Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Bodily Functions control

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Τεχνικές' που ξεκίνησε από το μέλος MasterJp, στις 6 Ιουλίου 2005.

 1. MasterJp

  MasterJp Advisor Staff Member In Loving Memory

  Τι προσφέρει; που οδηγεί; τι νόημα έχει για τον / την σκλάβο/α; υπάρχουν περιορισμοί; Πόσο αποτελεσματικό είναι σαν μέσο πειθαρχίας του/της σκλάβας / ου
   
 2. little_slut[PieR]

  little_slut[PieR] Regular Member

  RE: Body Functions control

  Ωπ, MasterJp με έπιασες αδιάβαστη   Τι ακριβώς είναι κατ'αρχήν;
   
 3. MasterJp

  MasterJp Advisor Staff Member In Loving Memory

  RE: Body Functions control

  έλεγχος σωματικών λειτουργιών Mistress_4F_subs <s>, οργασμού και ούρησης είναι οι πιο συνηθισμένες περιπτώσεις. Αφόδευση πιο σπάνια. Από μία αποψη και το breath control σε αυτές ανήκει.
  Όπως επίσης θα μπορούσαμε να κατατάξουμε το sensory depriviation (στέρηση αίσθησης), όραση, ακόη σε αυτήν την κατηγορία
   
 4. little_slut[PieR]

  little_slut[PieR] Regular Member

  RE: Body Functions control

  Ευχαριστώ για την επεξήγηση MasterJp. Δεν τα πάω και πολύ καλά με τις ορολογίες όπως κατάλαβες  
   
 5. MasterJp

  MasterJp Advisor Staff Member In Loving Memory

  RE: Body Functions control

  Χαίρομαι που δεν διστάζεις να ρωτήσεις Mistress_4F_subs, To αντίθετο θα ήταν μέχρι και επικίνδυνο
   
 6. Phaedra

  Phaedra Regular Member

  RE: Body Functions control

  Prosferei kati poli simantiko: tin aisthisi ston sklavo oti den iparhei tipota pou einai pera tou eleghou tis Mistress an afti to apofasisei. Gia opoion theorei simantikotero kommati tou training to attitude training (anti gia behavioral training) kati tetoio einai politimo. Sto telefteo den eho empeiria alla me endiaferei na akouso apo allous pou to ehoune hrisimopoiisei.
   
 7. Konstantinos

  Konstantinos Staff Member

  RE: Body Functions control

  Μεσα σε αυτό συμπεριλαμβάνεται και το orgasm denial . Όταν δηλαδή ο/η slave απαγορεύτεται να έρθει σε οργασμό παρά μόνο κατόπιν άδειας. Σε περίπτωση που εκσπερματώσει χωρίς να του έχει επιτραπεί θα πρέπει να του/της επιβληθεί τιμωρία
   
 8. DocHeart

  DocHeart Δυσνόητα Ευνόητος

  RE: Body Functions control

  Κατ΄αρχήν, μιας και αυτό εδώ είναι ένα από τα πρώτα μου posts, να πω οτι εδώ έχετε δημιουργήσει ένα καταπληκτικό forum. Συγχαρητήρια σε όλους και χαίρομαι που σας γνωρίζω.

  Μια μάλλον σπανίως συναντούμενη μορφή ελέγχου σωματικών λειτουργειών είναι και ο έλεγχος της καρδιακής λειτουργείας. Η καρδιά της Slave παρακολουθείται με παλμογράφο (διαθέσιμοι μεταχειρισμένοι στο internet για μια χούφτα ευρώ) καθώς ο Master της προκαλεί ερεθισμό με διάφορους τρόπους (με αυτούς που γνωρίζει οτι είναι κατάλληλοι). Αν οι σφύξεις ανά λεπτό της slave ξεπεράσουν (ή δεν φτάσουν, αν η slave είναι bradycardic type) ένα συγκεκριμένο αριθμό, η slave τιμωρείται. Φυσικά, όπως με όλες τις μορφές ελέγχου σωματικών λειτουργειών, μπορούν να υπάρξουν πολλές διαφορετικές εκδοχές και προσεγγίσεις.

  Χαιρετισμούς σε όλους και καλή χρονιά.
   
