Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Body modification and/in BDSM

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος margarita_nikolayevna, στις 11 Μαϊου 2015.

 1. chrysanthi

  chrysanthi Guest

  το πιο πιθανό,σε καμια τριανταριά χρόνια που θ αρχίσω ν ασπρίζω,να βάφω μαλλί και ν αλείφομαι με κρέμες νυκτός,ημέρας,απογεύματος και μεσημεριού
   
 2. Nickname

  Nickname Όμορφος, έξυπνος και μετριόφρων Contributor

  Ενώ το νήμα είναι στο discussion έχω την αίσθηση πως κινείται στο χώρο του σεξ και σχέσεις.
  Οι επεμβάσεις στο σώμα αφορούν τα θέλω του Κ μέρους.
  Προσωπικά μιλώντας, το ζητούμενο δεν είναι να επιβάλλω για την επιβολή, είναι να διαμορφώσω σύμφωνα με την αισθητική μου.

  Θεωρώ δεδομένο πως το χρώμα, μήκος, χτένισμα μαλλιών είναι δική μου απόφαση. Απόφαση που δεν θα παρθεί (στην περίπτωση μου) ούτε για την αλλαγή, αλλά, ούτε με γνώμονα την όποια σαδιστική ικανοποίηση που μπορεί να προσφέρει το να νιώθει άβολα το υ, παρά μόνο την αισθητική μου.

  Το ίδιο ισχύει και για τα νύχια, μήκος, σχήμα, χρώμα.

  Το ίδιο ισχύει και για τα ρούχα. Δεν θα μπω στη διαδικασία να επιλέξω το καθημερινό ντύσιμο, παρά μόνο με κάποιες εξαιρέσεις, αλλά ότι ρούχο αγοραστεί θα πρέπει να μου αρέσει και να εγκριθεί η αγορά του.

  Θεωρώ δεδομένο πως δεν θα προτείνω αλλά θα ορίσω τα κιλά. Και σε περίπτωση που χρειαστεί θα συμβάλλω στην επίτευξη του στόχου.

  Δεν υιοθετώ πως όταν η αλλαγή επιβάλλεται (ή προτείνεται) αλλάζει αυτό που διάλεξες σε κάτι που δεν έχεις διαλέξει.
  Η διαμόρφωση σύμφωνα με την αισθητική μου, η διαμόρφωση αυτού που μου αρέσει όπως μου αρέσει δεν χωράει προτάσεις, ούτε έχει όρια. Μπορεί να φτάσει ακόμα και σε επεμβάσεις όπως αφαίρεση ελιών ή λιποαναρρόφηση.

  Λοιπά μόνιμα "σημάδια" πάλι θα αποφασιστούν από εμένα.

  Πιθανό τατουάζ θα γίνει αν μου αρέσει όπως μου αρέσει για να το βρίσκω πρώτα όμορφο εγώ, χωρίς να υπάρχει η ανάγκη να εγκριθεί το σχέδιο, ούτε ακόμα να το δει, παρά μόνο όταν το έχει πάνω της.
  Παρένθεση εδώ για τα τατουάζ, σχετικό ή άσχετο με το νήμα: Πάντα πίστευα πως τα τατουάζ υπάρχουν για να στολίζουν το δέρμα και όχι για να το κρύβουν. Όσα και αν είναι πρέπει να μην καταλαμβάνουν μεγάλη επιφάνεια.

  Στο branding ήμουν αντίθετος μέχρι πρόσφατα για τους λόγους μου ,δεν θα έλεγα πως είμαι αντίθετος και τώρα. Και πάλι όμως έχει σημασία η αισθητική και δεν χρειάζεται να είναι σε κοινή θέα. Νομίζω πως ένα σχετικά μικρό πάνω και ελαφρώς αριστερά ή δεξιά από το μουνάκι είναι ιδανικό και θα δείχνει, στα μάτια μου τουλάχιστον, πανέμορφο.

  Το κολάρο, εφόσον υπάρχει και είναι μόνιμο 24/7, θα πρέπει και αυτό να είναι κομψό, ουσιαστικά ένα κόσμημα. Πάντα σύμφωνα με την αισθητική μου, ένα κόσμημα που θα "ομορφαίνει", θα είναι ταιριαστό στην όλη εικόνα που έχω διαμορφώσει.
   
