Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Breaking point

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κυριαρχία - υποταγή D/s' που ξεκίνησε από το μέλος L_Strike, στις 16 Αυγούστου 2007.

 1. L_Strike

  L_Strike Contributor

  Υπάρχουν στιγμές που η sub ζητά από τον Κύριό της περισσότερη ένταση, είτε αυτή εκφράζεται με περισσότερο πόνο, είτε υπό μορφή εξευτελισμού (δημόσιου ή κατ' ιδίαν). Σε περίπτωση που ο Ίδιος αρνηθεί (για λόγους ασφαλείας ή προσωπική Του εκτίμησης πως είναι ανέτοιμη για κάτι τέτοιο), η sub εκλιπαρεί για την ένταση που ζήτησε. Κατά την εμπειρία σας, πρόκειται για χειρονομία προσφοράς, επιθυμία που γεννάται στα πλαίσια ερωτικού παροξυσμού ή αίτημα επειδή νιώθει πως είναι έτοιμη για το "επόμενο βήμα";
   
 2. Elysium

  Elysium Contributor

  Μάλλον πρόκειται για τη δεύτερη περίπτωση (ερωτικός παροξυσμός) μιας και οι άνθρωποι συνήθως σπάνια πηγαίνουν πέρα από τα όρια αντοχών τους αν δεν είναι με φυσικό τρόπο «φτιαγμένοι» (οι ενδορφίνες και η ντοπαμίνη μάλλον κάνουν τη «δουλειά»). Ίσως γι΄αυτό θέλουν να συνεχίσουν.

  Συνήθως με τις μαζοχίστριες συμβαίνει αυτό, αν δεν κάνω λάθος.
   
 3. dora_salonica

  dora_salonica Contributor

  Πολύ ωραίο το ερώτημα. Κατά την προσωπική μου άποψη πρόκειται καθαρά για αλγολαγνεία. Το ονομάζεις ερωτικό παροξυσμό. Δεν πειράζει. Έχουμε κάποια διαφορά ηλικίας που με κάνει πιο κυνική vis-a-vis των ερωτικών παροξυσμών. Μαζοχισμός του κερατά είναι.

  Και επειδή πρόκειται για σχέση διάδρασης πιστεύω πως μπορεί ακόμη και μόνη της να δημιουργήσει την αύξηση της έντασης που αποζητά (στο D/s τουλάχιστον). Δεν είναι συχνό φαινόμενο από ότι ξέρω, αλλά μου έχει συμβεί. Ίσως είναι μία φυσική αποστροφή που έχω στο να σέρνομαι. Και πρέπει να ομολογήσω ότι η αύξηση της έντασης είναι λίγο επικίνδυνη, ιδίως όταν είναι sub-generated. Οι τύποι με το ζουρλομανδύα καιροφυλακτούν πάντα στη γωνιά. 
   
 4. nasmar

  nasmar Regular Member

  Απάντηση: Breaking point

  male part

  κι εγώ νομίζω οτι προσφορά δεν είναι αφού ο Κυρίαρχος αρνήθηκε.
  τώρα να νοιώθει έτοιμη για κάτι παραπάνω θα μπορούσε.
  όμως όπως απ οτι κατάλαβα εννοούσε και ο lost boy είναι σαν τον ναρκομανή που αποζητά πιο πολύ απ το ναρκωτικό-ηδονιστικό του
   
 5. Maley

  Maley Contributor

  γαμησε τα ειναι..μου εχει συμβει και μενα ..αισθανθηκα να μην μπορω να ελεγξω την κατασταση..την ειχε πιασει παροξυσμος δημόσια..τρελλα, αλλο πραμα..τελικα βρηκα μια ενδιαμεση λυση και απεφυγα τα πολυ δυσκολα..πιστευω τελικα οτι οφειλεται σε ερωτικο παροξυσμο..σε "εκεινη" τη στιγμη..το ομολογησε και η ιδια μετα τις σχετικες τιμωριες, συζητησεις κλπ..
   