 9. LordRob

  LordRob Regular Member

  RE: Body Functions control

  Ο έλεγχος σωματικών λειτουργιών είναι μια δραστηριότητα που συναντάται συχνά στο BDSM. Η αποστέρηση αισθήσεων (sensory depriviation) όπως της όρασης, αφής γεύσης και οσμής αλλά και άλλων σωματικών λειτουργιών όπως του οργασμού, ούρησης και αναπνοής είναι οι πιο συνηθισμένες περιπτώσεις ελέγχου σωματικών λειτουργιών. Έλεγχος αφόδευσης γίνεται σπανιότερα άνκαι περιγράφεται ως ένα σημείο σε παιγνίδια κοπρολαγνείας, για να δοθεί μια διαφορετική σύσταση στα κόπρανα που γίνονται σκληρότερα. Το παιγνίδι αυτό μπορεί να οδηγήσει σε ακρότητες και οι παίκτες θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί. Ως ένας τρόπος τιμωρίας θα πρέπει να χρησιμοποιείται με μέτρο. Ακολουθούν κάποιες ειδικότερες πληροφορίες.

  Άρνηση Οργασμού:
  Η άρνηση οργασμού (orgasm denial) είναι μια σεξουαλική δραστηριότητα όπου ένα άτομο αφήνεται σκόπιμα στην φάση «plateau» του ανθρώπινου σεξουαλικού κύκλου αντίδρασης για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα. Αυτό συνήθως γίνεται ως μέρος ενός παιγνιδιού BDSM. Ανάλογα με την φύση του παιγνιδιού στο άτομο μπορεί να επιτραπεί ο οργασμός τελικά όπου ο οργασμός είναι πολύ δυνατότερος απ’ ότι συνήθως, ή σκόπιμα να μην επιτραπεί ο οργασμός όπου θα υπάρξουν δυνατά συναισθήματα σεξουαλικής ματαίωσης (sexual frustration)

  Ένας υπαλλακτικός τρόπος άρνησης οργασμού είναι η ερωτική σεξουαλική άρνηση (erotic sexual denial), δηλαδή η αποτροπή διέγερσης των γεννητικών οργάνων, είτε για μα μακρά περίοδο ή ξεχωριστά από μια σκηνή. Η έλλειψη διέγερσης εξασφαλίζεται με την χρήση ζώνης αγνότητας ή άλλου αντικειμένου το οποίο εμποδίσει το άγγιγμα ή/και την στύση στους άρρενες.

  Μακροχρόνια άρνηση οργασμού:
  Λέγεται ότι οι άνδρες μπορεί να κρατηθούν σε άρνηση εκσπερμάτισης για διαστήματα μέχρι 4 εβδομάδες χωρίς πρόβλημα άνκαι θα υπάρξει ψυχολογικός και συναισθηματικός αντίκτυπος. Δεν είναι ξεκάθαρες όμως οι μακροχρόνιες επιπτώσεις μολονότι οι περισσότερες πηγές φαίνεται να συμφωνούν ότι θα υπάρξει αυθόρμητη απορρόφηση του σπέρματος. Τα προστατικά υγρά όμως θα πρέπει να αφαιρούνται συχνά για να μειώσουν τους κινδύνους καρκίνου (προστατικό γάλεμα, με μαλάξεις του προστάτη που απελευθερώνουν το προστατικό υγρό χωρίς πρόκληση οποιασδήποτε ηδονής ή οργασμού). Επίσης αν εμποδιστεί η στύση για μεγάλο χρονικό διάστημα το δέρμα μπορεί να γίνει ανελαστικό πράγμα που θα προκαλέσει πόνο. Για τις γυναίκες η μακροχρόνια άρνηση οργασμού έχει μόνον συναισθηματικές και ψυχολογικές επιπτώσεις.

  Αποστέρηση Αισθήσεων (sensory deprivation):
  Γίνεται με Bondage mittens (Γάντια), Κρεβάτια κενού αέρος (Vacuum beds), κουκούλες χωρίς τρύπες για τα μάτια (Bondage hoods ή gimp masks), καλύμματα ματιών, μάσκες αερίου για την αποστέρηση οσμών, και ολόσωμους σάκους για την αποστέρηση όλων των αισθήσεων. Αυτό κάνει τα υποτακτικά άτομα να γίνουν αντικείμενα, άρα να αποκτήσουν την θέση σεξουαλικού παιγνιδιού παρά σεξουαλικού συντρόφου, ως μέρος της σκηνής. Σάβανα, επίσης, χρησιμοποιούνται σε σκηνές που σχετίζονται με την νεκροφιλία.