 3. Nickname

  Nickname Όμορφος, έξυπνος και μετριόφρων Contributor

   
   
 4. Guiltless

  Guiltless Handle with care

  Μου πήρε καιρό, πολύ καιρό, να καταλήξω σε αυτό που αναφέρετε εδώ. Αν δεν ξεφεύγω από το θέμα, αυτό το νιώθατε εξ'αρχής ή όταν πλέον πέρασε ο όποιος πόνος που -υποθέτω- έφερε η λήξη αυτής την σχέσης;

  Υγ. Πολύ όμορφο θέμα, θα συμμετάσχω σωστά όταν βρω την απαραίτητη ησυχία να γράψω.
   
 5. skia

  skia Contributor

  Έχω την αίσθηση ότι η οποιαδήποτε παρέμβαση στο σώμα οφείλει να γίνει ανάλογα τις συνθήκες. Να σας πω την αλήθεια, είμαι λίγο σκεπτική όσον αφορά τα τατουάζ ή το branding.
   
 6. margarita_nikolayevna

  margarita_nikolayevna Δ Contributor

  Και μέσα στην οδυνηρή περίοδο που ακολούθησε το τέλος το ένιωθα. Απλά όχι με τόση καθαρότητα. Αλλά συνειδητοποιούσα ότι θα αποτελούσε πάντα σημαντικό κομμάτι της ζωής μου που δεν θα απαρνιομουν ποτέ  
   
 7. Guiltless

  Guiltless Handle with care

  @margarita_nikolayevna πολύ όμορφο θέμα.

  Για θεματα υγείας νομίζω δεν χρειάζεται να γίνει παραπάνω λόγος.
  Πολύ γλυκό  

  Θα αναφερθώ λοιπόν σε αλλαγές για αισθητικούς λόγους οι οποίες νιώθω πώς χωρίζονται σε δύο κατηγορίες:
  1. Τροποποιήσεις, και
  2. Προσθήκες

  Στην πρώτη κατηγορία θα έβαζα για παράδειγμα το χρώμα των μαλλιών και το ντύσιμο, ενώ στη δεύτερη piercings, tattoos, branding και γενικά πιο μόνιμες τροποποιήσεις που πιστεύω πως προσθέτουν, δεν αλλάζουν κάτι.

  Συμφωνώ με αυτό που έγραψε η @elfcat που θεωρώ άπτεται της δεύτερης κατηγορίας
  Το κάθε Κ λοιπόν μπορεί να κρίνει πότε και πώς θέλει να προσθέσει κάτι.

  Για τυχόν αλλαγές τώρα, τα θέλω του ανθρώπου με τον οποίο σχετίζομαι για εμένα είναι πολύ σημαντικά και συχνά θα τροποποιήσω μόνη μου ντύσιμο, χτένισμα, νύχια, μακιγιάζ ώστε να είμαι κοντύτερα σε αυτό που μου έχει επικοινωνήσει πως του αρέσει. Θα ζητήσω την γνώμη του ακόμα και εάν αυτό δεν μου επιβάλλεται και θα την ακολουθήσω και θα τολμήσω να πω εάν δεν μου την δώσει νιώθω αναποφάσιστη και την πληρώνουν οι θαυμάσιες γυναίκες με τις οποίες συνεργάζομαι για όλα αυτά  

  Αυτές όμως οι αλλαγές θα είναι πάντα μικρές.

  Εάν μου ζητούνταν μια πολύ μεγάλη και δραστική αλλαγή στο παρουσιαστικό μου εξαρτάται από το βάθος της σχέσης το αν θα την έκανα, ανεξαρτήτως αυτού όμως το λέω με σιγουριά θα την αντιλαμβανόμουν ως απόρριψη. Θα με ενδιέφερε να ακούσω γνώμες πάνω σε αυτό.

  Κατανοώ από το μήνυμα σας επί του συνόλου ότι θεωρείτε ότι δεν αλλάζετε, αλλά περισσότερο φέρνετε κάτι στα μέτρα σας. Ήθελα να ρωτήσω, πιστεύετε ότι το μέγεθος της αλλαγής παίζει ρόλο σε αυτό; Μεγάλες αλλαγές π.χ. ένα τατουάζ μανίκι, πλήρης αλλαγή στο χρώμα των μαλλιών σε κάτι εντελώς αντίθετο, κλπ δεν θα άλλαζαν (υποθετικά) την εμφάνιση αυτής που έχετε διαλέξει σε κάτι εντελώς διαφορετικό;
   