 6. L_Strike

  L_Strike Contributor

  Η προφανής απάντηση είναι, ομολογουμένως, αυτή του άκρατου μαζοχισμού (σαρκικού και συναισθηματικού), ο οποίος βρίσκει διέξοδο να εκφραστεί. Με αυτό όμως ως υπόθεση, θα μπορούσε κάποιος να αναμένει μια τέτοια συμπεριφορά από μια sub κάθε φορά που είναι έτοιμη να φτάσει σε οργασμό στα πλαίσια ενός session, πράγμα που δεν συμβαίνει. Ας μην ξεχνάμε πως, ούτως ή άλλως, όλο το πλαίσιο που βιώνει εξιτάρει τον μαζοχισμό της, ο οποίος είναι κομμάτι της ψυχοσύνθεσής της.

  @ dora: Το ονομάζεις αλγολαγνεία, ορμώμενη από το παράδειγμα της αύξησης του πόνου. Σε περίπτωση που αυτό συμβεί κατά την διάρκεια συμπεριφοράς εξευτελισμού, η λέξη αυτή παύει να σχετίζεται με το φαινόμενο που περιγράφω. Όμως, φαίνεται να έχουν κοινή "πηγή προέλευσης". Εικάζω πως η τάση για αυτοκαταστροφή ενδεχομένως να ευθύνεται (δεν δηλώνω πως όλες οι sub είναι αυτοκαταστροφικές).

  Αναγνωρίζω πως την δεδομένη στιγμή, η sub δεν έχει την νηφαλιότητα υπό την επήρεια των ενδορφινών να κρίνει αντικειμενικά τις δυνατότητές της. Παρόλα αυτά, διατηρεί έναν βαθμό συνειδητότητας και βάσει αυτού (σαφώς και της διέγερσής της), επιλέγει να ζητήσει να το ζήσει εντονότερα. Κοινώς, η απορία μου είναι αν (εν μέρει) επιλέγει η ίδια το timing και το πως θα ξεπεράσει ένα όριό της ή όχι;

  Ενδιαφέρουσα σκέψη. Με ποιόν τρόπο θα μπορούσε να το πετύχει στα πλαίσια μιας D/s σχέσης αυτό;

  Ούτως ή άλλως, δεν έχει η ίδια τον τελευταίο λόγο  
   
 7. Ηλίας

  Ηλίας Guest

  Το βρίσκω άκρως ερεθιστικό και μόνο που το βλέπω μπροστά μου.
  Τώρα στο ζητούμενο…
  Και τα τρία είναι πιθανά, με πιθανότερο το δεύτερο λόγω της στιγμής που εκφράζεται, όπως και να έχει όμως δεν είναι η πιο κατάλληλη στιγμή, μέσα στην ηδονή, το ζύγιασμα. Παρόλα αυτά δε θα το θεωρούσα λάθος αναγκαστικά, ο κυρίαρχος να μην αρνηθεί…
   
 8. L_Strike

  L_Strike Contributor

  Απλώς να σημειώσω (για να μην πάμε σε άλλα "χωράφια") πως δεν είναι το ζητούμενο του thread η "political correct" έκβαση (αν θα αρνηθεί ή όχι), αλλά από που προέρχεται αυτή η επιμονή.
   
 9. dora_salonica

  dora_salonica Contributor

  Μιλάω αποκλειστικά για ψυχικό πόνο. Δεν έχω περαιτέρω γνώσεις στο σαρκικό κομμάτι πέρα από μεμονωμένα περιστατικά ανάξια λόγου. Γιατί πιστεύεις ότι η αλγολαγνεία δεν βρίσκει αντίκρισμα στον ψυχικό πόνο; Και ποιος μας λέει ότι η καταστροφή (ολοσχερής μάλιστα) δεν είναι προϋπόθεση της αναγέννησης; Αυτό απαντάει και το ερώτημα γιατί δεν είναι όλες οι sub αυτοκαταστροφικές. Ή δεν το χρειάζονται, ή δεν βρήκαν τον Δάσκαλό τους, ή έχει ήδη επέλθει η καταστροφή και η αναγέννηση. Δεν διαβλέπω άλλους λόγους γιατί να μην είναι αυτοκαταστροφικές. Ακόμη και το καθαρό S&M έτσι λειτουργεί, ως κάθαρση (για μένα τουλάχιστον, αλλά και ο Deleuze έχει μία παρόμοια άποψη όπου θεωρεί τον πόνο precondition της απόλαυσης).