  Κατάπνιξη (Smothering):
  Συνήθως γίνεται σε κουτί κατάπνιξης (smothering box) το οποίο δεν χρησιμοποιείται μόνο για κάθισμα στο πρόσωπο (face sitting) ως κάποιοι πιστεύουν. Μολονότι αυτά τα κουτιά δεν φτιάχνονται για να κλείνουν αεροστεγώς μπορούν να χρησιμοποιηθούν για ακραία παιγνίδια ελέγχου της αναπνοής αφού το μόνο άνοιγμα είναι αυτό στο μέσον του καθίσματος. Έτσι το Κυριαρχικό άτομο μπορεί να εμποδίσει το υποτακτικό να αναπνέει αν σκεπάσει την οπή με το σώμα του. Επίσης το εσωτερικό του κουτιού έχει βάτες ούτως ώστε να μην μπορεί το υποτακτικό άτομο να κινήσει το κεφάλι του. Οι βάτες εμποδίζουν και τον θόρυβο έτσι ώστε το υποτακτικό άτομο να είναι χαλαρό και για να αφήσει περισσότερο χώρο για τις υπόλοιπες του αισθήσεις.

  Ο έλεγχος της αναπνοής (ερωτική ασφυξία) είναι μια μέθοδος όπου η αναπνοή εμποδίζεται ή διακόπτεται όπως για παράδειγμα με το χέρι ή με χορδή ή σχοινί γύρω από ο λαιμό, ή με κάλυψη του προσώπου, για σκοπούς σεξουαλικής διέγερσης ή οργασμού. Θεωρείται ακραίο παιγνίδι και μπορεί να οδηγήσει στον θάνατο.
   
 10. LordRob

  LordRob Regular Member

  RE: Body Functions control

  Θα ήθελα επίσης να μοιραστώ μαζί σας μια περίπτωση ελέγχου ούρησης που επεβλήθη από έναν Αφέντη (όπως ήταν τότε) σε μια υποτακτική.

  Ο Αφέντης και η υποτακτική είχαν βρεθεί σε μια μπυραρία και εκείνη Τον παρακάλεσε να της επιτρέψει να πιει μπύρα κάτι που δεν άρμοζε στον ρόλο που τηρούσε εκείνο τον καιρό (νεαρά παρθένα κόρη από την επαρχία που διαφθείρεται από εμπειρότερο και αυταρχικό θείο). Ο Αφέντης της επέτρεψε, και μάλιστα την ανάγκασε να πιει πολλή μπύρα, όμως της απαγόρευσε επιτακτικά να επισκεφθεί την τουαλέτα ή να ουρήσει καθ’ όλη την διάρκεια της εξόδου τους που διήρκεσε για αρκετές ώρες. Η υποτακτική είχε σχεδόν αρχίσει το κλάμα από την δυσκολία που αντιμετώπιζε να κρατηθεί όταν ο Αφέντης την πήρε στο σπίτι. Εκεί της επέτρεψε να ουρεί μόνο μικρές ποσότητες ούρων κατά τακτά διαστήματα. Στο μεσοδιάστημα το ζευγάρι επιδιδόταν σε διάφορες BDSM δραστηριότητες, από χρυσά ντους, σε πυγοράπισμα, σε δέσιμο, σε ταπείνωση και ξανά από την αρχή και ανακατωμένα. Το δε παιγνίδι διάρκεσε αρκετές ώρες. Στην μετέπειτα συζήτηση η υποτακτική εκμυστηρεύτηκε ότι αυτή ήταν η σπουδαιότερη ερωτική εμπειρία της ζωής της.

  Ιδέες για παιγνίδι......
   
 11. lara

  lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

  RE: RE: Body Functions control

  Τι ακριβώς είναι το attitude training και τι το behavioral training?
   
 12. MasterJp

  MasterJp Advisor Staff Member In Loving Memory

  RE: Body Functions control

  attitude training : εκπαίδευση μέσω αλλαγής της νοοτροπίας.

  behavioral training: εκπαίδευση μέσω αλλαγής της συμπεριφοράς.

  Η συμπεριφορά ενός ατόμου είναι απότέλεσμα της νοοτροπίας του σε συνδιασμό με τον συναισθηματικό του κόσμο, τις σκέψεις του (που γεννουν συναισθήματ) και την είκόνα / αντίληψη του εαυτού του.

  Ο έλεγχος της συμπεριφοράς (που θα έπρεπε να είχε αναλυθεί στο
  https://www.greekbdsmcommunity.com/forums/showthread.php?tid=500 , που δεν "προχώρησε") φρονούν πολλοί πως μπορεί να οδηγήσει στην βαθμιαία αλλαγή της νοοτροπίας, κάτι που δεν με βρίσκει εντελώς σύμφωνο, αν και το εκτιμώ ως μέσο.