 8. Nickname

  Nickname Όμορφος, έξυπνος και μετριόφρων Contributor

  Έχω υπογραμμίσει τα σημεία που θεωρώ ουσιαστικά.
  Δεν ξέρω τι σημαίνει στην περίπτωση σου το Perv, είναι ευρεία η γκάμα των ανθρώπων που θα μπορούσαν να το δηλώσουν. Για μένα δεν λέει κάτι, λίγο πολύ ανώμαλοι είμαστε όλοι και δεν αναφέρομαι μόνο στο χώρο. Απαντώ λέγοντας πως η απάντηση μου δε θα διέφερε αν δήλωνες vanilla.
  Η σύμπτωση που θα φέρει την επιλογή ενός ανθρώπου, εκατέρωθεν, δεν σημαίνει πως αυτός ο άνθρωπος πρέπει (ή μπορεί) να είναι ακριβώς όπως θα θέλαμε να είναι.
  Όσο λανθασμένα υπάρχει η αντίληψη ότι μπορείς (ή θα έπρεπε) να προσπαθήσεις να αλλάξεις κάτι στον χαρακτήρα του άλλου άλλο τόσο, επίσης λανθασμένα, υπάρχει η αντίληψη πως ο έτερος πρέπει να αποδεχτεί τα πάντα σου χωρίς να έχει καμία διάθεση να τα δει διαφορετικά.
  Από τη στιγμή που είναι εκεί δεν σε απορρίπτει. Αλλά έχει κάθε δικαίωμα να πιστεύει πως θα του αρέσεις περισσότερο αν τροποποιήσεις, όπως λες,
  ή ότι
  και σε κάθε περίπτωση για να το ξέρεις πρέπει να το επικοινωνήσει. Η επικοινωνία δνε είναι απόρριψη αλλά η μη επικοινωνία μπορεί να οδηγήσει στην απόρριψη.

  Από την άλλη και επιμένοντας ότι το νήμα έχει ανοιχτεί στο BDSM discussion και επειδή έκανες αναφορά και στην επιβολή εδώ:
  θα πω πως αν μιλάμε για σχέσεις Κ/υ τότε αυτό που βρίσκω καταστροφικό είναι το να αποφασίσεις εσύ αν θα "υπακούσεις".
  Σε κάθε περίπτωση η επιβολή αν ειναι επιβολή δεν μπορεί να είναι αλερετούρ ούτε μπορεί να εξαρτάται από την καλή σου διάθεση να υπακούσεις.
  Συνοψίζοντας, ούτε σε Vanilla σχέση, ούτε σε Κ/υ το βλέπω σαν απόρριψη.

  Η επιλογή ενός ανθρώπου δε γίνεται με μοναδικό κριτήριο την εμφάνιση και δεν διαχωρίζω την εμφάνιση απο το όλον. Η όποια τροποποίηση σύμφωνα με την αισθητική μου δεν αλλάζει πράγματα που δεν αφορούν την εμφάνιση αλλά εχουν συμβάλει στην επιλογή μου, όπως το μυαλό της, το βλέμμα της, την ψυχή της. Πράγματα που δεν αφορούν την εμφάνιση αλλά ενδεχομένως να θέλω να τροποποιηθούν, όπως η συμπεριφορά της και οι συνήθειες. Πράγματα που αφορούν την εμφάνιση αλλά δεν είναι εφικτό να τροποποιηθούν, όπως το ύψος και η σωματοδομή.

  Οι αλλαγές δεν γίνονται για να γίνουν, όπως έγραψα και παραπάνω, ούτε είναι δεδομένο πως θα αλλάξω τα πάντα, αλλά όπως και να 'χει από την αρχή μέχρι το τέλος βλέπω τον ίδιο άνθρωπο.

  Χαμογέλασα με το παράδειγμα που αφορούσε το χρώμα των μαλλιών σκεπτόμενος πως υπάρχουν γυναίκες που αλλάζουν το χρώμα συχνότερα κι από τον Dennis Rodman.
  Δεν ξέρω αν αυτές οι γυναίκες θεωρούν πως με τη βαφή έχει αλλάξει παντελώς η εξωτερική τους εμφάνιση, αυτό που μπορώ να πω με σιγουριά είναι πως ο Rodman είναι ο πιο αξιόπιστος rebounder που έχω παρακολουθήσει ότι χρώμα και αν είχε βαμμένα τα μαλλιά του.
   
  Last edited: 26 Αυγούστου 2023
 9. Guiltless

  Guiltless Handle with care

  Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση  

  Πολύ όμορφο αυτό εδώ κάτω και απολύτως κατανοητό.
  Ήμουν σχεδόν σίγουρη ότι δεν ήμουν σαφής γιατί πολλά από όσα έγραψα ήταν συναισθηματικά φορτισμένα από προσωπικά βιώματα για αυτό και ζήτησα γνώμες. Θα προσπαθήσω να επαναδιατυπώσω απαντώντας.