  Bingo! Αλλά πιστεύω πλέον πως όλοι αντέχουμε τα πάντα.

  Για μένα πάντα έτσι ήταν. Ξεροκέφαλο μικρό! (Μέσα σε κάποια προκαθορισμένα πλαίσια).

  Μόνο πριβέ η απάντηση.

  Μπορεί να τον έχει. Ή μάλλον να της επιτραπεί να τον έχει. Ή μάλλον να την αναγκάσουν να τον έχει.
   
 10. blindfold

  blindfold Contributor

  είναι σαν τον ορειβάτη που μόλις ανέβηκε ένα ψηλό βουνό, αμέσως ψάχνει για το επόμενο ψηλότερο... ασχέτως πόσο δύσκολα ανέβηκε το ήδη υπάρχων
  τέτοιες απαιτήσεις έχουν οι μαζοχιστές όχι όμως και υποτακτικοί, οι υποτακτικοί δεν ζητάνε απλά ευχαριστούνε ! lol that was hardcore eh ?  
   
 11. Dark_Explorer

  Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor

  Ορισμένες φορές είναι brat στάση. Μου έχει συμβεί. Καλό είναι το Κ άτομο να ζυγίζει τις επιπτώσεις όταν το painslut ξε-ζεσταθεί. Μετέπειτα είναι διακριτές οι επιπτώσεις των χτυπημάτων.
   
 12. Tenebra_Silente

  Tenebra_Silente Contributor

  Θα μπορούσε να είναι το δεύτερο ή το τρίτο. Η πιθανή επιμονή/εμμονή της sub για την λήψη περισσότερου πόνου ( ψυχικού ή σωματικού ) απ' τον Κ της, για μένα δεν είναι προσφορά. Η όποια προσφορά της δεν συνάδει με την προσπάθεια άμεσης ή έμμεσης επιβολής της θέλησης της στον Κ.
  Αν ένιωθε έτοιμη, για να προβεί στο "επόμενο βήμα", εγώ θα προτιμούσα να το συζητούσε μαζί μου, να μου εξέθετε βάσει των κωδικών μας, αυτό της το θέλω.
  Και να μην μ' εκλιπαρούσε για περισσότερη ένταση. Απλούστατα γιατί εκλιπαρώντας δεν θα μ' έπειθε για τα κίνητρα πίσω απ' αυτό της το αίτημα.
  Τεσπα, όσο και σαν απάντηση να φαντάζει η πιο εύκολη, αν θα έπρεπε να διαλέξω μόνο μια απ' τις τρεις εναλλακτικές, θα πόνταρα στον ερωτικό παροξυσμό.
  Χωρίς να απέκλεια και την πιθανότητα, ο Κ να βρίσκονταν μπροστά σ' ένα mind game του υ, τ' οποίο ή θα ήθελε να τον "δοκιμάσει".
  Ή ακόμη χειρότερα, να προσπαθούσε να τον "εγκλωβίσει", πατώντας τα "κουμπάκια" της σαδιστικής του δίψας.
  Τα οποία στο εν τω μεταξύ θα είχε καταφέρει, να εντοπίσει.
  Κάτι που δεν θα μπορούσε βέβαια να συμβεί με περιστασιακά ( ή χωρίς επανάληψη ) session, αλλά μόνο σε D/s ή M/s.  
   
  Last edited: 15 Φεβρουαρίου 2016