πέρασε το μεγαλύτερο μέρος της ενήλικης ζωής της.
    .
    Μετά το θάνατο του συζύγου της, εκείνη και τέσσερις συνεργάτες είχαν κατηγορηθεί για βασανισμό και δολοφονία εκατοντάδων κοριτσιών και νεαρών γυναικών, με ένα μάρτυρα που αποδίδουν σε αυτούς πάνω από 600 θύματα, αν και ο αριθμός για τις οποίες έχει καταδικαστεί σε 80. Το 1610, αυτή φυλακίστηκε στην Csejte Κάστρο, όπου και παρέμεινε bricked σε μια σειρά από δωμάτια μέχρι το θάνατό της, τέσσερα χρόνια αργότερα.
      http://en.wikipedia.org

    Η υπόθεση οδήγησε σε θρυλική λογαριασμούς της κολύμβησης κόμισσα στο αίμα των παρθένες, προκειμένου να διατηρήσει τη νεολαία της, και στη συνέχεια να συγκρίσεις με Βλαντ ΙΙΙ της Ανασκολοπιστή της Βλαχίας, για τους οποίους το φανταστικό κόμη Δράκουλα βασίζεται εν μέρει, και στις σύγχρονες ψευδώνυμα το αίμα και η κόμισσα κοντέσα Δράκουλα.
     
  6. Uther

    Uther Contributor

    Απάντηση: Blood & Torture in Literature - Elizabeth Bathory - ΠΑΡΤ ΟΥΑΝ

     
     
  7. Mavrobasilis

    Mavrobasilis Regular Member

    Απάντηση: Blood & Torture in Literature - Elizabeth Bathory - ΠΑΡΤ ΟΥΑΝ

    Na jaaa, σλάβοι.
     
  8. BikiniGirlWithMachineGun

    BikiniGirlWithMachineGun Regular Member

    Απάντηση: Blood & Torture in Literature - Elizabeth Bathory - ΠΑΡΤ ΟΥΑΝ

    σλάβοι έγραψες... σκλάβοι διάβασα..

    "Η αλεπού στον ύπνο της πετειναράκια βλέπει..." 
     
  9. Mavrobasilis

    Mavrobasilis Regular Member

    Απάντηση: Blood & Torture in Literature - Elizabeth Bathory - ΠΑΡΤ ΟΥΑΝ

    Κατά μία άποψη είναι το ίδιο.
     
  10. Animator

    Animator Regular Member

    Re: Απάντηση: Blood & Torture in Literature - Elizabeth Bathory - ΠΑΡΤ ΟΥΑΝ

    Aπο ποια γιατι ειμαι περιεργος; Οι σλαβοι ειναι φυλη απο την οποια προερχεται μεγαλη πλειονοτητα βαλκανικων λαων αλλα και βοριοτερων οπως ουρκανων, πολωνων, και εν μερη ρωσων. Βλεπεις ομοιοτητα με σκλαβους;  
     
  11. BikiniGirlWithMachineGun

    BikiniGirlWithMachineGun Regular Member

    Απάντηση: Blood & Torture in Literature - Elizabeth Bathory - ΠΑΡΤ ΟΥΑΝ

    Μάλλον εννούσε σαν λέξη...επειδή λείπει μόνο το Κ. Ε?
     
  12. whipmarks

    whipmarks Regular Member

    o ορος σλαβος αποδοθηκε απο τους βυζαντινους στους βοριους γειτονες τους επειδη θεωρουσαν οτι στην μαχη ευκολα πιανονταν αιχμαλωτοι και μπορουσαν να πωληθουν στα σκλαβοπαζαρα.Αρα το ιδιο ειναι.Επεισης σχετικο με το θεμα ενας λογος για τον οπιο η κομισσα σκοτωνε ανενοχλητα το προσωπικο της χωρις ενοχλησεις ειναι οτι ειχε ογγρικη καταγωγη σε αντιθεση με τα θυματα της που ειχαν σλοβενικη.σλ(κ)αβοι δηλαδη.