  Έχει δικαίωμα να θεωρεί ότι θα του αρέσω περισσότερο "κάπως αλλιώς", αλλά το ότι είναι εκεί δεν αναιρεί το συναίσθημα της απόρριψης. Αλλά για να το εξηγήσω λίγο καλύτερα, οι τροποποιήσεις οι οποίες θα με έκαναν να νιώσω απόρριψη -και να σημειωθεί ότι μιλώ για εμένα προσωπικά- είναι αλλαγές που εγώ θεωρώ δραστικές και δεν αφορούν μικρές τροποποιήσεις στα ανωτέρω. Μια γυναίκα όπως ο Ρόντμαν που αλλάζουν χρώμα μαλλί κάθε δεύτερη εβδομάδα δεν θα νιώσουν ότι αλλάζουν ριζικά κάνοντας μια ακόμα αλλαγή στο κεφάλι τους. Για τον καθένα μας το δραστικό και το μεγάλο είναι κάτι διαφορετικό.

  Ας μου επιτρέψετε να επιστρέψω στην ερώτηση από μια άλλη οπτική γωνία. Μπορούν (υποθετικά) οι αλλαγές να είναι τόσο δραστικές και μεγάλες ώστε ο άνθρωπος που έχετε επιλέξει να μην είναι πια ο ίδιος; Αν ναι λοιπόν, αυτό δεν είναι μια κάποια απόρριψη προς τον άνθρωπο που επιλέξατε; (Από τα λεγόμενα σας καταλαβαίνω ότι δεν είναι κάτι που θα επιλέγατε οπότε ρωτώ υποθετικά)

  Εδώ ήταν η μεγαλύτερη μου λάθος διατύπωση. Εννοούσα ότι προσωπικά χρειάζομαι την γνώμη από τον άνθρωπο με τον οποίο σχετίζομαι, το νιώθω σαν ανάγκη. Το αν απλά θα μου την δώσει, αν θα την επιβάλλει ή θα την στερήσει είναι δικό Του θέμα.
   
 10. kinvara

  kinvara Δική Του Contributor

  @margarita_nikolayevna όμορφο νήμα και πανέμορφες οι καταθέσεις σου  

  Θα μ' ενδιέφερε να μάθω λεπτομέρειες ως προς το πως έγινε, πιθανές συνέπειες, διαδικασία και τρόπο επούλωσης αν και μόνο αν θέλεις να μοιραστείς δημόσια κάτι τέτοιο. Καταννοώ πως είναι πολύ προσωπικό.

  Αν θέλεις διευκρίνησε σε παρακαλώ εαν αναφέρεσαι σε βανίλα σχέση ή Κ/υ. Διότι το παραπάνω δεν μπορώ να καταννοήσω πως μπορεί να έχει βάση στο Κ/υ. Ούτε σε βανίλα πλαίσιο μπορώ, να πω την αλήθεια μου αλλά εκεί μπορώ να καταλάβω πως εισχωρούν παράγοντες που δεν έχουν ή δεν θα έπρεπε να έχουν θέση στο Κ/υ.

  Το ότι είναι εκεί το έταιρο μέλος σαφώς και αναιρεί την ίδια την απόρριψη. Το συναίσθημα από την άλλη επειδή είναι κάτι που έτσι εισπράττεται δεν μπορεί να απαξιωθεί παρά μόνο να επικοινωνηθεί στο κ και να αφήσεις να το διαχειριστεί. Είναι πολύ ιδιαίτερο και έχει τεράστια σημασία για τη σχέση (θεωρώ), το γιατί και από που πηγάζει ότι νιώθεις.

  Έχεις την ανάγκη να την ακούσεις για να αποφασίσεις τελικά εσύ ενώ αν αποφασίσει εκείνος είναι απόρριψη;

  Πως μπορεί να είναι δικό του θέμα και ταυτόχρονα να είναι απόρριψη. Γιατι να αποφασίσει για σένα εαν σε απορρίπτει;

  Δεν ξέρω εαν κάτι δεν κατάλαβα καλά. Ομολογώ έχω λίγο μπερδευτεί. Ίσως εαν ξεκαθάριζε το πλαίσιο της σχέσης για το οποίο μιλάς να μου ήταν πιο ξεκάθαρο όλο αυτό.

  Απαντώντας λοιπόν και στο ερώτημα του νήματος, στον βαθμό που με αφορά, ποτέ δεν έκανα ακραίες αλλαγές εξαιρουμένου αν θυμάμαι καλά 2-3 φορές ενός πολύ κοντού κουρέματος. Είχε την πλάκα του. Ήταν μια έκπληξη το αποτέλεσμα και γρήγορα άρχισε να μου αρέσει.
  Εμπειρικά τώρα σε σχέσεις μου ποτέ δεν μου είχε ζητηθεί ή επιβληθεί η οποιαδήποτε αλλαγή ως τώρα.
  Στην τωρινή σχέση ο κ από την πρώτη στιγμή σχεδόν είχε λόγο για το κούρεμα και το βάρος μου και σιγά σιγά άρχισε να επεμβαίνει πιο βαθιά καταλαμβάνοντας όλο και περισσότερο χώρο μέσα μου και πάνω μου.
  Χρώμα μαλλιών, ρούχα/ντύσιμο, παπούτσια, μήκος/χρώμα νυχιών, αν θα βαφτούν ή όχι και πότε.
  Ότι αγορά κάνω εγκρίνεται ή όχι από τον ίδιο. Αν δει κάτι που του αρέσει και μου πει να το πάρω θα γίνει. Αν δω ένα φόρεμα που μου αρέσει θα το πάρω αν έχω την άδεια του. Αν όχι bye bye γλυκό φορεματάκι.
  Το βάρος μου ρυθμίστηκε στα κιλά που ζήτησε. Μου πήρε κάποιο χρόνο να το πετύχω αλλά έγινε έτσι ακριβώς.
  Και τώρα που σταμάτησα τη διατροφή και είμαι στα κιλά που ζήτησε η διατροφή είναι και πάλι μερικώς ελεγχόμενη και έχω εντολή αν πάρω 2,3 κιλά να ξαναρχίσω.
  Έχω αποκτήσει ένα tattoo που θέλησε, σχεδίασε και ζήτησε εκείνος στο πόδι μου, και έχω αφαιρέσει 2 ελιές όταν μου έδωσε εντολή να το κάνω.
  Δεν έχει υπάρξει ουτε μια στιγμή να εισπράξω απόρριψη με τις παρεμβάσεις του. Ούτε καν από τις πρώτες. Πέρασε μόνο από το νου μου η σκέψη "τι ακριβώς γίνεται τώρα; ". Σε γενικές γραμμές νιώθω πολύ καλά με τις παρεμβάσεις του και η μόνη περιπτωση να νιώσω κάποιο σφιξιματάκι είναι το να μου στερήσει αυτό που θα θελήσω επειδή ακριβώς δεν το θελει ο ίδιος. Κρίμα.. πάει το λατρεμένο φορεματάκι. Αλλά χαίρομαι τόσο πολύ να τον ικανοποιώ με αυτά. Χαίρομαι που παρεμβαίνει. Χαίρομαι που διαμορφώνει.
   
 11. margarita_nikolayevna

  margarita_nikolayevna Δ Contributor

  Με κάψιμο. Να πω την αλήθεια εγώ το ήθελα σε πιο ιδιαίτερο σημείο αλλά επέλεξε στο πόδι γιατί το θεώρησε πιο ασφαλές. Μια αλοιφή τοπικά για λίγες μέρες και αυτό προληπτικά, επειδή μου είπε να βάλω. Δεν είχε κάποια ιδιαίτερη ανάγκη περιποίησης.  
   
 12. Guiltless

  Guiltless Handle with care

  @kinvara καταλαβαίνω ότι δεν το βλέπουμε με τον ίδιο τρόπο.

  Να διευκρινήσω εδώ
  ότι θέλω την γνώμη του για να την ακολουθήσω, όχι για να αποφασίσω εγώ τελικά τι θα κάνω. Η απόρριψη η οποία ανέφερα στα προηγούμενά μου ποστ δεν αφορά όλα αυτά τα καθημερινά είναι κάτι διαφορετικό και θα αφορούσε μόνο τυχόν επιβεβλημένες δραστικές αλλαγές για αυτό και υπήρξε σύγχυση.

  Αυτό
  με βρίσκει σύμφωνη και δεν θα ήθελα να το συζητήσω περαιτέρω. Είναι όμως ο λόγος που ζήτησα γνώμες, να δω κατά πόσο είναι "διαστρεβλωμένη" αν θέλετε η οπτική μου οπότε ευχαριστώ για την ανάρτησή σας, με βοήθησε αρκετά.

  Καλή συνέχεια.